فوتبال،والیبال و حالا پیروزی بسک

مطالب مربوط به تیم های والیبال و بسکتبال داماش گیلان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidrod » پنج شنبه ژانويه 13, 2011 7:19 pm

ای ول داماش
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط maysam » پنج شنبه ژانويه 13, 2011 9:23 pm

من نمیدونم این مدیر سایت داماش ایرانیان مغرضه که بجای اینکه داماش گیلان بگه میاد اسم یه شهر رو هم بهش میچسبونه؟ چرا تو فوتبال وقتی میگه داماش گیلان تو پرانتز رشت نمیزاره.
سراوانی میگفت من بهشون گفتم داماش گیلان بزارن و خبرها رو خودمون میدیم و با پسوند گیلان میدیم به سایت.حالا که سراوانی نبود و شیرازه نمیدونم کی این خبر رو اینطوری به سایت داده.حتما پیگیری میکنیم و خبرش رو به هوادارایی که از هر اسمی جز داماش [b:e90d1c7e2e]گیلان[/b:e90d1c7e2e] متنفرن میرسونیم.
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه ژانويه 13, 2011 9:37 pm

با آرزوی قهرمانی واسه همشون
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه ژانويه 14, 2011 2:43 pm

شبکه گیلان هم که هم تو اخبار وهم تو پخش بازیهای این تیم میگه داماش لنگرود واینو من تا اینجا بیش از صدبار شنیدم تو پخش بازی بسکتبال حتی گزارشگر یکبار هم از لفظ داماش گیلان استفاده نکرد همش میگفت داماش لنگرود،جالب اینجاست تماشاگرانش هم با امتیاز گیری تیم ،تیمو با وازه های مانند لنگرودی با تعصب ونظیر این تشویق میکردند چرا ؟این برای من سواله اگه قراره ان بشه لنگرود ما باید بشیم داماش رشت هم تو فوتبال هم تو والیبال؟تازه تو فوتبال تقریبا"تمام بازیکنان بومی هستند واکثرشون بچه شهر رشت وشهرستانهای رشت هستند در حالی که در تیم بسکتبال این درمورد لنگرودیها صدق نمیکنه.این یه مطالبه است لطفا"پیگیری شود
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط maysam » جمعه ژانويه 14, 2011 3:16 pm

[quote:b1979599d0="hamidjavan"]شبکه گیلان هم که هم تو اخبار وهم تو پخش بازیهای این تیم میگه داماش لنگرود واینو من تا اینجا بیش از صدبار شنیدم تو پخش بازی بسکتبال حتی گزارشگر یکبار هم از لفظ داماش گیلان استفاده نکرد همش میگفت داماش لنگرود،جالب اینجاست تماشاگرانش هم با امتیاز گیری تیم ،تیمو با وازه های مانند لنگرودی با تعصب ونظیر این تشویق میکردند چرا ؟این برای من سواله اگه قراره ان بشه لنگرود ما باید بشیم داماش رشت هم تو فوتبال هم تو والیبال؟تازه تو فوتبال تقریبا"تمام بازیکنان بومی هستند واکثرشون بچه شهر رشت وشهرستانهای رشت هستند در حالی که در تیم بسکتبال این درمورد لنگرودیها صدق نمیکنه.این یه مطالبه است لطفا"پیگیری شود[/quote:b1979599d0]

اون شبکه باران شبکه گیلان نیست.چون میبینی بازی مهم پایانی نیم فصل سپیدرود رو پخش نمیکنه بعد بازی چرت و پرت ملوان با یه سری بازیگر تلویزیون رو نشون میده.
در ضمن چون شبکه باران اکثریت مطلق کارکنانش شرق گیلانی بویژه لاهیجانی و لنگرودین هوای اون ور رو دارن.مهم نیست که شبکه بارانشون چی میگه مهم باشگاه داماشه که تو سایتش نباید این اراجیف رو بزاره.من دوباره مسئولین داماش رو ببینم بهشون میگم
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 14, 2011 3:36 pm

[quote:2001029110="Aberare-ba-tasob"]من میگم ما باید توی صفحه اصلی سایت یه متن در این مورد خطاب به باشگاه بنویسیم.
مجری ضد رشتی نمیخوایم نمیخوایم[/quote:2001029110]

نیازی نیست و همه میدونند که چی به چیه ! من بارها گفتم و بازم میگم این شبکه رو به عنوان شبکه استانی به هیچ وجه قبول ندارم...
شبکه ای که بازی مهم سپیدرود رو گذاشتند و یه بازی خزعبل رو پخش میکنند چه انتظاری باید ازشون داشت؟
من یکی دو بار خودم به وهابی این رو گفتم که بیشتر به کدوم طرف تمایل داره اما منکر میشه
ما که تو رشت داماش شهر باران تشویق میکنیم برای سایت داماش هم متاسفم
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

بازگشت به توپ و تور

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان