[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:24 am

[quote:538c3d22ec="mostafa"]بعضی دوستان که تو این چند مدت پستهای زیباشون رو اینجا خوندم چقدر قضیه رو سخت میگیرند. این بنده خدا با فکر باز آمده میگه به هم توهین نکنیم. این کجاش بده؟
به نظر من اون کسایی که توهین می کنند (ینا به گفته شما اکثرا ملوانی ها) خب اونها شخصیت خودشون رو نشون میدند.

قبول دارید کرکری و تشویق تیم خودمون با فحش و فحاشی فرق داره؟
راستش کسی جلوی من و شما رو نمیگیره که فحاشی نکنیم، بلکه خودمونیم که بایسد فکر کنیم با این کار به کجا می خواهیم برسیم.

قبول دارم آدم رو عصبانیت واکنش نشون میده و جواب بی احترامی رو میخواد بده اما اینکه هنوز هیچی نشده بی احترامی کنیم آخرشه.

امیدوارم همشهری های رشتیم فرهنگ بالاشون رو مثل همیشه نشون بدند. :)[/quote:538c3d22ec]

کری نمک فوتباله ، من خودم طرفدار کری هستم ، ولی هیچ وقت حاضر نیستم به دیگران مخصوصا رشتی ها فحاشی کنم، چون نزدیکترین فرهنگ و مردم به شهر خودم انزلی رو رشتی ها میدونم، من اگه بخوام با دوست دخترم برم یه چرخی بزنم رشت رو انتخاب میکنم، چون آدم های عقده ای کمتری داره،فضای بازتری داره، در ضمن امکانات خیلی بهتری داره ، یه رشتی هم بخواد همین کارو بکنه مطمئنا انزلی رو انتخاب میکنه، بلوار انزلی - دریا - پارک ساحلی ما یکی هستیم ولی عده ای دوست دارن ما رو از هم دور نگه دارند. داداش ما هفته ای دو سه بار داقل رشت میایم ، شما هم همینطور ، پس ما تفاوتی با هم نداریم ، یکی هستیم .

زنده باد گیلان و گیلانی :D
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:25 am

[quote:e485d834c5="pezhman-paskiyabi"]ابرار20TAK مازیار از کسایه که استادیوم میان به خاطر اتحاد رشت و انزلی خیلی حرف ها بخورد خلاصه رشتی یعنی مازیار ولی بعضی اوقات زیادی تعصبیه به قول جقالان فقط خو یکله کاره عشق گیلان داره گه فقط گیلان بی خیال ایران[/quote:e485d834c5] مازیار راست گه ده بره :wink:
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:29 am

[quote:e06c037d6b="20tak"][quote:e06c037d6b="mostafa"]بعضی دوستان که تو این چند مدت پستهای زیباشون رو اینجا خوندم چقدر قضیه رو سخت میگیرند. این بنده خدا با فکر باز آمده میگه به هم توهین نکنیم. این کجاش بده؟
به نظر من اون کسایی که توهین می کنند (ینا به گفته شما اکثرا ملوانی ها) خب اونها شخصیت خودشون رو نشون میدند.

راستش کسی جلوی من و شما رو نمیگیره که فحاشی نکنیم، بلکه خودمونیم که بایسد فکر کنیم با این کار به کجا می خواهیم برسیم.

قبول دارم آدم رو عصبانیت واکنش نشون میده و جواب بی احترامی رو میخواد بده اما اینکه هنوز هیچی نشده بی احترامی کنیم آخرشه.

امیدوارم همشهری های رشتیم فرهنگ بالاشون رو مثل همیشه نشون بدند. :)[/quote:e06c037d6b]

کری نمک فوتباله ، من خودم طرفدار کری هستم ، ولی هیچ وقت حاضر نیستم به دیگران مخصوصا رشتی ها فحاشی کنم، چون نزدیکترین فرهنگ و مردم به شهر خودم انزلی رو رشتی ها میدونم، من اگه بخوام با دوست دخترم برم یه چرخی بزنم رشت رو انتخاب میکنم، چون آدم های عقده ای کمتری داره،فضای بازتری داره، در ضمن امکانات خیلی بهتری داره ، یه رشتی هم بخواد همین کارو بکنه مطمئنا انزلی رو انتخاب میکنه، بلوار انزلی - دریا - پارک ساحلی ما یکی هستیم ولی عده ای دوست دارن ما رو از هم دور نگه دارند. داداش ما هفته ای دو سه بار داقل رشت میایم ، شما هم همینطور ، پس ما تفاوتی با هم نداریم ، یکی هستیم .

زنده باد گیلان و گیلانی :D[/quote:e06c037d6b]

ساحل قو یادت رفت!من که همیشه میام اونجا که والیبال بازی میکنند بغلش هم یه سفره خونه هست. :lol:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:32 am

[quote:9307b04485="pezhman-paskiyabi"]ابرار20TAK مازیار از کسایه که استادیوم میان به خاطر اتحاد رشت و انزلی خیلی حرف ها بخورد خلاصه رشتی یعنی مازیار ولی بعضی اوقات زیادی تعصبیه به قول جقالان فقط خو یکله کاره عشق گیلان داره گه فقط گیلان بی خیال ایران[/quote:9307b04485]
نوکرم آبرار.انه قسمت مهم هم اون آخر ایسه ده بره.بی خیال ده ویشتر بازا نوکونیم.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس ، از کاسپین تا طالقان
زنده باد گیلک از رضوانشهر تا گرگان

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:35 am

[quote:a2421af62c="Aberare_ba_tasob"][quote:a2421af62c="20tak"][quote:a2421af62c="mostafa"]بعضی دوستان که تو این چند مدت پستهای زیباشون رو اینجا خوندم چقدر قضیه رو سخت میگیرند. این بنده خدا با فکر باز آمده میگه به هم توهین نکنیم. این کجاش بده؟

امیدوارم همشهری های رشتیم فرهنگ بالاشون رو مثل همیشه نشون بدند. :)[/quote:a2421af62c]

زنده باد گیلان و گیلانی :D[/quote:a2421af62c]

ساحل قو یادت رفت!من که همیشه میام اونجا که والیبال بازی میکنند بغلش هم یه سفره خونه هست. :lol:[/quote:a2421af62c]

آره ، :D در خدمتیم داداش :lol:
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:35 am

Aberare_ba_tasob :سلام .یطفا بیشتر حضور داشته باش توی بحثها تا از بودنت استفاده کنیم.
بلامیسر حرف لج بازی نیست اگه نزدیک شروع لیگ نبودیم جای بحث داشت اما حالا که با یه تلنگر تیم وارد حاشیه میره جای این بحث ها نیست و باید بیخال این بحث ها شد .باور همه ما اینه که جو استادیوم خیلی تاثیر داره و باید از مسایل بزرگتر شروع کرد.مثل بازیکنان که بخوان اتحاد بوجود بیارن.پژمان که پگاه رو زیر سوال برد 1% مار مازیار رو نکرد که آرزوی سقوط ما رو داشت.پس میگم حالا که این کارا مثل آب کوبیدن توی هاونگه تموم کنیم و به فکر یم خودمون باشیم.
سوال بعدی من اینه دوستان که علاقه به اتحاد دارن از اونجا شروع نمیکنن؟جدی سوالم اینه.بخدا به قرآن به دانا علی رشت مشکل نداره باور کن 80 % اونا مشکل دارن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:36 am

یه تیم داریم تو ایران
داماش شهر باران /2/ /2/ /2/ /2/ /2/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:39 am

[quote:d6c43990da="mahyarmaya"]Aberare_ba_tasob :سلام .یطفا بیشتر حضور داشته باش توی بحثها تا از بودنت استفاده کنیم.
بلامیسر حرف لج بازی نیست اگه نزدیک شروع لیگ نبودیم جای بحث داشت اما حالا که با یه تلنگر تیم وارد حاشیه میره جای این بحث ها نیست و باید بیخال این بحث ها شد .باور همه ما اینه که جو استادیوم خیلی تاثیر داره و باید از مسایل بزرگتر شروع کرد.مثل بازیکنان که بخوان اتحاد بوجود بیارن.پژمان که پگاه رو زیر سوال برد 1% مار مازیار رو نکرد که آرزوی سقوط ما رو داشت.پس میگم حالا که این کارا مثل آب کوبیدن توی هاونگه تموم کنیم و به فکر یم خودمون باشیم.
سوال بعدی من اینه دوستان که علاقه به اتحاد دارن از اونجا شروع نمیکنن؟جدی سوالم اینه.بخدا به قرآن به دانا علی رشت مشکل نداره باور کن 80 % اونا مشکل دارن[/quote:d6c43990da]
توی است جدیدشون هم صحبتش هست.ملوان کلاب هم تحت تاثیر بعضی از افراد قرار گرفته.میتونی بری سایت این دوست انزلیچیمون رو ببینی.حتی مصاحبه عبدالله مرغوب رو هم گذاشتن.
در ضمن از نظر لطفت ممنونم.ان شاالله بعد از اینکه پنجشنبه اومدن به سرزمین باران های نقره ای و برگشتم حتما دوباره مثل قبل فعال میشم.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:49 am

به نظر خودت اون سایت با ملوان کلوب قابل مقایسه هست ؟
270 تا نظر داره توی چند روز اما این......
اکثریت اونجا هستن که زمین تا آسمون با ما فرق دارن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:59 am

[quote:29ae1dd91e="raincityboy"]milad1987

توهین نکن تذکر فقط نظر بدین و به کسی توهین نکنین[/quote:29ae1dd91e]
توهين كجاي حرف من توهين بود تو اي كه دار با اين انزليچي مدارا ميكني مطمئن باش اون هرگز با تو مدارا نميكنه و بدون نرود ميخ آهنين بر سنگ واستا تا هفته 2 يا 3 ليگ ميگم دوم يا سوم چون انزليچي ها يه هفته محرومن هفته اولي كه بتونن برن ورزشگاه ميبني چه پزيرايي از شما ميكنن و در جوابشون همين شماهايي كه دارين از اتحاد حرف ميزنيد جوابشون و محكم تر ميدين منظور از شما شخص تو نبود امثالت و ميگم وقتي مديراشون عليه ما كه كار به كارشون نداريم بيانيه ميدن شما چه انتظاري ازين .... داريد
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

Re: اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

پستتوسط milad1987 » سه شنبه جولاي 05, 2011 9:16 am

[quote:ea322029ba="milad1987"][quote:ea322029ba="20tak"]با سلام خدمت همه دوستان رشتی، هدف از ایجاد این تایپیک اینه که برای یک بار کنار هم از اتحاد واقعی صحبت کنیم، بیایم برای یک بارهم شده کینه ها و بحث هایی که اصلا به نسل ما مربوط نمیشه رو فراموش کنیم، بین انزلی و رشت فقط 40 کیلومتر فاصله هستش امابعضی وقت ها چنان با هم درگیر میشیم که انگار از دو قوم و نژاد مختلفیم، به نظر من همه این مسائلی که داره پیرامون رشت و انزلی اتفاق میفته از یک جا آب میخوره، اونم تو استادیوم های دوتا شهره،اگه دقت کرده باشید تمام جنگ های لفظی بین ما تو استادیوم ها شکل میگیره، ما اگه بتونیم تو استادیوم این لفاظی ها و فحاشی ها رو حتی اگه 10 درصد کمتر کنیم برنده ایم، من خودم به شخصه هیچ وقت تو استادیوم به رشتی و شهر رشت فحاشی نکردم، چون هر جور نگاه میکنم میبینم هیچ فرقی با هم نداریم، دوستان عزیز ما باید از ریشه با این مسئله برخورد کنیم، یادمه بازی ملوان و استقلال در انتهای بازی عده ای اصرار داشتند که به رشتی ها فحاشی کنیم اونا داد میزدن ولی ما حدود یه گروه 20 نفره کنارشون بودیم که جواب شعارشون رو نمیدادیم، اون صدا بارها در نطفه خفه شد و نذاشتیم اون توهین ها بالا بگیره، راهکار ها اینه که وقتی تو استادیوم چه لیدر و چه عده ای فرصت طلب شروع به فحاشی میکنن من و تو با اونا همراه نشیم ، اگه ما بتونیم این کار رو انجام بدیم یعنی به یه موفقیت بزرگ دست پیدا کردیم.
یکی از مشکلات سر راه اتحاد دو شهر اینه که همیشه ما میگیم شما اول شروع کردید ، رشتی به انزلی چی میگه و انزلی چی به رشتی، مهم نیست که چه کسی شروع میکنه ، مهم اینه که ما با اونا همراه نشیم، دیگه این موضوع داره بین همه مردم حل میشه که بابا این استادیوم فقط جای جوونا نیست، تو این استادیوم بچه میاد ، مرد هم سن پدران ما میان ، فردا به امید خدا قراره زنها بیان ، آخه این چه وضعشه، بابا با گفتن این شعارهای زشت نه تیم حریف ضعیف میشه و نه ما قدرت میگیرم.

