سلام مازیار جان کویا ایسیایی ابرار نئسابی امی دیل تره تنگا بوسته بیا ده ابره
آقا در مورد توهین انزلی چی ها به رشتی ها در تهران من خودم چندین ساله که با داماش خیلی از بازیهای خارج از خانه را رفتم و دیدم که رشتی ها هم بیرون از استان به انزلی چی ها توهین کردند خودم دیدم هم توی اتوبوس بین راه هم توی ورزشگاه تیم حریف یاد یه خاطره توی مازندران افتادم که اصلا جالب نیست که مازنی ها اومدن جای مای را تصرف کردند و ما هم می خواستیم بیاییم پایین از سکو یه بچه ها داد زدن هر کی نایه ابایه اونطرف یه مازندرانی گفت آبای چیه یه رشتی جواب داد آبای خیلی بده در کل این موضوع فقط یک طرف نیست بلکه از جانب هر دو طرف هست و ضمن اینکه آقایان این که انزلی چی ها به رشتی ها فحش میدن و بلعکس رشتی ها فحش می دن را به پای همه مردم این شهرها نگذارید
در چین هم قانون تک فرزندی داره اجرا میشه و خانواده ها دوست دارن بچه هاشون پسر باشه و به خاطر همین سقط جنین اونجا زیاده و یا اینکه خیلی از خانواده ها بچه های دختر را می زارن توی سطل آشغال کل ماجرا اینه که این کار را نمیشه به پای همه چینی ها گذاشت اینا بیماری اجتماعی هست در مورد ورزشگاه هم فقط انزلی یا رشت نیست که توش فحس هست بلکه همه ورزشگاه های ایران توش فحش فقط بعضی جاها کمو زیاد داره اینا را هم نمیشه به مردم اونجاتعمیم داد چه بسا اگر فرهنگ سازی بشه این مشکلات ریشه کن بشه