دوستهای عزیز ابرار و سپیدرود.. من واقعا نمیدونم شما چرا اینقدر در برابر یه کامنت اینجوری موضع گیری کردین و چرا به همچین برداشتی رسیدین ! من دنبال هیچی نیستم نمیدونم منظورت از اینکه گفتی دنبال چی هستی یعنی چی ؟! من فقط از یه سری تفاوت ها گفتم .من از خدامه همه مردم گیلان همدیگرو دوست داشته باشن و تو غم و خوشی ها با هم باشن نه ایکه تا اونجایی که به نفعشون باشه بگن رشتی هستیم اونجا که ببینن دارن از گیلان و گیلانی بد میگن به خاطر ضعف اعتماد به نفس منکر ریشه های اجدادی خودشون بشن شاید مشکل از منه نتونستم منظورم رو درست توضیح بدم .برای اینکه به نظر خودم فکر نمیکنم حرفی زده باشم که قصدم این باشه بقیه هم استانی هام رو برنجونم اصلا هم اینطور نیست که فکر کنم ما ها بهترین های عالم هستیم و خدای نکرده بقیه نفهم هستن.یه بار هم گفتم هر کی با اتفاقات و تجربه های شخصی خودش در زندگی نتیجه گیری میکنه. چند نفر دیگه از دوستان هم قبول داشتن این موضوع رو که متاسفانه بعضی از مردم بقیه شهرستانهای استان با مردم رشت زیاد خوب نیستن.خب واسه منم بدون اینکه خودم بخوام چندین بار پیش اومده که اصلا جای گفتن اونا اینجا نیست چون خودمم دوست ندارم حتی بهش فکر کنم.
درباره تیم هم ببینین هر باشگاهی افتخارش تو جذب هوادار جدیده اینکه یه باشگاه بتونه طرفدارهای قدیمی رو حفظ کنه و جدید ها رو جذب کنه.اینکه یکی حالا اصلا تازه علاقه مند شده رو تا یه حرفی بزنه بکوبیم " که تو تا حالا کجا بودی " یا تو که تازه عضو شدی زیاد حرف نزن به نظرم جالب نیست.
پس اگه اینجوریه اصلا کسی حق نداره عضو سایت بشه و فقط خودتون میتونین نظر بدین اگه هم نظری داد باید جوری باشه که شما میپسندین
خیلی نوشتم نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم
مرسی از اینکه وقت گذاشتین و نوشته منو خوندین..
به امیـــــد بـــــــرد دامــــــــــــــــاش