[color=black:2bdd2eeca9]اصغر كاردوست: اين قهرماني را به همشهريهاي عزيزم در رشت تقديم ميكنم
سنتر تيم ملي ايران قهرماني تيم ملي بسكتبال در كاپ آسيا را نتيجه كار گروهي ايران در جو سنگين رقابتها دانست.
اصغر كاردوست در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب كه خيلي خوشحال است دست پر به ايران بر ميگردد، اظهار كرد: خدا را شكر با تلاش بازيكنان و كادر فني، قهرمان كاپ آسيا شديم و دست پر به ايران باز مي گرديم. اين مساله از هر چيزي برايم مهمتر بود كه دوباره در ايران سرم را بالا مي گيرم. اميدوارم كه اين قهرماني دل مردم را شاد كرده باشد.
سنتر تيم ملي ايران در باره سطح مسابقات به ايسنا گفت: سطح بازيها خيلي بالا بود. تيمهاي خاصي در اين تورنمنت شركت كرده بودند كه براي سكو مي جنگيدند. ايران نيز تركيب جديدي داشت و مليپوشان در ابتداي كار هماهنگي لازم را نداشتند، اما بازي به بازي بهتر شديم و نمايش قابل قبولي داشتيم. به نظر من قدرت حريفان باعث شد تا بازيكنان خيلي سريع به خود بيايند و بفهمند كه اگر غفلت كنند برابر هر حريفي شكست خواهند خورد.
وي درباره عملكرد خودش نيز بيان كرد: درباره عملكرد من بايد از مربي تيم بپرسيد، چرا كه در بسكتبال كار تيمي نتيجه ميدهد. در اين رقابتها نيز تمام بچهها دست به دست هم دادند و قهرمان شدند. در اين قهرماني هر كس به اندازه خودش سهيم است، چرا كه در تمام بازيها اكثر مليپوشان به ميدان رفتند. به نظر من همين كار گروهي تيم ايران باعث شد تا هر حريفي برابرش تسليم شود.
كاردوست درباره تركيب جوان ايران، بيان كرد: مساله بارز در كاپ آسيا حضور مليپوشان جوان در تركيب ايران بود كه به خوبي خودشان را نشان دادند و در كنار بزرگان درخشيدند. بازيكنان تيم ملي جوانان به خوبي در كنار مهرههاي اصلي به ميدان آمدند و بدون مشكلي بازي كردند. اگر در دقايقي هم آنها اشتباه ميكردند به دليل جو سنگين بازيها بود. بازيكني چون صالح فروتن نقشش را به خوبي در زمين ايفا ميكرد و با ريباند و امتيازهاي به جا در پستش نمايش عالي داشت. البته نه تنها او، بلكه همه جوانان فوقالعاده بودند.
كاردوست در ادامه به ايسنا گفت: سال آينده انتخابي جام جهاني اسپانيا را پيشرو داريم و كارمان بسيار دشوار است. تمام مليپوشان بايد تلاش كنند تا ايران در اين تورنمنت سربلند بيرون بيايد.
مليپوش فصل گذشته فولاد ماهان در پايان، تصريح كرد: در جريان اين بازيها واقعا دلتنگ خانواده ام بودم. از پدر و مادر و دوستانم تشكر ميكنم كه هميشه از من حمايت كردند تا بهترين عملكرد را داشته باشم. اين قهرماني را به همه مردم ايران و همشهريهاي عزيزم در رشت تقديم ميكنم و اميدوارم خوشحال باشند.
http://isna.ir/fa/news/91070201023/%D8% ... 8%A7%D9%86[/color:2bdd2eeca9]