توسط navid_rasht » پنج شنبه آگوست 23, 2012 9:39 pm
[quote:6f38eb2d3a="mahyarmaya"][quote:6f38eb2d3a="navid_rasht"][quote:6f38eb2d3a="mahyarmaya"]دوستان رک و پوست کنده حرف میزنم ناراحت نشید.اما واقیعت اینه که امید خان هرندی محبوب ما اونقدر بزرگ نشده که بخواد تحریم کنیم برای 90 تاثیری داشته باشه .
وقتی قلعه نوعی با 90 بد شده بود و تحریم کرده بود و وقتی رو میز خبرنگاران میکروفون 90 بود پا میشد چه تاثیری برای 90 داشت ؟تا این که خود قلعه نوعی کنار اومد با قضیه و بعد یکی دوتا کنفرانس نیومدن پشیمان شد .
مگه داماش از تراکتورهای بیشتر هوادار داره ؟100% به خاطر وسعت تبریز هوادار زیاد داره اما وقتی مربی تراکتور (کمالوند) با عادل بد شده ود چی شد ؟یادم هستش که خود کمالوند زنگ زد به 90 تا دفاع کنه از تیمش.
با نحریم 90 بیشتر حق ما از بین میره .چون هر افترا و تهمتی میخواد بیشتر میزنه و ما هم که باید سر حرق خودمون باید بمونیم.
بنظر من این اتفاق خوبی نیست[/quote:6f38eb2d3a]
از اونجایی که داماش گیلان هست میتونه از تراکتورسازی تبریز در کل بیشتر هوادار داشته باشه.[/quote:6f38eb2d3a]
از اون حرفا بودا.
ترک ها کلا تراکتور دوس دارن .ترک هم تا دلت بخواد هستش توی ایران.داماش فقط گیلان رو داره که منهای یه سری حومه نشین ها اما تراکتوری ها آذربایجان غربی و شرقی دارن و اردبیل خیلی از شهر های ترک نشین دیگه استان ها مثل قزوین "زنجان" یا آستارای خودمون.[/quote:6f38eb2d3a]
شاید شما اطلاع دقیق تر داشته باشین ولی تا جایی که من میدونم ترک ناحیه های مختلف فکر میکنن از همدیگر بهترن و با کلاس تر. مثلا اردبیلی ها فکر میکنن از تبریزی ها بهترن(مثالش حرف های خصوصی علی دایی که شاید قبل فحش خوردنش در تبریز باشه یا بعدش) و بالعکس.همینطور جاهای دیگه مثل ارومیه-قزوین.
خودم از چنتا از بچه های ارومیه پرسیدم که طرفدار تراکتور هستید که گفتن مردم ارومیه عموما طرفدار تراکتور نیستن.
حداقل فعلا استان گیلان چند شهر ترک نشین داره(مثل شهرک - آستارا و...) که میتونن بیان به سمت داماش و ما با آغوش باز پذیراشون هستیم.