[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بودجه گیلان فقط به رشت میرسد؟کو؟

بودجه گیلان فقط به رشت میرسد؟کو؟

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 7:05 am

من با چندتا انزلیچی صحبت می کردم میگفت شما بودجه ما میخورید اخه شهری که یک میلیون جمعیت داشته باشه با بخش هاش باید کمتر از شهر کوچکی مثل انزلی باشه که دریا باعث بزرگ شدنش شده
رشت نه دریا داره نه کو ولی میبینید چی پیشرفتی کرده تمام مراکز استانها همینطورین بعد اتفاقا خیلی از رشتی ها توی انزلی سرمایه گذاری کردن که متاسفانه با بی میلی شماها پا به فرار گذاشتن

ادم حد خودش بدونه بد نیست زیادی خواهی کار درستی نیست من هم معتقدم رشت نسبت به مراکز استانهای دیگه کمتر پیشرفت کرده

ایران داماش ایرانیان

ملوان مال یه شهر داماش مال یه کشور
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 7:21 am

من نمیدونم اخه انزلی چی ها بر چه منطقی صحبت می کنند ..شما پیشرفت قابل توجهی در رشت می بینید؟؟؟؟؟ با اینک مرکز استانه و جمعیت بالای 600000 هزار نفر رو داره!!!!
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط shahin65 » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 8:42 am

من الان شیفته منطق شما دوستان شدم . لطف کنید یه بار متن رو بخونید منم گفتم حتی رشت هم بی نصیبه اونم به خاطر اینکه استان اخر محسوب میشیم و این در کل در جا زدنی که وجود داره مختص انزلی نیست اما نسبت انزلی به شهرهای دیگر استان به خصوص رشت خیلی بیشتره کسی هم نمگیه مقصرشما رشتیا هستین .
هر دلیلی که داره حق انزلی رو بیشتر از بقیه جاهای گیلان خوردن ...
خیلی از انزلی چیها سعی کردن توی انزلی کارخونه تاسیس کنن ولی هیچوقت نتونستن .... خیلی ها خواستن ملوان رو ساپورت کنن ولی اونم نذاشتن ...
حد آدمها به وسعت ذهنشونه اونلی رشت عزیز نه به وسعت شهرشون ...
نماد کاربر
shahin65
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 9:29 am

سلام به همه و دوستمون shahin65 (انزلیچی)
پیرامون صحبتهای شما مبنی به نفاق وتفرقه خواستم عرض کنم بعید هستش مردم مرکز یک استان نسبت به مردم تمام استان بی تفاون باشند واین حالت در بین مردم خوب رشت کاملآ ثابت شده هستش وبراشون توهین واهانت به یه گیلانی رو توهین به خودشون میدونن ولی متاسفانه بعضی از انزلیچی ها همچین حسی رو ندارن فقط در مواقعی که با شکست مواجعه میشن از مسئولین استان گلایه دارن ودر صورت پیروزی فقط به انزلیچی بودنشون افتخار میکنن !!!!صحبت های صالح نیا پدر فوتبال ملوان( اونم چه پدری از بچه بی عقل تره) شاید برای شما تازگی داشته باشه یادمه تو یکی ازمجلات سال 53-54 فکر کنم کیهان ورزشی بود همین صالح نیا از مسئولین استان بابت عدم حمایت از ملوان گلایه کرده بود وجالبه همشون ادعا دارن مسئولین استان بین رشت وانزلی همیشه از رشت حمایت میکنن !!!
خدای کدوم حمایت اگه حمایت میکردن پس سپیدرود کجاست ؟ تیم ریشه داری که شما انزلیچی ها همه اون رو به عنوان نماینده واقعی رشت میدونین در حال حاضر کجاست!!!؟ مشکل اینه که تو انزلی هرکی برعلیه رشتیها حرف بزنه بعنوان گلادیاتور معرفی میشه و همه ازش حمایت میکنن چه بسا بازیکنان بی ظرفیتی مثل کاپیتان موقشنگتون پا از گلیم فراتر میزاره وحرفهای که در حدواندازش نیست به زبون میاره جالب اینه که کلی مورد تقدیر انزلیچی ها واقع میشه وجهت قدر دانی از گستاخیش صدور لقب پژمان قایقران از طرف طرفداران صادر میشه!!! واقعآ انزلیچی ها قایقران رو می شناختن!!! بچه خوب کلیور هرگز به هیچ رشتی توهین نکرده بود و برخلاف مرام شما انزلیچی ها تمام گیلان رو زادگاه خودش میدونست هرگز سعی نکنین این اسم رو پسوند کسانی کنین که تو فوتبال فقط دوروی ودوز وکلک رو یادگرفته باشن چون باعث آزردن روح آون خدابیامرز میشن !!! حالا صالح نیا هم همینطور آمد خودی نشون بده تا بلکه اسم ناقابلش رو تو استادیوم به پاس گستاخیاش صدا کنن . تا بوده همین بوده امیدواریم گیلک زبانان انزلی به گیلانی بودنشون افتخار کنن چون از دید یه ایرانی ما همه گیلک هستیم . به امید گیلان سربلند وموافقیت داماش
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 9:30 am

شاهین جان شما یه مقدار زیاد داری تعصبی نگاه میکنی... این حرفا چیه؟! رشت کجا پیشرفت داشته به غیر از این چند تا پلی که جدیدا گذاشتند؟ تو همه استانها مراکز استان به نسبت امکانات بیشتری دارند این بدیهیه!همونطوری که تو کل کشور اینجوره و تهران هم از همه بالاتر بوده.. اما رشت به اونصورت هم امکانات بالایی نداره.
ضمن اینکه متاسفانه تو رشت از شهرهای مختلف شرق و غرب میان و کار میکنند و پست ها بالا رو با حرکت هایی که نمیدونم اسمش رو چه باید گذاشت میگیرند و اونوقت جوون های خودمون. . . !
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 11:30 am

تا 100 سال ديگه با مردم شهراي ديگه استان گيلان صحبت كنيد نه فقط انزلي همشون از شرق و غرب گرفته نرود ميخ آهنين بر سنگ اولا كه خودشونو از مردم رشت جدا ميدونن ، نه رشت از همه ي گيلان مثلا يه لنگرودي فكر ميكنه لنگرود يه نقطه جدا نشدني از بهشت يا يه لاهيجاني يا شفتي ، فومني و... يه مثال بزنم ما رشتيا كل گيلان و از خودمون ميدونيم هممون كامل گيلان و ميشناسيم ميدونيم يه ماسالي چيكار ميكنه يا يه چابكسري يا غيره ولي مردم شهراي ديگه فقط خودشونو ميبينن يه شرق گيلاني هيچ چيزي از مردم غرب نميدونه از تالش و آستارا كه فقط يه اسم شنيده يه غربي هم همين تور و همشونم دارن با تمام قدرت خودشون و با رشت مقايسه ميكنن و تمام تلاششون ضزبه زدن به رشت ولي اينم به دليل عقل ضعيف شونه چون اگه رشت قوي باشه كل گيلان قوي ميشه و تا ابد ابديت رشت قدرت برتر شمال كشور هست و خواهد بود و بهتر ازينم خواهيم ساخت تا كور شوند هرانكه نتواند ديد
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shahin65 » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 11:59 am

سلام یاران میرزا عزیز باید قبول کنیم توی گیلان و کلا مردم گیلان هوای هم رو ندارن رشتی هوای رشتی رو نداره چه برسه به انزلی چی و بلعکس ...
آیا برای شما تالشی یا لاهیجانی با رشتی یکیه به خدا نیست . روی صحبتم با شما و مردم رشت نیست دارم از نگاه عام نگاه میکنم و نه حتی نگاه عده ای معدود .
اگه دست من بود همه خط و مرزها رو که دور شهرها و کشورها کشیدن با پاک کن پاک میکردم که اگه همه ی این دنیا مکتوب باشه این اتفاق هم خواهد افتاد .
خواهشا یکطرفه به قاضی نرید که راضی برگردید . شما دارید میگید توی رشت به هر گیلانی توهین بشه ناراحت میشین و اینو ثابت کردین توی همین سایتتون نفراتی هستن که اسم آی دیشون حرف شما رو نقض میکنه .
بابا بخدا ما نمیگیم امکانات به رشت ندن ولی حداقل میتونن در قبال این همه افتخاری که ملوان برای گیلان اورده و تا سال 1380 پرافتخار ترین تیم فوتبال شهرستانی یک تیم گیلانیه آیا در این مورد هم نمیشد اولویت ساخت یه ورزشگاه رو توی شهر انزلی بزارن ؟ ما پل نمیخوایم بخوره تو سرشون حقمون رو که میتونن بدن ؟
کل استاندارای گیلان رو جمعا بذار رو هم یکی به من بگه واسه ملوان چه کردن ؟ شما درد ما رو حس نمیکنین بچه ها ...
ملوان هنوز کانونن هواداران نداره اینو باید به کی بگیم ... شما نمیدونید وقتی واسه یه بازیکن هنجره پاره میکنی تا راه رفتن یاد بگیره تا یه خورده اسم در کرد به خاطر پول بره چه حسی داره ...
فصل نقل و انتقالات واسه شما هیجان انگیزه برای ما یادآور روزهای دلهره آوره . که اینسری کی میخواد تیممون رو غارت کنه .
ما انزلی چی هستیم و بیشتر از همه گیلان به اصالتمون افتخار میکنیم ... اینو بارها و بارها ثابت کردیم . خود شما قبول داری که ملوان رو نماینده گیلان میشناسن پس اگه واقعا دلسوز گیلانید میدونید که همه گیلانی های تهران حتی رشتی هاش به ملوان افتخار میکنن ...
میبخشید ولی مهرداد جان مشکل شما این نیست که انزلی چی ها به گیلک بودنشون افتخار نمیکنن . مشکل شما اینه که نمیتونید انزلی رو جزع گیلان ببینید . نمیتونید بالاتر از رشت شهری رو ببینید . اخه ناسلامتی شما یک ابر شهرید .
چون همه جای ایراان به گیلکا رشتی میگن و بین ما و شما کل و کری هست فکر میکنید انزلی چیا گیلک نیستن .
باشه ما گیلک نیستیم دلمونم واسه شهر و استانمون نمیسوزه ولی با افتخار توی تهران با شعار گیلکی ملوانو تشویق میکنیم ...
با پول باشگاهمون نمیریم تهران بعد بریم مثل بعضیا تیم تهرانی رو تشویق کنیم . وقتی 80000 تهرانی داد میزنن رشتی بابات کیه بازی برگشت کاری میکنیم که وجود نکن باباشون رو تحویل بگیرن و وقتی اینها رو میبینیم و باز میبینیم توی رشت عده ای وجود دارند که سادیسم وار تهرانیا رو هموطن خودشون میدونن و ما رو اتباع خارجی ....... بهتره چیزی نگم ... ادامه بدید افرین به غیرتتون الحق که یاران میرزایید
ما همون اتباع خارجی هستیم که به این استان اندازه شما تعصب نداریم ولی اگه همه شهر های شمال مثل ما پشت شهرشون بودن هیچکی به خودش اجازه نمیداد به مام گیلان توهین کنه ...
به امید روزی که بتونیم حقیقت رو قبول کنیم ... من نمیگم توی انزلی به رشت توهین نمیشه ولی این ربطی به گیلک بودن رشتی ها نداره و اگه میشه رشتی ها هم بی تقصیر نیستن و واقعا بی انصاف نباشید ...
نماد کاربر
shahin65
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:16 pm

شاهین خان شما خیلی تند رفتی و همونطوری هم که قبلا هم گفتم رو احساسات دارید حرف میزنید و تعصب به شهرت...
من یه مثال میزنم... تو رشت کسانی بودند که اومدن انزلی و ملوان رو تو بازی فینال تشویق کردند اون هم با این همه توهینی که به رشتی ها میشه... اما تا حالا یه ملوانی یا انزلیچی که میگی مال همین استانه اومده یه بار تیم ما رو تشویق کنه . حتی وقتی به فینال رفتیم با پگاه شما چه کردید؟!؟!
واقع نگر باش... همین قضیه فحاشی تهرانی ها به رشتی ها!
میان تو سایتتون میگن نبودین ببینین به رشتی ها چی میگن غافل از اینکه آقا اونا یه کلمه رشت رو میگن چون کل شمال رو رشت میبینند ولی منظورش به توئه ! از این دست حرکات و حرفا بسیار بوده...
ببین بقول یکی از دوستان که حرف من هم هست متاسفانه تو خوبی ها همه خودشون رو سعی میکنند به رشت بچسبونند اما وقتی بدی خودشون رو جدا میکنند. شاهین عزیز این شما هستید که خودتون رو جدا کردید وگرنه ...
در مورد فوتبال هم من به یاد ندارم تا حالا یه بازیکن از رشت بهتون و تیم تون توهین کرده باشه شما اگر به یاد دارید بگین تا بدونیم.
این که فکر میکنید دافعه هم از طرف رشتی هاست یا رشتی ها همه چیز رو برای خودشون میخوان و از این دست تفکرات ، متاسفانه طرز تفکر اشتباه خیلی از هم استانی های دیگه هم هست و من جوابم رو قبلا واضح دادم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط arvand » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:48 pm