ببینید الان دارن به هویت یه استان توهین میکنن، همونایی که بلد نیستن فارسی صحبت کنن، الان ما باید یه اتحاد کامل و یه ارتش سایبری بسازیم برای مقابله با اونا ، کری هامون هم تو همین تایپیک ها سر جاش بمونه، ما مسائل خانوادگی خودمون رو باید داخل خانواده حل کنیم و در مقابل حتاکی این افراد زبان نفهم که فرهنگ استان گیلان رو به باد فحش گرفتن باید بایستیم .
به امید خدا و با کمک دوستان ما در سایت وارش اسپرت سعی داریم در همین تایپیک ها راه حل هایی برای این معضل استادیوم ها پیدا کنیم، برای مشکلی که از طرف ما انزلی چی ها پیدا کردید من به عنوان یکی از مدیران سایت کلوپ هوادارن ملوان(http://www.malavanfc.ir/) همینجا قول میدم که بذارم به راحتی در بحث های سایت شرکت کنید، همونجور که ما تو بحث های شما شرکت میکنیم و مشکلی پیش نمیاد، بتونیم فضا رو باز کنیم تا این مشکلات برطرف بشه، سایت جدید هواداران ملوان با کمک دوستان وارش اسپرت اجازه توهین عده ای که خودشون رو طرفدار ملوان یا داماش میدونن و شروع به فحاشی میکنن رو میگیریم و فضا رو برای همه دوستان یه رابطه کری در حد دوستانه نگه میداریم و نمیذاریم که فحاشی صورت بگیره، ما باید تو این راه موفق بشیم و نذاریم که عده ای بیگانه فرهنگ ما رو زیر سوال ببرند، امیدوارم در زیر همین تایپیک راه حل های خودتون رو بذارید تا همه دوستان استفاده کنند، با هم بحث و گفتمان داشته باشیم تا بتونیم همینجا راه حل رو بدست بیاریم.

برای حل این مشکل به کمک همه دوستان ، چه انزلی چی و چه رشتی نیازمندیم.[/quote:ea322029ba]
لطفا فاكش تو با اون آواتاري كه واسه كاربريت انتخاب كردي معلومه يكي ازون انزلي چي هايي كه فقط حرف ميزني خجالت نميكشي اومدي تو سايت ما داري براي ملوان تبليغ ميكني ما ميامديم تو سايت شما اين كارو ميكرديم[/quote:ea322029ba] آقا مهرداد مرسي كه حرفاي منو سانسور كردي
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط milad1987 » سه شنبه جولاي 05, 2011 9:35 am

[quote:90be2478e9="mahyarmaya"]دوستان عزیز رشتی خواهشا به حرفی که میزنم گوش کنید اگه منطق نبود کار خودتون رو کنید.
عزیزان ما همه حتی همین دوست انزلچی میدونیم که راست پتانسل رابطه درست و اتحاد رو داره (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما میدونیم که نقش کاربران اینترنتی 1% هم نیست توی جو خاص ورزشگاه و اون همه مخاطب ریز و درشت (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
الان ما نیاز به تمرکز داریم تا تیم خودمون رو از حاشیه دور کنیم نه این که با این بحث ها هل بدیم خودمون رو توی حاشیه .داریم با این بحث ها خود زنی میکنیم(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما کار هایی مهم مثل برنامه ریزی تشویق و برنامه ریزی برای لیدرها داریم از همه مهم تر برنامه ریزی برای تبلیغ سایت خوبمون باید داشته باشیم نه این مبحت بی پایان(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
لطف کنید این قسمت رو نادیده بگیرید تا افکار و روان مون برای تیم محبوبمون باقی بمونه.اگه هم دوس عزیز ما به اتحاد ارزش میده از اونجا شروع کنه .آبرار خواهشا به داماش بپردازیم نه تیمهای دیگه .[/quote:90be2478e9]
عزيز من شما ميگي 1 درصد ما كاربراي انترنتي تاثير داريم من ميگم همين 1 درصدم اتحاد ندارن خود من و شما كه الان اين همه از اتحاد ميشنويم . ميتونيم حتي فكر اتحاد با انزلي چي ها رو تو ذهنمونم داشته باشيم وقتي خيلي چيزارو ديديم و شنيدم ازشون آخريشم سرپرست باشگاه شون كه با بخل درمورد تيم ما صحبت كرده نخوام كه از اين بگم كه به گفته خودشون كه بارها از زبون انزلي چي ها شنيدم كه ميگن اگه تصادف شه يا دعوا كه يه ماشيني در كار باشه اول نگاه ميكنن پلاكش 46 يا نه كه مثل عقده اي يا بريزن انزلیچی طرف اگه رشتي بود از مازيار و پژمان كه بگذريم
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 05, 2011 10:39 am

[quote:0ec2ac9050="mahyarmaya"]به نظر خودت اون سایت با ملوان کلوب قابل مقایسه هست ؟
270 تا نظر داره توی چند روز اما این......
اکثریت اونجا هستن که زمین تا آسمون با ما فرق دارن.[/quote:0ec2ac9050]

دوست عزیز من با شما مشکلی ندارم ولی احساس میکنم شما با من مشکل دارید،
چند تا سوال دارم از شما ، البته اگه لطف کنی جواب منو بدی:

1-از وقتی که در این سایت حضور پیدا کردم به کسی توهین کردم ؟ حتی به شما ؟

2-شما تا چه حد منو میشناسید ؟ به نظر شما من چه جور آدمی هستم ؟

3-کجای حرفهای من شما رو ناراحت میکنه؟

دوست عزیز ما اصلا خودمون رو با هیچ سایتی مقایسه نمیکنیم، این سایت یک سایت کاملا حرفه ای با امکانات و مستقله ، مثل سایت وارش اسپرت، تو این سایت هر کس یه شناسنامه ای واسه خودش داره ، با ای پی مشخص، دوست عزیز من قبلا هم به شما گفتم با سایتهایی که دیکتاتوری رو دوست دارند مخالفم، هدف ما از راه اندازی سایت جدید این بود که همه بتونن به صورت آزادانه رای بدن، حالا شما هی اصرار کن که ما با شما مشکلی داریم.

دوست عزیز تو سایت مربوطه افرادی نظر میدن که اصلا مشخص نیست اهل کجا و یا اصلا واقعا همچین شخصیت هایی وجود داره یا نه ، سایت جدید با قابلیت عضو گیری برای هر کاربر یه شناسنامه ای داره، پس اگه اینجا 100 تا نظر بود اونجا 300 تا ، این 100 نظر بر اون 300 نظر ارجعیت داره، چون کاربران با شناسنامه نظر دادن،
ما اینجا افرادی به عنوان مثال ( امیر، اسکیپی، انزلی چی های مقیم رشت ، یا ... ) نداریم ، اینجا کاربر داریم ، هر کاربر مسئول رفتار خودشه.

در ضمن دوست من ، خود من سه سال با اونا بودم و چم و خم کار رو خیلی بهتر از شما میدونم، پس بیا دست دوستی من رو بفشار چون ریایی در کار نیست، من نیازی به این ندارم که خودم رو به تو دوست عزیز اثبات کنم، چون تونستم خودم رو به مدیران سایت اثبات کنم، میتونید از دوست عزیزم آبرار با تعصب بپرسید.

من نیتم خیره ، امیدوارم منو وارد حاشیه نکنید، چون اصلا به گذشته هیچ اهمیتی نمیدم و برای من آینده مهمترین چیزه. :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبلي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان