[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - انتخابات مجلس رشت به دور دوم کشید

انتخابات مجلس رشت به دور دوم کشید

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط iman1978 » شنبه مارس 03, 2012 10:46 pm

[quote:1fd7449ef4="chile1369"]اولا تامینی کلی کار کرده ...دوما برید یقه اون 2تا نماینده دیگه رو بگیرین.
سوما من امشب ستاد جعفرزاده رازی بودم تامینی با جعفرزاده بیعت کرده.
جعفرزاده از ذوق تامینی داشت بال در میاورد مدام میگفت ما طرفداررای اونارو داریم.[/quote:1fd7449ef4]
دوست عزیز حالا شما طرفدار تامینی هستی و نظرت هم برای من محترمه.اما پیشنهاد میکنم برای هیچ آدم سیاسی کاری، اینقدر از خودت مایه نزاری ارزش و اعتبار تو خیلی بیشتر از این حرفاست.تامینی هم یه آدمیه مثله همه که البته از نظر من نسبت به خیلی از نماینده های پیشین رشت ضعیف تر بوده.با توچه به اینکه همه رد صلاحیت شدند این آقا در نبود خیلی ها رای آورده. جالبه بدونی که ما تو همین رشت نماینده ای داشتیم که 170000 رای آورد
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه مارس 04, 2012 5:29 am

کلا دوست نداشتم توی این پست نظر بدم اما تک و پهلوم به حرف اومد !!! من کاری به رای های آقای ... ( نماینده اول شهرمون ) ندارم اما تنها افسوس من اینه که چرا ما توی رشت یه نماینده رشتی نداریم و همه برای اطراف هستند اصلا نه تنها نماینده بلکه یه مسئول نداریم که رشتی باشه !!! همه واسه حومه رشت هستند و میان اینجا و آخرش هم این میشه که ادارات ما پر میشه از کارمندان غیر رشتی ... و در نهایت کار و سازندگی ای توی رشت ایجاد نمیشه و همه بیکار و برعکس یه مکانی مثل لشت نشا دانشگاه آزادی زده میشه با رشته های تاپ ... اما رشت و این دانشگاه آزادش هنوز چهارتا رشته فنی و مهندسی نداره !!!!؟؟؟؟!!!! در حالیکه شهر رشت با این فرهنگ مردم و سطح زندگی بهترین شهر برای جذب دانشجو هست و کلی می تونه توی این امر موفق باشه ... البته تازه نزدیک به یکسال هست که مهندسی عمران اومده توی آزاد رشت اما واقعا کمه ....
یه مورد دیگه هم همین تیم داماش هست که هیچکسی دل نمی سوزونه براش ...
الان هم که شهردار جدید رشت یه نفر هست که متولد رشت هست باز هم نامه نگاری های لازم انجام نمیشه که بیاد و کار رو شروع کنه شاید یکم دل سوزوند واسه شهرش ... و فعلا شهرداری رشت داره با سرپرست اداره میشه و احتمالا میوفته بعد عید ... خب شاید اون شهردار جدید بتونه 4 تا کار درست و حسابی توی این عید بکنه که مسافرهایی که میان اینجا حالشون بهم نخوره از ورودی های شهرمون ...
گفتم عید یاد تابستون افتادم و چون اینجا بحث نماینده ها هست لازم دیدم اینا رو بگم ... مسافرهایی که تابستان میان توی رشت شب رو توی پارک می خوابن و صبحش میرن انزلی یا لاهیجان و اتاق یا ویلا میگیرن !؟!؟!؟ واقعا هر سال عید و تابستان دوست دارم یه چوب وردارم و همشون رو بندازم توی هتل ها و مسافر خونه های ما ... آخه چرا هتل های ما باید خالی بمونن و مسافرها بیان توی باغ بخوابن و پولشون رو توی شهرهای دیگه خرج کنن ؟! مگه ماهایی که میریم سرعین و ... توی باغ می خوابیم ؟ ولی اونا ساختند و پول های مسافرها رو گرفتند ... اما ما توی این چندین ساله یه هتل ساختیم توی رشت ؟ اصلا چند تا هتل داریم ؟ یه هتل روبروی فرودگاه در حال ساخت هست که من از بچگیم یادمه و کماکان همونجوریه ...!!! هنوز توی رشت هتل اردیبهشت و کادوس دارن کار می کنن که واسه زمان شاه هست !!؟!؟ البته این بخاطر بی تدبیری مسئولین ما هست که نمی دونن چجوری باید توریست رو نگه دارن یا به عبارتی پولش رو بگیرن ( البته گرفتن پول به معنای دزدی نیست و منظورم اینه که پول خرج کنه توی رشت )
حالا دوستان بیان و به خوشتیپی نماینده بنازن ...!!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه مارس 04, 2012 5:55 am