ابره ما نباید بزاریم انزلیچیا اینجا کامنت بزارن.یعنی چی ابره؟مگه اونا میزارن ما کامنت بزاریم؟بابا انزلی شهرش 4تا پله دیگه چی هست مگه؟با اون غازیانشون که ماله پادشاه انزلیچی غازان خان بود.برید ویکپذیا بزنین انزلی ببینین چی میاد.فقطم داماشه شهرباران /23/
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 1:04 pm

اقایان انزلی چی چرا قبول ندارید وقتی پیروز میدانید فقط خوده انزلی بوده .....تویی که میگی اومدنو طرف تیمه تهرانی نشستند و اون تیمو تشویق کردن ..میدونی چند نفر از رشت اومدنو ملوانو تشویق کردن ؟؟؟ میدونی همین انزلی چی ها بعد با پلاکای 46 چیکار کردند ....اقا تو خودت داری یه طرفه قضاوت میکنی ...یا نمیدونی یا خودت رو به ندونستن میزنی
میدونی چیه هیچ وقت بین این دو شهر اتحاد بوجود نمیاد ...
مگه باید رشت همیشه قربانی بشه ...برو از خود همشهریات شروع کن
جهان ..گیلان ...رشت
فقط رشت
سرور انزلیچیایی / داماش ما رشتیایی
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 1:11 pm

بعدشم من اصلا قبول ندارم افتخار گیلان ملوانه.افتخار گیلان میرزا کوچک خانه.افتخار گیلان قدمت رشته.بعدشم اره ما اصلا ابر شهریم.ما اصیل زاده ایم.اصلا به ما بودجه میدن چشمتون در بیاد :twisted:
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 2:11 pm

مثل اینکه این صحبت پایانی نداره !!! شاهین خان (انزلیچی)
ما یاران میرزایم همون میرزای که 100 سال پیش گیلان رو پیش انزلیچی اجنبی سربلند کرد . پس اگه صحبت از غیرته و شما غیرت خودتون رو تو ساقهای بازیکنان زپرتی مثل پژمان ومازیار میبینید ما افتخار و غیرت خودمون رو تو یال وکوپال میرزا می بینیم . چقدر فرق میکنه؟
همینطور که مدعی هستید ما یه طرفه به قاضی میریم !!! بنده خدا خوب شما هم همینطور هستید . من بارها تو بازی ملوان وتیمهای تهرانی پرچمهای از شهر های اطراف انزلی برای حمایت از تهرانیها دیدم . اگه ملوان اون بازی رو میبرد که هیچ ولی اگه میباخت انزلیچیها فردای اون روز تمام زمین وزمان رو بهم میدوختن تا اون تعداد افرادی که از تهرانیها حمایت کردن رو به رشتیها نسبت بدن !!! همین بازی آخر مگه کم رشتی برای حمایت ملوان انزلی آمد؟ البته چقدرم شما استقبال کردید .البته یه جای صحبتت خیلی باحال بود که گفتی رشتیها چون نمیتونن انزلیچی ها رو بالاتر ببینن با اونها بدن !!!
شما بالاتر نیستین عزیز من چون بالاتر بودن ظرفیت می خوادکه متاسفانه.....
البته ناراحت نشو اینها رو گفتم که زیاد جوش نخوری . امیدوارم روزی برسه به هیچ انزلیچی تو رشت توهین نشه و انزلیچیهای عزیزم تحت تاثیر اون 10درصد ترکهای مقیم قرار نگیرن واصالت خودشون رو هرگز فراموش نکنن . کسی انتظار نداره داماش تو انزلی تشویق بشه یا برعکس ملوان تو رشت تشویق بشه ولی انتظار داریم روزی برسه این دو تیم تو شهر مخالف مورد بی هرمتی قرار نگیرن . به امید آون روز
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط shahin65 » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 2:53 pm

واقعا این طرز صحبت در شان شما که ادعای تمدن و فرهنگ دارید نیست . من به کسی توهین نکردم . من به دعوت مدیر این سایت اومدم قصدم این بود که اگر راهی برای بهتر شدن اوضاع بین دوتا شهر وجود داره ماها که توی این فضای مجازی هستیم حداقل اختلافات رو کنار بزاریم که این پیشنهاد رو اول توی سایت ملوان مطرح کردم . متاسفانه چیزایی که توی چندتا از تاپیک های شما دیدم پشیمون شدم . انجمن شما تنها حسی که توش وجود نداره تعصب و اصالته ... گل پسر انزلیچی تا تهران رفتن بعد فقط شما رشتیا اصیل زاده موندید ؟
کاملا مشخصه که شماها برای حمایت از ملوان اومدین انزلی !!! البته احتمالا تو قسمت لنگیا ... خودتون رو دیگه چرا گول میزنین ... باشه مهرداد خان من تند میرم ؟ من که حد اقل یه دونه به نعل زدم یکی به میخ من تو کدوم پستم همه تقصیرها رو گردن رشتیا انداختم ؟
ضمنا دوست من اگه میگم شما چشم دیدن دیگران رو ندارید نگید نه ؟ آیا جنگلیا و طرفداران میرزا همه رشتی بودن ؟
از اونایی که مودبانه پاسخگو بودن متشکرم ولی کلا این انجمن نشون دهنده ی فرهنگ هواداران تیم داماش ایرانیان مقیم رشته .
ضمنا آقای اصیل زاده شما اصالت از حرف زدنت مشخصه ...
خدایا جای حق نشستی واقعا بعضی آدمها رو خدا زده ... حداقلش اینه که توی سایت ملوان اجازه چنین توهینهای حتی از سوی هواداران ملوان داده نمیشه . معنی غیرت گیلانی و میرزا توی این سایت موج میزنه . ادامه بدین ...
یا علی
نماد کاربر
shahin65
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 3:10 pm

کدوم بهتر کردن برو تو سایت انزلیچیا بدونن رشتی هستی نظرتو نمیزاران مقیر اینکه بنفعشون باشه در مورد پیشرفت تو پیشرفت تو چی میبینی قبل انقلاب رشته تو عرصه درآمد زایی4 بود الان کجاست؟28 بین مراکز استانها اینو میدونستی .پیشرفت اونکه ما مثل همه جای دنیا مترو داشته باشم به انذازه انگشتهای دست زمین ورزشی برای تفریح وبرای ورزش .دانشگاههای ما همه سطح اول باشه فقط یدونه دانشگاه گیلانه یه بازار درست حسابی ندارم واسه خرید .بجز خاتم انیا دیگه مکان فرهنگی نداریم همه عالمو آدم میدونن رشت همیشه خدا باران میاد یدونه استادیوم سر پوشیده ندارم .شهر صنعتی درست حسابی ندارم تمام کارخانه داران می بندن یه محله تو رشت بگو کوچه هاش چاله چوله نداشته باشه .ما چرا نباید مثل همه آدمای دنیا از رودخانه های شهرمون لذت ببریم توش قایق سواری کنیم و.......چرا یه خیابان درست حسابی نداریم آره آدمهای رشت آدمهای با فرهنگی هستند ولی امکانت شهر در حد مردمش نیست در ضمن تو رشت 90درصد گیلک هستند تو انزلی به قول پژمان نوری80درصد ترکن بعد مشخصه کی کجای دیگه کار نداری میگین ما گیلک هستیم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 3:13 pm

درمورد کایت ملوان نمیشه گفت سایت همش کشکه فقط باید بنفع ملوان صحبت کنی بازم غیرت ابرار مهرداد دست خوش داره که آزادی بیان به معنای واقعی به اجرا درآورده
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان