[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پنچشنبه از جنس غروب جمعه.

پنچشنبه از جنس غروب جمعه.

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:01 pm

[quote:2d3e4a5109="mahyarmaya"]ما میبازیم چون تیم ها لابی میکنن اما ما بلد نیستیم .ما باز میبازیم چون داور پول باید بدیم .چون 2تا بازی هستش که داریم به داوری میبازیم .
خالا به امید 90 بشینیم که خیلی بخام خوش بینانه تصور کنم اون مردیکه بگه پس این بازی داماش ضرر دید از داوری.[/quote:2d3e4a5109]

بحث لابی نیست مهیار جان ....... تیم ما مدیر و مربی شلوغ کن نداره .... ببین تیمها چطور الکی به داوری اعتراض میکن و جو منفی میدن که تا داورا برن اونجا براشون سوت مثبت بزنن ..... اما ما /9/ /9/ یه شکری خوردیم بازی سوم فصل ، گل سالم سپاسی مردود اعلام شد ، مظفری زاده سر تراکتور مارو بازوند ، ترکی سر پرسپولیس مارو بازوند سر شاهین مارو بازوند ..... صالحی بازی نفت مارو بازوند ..... بازی ساپیا حرکت آشنا رو جهانگیر پنالتی بود که منجر به مصدومیت آشنا شد . بازی مس کزمان داور با سوتهای بیخود باعث کد شدن بازی و تساوی ما شد ...... و هزاران ناحقی دیگه برای ما !!!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:47 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:13 pm

[quote:edd0e09c46="pedram_1367"]داماش باخت چون مربیش قاسمپوره
داماش باخت چون اقایی تو این تیم با وجود مگنو فیکسه !
داماش باخت چون مربی بعد یک نیم فصل تیم رو 4_1_4_1 بازی میده
داماش باخت چون تماشاگران هنوز گیر تخمه شکوندن و سیگار دود کردن هستند
داماش باخت چون داور گل 100% ما رو نمیگیره
داماش باخت چون داور پنالتی الکی میگیره
داماش باخت چون تماشاگر ما تا دوربین 90 رو میبینه عادل فردوسی پور رو تشویق میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داماش باخت چون نیروی انتظامی امروز اصلا نبود تو ورزشگاه در حالیکه بازی های قبل تو یک متر 10 تا مامور بود ! ولی امروز تو هر 10 متر یه مامور که داشت یا میزد یا بازداشت میکرد !! یکی هم بالا سر ما بود و هی میگفت آقا فحش ندین ؟!؟!
داماش باخت چون وقتی مامور یکی رو میگیره هواداران ما به جای تشوویق و دنبال کردن بازی همه در فکر فحش دادن و گفتن عبارت " سرکار ولش کن هستند "
داماش باخت چون وقتی یه نفر میاد و میگه بگین " داماش اگه منحل بشه " همه می خندن و میگن این چه ...شعریه !!
داماش باخت چون وقتی میگیم بگین مسئولین باغیرت یه عده میگن نگین باغیرت و بگین بی غیرت ...[/quote:edd0e09c46]

perfect
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:17 pm

[quote:b020b74b97="mahyarmaya"]mehrshad : دوست عزیز نوشت شما نشونه شخصیت شماست پس اینجا استادیم نیسنت .هر کی عقیده ای داره اما دلیل به توهین جنابعالی نمیشه که .
داماش خوب بود اما نباشه 2 مهاجم میداشتیم ؟
نباید میلاد رو از اول میداشتیم ؟
حاجتی اصلا کو؟
چرا یه بار نشد که اون چیزی باشه که دلمون میخاد ؟
چرا جانگیر این قدر دونده ظاهر میشه تعویض میشه ؟
تو رو با انصافت قسم میدم یه کار مثبت آقایی رو بگو .
من با این همه علامت سوال منکر مربی خوب داماش نمیشم و یقین دارم که داماش 2 بازی ضرر داره میکنه از داوری و نداشتن انس.[/quote:b020b74b97]

واقعا" چرا یکبار ترکیب ایده آل ما بازی نمیکنه ؟ یکبار حاجتی هست ، ابشک نیست .... یکبار میلاد هست ، جهانگیر نیست ...... و هزاران حالت متناقض دیگه ... اما همیشه پای عباس آقایی در میان است .....
من دو دلیل تا انتهای فصل برای ناکامی داماش میتونم بیارم :
1. مظفری زاده
2.عباس آقایی
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:28 pm

[quote:977dad261b="Sepentamino"]داوری متاسفانه ضعیف است ولی داوری ها فقط به ضرر داماش نبوده.
[b:977dad261b][size=18:977dad261b]لطفا فحش ندهید.[/size:977dad261b] [/b:977dad261b][/quote:977dad261b]

آخه خون آدمو با این کامنتت به جوش میاری ........ جز یه بازی با سپاسی که تیم جلو بود و گل صحیح اونا مردود اعلام شد ، دیگه کدوم بازی داوری به نفع داماش بود ؟ اگه یکبار دیگه اشتباه تاثیر گذار به نفع داماش در این فصل بود بهم بگی ، من دیگه بیخیال داوری میشم و باخت رو به گردن میگیرم :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:30 pm

miladcivil شاید باورت نشه اما مندقیقا منظورم اینه.مدیریت توی انگیلس با مدیریت توی ایتالیا فرق داره .توی ایتالیا مار نباشی میخورنت اما توی انگیلس باید مدیر باشی حتما.و اینجا هم همینطور .من مثل فتح الله زاده رو زدم این آدم بوز به معنای واقعی هستش چون با بی پولی داره میسازه "با حاشیه وحشتناک اس اس میسازه "و دربی هم میبره نمیزاره سر تیمش بریده بشه .اما ما نه مدیر ما مدیره نه مسولین داخلی که حداقل اجازه لابی رو ندن .نخاستیم فاتح بدی سر قبر ما قبر ما رو نرینی ...نخاستیم که لابی کنی داور ماله ما بشه حداقل نزار توی زمین ما سرمون رو ببرن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 15, 2011 11:35 pm

[quote:a61e703ccb="mehrshad"]داماش میبازه بعضی کسا که اسمشون میزارن هودار میان تو این سایت فقط چرت مینوسن من کاری به این داوری ندارم اما امروز داماش فوقالعاده بود اقای که میگی قاسمپور مربی نیست یه مقدار انصاف داشته باش همین داماش با دینورزاده چند جدول بود قاسمپور نمیتونه بره داخل زمین برای داماش گل بزنه قاسمپور نمیدونه 3 مدافع راستش یکی از یکی شوتر هستن خودش بره دفاع راست بازی کنه امروز داماش عالی بود هم هودارانش ما امروز به دو چیز باختی یکی داوری دومی هم نداشتن شانس تو جهانگیر میرفت تو دوازه یا گل مارو میگرفت الان همین کسی که داره انتقاد میکنه میگه قاسمپور کاپلو[/quote:a61e703ccb]

دوست عزیزم دیگه با این کامنتت به شعور و احساسات بچه های این سایت توهین نکنه دیگه ...... شما چرا قبول نمیکنی ؟؟؟ تمام تیمها ضعف داماش رو در دو چیز میدونن
1.دفاع راست.
2.منفذ بین هافبک دفاعی و مدافعین وسط.
که امروز گل اول به همین شکل بود و تنها دلیل هم بازی دادن عباس آقایی بود.
حالا شما بگو قاسمپور کاپلو ، ماهم میگیم از وقتی که اومد خوب کار کرد ، اما اشتباهات بای گفته بشه که برای بازیهای بعدی تکرار نشه که متاسفانه همون اشتباهات به شکلی دیگر تکرار میشه.
اما به شما حق میدم اگه توپ جهانگیر گل میشد یا اگه غلامی تک به تک که با هد چیپ زد گل میشد یا اگه اول نیمه دوم شوت آبشک گل میشد و یا اگه داور پنالتی روی آبشک در نیمه اول و گل صحیح نظیفکار در نیمه دوم رو میگرفت همه ما الان خوشحال بودیم و از اشتباهات کادر فنی چشم پوشی میکردیم(دقیقا" مثل بازیهایی که قاسمپور برده ، امثال فولاد و راه آهن و ملوان و صبا و ........) .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 16, 2011 12:23 am

امروز هم با تمام سختیش تموم شد .با غرور بغضمون رو قورت دادیم که مبادا کسی بفهمه که چقدر داغونیم .اما دیگه تموم شد .داماش آسیایی امسال هم با نا داوری نرفت آسیا و این درد قلمروش تا همین شهره. کاش کسی درد ما رو میفهمید که پگاه رو با نا حقی بردن و امروز هم شاهین ما رو با نا حقی برد .
جام حذفی خیلی نامردی"پول خیلی نامردی"فوتبال خیلی نامردی"مظفری زاده خیلی کثیفی.
شب با غیرتها خوش
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 16, 2011 12:30 am

شب خوش آبرار با تعصب
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 16, 2011 12:32 am

و چشمانت
با من گفتند
که فردا
روز دیگری ست... 8O
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » جمعه دسامبر 16, 2011 1:29 am

دلم لبریز از بغض است در این نیمه شب بگذار برای آن عزیزی که پول بلیتش را به زحمت جور کرد. و مسیز استادیوم را پیاده اومد اشک بریزم......
اما قلبم برای داماش میزند تا ابد..
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » جمعه دسامبر 16, 2011 6:19 am

عرض سلام و خسته نباشید. دمه هوادارا گرم من چنین جوی تو رشت ندیده بودم حتی تو روزایی که بیشتر هم هوادار داشتیم. وقتی شعار هه هه هه و در جواب هو هو هو رو می دادیم هوادارای بوشهری واقعا می گرخیدن و خفقان رو به زدن طبل ترجیح می دادن. اما یه چبزایی هم هست که نمیشه ازش چشم پوشی کرد : 1. ضعف مفرط تیم تو دروازه که فراهانی به هیچ توپی نه نمیگه . خب با این شرایط بهتره لایقی فر که شنیدم گلر سر پنجه ای هست بره تو دروازه 2. ضعف مفرط مدافعین کناری مخصوصا تو دفاع راست که از مهدوی کیا گرفته تا همین حسینی هیچ کدوم جواب ندادن ( حالا حسرت میکایلی رو می خوریم) تو دفاع چپ همون قدر که ابوذر تو کارایه هجومی خوبه تو کارایه دفاعی ضعیفه( گل دوم پرسپولیس و گل دوم شاهین بوشهر) 3. زوج نظیف کار تو دفاع وسط با اینکه از قبلش بهتر شده اما هنوز ایده آل نیست چه بهتر که مختاری مجددا امتحان بشه 4. داوری که من مقصر اصلی 3 بازی پرسپولیس نفت تهران و همین بازیه بوشهر رو داوری میدونم حتی بازی با ترکتور همین داور قبل از پنالتی تراکتور خطایه آشکار رو سید علی حسینی رو نگرفت که همون توپ تبدیل به پنالتی شد واسه تراکتور. اما مهمترین نکته: آقایون به نظر شما اگه 4 تا بازی به ضرر تیم هایی مثل سپاهان تراکتور استقلال و پرسپولیس نا داوری صورت بگیره چی میشه؟ از روزنامه تلویزیون رادیو و هر رسانه دیگری اعتراض 4 باشگاه مذکور رو میشه شنید. همین ملوان که هر بازی واسش پنالتی میگیرن همیشه به داوری معترضه و نتیجشم داره میبینه تو انزلی باید واسشون پنالتی گرفته بشه اما تیم ما چی؟ نه از مدیر عاملش صدایی بلند میشه نه فرد دیگه ای.( با تمام احترام با امیر عابدینی و دست اندر کاران تیم ) بعد 4 تا بازی ابو فرمانروا ! اومده یه نیمچه معترض شده. همین شاهین بوشهر بعده بازی با استقلال از داور شکایت کرد و نتیجشم امروز دید. اما اگه داور تو رشت تو سر بازیکن ما هم بزنه اقایون بالا دست فقط نگاه می کنن و سکوت مثل همیشه!!!
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه دسامبر 16, 2011 6:35 am

miladcivil : من قبلا هم گفتم متاسفانه بازی رو نتونستم ببینم اما با صحبت هایی که با چند تا از دوستان داشتم گفتند تیم خوب بازی کرده. در مورد اینکه اگر می برد به کادر فن اشکالی وارد نبود کی اینو گفته؟ اولا که دو سه نفر همیشه اشکال وارد می کنند و شاید اگر یه روزنامه نگار این رو می نوشت می شد دشمن داماش اینجا رو نمی دونم ، ثانیا درستش همین هست که اگر اشکال فنی ای وارد هست در هر شرایطی وارد بشه اما به طور صحیح و درست و البته فنی.
نکته دیگه اینکه می گید ترکیب ایده آل ما... این اشتباه هست باید بگید ترکیب ایده آل من! دلیل نیست ترکیب ایده آل شما درست باشه یا ترکیب ایده آل یک نفر دیگه غلط. بارها گفتم ترکیب رو شما رو سلیقه اکثرا می گید. همین چند تا از بچه های همین سایت میگفتند مربی اینه و اونه سیدعلی حسینی رو چرا بازی نمی ده همون موقع گفتم نظر من سیدعلی حسینی بازیکن قبل نیست حالا شاید رو تمریناتی که من ندیدم خوب بوده ولی ایده آل من نبود که توی ترکیب باشه.
من فکر می کنم حتی این که میگید آبشک توی ترکیب ثابت مثلا فلان بازی چرا نبود فقط فنی نیست و بیشتر رو احساسات هست در حالی که به عنوان مثال من یکی هم آبشک رو فنی قبول دارم و هم از خودش خوشم میاد ولی با توجه به بازی نه چندان خوب مقابل صبا این انتظار رو داشتم بازی بعد توی ترکیب نباشه همونطوری که انتظار داشتم تو یک بازی حاجتی باشه که تو چند بازی قبلش عالی بود اما اون که بد شد از ترکیب خارج شد شد مثلا بازیکن دیگه هم پستش.

من فکر می کنم بهتر هست که انتقاد ها تا این حد احساسی نباشه به شکلی که کل کامنت زیر سوال بره. این رو دارم به همه بچه ها میگم... جوری باشه که بتونیم به کادرفنی انتقال بدیم و به تیم کمک بشه. با عرض معذرت این هست و اون نیست که بدرد انتقال نمی خوره!!سال قبل و در زمان دینورزاده با این که تعداد بازدید و کاربر خیلی کمتر بود اما اکثریت بچه ها نظراتی می دادند که ما راحت تر با کادرفنی مطرح میکردیم و بعضا اعمال میشد.

به نظر من دفاع راست ما شده پاشنه آشیل. هر کی اومده از اونجا وارد شده بعضا با عدم پوشش سود برده ولی با این همه به مجموعه دفاعی تیم اشکالی وارد نیست به نظرم چون اجازه ورود موقعیت های زیادی رو به حریفان ندادند همش روی اشتباهات خودمون یا داوری گل دریافت کردیم و یا گل نزدیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » جمعه دسامبر 16, 2011 6:55 am

[quote:3b81f5e0ba="miladcivil"][quote:3b81f5e0ba="Sepentamino"]داوری متاسفانه ضعیف است ولی داوری ها فقط به ضرر داماش نبوده.
[b:3b81f5e0ba][size=18:3b81f5e0ba]لطفا فحش ندهید.[/size:3b81f5e0ba] [/b:3b81f5e0ba][/quote:3b81f5e0ba]

آخه خون آدمو با این کامنتت به جوش میاری ........ جز یه بازی با سپاسی که تیم جلو بود و گل صحیح اونا مردود اعلام شد ، دیگه کدوم بازی داوری به نفع داماش بود ؟ اگه یکبار دیگه اشتباه تاثیر گذار به نفع داماش در این فصل بود بهم بگی ، من دیگه بیخیال داوری میشم و باخت رو به گردن میگیرم :wink:[/quote:3b81f5e0ba]

نه منظورم اینکه داوری ها به ضرر سایر تیمها هم هست. کمیته داوری یک بار تو این 7 و 8 سال اخیر نگفته عملکرد یک داور ضعیفه!! این کمیته داوری یکی از دلایل درجا زدن فوتبال ماست. شده یک بار عذرخواهی کنند؟! کمیته ای که اشتباهات را قبول ندارد در صدد رفع مشکلات اش هم نخواهد بود. این موضوع فقط به ضرر داماش نبوده همه متضرر شده اند حالا یکی کمتر یکی بیشتر. در هر صورت اگر با فحش دادن این وضعیت تغییر میکرد تا حال تغییر کرده بود.
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه دسامبر 16, 2011 8:37 am

من اشکالات فنی رو قبول دارم((مثل فیکس بازی ندادن زنید پور)) ولی باخت دیروز ما به داوری بود.باور کنید اگه اون توپ به تور هم میچسبید داور آفساید خطایی چیزی میگرفت.اگه هم میدید خطا زایست شاید خطای گل میگرفت((که داماش چرا گل زده))
فدراسیون و کمیته داوران تصمیم گرفتن داماش ببازه و با 1000 زحمت این کارو کردند.متنفرم از همشون
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 16, 2011 1:02 pm

[quote:39b3c8a893="MEHRDAD"]miladcivil : من قبلا هم گفتم متاسفانه بازی رو نتونستم ببینم اما با صحبت هایی که با چند تا از دوستان داشتم گفتند تیم خوب بازی کرده. در مورد اینکه اگر می برد به کادر فن اشکالی وارد نبود کی اینو گفته؟ اولا که دو سه نفر همیشه اشکال وارد می کنند و شاید اگر یه روزنامه نگار این رو می نوشت می شد دشمن داماش اینجا رو نمی دونم ، ثانیا درستش همین هست که اگر اشکال فنی ای وارد هست در هر شرایطی وارد بشه اما به طور صحیح و درست و البته فنی.
نکته دیگه اینکه می گید ترکیب ایده آل ما... این اشتباه هست باید بگید ترکیب ایده آل من! دلیل نیست ترکیب ایده آل شما درست باشه یا ترکیب ایده آل یک نفر دیگه غلط. بارها گفتم ترکیب رو شما رو سلیقه اکثرا می گید. همین چند تا از بچه های همین سایت میگفتند مربی اینه و اونه سیدعلی حسینی رو چرا بازی نمی ده همون موقع گفتم نظر من سیدعلی حسینی بازیکن قبل نیست حالا شاید رو تمریناتی که من ندیدم خوب بوده ولی ایده آل من نبود که توی ترکیب باشه.
من فکر می کنم حتی این که میگید آبشک توی ترکیب ثابت مثلا فلان بازی چرا نبود فقط فنی نیست و بیشتر رو احساسات هست در حالی که به عنوان مثال من یکی هم آبشک رو فنی قبول دارم و هم از خودش خوشم میاد ولی با توجه به بازی نه چندان خوب مقابل صبا این انتظار رو داشتم بازی بعد توی ترکیب نباشه همونطوری که انتظار داشتم تو یک بازی حاجتی باشه که تو چند بازی قبلش عالی بود اما اون که بد شد از ترکیب خارج شد شد مثلا بازیکن دیگه هم پستش.

من فکر می کنم بهتر هست که انتقاد ها تا این حد احساسی نباشه به شکلی که کل کامنت زیر سوال بره. این رو دارم به همه بچه ها میگم... جوری باشه که بتونیم به کادرفنی انتقال بدیم و به تیم کمک بشه. با عرض معذرت این هست و اون نیست که بدرد انتقال نمی خوره!!سال قبل و در زمان دینورزاده با این که تعداد بازدید و کاربر خیلی کمتر بود اما اکثریت بچه ها نظراتی می دادند که ما راحت تر با کادرفنی مطرح میکردیم و بعضا اعمال میشد.

به نظر من دفاع راست ما شده پاشنه آشیل. هر کی اومده از اونجا وارد شده بعضا با عدم پوشش سود برده ولی با این همه به مجموعه دفاعی تیم اشکالی وارد نیست به نظرم چون اجازه ورود موقعیت های زیادی رو به حریفان ندادند همش روی اشتباهات خودمون یا داوری گل دریافت کردیم و یا گل نزدیم.[/quote:39b3c8a893]

مهرداد جان من باهات موافقم که میشه بعضی از صحبت ها رو به کادر فنی انتقال داد ولی اون دینورزاده بود که گوش میکرد یا بهترین کلمه اینه که احترام می ذاشت ولی آیا قاسمپور یا امثال اون احترام می ذارن ؟ ( اصلا بحث دینورزاده و قاسمپور نیست ) ... من یه در خواست دارم شما اگه با قاسمپور همکلام شدی فقط یه سوال ازش بپرس و اون اینه که این آقایی به چه دلیل فیکسه ؟؟ همین و بس ... اگه جواب قانع کننده داد من تا آخر عمر میشم هوادار چند آتیشه قاسمپور ... در ضمن ما دیگه چه جوری میتونیم انتقاد کنیم که موادبانه و کارساز باشه ؟ چطور آبشک که یه بازی بد هست نباید بازی بعدی باشه ولی آقایی که تو هر بازی بدترینه باید باشه ؟؟ خب اینها میشن سوال های بی جواب ... البته جوابها رو از شما نمی خوایم ولی در یک حالت کلی گفتم چون همونطور که گفتم باهات موافقم که باید یه جوری خواسته هامون رو با مربی در میون بذاریم ... حالا چجوری نمی دونم ... تو یه کامنتم ( نمی دونم تو کدوم پست ) اشاره کردم که اینجا مثل اروپا نیست که بریم تو سایت باشگاه یا از راه های دیگه بتونیم با کادر فنی در ارتباط باشیم و اعتراض یا تاییدمون رو بهشون نشون بدیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان