[quote:46630f7859="20tak"][quote:46630f7859="mahyarmaya"]آبایوف داری حرف سپیدرود رو میزنی دهنت رو آب بکش.این نظر رو توی ک.ب دادم اما اون دیکتاتور پست اندیشه نظر منو پاک کرد .اینجا میگم .
داماش اسمش عوض شده میگی ریشه نداره ؟این رو کردین علم هر جا میرسین میگید ؟
به خدا این حرفها خودتون رو زیر سوال میبره.
ما تیمون اسمش عوض شده شما میگید ریشه نداریه این فقط یه فوتبال و یه ورزشی هستش.انصافا ما باید به شما چی بگیم که اسم شهرتون تغییر کرده ؟با یه انقلاب از پهلوی شد انزلی
باشه تیم ما رشه نداره آیا شما با تغییر اسم شهرتون ریشه دارید
از این به بعد این بهونه رو نیارید که تف سر بالای ست رگ ریشه شما هم زیر سوال میره .
یه بار که اجنبی ها رگ و ریشه تون رو تغییر دادن باره دیگه هم با تغییر اسم شهرتون این مسئله رو ثابت کردین پس زید باد جو نگیره که تیمتون اصالت داره چون خودتون ناجور .......[/quote:46630f7859]
داداش من یکم تحقیق کن بعد حرف بزن ، اسم انزلی قبل از دوره رضا خان هم انزلی بود، بعد از حضور رضا خان بر راس قدرت شد پهلوی و بعد از انقلاب مجددا به اسم اصلی خود تعغیر نام داد، حداقل نشد بندرامام خمینی، این از این ، دوم اینکه انزلی چی ها طرفدار فوتبال پاک و حامی تیم های پاک و مظلوم کشور هستند از جمله همین سپید رود شما که اگه 10 درصد از حمایتی که از تیم هایی چون استقلال رشت، پگاه گیلان و اکنون داماش از این تیم سپید رود با پشتوانه مردمی که داره شده بود الان شما هم دارای یه تیم با ریشه و پرقدرت و از همه مهم تر مردمی بودید، در مورد استقلال انزلی هم همین نظر رو دارم، درباره یه نکته دیگه هم باید نظر بدم و ان اینه که یکم احساس میکنم نظرات شبیه به همه و مخالف کمتر میتونه نظر بده، امیدوارم یکم آزادی بیان تو سایت رعایت بشه، اگه تو کلوپ ملوان همه یکدست نظر بدن اون کلوپ هیچ ارزشی نداره و همین نظر رو هم درباره سایت وارش اسپرت دارم.[/quote:46630f7859]
ریشه تیمتون بخوره تو سرتون .یه مشت * بی فرهنگ از ریشه حرف میزنن آدم خندش میگیره ! لازم نکرده در مورد سپید رودهم نظر بدید!