[align=justify:129df0aab3][color=black:129df0aab3]باشگاه داماش گیلان در لیگ برتر سال 1390 سومین سال حضور خود در والیبال را تجربه می کند؛ مسئولان این باشگاه از هم اکنون درصدد جذب بازیکن و نیروهای مورد نظر خود هستند این امر در حالی است که امیر عابدینی مدیر عامل این مجموعه هنوز با هیچ کس به عنوان سرمربی قرارداد نبسته است.
امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: انتخاب سرمربی در شرایط موجود کار مهمی نیست من به این نتیجه رسیدم که سرمربی مهمتر از بازیکنان نیست زیرا از هر کسی برای هدایت تیم دعوت و مذاکره کردم آن ها اقدام به ارائه یک لیست مشترک از برخی بازیکنان خاص کردند این امر حاکی از آن است که مربیان ایرانی بدون بازیکن نمی توانند کاری انجام دهند.
وی گفت: با توجه به آنکه برای انتخاب سرمربی تا آبان ماه فرصت دارم در این خصوص زیاد عجله نخواهم کرد زیرا در سال گذشته از این امر نتیجه معکوس گرفتم به همین علت سعی می کنم با حوصله، تحقیقی و تفحص مربی تیم را انتخاب کنم.
عابدینی در پاسخ به اینکه آیا یک مربی ایرانی الاصل ساکن خارج از کشور مورد نظر این باشگاه است؟ اظهار داشت: من برای واگذاری سکان هدایت تیم گزینه های مختلفی را مد نظر دارم یکی از این گزینه ها نیز یک مربی تراز اول ایرانی الاصل مقیم یکی از کشورهای خارجی است البته باید با وی در تهران مذاکره داشته باشم سپس نسبت به اتخاذ تصمیم اقدام کنم.
وی در خصوص جذب بازیکنانی چون محمد موسوی عراقی سرعتی زن پیکان با مبلغ قرار 450 میلیون تومان گفت: من هیچ قراردادی با این مبلغ با هیچ بازیکنی امضا نکرده ام اما باید بدانیم معتقدند در والیبال ایران پنج تا شش بازیکن حرف اول را می زنند در صورتی که من پیکره والیبال ایران را بسیار قوی می دانم اما مربیان با حذف یک بازیکن بحث قهرمانی را منتفی اعلام می کنند در این شرایط بازیکنان شاخص می دانند که حق مبلغ قرارداد و دستمزد آنان بالاتر از استاندارد ایران است این جریان فکری در میان بازیکنان را مربیان به وجود آورده اند در صورتی که معتقدم نرخ دستمزد والیبالیست هرچقدر افزایش يابد واليبال در سطح کلان متضرر ميشود.
عابدینی گفت: با توجه به آنکه درحال حاضر در طول 10 سال اخير تيم هاي پيکان و سايپا حرف اول را ميزنند بخش خصوصي براي سنت شکني و ورود به واليبال بايد متضمن صرف هزينه هاي زيادي شود، بخش خصوصي براي برند سازي و سنت سازي پول زيادي خرج کند، من به عنوان مدير عامل يک بخش خصوصي حاضر در واليبال نميتوانم به راحتي جايگاه سايپا و پيکان را بگيرم و اين امر در حالي است که طبق برنامه به دنبال کسب مقام در ليگ برتر هستم و نياز به جذف بازيکنان بزرگي دارم.
وي تصريح کرد: با توجه به آنکه تيم داماش گيلان هنوز اسم و رسم تيم هاي بزرگي مثل سايپا و پيکان را کسب نکرده بازيکنان بزرگ براي جلوگيري از افت هويتي خود مبالغ زيادي را پيشنهاد ميکنند.
مسئولان فدراسيون واليبال مبلغ 250 ميليون تومان را به عنوان سقف قرار داد قانوني بازيکنان در نظر گرفته اند که عابديني پس از شنيدن اين خبر افزود: من نميدانم مسئولان فدارسيون براساس کدام منطق اقدام به اتخاذ چنين قانوني کرده اند به نظر من در واليبال تمامي اصول بهم ريخته است و هيچ کس قوانين را رعايت نميکند، در فوتبال که پر از حاشيه و جنجال است تاکنون شاهد چنين برخوردها و مطالبي نبوده ام، وقتي اکثر باشگاه هاي شرکت كننده در واليبال خواستار معدود بازيکنان هستند آن ها نيز در صدد ارتقا قيمت دستمزد خود خواهند بود.
وی تصريح کرد: در حال حاضر تمام تيم داماش گيلان جزو بازيکنان آزاد محسوب ميشوند اما من فقط اجازه جذب و تغيير سه بازيکن را دارم اين امر به منزله آن است که واليباليست هاي فصل گذشته داماش بدون اخذ رضايت نامه با باشگاه ميتوانند به راحتي با ديگر تيم ها قرارداد ببندد.
عابديني خاطرنشان کرد: من در واليبال متوجه شدم که مديريت در قيد و بند است اما واليباليست ها ميتوانند هر بلايي سرباشگاه بياورند و بدون اينکه به کس پاسخگويي باشند و با تيمي ديگر قرارداد ببندند.
مدير عامل باشگاه داماش گيلان با اشاره به آنکه در فصل جاري وظيفه انتخاب بازيکنان را به خود بر عهده گرفته است، گفت: انتخاب واليباليست هاي صاحب نام و بزرگ کار سخت و بزرگي نيست و من به شخصه اين کار را انجام ميدهم و اين امر نبايد به بعد از بستن قرارداد با سه مربي موکول شود.[/color:129df0aab3][/align:129df0aab3]