توسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:18 pm
[quote:950ebcb8c4="MAZIYAR"][quote:950ebcb8c4="pedram_1367"][quote:950ebcb8c4="MAZIYAR"][quote:950ebcb8c4="pedram_1367"]کسی از دوستان اگه اطلاعی داره جواب سوالات من رو بده بی زحمت :
1. نام بازیکنان این تیم رو می دونه ؟
2. ما بازیکن غیر بومی هم داریم ؟!
3. مسابقات از کی شروع میشه ؟[/quote:950ebcb8c4]
1-تیم هنوز بسته نشده
2-یکی دو نفر غیربومی نیاز هست و بقیه بومی هستند
3-اواسط مهرماه[/quote:950ebcb8c4]
یعنی فقط تمرین می کنند و بازیکنان مشخص نیستند ؟! چون اگه اشتباه نکنم تیم باید با 12 نفر بسته بشه و معمولا نیازهاشون رو می دونن و باید زودتر بازیکن می گرفتند ... البته این رو که میگم به این دلیل هست که نمی دونم زمان نقل و انتقالاتشون کی هست و کیا تیم گرفتند و کیا بدون تیم هستند و ...
سوال بعدی من این هست که اگه توی این لیگ آخر بشیم چی میشه ؟ میوفتیم ؟ اصلا لیگ پایین تری هم از این لیگ وجود داره ؟ الان حریفان ما پیکان و سایپا و ... هستند دیگه ؟؟ اصلا چجوری شد یهو رفتیم * لیگ ؟ امتیاز تیمی رو خریدیم ؟ یا مثل کشتی باید خودت اعلام آمادگی کنی و ورودی بپردازی و تو مسابقات شرکت کنی ؟
شرمنده این سوالات از اول که این تاپیک زده شد تو ذهنم بود و واقعا نمی دونم چرا تا حالا نپرسیدم و یهو مطرحشون کردم !؟!؟[/quote:950ebcb8c4]
راستشو بخوای زیاد در جریان نیستم ولی تا جایی که میدونم رو برات میگم
فعلا بازیکنان برای تست اومدند و در حال انتخاب کردن هستند.
فکر نکنم بیوفتیم چون دو سال قبل دانشگاه ازاد هم اخر شده بود ولی سقوط نکرد و مطمئنا در میانه های جدول قرار میگیریم(اگر حاشیه ایجاد نشه)
با توجه به لابی که مرتضی شیاری در فدراسیون داشت تونستیم با 40 میلیون امتیاز سوپرلیگی بگیریم و بی ربط به امتیاز دو فصل قبل دماش نیست.والیبال هم لیگ های پایین تر داره ولی خیلی از تیم ها طراز مالی خوبی ندارند و نمیتونند شرکت کنند.[/quote:950ebcb8c4]
آخرین خبری که بدست اوردم،تمام بازیکنان بومی هستند و فقط یک بازیکن بلغاری آوردند که پارسال هم تبریز بود
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"