[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رشت شهرباران(معانی رشت و ارتباط معنایی رشت با وارش اسپرت!)+قابل توجه متوهمان!

رشت شهرباران(معانی رشت و ارتباط معنایی رشت با وارش اسپرت!)+قابل توجه متوهمان!

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آگوست 31, 2011 11:05 am

امی آقا سالار دوباره بامو.کم پیدا ایسی بره.هی قلیانا چاق کونم تو نایی که بره /8/ /8/
تو هم که هر کس دینی زنی انه بره
ا شکلک هم به افتخار تو /11/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه آگوست 31, 2011 11:36 am

ده امی سر شلوغه ده
نوکرم مازیار /11/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط sheyda » شنبه آپريل 14, 2012 11:15 am

عالی بود،رشت می عشقه،انه بارانه ر میرم... :)
نماد کاربر
sheyda
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 11, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 14, 2012 1:13 pm

رشت = باران /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آپريل 14, 2012 2:06 pm

مطلب عالی بود. مارو از گمراهی بیرون آورد
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه آپريل 14, 2012 3:39 pm

بسیارمطلب جالبی بود /13/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 14, 2012 3:48 pm

دنیا فقط رشت /23/ از مطلبت ممنونم مازیار
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 14, 2012 5:37 pm

اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » شنبه آپريل 14, 2012 5:50 pm

[quote:509d34ae32="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:509d34ae32]

تیکه به این سنگینی بهت انداخت توام چیزی نگفتی؟! کدوم دانشگاه میخونین؟
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آپريل 14, 2012 5:53 pm

[quote:1ce93d612a="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:1ce93d612a]

خب شما به جای پرسیدن از اون استاد اجنبی تون می تونستی یه سر تو اینترنت داشته باشه و یا حتی از بخش جستجوی تالار (منوی بالای تالار) استفاده کنی تا به مطالبی مثل همین که تو آرشیوه برسی. اطلاعات زیادی توی تالارگفتمان هست کم کم فکر کنم داریم به یه دایرة المعارف در مورد بعضی موضوعات تبدیل می شیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 14, 2012 6:03 pm

[quote:e4b604b54c="MEHRDAD"][quote:e4b604b54c="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:e4b604b54c]

خب شما به جای پرسیدن از اون استاد اجنبی تون می تونستی یه سر تو اینترنت داشته باشه و یا حتی از بخش جستجوی تالار (منوی بالای تالار) استفاده کنی تا به مطالبی مثل همین که تو آرشیوه برسی. اطلاعات زیادی توی تالارگفتمان هست کم کم فکر کنم داریم به یه دایرة المعارف در مورد بعضی موضوعات تبدیل می شیم.[/quote:e4b604b54c]
به نکته ی خوبی اشاره کردی.مطمئنا افرادی که دوست دارن به مسائل گیلان و رشت بپردازند و اطلاعات جالب کسب کنند میتونند به فروم سر بزنند.
چون خیلی از مطالب جذاب و پرمحتوا که روی فروم کار شده برای موقعی هست که کمتر کاربر داشتیم و مطمئنا کاربران جدید با خوندن مطالب مربوط به گیلان و کلانشهر رشت به اطلاعات جالبی میرسند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 14, 2012 6:16 pm

من چند وقت پیش توی یکی از نشریاتی که در داخل استان چاپ میشه خوندم که به نقل از یکی از کتاب های گیلان شناسی نوشته بود که کاسپی ها در شرق و غرب گیلان دژ هایی ساخته بودند تا از [color=green:e223beac58]سرزمین مقدس[/color:e223beac58] دفاع کنند و آن سرزمینی بود که در [color=red:e223beac58]میان دو رود[/color:e223beac58] بنا شده بود و تنها شهری بود که دیوار و یا خندق نداشت و بیشتر جنبه مذهبی داشته البته اونجا هم به معنی سرزمین باران اشاره شده بود و هم اینکه اعتقاد بر این بود که (تیشتر ) الهه باران در این شهر متولد شده که در مذهب مهر پرستی (میترایی) هر یک از الهه ها در یک منطقه خاص متولد شده بودند مثل محل تولد الهه آب (آناهیتا) که شهر بیدخت در استان خراسان رضوی هست
البته منبع اش یادم نیست ولی مشخص بود که منبع محکمی هست پس با این وجود اگر این مطلب درست باشه تاریخ شهر ما باید بره بالای دو تا سه هزار سال
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 14, 2012 6:18 pm

[quote:d28f6e4675="civilboy"][quote:d28f6e4675="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:d28f6e4675]

تیکه به این سنگینی بهت انداخت توام چیزی نگفتی؟! کدوم دانشگاه میخونین؟[/quote:d28f6e4675]‎
من گفتم که در این مورد اطلاعات نداشتم، حالا چند روز دیگه که باهاش داریم با ... یکسانش میکنم جلویه جمع
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 14, 2012 6:20 pm

[quote:eb7f2db0f7="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:eb7f2db0f7]

جسارتا" مجید جان دانشگاتون کجاست و چی میخونی و استاد کدوم درس و اسمش چی بود ؟؟؟ :lol: :lol: :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 14, 2012 6:25 pm

[quote:be9faaf362="majid13"]اتفاقا چندوقت پیش تویه دانشگاه استادمون داشت درمورد تاریخچه کلمات صحبت میکرد بعد بهش گفتم رشت به چه معناست که گفت رشت معنی بدی داره /9/ متاسفانه بخاطر اینکه اطلاعات نداشتم مجبور به سکوت شدم کلی جلویه انزلیچیها ضایع شدم بعد انزلیچیه گفت انزلی قبل از پهلوی اسمش چی بود، جالب اینجاست که گفت انزلی همیشه انزلی بود، دیگه فهمیدم این بیسوادی بیش نیست. ولی هفته بعد این اطلاعاتو میزنم تو سرش[/quote:be9faaf362] میشه بگی کدوم دانشگاه درس میخونی؟ اگه دانشگات تو استان گیلانه اون کدوم استاده که به خودش جسارت کرده این حرفو بزنه ؟ بدون معلومات. همین استادهای بیسواد سطح علمی دانشجو ها رو پایین اوردن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان