توسط maysam » جمعه ژانويه 14, 2011 3:16 pm
[quote:b1979599d0="hamidjavan"]شبکه گیلان هم که هم تو اخبار وهم تو پخش بازیهای این تیم میگه داماش لنگرود واینو من تا اینجا بیش از صدبار شنیدم تو پخش بازی بسکتبال حتی گزارشگر یکبار هم از لفظ داماش گیلان استفاده نکرد همش میگفت داماش لنگرود،جالب اینجاست تماشاگرانش هم با امتیاز گیری تیم ،تیمو با وازه های مانند لنگرودی با تعصب ونظیر این تشویق میکردند چرا ؟این برای من سواله اگه قراره ان بشه لنگرود ما باید بشیم داماش رشت هم تو فوتبال هم تو والیبال؟تازه تو فوتبال تقریبا"تمام بازیکنان بومی هستند واکثرشون بچه شهر رشت وشهرستانهای رشت هستند در حالی که در تیم بسکتبال این درمورد لنگرودیها صدق نمیکنه.این یه مطالبه است لطفا"پیگیری شود[/quote:b1979599d0]
اون شبکه باران شبکه گیلان نیست.چون میبینی بازی مهم پایانی نیم فصل سپیدرود رو پخش نمیکنه بعد بازی چرت و پرت ملوان با یه سری بازیگر تلویزیون رو نشون میده.
در ضمن چون شبکه باران اکثریت مطلق کارکنانش شرق گیلانی بویژه لاهیجانی و لنگرودین هوای اون ور رو دارن.مهم نیست که شبکه بارانشون چی میگه مهم باشگاه داماشه که تو سایتش نباید این اراجیف رو بزاره.من دوباره مسئولین داماش رو ببینم بهشون میگم