[quote:284885a79d="iman1978"][quote:284885a79d="chile1369"]اولا تامینی کلی کار کرده ...دوما برید یقه اون 2تا نماینده دیگه رو بگیرین.
سوما من امشب ستاد جعفرزاده رازی بودم تامینی با جعفرزاده بیعت کرده.
جعفرزاده از ذوق تامینی داشت بال در میاورد مدام میگفت ما طرفداررای اونارو داریم.[/quote:284885a79d]
دوست عزیز حالا شما طرفدار تامینی هستی و نظرت هم برای من محترمه.اما پیشنهاد میکنم برای هیچ آدم سیاسی کاری، اینقدر از خودت مایه نزاری ارزش و اعتبار تو خیلی بیشتر از این حرفاست.تامینی هم یه آدمیه مثله همه که البته از نظر من نسبت به خیلی از نماینده های پیشین رشت ضعیف تر بوده.با توچه به اینکه همه رد صلاحیت شدند این آقا در نبود خیلی ها رای آورده. جالبه بدونی که ما تو همین رشت نماینده ای داشتیم که 170000 رای آورد[/quote:284885a79d] منم تامینی رو دوس دارم. اما به کسی رای ندادم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » يکشنبه مارس 04, 2012 6:28 am

[quote:e80874547c="chile1369"][quote:e80874547c="naader_sayad"]دکتر تامینی با هادی تامینی نسبتی داره ؟[/quote:e80874547c]
آره نسبت دارن.
پدرانشون پسر عمویه همن.[/quote:e80874547c]

وای امیدوارم هادی تامینی امی وکیله تحریک نوکونه که بر ضد داماش بیبه . از همه طرف کرا بد آوریم خدااااااااااااااااااااااااااااااااا.
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه مارس 04, 2012 7:58 am

بچه ها دور دوم کیه؟اگه این جمعه باشه بازم دانشگاه ها تعطیلن؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه مارس 04, 2012 9:22 am

میبینم که بحثه انتخابات اینجا هم داغه ولی اون چیزیکه واسم جالبه اینه که دوستان باز دارن خنجر رو خودی میکشن (اتحاد نداشته شمالیها)
فقط یه دو سه تا پست بود که در مورد عضو ترک شورای شهر و نماینده مجلس حرف زد، ایکاش این همه تعصب نسبت به اینا هم بود . من با محمودیان حرف زدم قبلا، به شدتن نژاد پرست و حی حاضر هر کاری کنه که ریشه زبان گیلکی کنده بشه از رشت، یکی از دوستان رفته بود پیشش و مسخرش کرد که نماینده مجلستون داره ترک میشه. (حتما میدونین از کی حمایت میکنه)
اینو گفتم الان م میگم قبلا میخواستن تو یه محلی سرعتگیر بزنن، یه ترکی اومد تو اداره مون ونامه محمودیانو اورد که سفارششو کرده بود در حین رفتن به محلشون گفت اینجا کلی کشته داده 5 تا اذری مردن و با خنده گفت از کشته های گیلک بی خبریم، اگه ترس از دست دادن کارم نبود چنان چکی میخوابوندم در گوشش که خواهر و مادر گرامیش بیان جلو چشش
خواهشا جمع کنین این بچه بازیارو، لشت نشا و کوچصفهان جز گیلانن. این رگتون واسه امثال این ترک تبریزی بزنه بیرون که به ریش منو شما میخنده... کوتاهی از ماست، N تا پست زدین که وا بده، ول کن... همین وا بده ول کن نتیجه ش میشه این، تیم داره منحل میشه، شورای شهر و استاندار که لا لا خوس خوس
پس یک کلام
"از ماست که بر ماست"
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط AntAreS » يکشنبه مارس 04, 2012 10:30 am

آقا چقدر بی انصافید شما !

لشت نشا مگه غیر اینکه جزو شهرستان رشت محسوب میشه !

یه عده گیر دادن به دانشگاه آزاد لشت نشا !

تمامی بخش های رشت ، کوچصفهان ، سنگر ، خمام ، خشکبیجار صاحب دانشگاه بودند و تنها لشت نشا بود که از این حق بی بهره بود

حالا که بعد از مدت ها لشت نشا و مردمش صاحب یک دانشگاه شدند باید به بچه های رشت بربخوره !

یه عده که علت مخالفت با تامینی رو نسبت خانوادگی با هادی تامینی می دونن

یه عده چون اصالتا برا کوچصفهان هستند دلشون می خواد جعفر زاده از کچصفهان بیاد بالا ولی تامینی چون برا لشت نشاست باید تمسخر شه !

یه عده کل رای تامینی رو از لشت نشا دونستن ! بخشی که 15 هزار جمعیت داره و از این 15 هزار نفر فقط 7-8 هزار نفر سنشون به رای دادن می خوره چطور می تونن 80 هزار رای به تامینی بدن !

در کل مهم اعتلای نام ِ رشت ِ به دور از حسادت های منطقه ای !

امیدوارم به قیمت نام ِ رشت بخش های دیگه رو فراری ندید ، لشت نشا هم کم نماینده در رشت نداشته نوبخت ُ صادق زاده ُ تامینی ، خاک و... که نه تنها نماینده رشت بلکه نماینده بخش های دیگه شهرستان رشت هم بودند.

بحث اتحاد تو گیلک جماعت خیلی خیلی خیلی دور از ذهن ِ...
نماد کاربر
AntAreS
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » يکشنبه مارس 04, 2012 12:00 pm

اولا لشت نشا 30هزار جمعیت داره.دوما از 16هزار رای ماخوذه 13هزار به تامینی را دادن در لشت نشا.

یادتوم باشه 67هزار رای دیگه به تامینی رو شماها دادین نه ما لشت نشایی ها.

بعد من خودم از طرفداران جعفرزادم.تو ستادش کار میکردم.
بعدشم حالا که تامینی طرفدار جعفرزادست باید از این مقعیت استفاده کنیم.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مارس 04, 2012 4:55 pm

چند درصد این یک میلیونی که توی رشت زندگی میکنند اصالتا رشتی هستند؟
اصلا چند درصد کاربرایی که به این سایت میان اصالتا رشتی هستند؟
مگه لشت نشا کجاست؟مگه کوچصفهان کجاست؟مگه خمام کجاست؟مگه سنگر و سراوان کجاست؟
یعنی اگه کسی برای خود رشت نباشه به رشت تعصب نداره؟
همین اقای سراوانی بچه کجاست؟بچه سراوان هست و سراوان هم یکی از بخش های سنگر هست و سنگر هم به مانند لشت نشا یکی از شهرهای،شهرستان رشت هست.
چرا دور بریم،اصلا خودم رو مثال میزنم و با افتخار هم میگم،شاید من و پدرم متولد رشت باشیم ولی اصالتا به سنگر برمیگردیم،یعنی اگه من روزی خودمو کاندید کنم شما میگید این به رشت تعصب نداره؟
تو رو خدا این جدا کردن ها رو کنار بگذارید.رشتی های عزیز و متعصب ما رشتی هستیم و مرکز استان هستیم و وظایفی هم بر گردن ما هست و این بر ارزش رشتی بودنمون افزایش میده.
تا حالا دقت کردید چرا در این هشت ماهی که داماش به لیگ برتر اومده این همه طرفدار از رودسر،لنگرود گرفته تا صومعه سرا،شفت و فومن و ... می اید؟چرا ملوان که مدتها در لیگ برتر هست این همه هوادار از دیگر نقاط استان نمی آیند؟میدونید چرا؟چون اونجا غیر انزلیچی رو غریبه میدونند!
من هم مثل خیلی ها رای ندادم ولی بین بد و بدتر آدم دلش به بد خوش هست و من هم کاری به کار بقیه نمایندگان ندارم فقط دو نکته از تامینی در ذهنم مونده یکی در صحن مجلس برای دادن رای اعتماد به وزیر راه و ترابری از مشکلات جاده ای رشت گفت و دیگری هم به عنوان اولین نماینده با وزیرورزش صحبت کرد.
باید قبول کرد که تامینی نسبت به بقیه روشن فکر تر است و بسته نیست.
ولی باز هم میگم:
قهرمانی کجایی.......به داد ما برسی :P (هر جا هست براش آرزوی موفقیت میکنم و توی این چهارسالی که بود ده برابر کل مسئولین سابق کار کرد و خیلی از کارهاش هم اقایان به نام خودشون زدند)
باز هم به عنوان یه برادر از کاربران سایت خواهش میکنم این بحث های جدا کننده رو توی سایت کنار بذارن و همه رشتی هستیم و از همه مهمتر گیلانی هستیم و خون گیلک و میرزا توی رگامون هست الان باید متحد باشیم تا حقمون رو بگیریم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه مارس 04, 2012 4:59 pm

آقا چرا همه گير دادين به اينكه فلاني مال كوچصفهانه فلاني مال لشت نشائه فلاني شرق گيلانيه؛ چرا رشتي سر كار نيست چرا نماينده رشتي نداريم\ آخه بره ا ز600 هزار جمعيت رشت ، 80 هزار نفر تالشن 80 هزار نفرم تركن؛ 30 هزار نفرم تهراني و اصفهاني و كرد و لر و ...، از بقيه جمعيت شايد 30 هزار نفر رشتي اصيل تو رشت باشند رشتي هاي اصيل يا تو تهرانن يا خارج كشور شايد حدود 300 هزار شايدم بيشتر رشتي اصيل تو خارج كشور باشند ؛ من خودم دو نسل قبلم مال لشت نشا بوديم 90 در صد شماهم اصالتا بر ميگرديد به حومه رشت و شرق و غرب گيلان؛ مهم گيلك بودن نه رشتي بودن؛ مهم اينه كه اين نماينده ها همه شون گيلك هستند؛ يه زماني بود الياس حضرتي ترك خالخالي 3 دوره از رشت رفت مجلس ؛ خدائيش خيلي ستمه، يا اول انقلاب خزايي مشهدي از رشت نماينده شده بود خوب ضايعه ديگه ؛ همين كه محموديان ترك نژاد پرست عضو شوراي شهر رشته ؛ يا سعادتي مازندراني استاندار گيلانه از هر چي فحش برام بدتره، بس كنيد بره گير دادين فلاني رشتي نيست ،شرق گيلانيه؛ غرب گيلانيه؛ وا بدين بره؛
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه مارس 04, 2012 5:05 pm

maziar; دمت گرم آبرار من مادرم مال يكي از انزلیچی رشته پدرم مال يكي از انزلیچی لشت نشائه؛ ازسال 53 54 اومدن رشت من هم رشت بدنيا اومدم، از شهر ستان رشت 1 ميليون نفره فقط 30 هزار نفر اصالتا رشتي هستند، مهم اينه كه من خودم رو گيلاني ميدونم گيلك ميدونم، آبره من رشتيم خوماميم، لشت نشائيم؛ رودسريم؛ اصلا حله كه اتويه، من رامسريم، گالشم ، ديلمان شينم ؛ سوما سرا شينم؛ فومن شينم؛ گيلكي غرب گيلان و گيلكي شرق گيلانم تانم گيب بزنم افتخار كونم كي گيلكم 90 در صد گيلكان مئسان بي هويت نييم.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مارس 04, 2012 5:08 pm

بچه ها منم با نظر مازیار و سیا باغ موافقم بهتره این بحثو جمع کنیم تا باعث دلخوری کسی نشه بالاخره هممون گیلکیم چه رشتی چه انزلیچی لشت نشایی و همه وهمه گیلکیمو پرچم بالاست یادمون نره تو بازی ملوان-تراکتور برادرای روشنفکر انزلیچیمون به خاطر توهین ترکها به میرزا کوچک کاری کردن که دیگه جرات نداشته باشن حتی اسم میرزا رو بیارن و بارها و بارها حضور گیلانیهای حومه رشت رو تو سانتیاگو عضدی دیدیم پس تیغتونو رو افرادی مثل محمودیان و سعادتی بکشین نه خودی
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مارس 04, 2012 5:14 pm

[quote:c0f0e67b6d="ARYANST122"]بارها و بارها حضور گیلانیهای حومه رشت رو تو سانتیاگو عضدی دیدیم پس تیغتونو رو افرادی مثل محمودیان و سعادتی بکشین نه خودی[/quote:c0f0e67b6d]
با این قسمت حرفت خیلی حال کردم و از کاربرایی هم زبانی که دارن به هم گیر میدن توصیه میکنم به جمله آخر آرین خوب فکر کنند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در يکشنبه مارس 04, 2012 5:24 pm .

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مارس 04, 2012 5:21 pm

[quote:8ffd2f17ca="MAZIYAR"][quote:8ffd2f17ca="ARYANST122"]بارها و بارها حضور گیلانیهای حومه رشت رو تو سانتیاگو عضدی دیدیم پس تیغتونو رو افرادی مثل محمودیان و سعادتی بکشین نه خودی[/quote:8ffd2f17ca]
با این قسمت حرفت خیلی حال کردم و از کاربرایی هم زبانی که دارن به هم گیر میدن توصیه میکنم به جمله آخر آرین خوب فکر کنند.[/quote:8ffd2f17ca]نوکرتم داداش مازیار آرین هستم.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مارس 04, 2012 5:25 pm

من هم نوشتم آرین دیگه :!: :wink:

نماد کاربر
MAZIYAR