معدنی:آنها زیر آب گاییچ را هم زدن

مطالب مربوط به تیم های والیبال و بسکتبال داماش گیلان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

معدنی:آنها زیر آب گاییچ را هم زدن

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 10, 2011 10:15 am

سرمربی تیم ملی والیبال با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده مبنی بر بازگشت زوران گائیچ گفت: همان‎هایی که امروز خواستار بازگشت این مربی صرب هستند، سه سال پیش "زیرآب" او را زدند تا یک مربی وطنی در راس تیم ملی قرار گیرد.
حسین معدنی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه تصمیم فدراسیون والیبال برای ایجاد هرگونه تغییر در کادرفنی تیم ملی قابل احترام است تاکید کرد که البته برای اعمال این تغییرات با من به عنوان سرمربی تیم ملی هیچ صحبتی نشده بود.

وی تصریح کرد: حتما من برای بازیکنان و فدراسیون والیبال تکراری شده بودم که تصمیم به رفتنم گرفته شده است! کاش هر تصمیمی که اجرا می‎شود خیر و مصلحت والیبال را به دنبال داشته باشد نه فقط به خاطر مخالفت با من انجام شود!

سرمربی تیم ملی والیبال در توضیح این گفته خود یادآور شد: کسانی که طرفدار مربی خارجی شده‏اند و می‏خواهند او را بازگردانند، افرادی هستند که با عنوان طرفداری از مربی ایرانی "زیرآب" گائیچ را زدند و حتی از من طرفداری کردند اما حالا طرفدار مربی خارجی شده‏اند!

معدنی با تاکید بر اینکه سند تیم ملی والیبال به نام هیچ شخص و هیچ مربی نیست، تصریح کرد: هرچه به نفع والیبال و تیم ملی است باید همان اتفاق بیفتد چون این تیم لیاقت بهترین نتایج را دارد و به همین دلیل باید بهترین تصمیمات برای آن اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه "در مورد تصمیمات اتخاذ شده هیچ صحبتی با من نشده بود" به پرسشی مبنی بر اینکه "این حرکت حرفه‎ای است یا نه؟" پاسخ داد و گفت: نمی‎دانم؛ می‏تواند حرفه‏ای باشد یا نباشد. اما در کل تصمیم برای رفتن من و آمدن یک گزینه خارجی برای راس تیم ملی برایم عجیب نبود، چون اینجا ایران است و ظاهرا اتخاذ چنین تصمیماتی در ایران عادی شده است.

سرمربی تیم ملی والیبال در بخش دیگری از صحبت‏های خود نتایجی که طی حضورش در راس این تیم برای والیبال ایران رقم خورد را بی سابقه خواند و گفت: در نتیجه‏گیری فوق‏العاده بودیم. طی سه سال 2 مدال طلا و 2 مدال نقره در سطح آسیا گرفتیم. این نتیجه گیری بی سابقه بوده است. شاید داشتن این کارنامه باعث چنین تصمیماتی شده است!

* شاید هم از دست دادن مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا که در بازی‏های آسیایی گوانگجو هم تکرار شد فدراسیون والیبال را در تصمیم برای همکاری با یک مربی خارجی مصر کرده است. این نظر را قبول دارید؟

حسین معدنی در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر یک نکته را یادآوری کرد و گفت: اگر اینگونه موارد ملاک عزل و نصب باشد پس باید سرمربی تیم ملی کوبا را اعدام کرد! چون در مرحله مقدماتی مسابقات جهانی (ایتالیا) تیمش برزیل را 3 بر 2 شکست داد اما کمتر از یک هفته بعد در دیدار فینال با نتیجه صفر بر 3 مغلوب این تیم شد!

وی در پاسخ به این سئوال که "در کل با جذب مربی خارجی برای تیم ملی والیبال موافق هستید یا نه؟"، خاطرنشان کرد: نتایج تیم ملی طی سه سال اخیر به اندازه کافی خوب بوده که بخواهیم بگویم از نظر نتیجه گیری مربی خارجی می‏تواند مفیدفایده باشد. اما اگر یک مربی طراز اول که دنیا او را قبول داشته باشد جذب شود و بتواند از نظر بالا بردن سطح کیفی و تقویت ارتباطات بین‏المللی تاثیر گذار باشد، خوب است.

* در صورت قطعی شدن حضور سرمربی خارجی برای تیم ملی حاضر به همکاری با او هستید؟ و اگر این مربی زوران گائیچ باشد، چطور؟

سرمربی تیم ملی والیبال در پاسخ به این سئوال گفت: اگر گزینه خارجی مورد نظر در حدی باشد که بتوانم از او اطلاعات جدید بگیرم احتمال همکاری‏ام وجود دارد، حتی اگر گزینه خارجی گائیچ باشد. من هرچه دارم از زوران گائیچ دارم و مدیون این مربی هستم
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

نظر سنجی در سایت فدراسیون والیبا

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 10, 2011 10:22 am

در حالي كه تمام مسئولان از حضور زوران گائيچ در راس كادر فني تيم ملي خبر مي دادند، سايت فدراسيون واليبال ايران با ايجاد يك نظرسنجي از مخاطبين خواسته تا نظر خود را براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي اعلام كنند. در اين نظر سنجي نام آندريا آناستازي، سرمربي سابق تيم ملي واليبال ايتاليا و زوران گائيچ به چشم مي خورد.
اين نظرسنجي حاكي از اين است كه گويا پس از خروج آندريا آناستازي از سرمربيگري تيم ملي واليبال ايتاليا،مسئولين فدراسيون واليبال ايران به اين نتيجه رسيده اند كه با وي مذاكره كرده و مسئوليت تيم ملي واليبال بزرگسالان ايران را به او بسپارند.
اين مربي 51ساله، پيش از اين سرمربيگري تيم ملي واليبال ايتاليا و اسپانيا را در كارنامه خود داشته و در باشگاه‌هاي سري آ ايتاليا هم فعاليت كرده است.
لازم به ذكر است كه در نظر سنجي سايت فدراسيون واليبال ايران، آندريا آناستازي به عقيده بسياري از مخاطبان از گائيچ بهتر بوده و با اختلاف راي بيشتري از وي پيش است.
حال با اين شرايط بايد منتظر ماند و ديد كه مسئولان فدراسيون واليبال گائيچ صربستاني را به ايران مي آورند يا آناستازي ايتاليايي را.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

بازگشت به توپ و تور

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان