رینگ خونین در والیبال!

مطالب مربوط به تیم های والیبال و بسکتبال داماش گیلان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

رئيس سازمان ليگ فدراسيون واليبال: تماشاگران کاشاني محروم مي شوند/ با اخلالگران برخورد جدي مي شود

پستتوسط maysam » جمعه آپريل 29, 2011 5:40 pm

[color=black:a223b8f2f0]منوچهر پور حسن رئيس سازمان ليگ فدراسيون واليبال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: به طور کامل از طريق تلويزيون بازي تيم هاي پيکان و باريج اسانس کاشان را تماشا کردم از طرفي هم حميد حق بين و اميدوار حاتمي ناظران بازي لحظه به لحظه وضعيت بازي را براي من گزارش مي کردند.

وي گفت: با توجه به آنکه امروز فدراسيون واليبال تعطيل است شنبه گزارش ناظران بازي ها را تهيه و به طور کامل مورد بررسي قرار خواهيم داد روز دوشنبه 12 ارديبهشت ماه امسال اقدام به تشکيل جلسه کميته انضباطي خواهيم کرد.

پورحسن تصريح کرد: مأموران انتظامي حاضر در سالن عوامل پرتاب نارنجک از سوي تماشاگران پيکان را دستگير کردند؛ اما تماشاگران پيکان با پرتاب صندلي، پيچ و استفاده از الفاظ رکيک باعث ايجاد اختلال در زمين و در طول مسابقه شدند البته امير حسيني پاسور تيم پيکان هم با انجام حرکات غير ورزشي عامل تحريک مصطفي شجاعي شده بود.

وي گفت: به طور حتم در طول جلسه کميته انضباطي پيشنهاد مي کنم که تماشاگران کاشاني محروم شوند البته تعداد جلسات محروميت آنها بستگي به نظر کميته انضباطي دارد اين احتمال نيز مي رود که شهر محل برگزاري ديدارهايي که کاشان ميزبان است تغيير کند بايد فدراسيون براي جلوگيري از تکرار چنين مسائلي به شدت با عوامل بوجود آورنده آن برخورد کند.

*کادر فني عامل تحريک تماشاگران

پورحسن تصريح کرد: معتقدم که يکي از عوامل تحريک تماشاگران اعضاي کادر فني است شايد اذعان کنند که واليبال جزء ورزش هاي دانشگاهي است. ما نبايد با افرادي بي فرهنگ تحت عنوان سرمربي بين المللي همکاري کنيم اين افراد باعث مي شوند که واليبال ايران دچار مشکل شود.[/color:a223b8f2f0]
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به توپ و تور

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان