[color=black:144a51a966][align=justify:144a51a966]اخبار منتشر شده در برخی مطبوعات و خروجی خبرگزاریها حاکی از آن است که یوتساست گویچ سرمربی صربستانی تیم ملی جوانان کشورمان برای حضور در لیگ برتر امسال با تیم داماش گیلان قرارداد همکاری بسته است. یوتساست گویچ سرمربی اسبق تیم والیبال پتروشیمی ماهشهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: عصر روز گذشته طی جلسهای که با عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش گیلان داشتم از شرایط همکاری با آنها مطلع و شرایط خود را برای وی بازگو کردم اما هیچ گونه قراردادی میان ما بسته نشد.
وی گفت: پس از پایان جلسه قرار شد طرفین تمامی شرایط اعلام شده را مورد بررسی قرار دهند و به طور قطع من تا سه روز دیگر در خصوص همکاریم با تیم داماش تصمیم گیری خواهم کرد. این امر در حالی است که من قول هیچ گونه نتیجهای را به مسئولان ندادم.
ست گویچ یادآور شد: شرایط باشگاه داماش و وضعیت ترکیب این تیم بسیار مطلوب است. در صورت بستن قرارداد با آنها تمام توانم را برای ارائه یک بازی خوب و کسب نتیجه بکار خواهم گرفت. شرایط حاکم بر مسابقات لیگ امسال با وجود حضور تیم هایی مثل پیکان، سایپا، کاله آمل، گیتی پسند اصفهان بسیار سخت و حساس است[/align:144a51a966][/color:144a51a966]