[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گیلکی عارنیه

گیلکی عارنیه

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

گیلکی عارنیه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه نوامبر 15, 2011 8:51 am

[size=24:f760dce845][color=blue:f760dce845]آبراران عزیز سلام ایته گَبه خودمانی شیمی مرا دارم من نَنم زاکان ایه همش گید گیلان رشت صحبت تعصبه اونم همه دانه گید امی جان به فدای گیلان ولی در عمل زاکان من هیچی نیدم نانم البت نه همه دانه، شاید نیم نیم ببه که چی گیلکی گب نزنید سایته درون ،شاید عزیزان ره کثر شانه ،خدای عالم دانه ان رسمش نیه بس ایته کار بکونید صحبت تعصب به رشت گیلان نکونید کمه کم فرق ایته گیلک با ایته ترک یا کرد لر انه گب زدن میان باید ببه که نیه از اَطرف بعضی جاقالان گیلکی گَب زنید بعضیانم نه اگر نَنید دست پا بشکفته بگید ایراد نَره امی تاریخ تمدن فاندید باد دست هر جا خایه بشه آبراران اَمَن گیلَکیم، گیلک بس گیلکی گَب بزنید اَگَرم نزنید با تمام احترام خیلی * و گیلان درون بخصوص رشت جای *[/color:f760dce845][/size:f760dce845]
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط shahreman » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:11 am

سلام بلامیسر خیلی شیمی موضع تنداصل اول برای هر ارتباط احترامه اگر خواییم کی روی هم تاثیر مثبتی بداریم اول واسی همدیگرر ارزش و ارج قائل بیبیم چون امانی که ادعای کامل بودن امی فرهنگ تمام نژادان مین داریمی پس با احترام به خودمان تانیم دیگرانا به احترام نان به مردمانه یک خطه مجبور بوکونیم من خودما خیلی رشتی دانم رشتیم صحبت کونم ولی نتانم کسانی که به هر دلیلی رشتی صحبت نوکونیدا بی وجود بدانم امید وارم کی شمان شیمی منظورا خوب نرسانه بید در غیر اینصورت آرزودارم کی با کمی فکر ودقت به ا نتیجه برسید کی ایه کانون هواداران داماش جاییه کی واسی با عشق ورزیدن به هم به استقبال مسائلی بیشیم که حسودان و معاندان امان دوست دارد کی دامن ا اتحادا بیگیره امروز استادیوم رشت لبریز از عشقی ایسه کی چشم امی بد خواهان کورا گوده پس من رشتی وشمای رشتی تانیم به هر زبانی عاشق امی شهر و امی تیم بیبیم تا شیمی نظر چی ببه.[font=Arial Black:cbf987c95f] [/font:cbf987c95f][size=12:cbf987c95f] [/size:cbf987c95f][color=blue:cbf987c95f] [/color:cbf987c95f]
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:26 am

[quote:27dbb28f85="shahreman"]سلام بلامیسر خیلی شیمی موضع تنداصل اول برای هر ارتباط احترامه اگر خواییم کی روی هم تاثیر مثبتی بداریم اول واسی همدیگرر ارزش و ارج قائل بیبیم چون امانی که ادعای کامل بودن امی فرهنگ تمام نژادان مین داریمی پس با احترام به خودمان تانیم دیگرانا به احترام نان به مردمانه یک خطه مجبور بوکونیم من خودما خیلی رشتی دانم رشتیم صحبت کونم ولی نتانم کسانی که به هر دلیلی رشتی صحبت نوکونیدا بی وجود بدانم امید وارم کی شمان شیمی منظورا خوب نرسانه بید در غیر اینصورت آرزودارم کی با کمی فکر ودقت به ا نتیجه برسید کی ایه کانون هواداران داماش جاییه کی واسی با عشق ورزیدن به هم به استقبال مسائلی بیشیم که حسودان و معاندان امان دوست دارد کی دامن ا اتحادا بیگیره امروز استادیوم رشت لبریز از عشقی ایسه کی چشم امی بد خواهان کورا گوده پس من رشتی وشمای رشتی تانیم به هر زبانی عاشق امی شهر و امی تیم بیبیم تا شیمی نظر چی ببه.[font=Arial Black:27dbb28f85] [/font:27dbb28f85][size=12:27dbb28f85] [/size:27dbb28f85][color=blue:27dbb28f85] [/color:27dbb28f85][/quote:27dbb28f85]

منم شهرمن امرا موافقم تانستی ایپچه ملایم تر بر خورد بوکونی :P
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:31 am

من کاملا موافقم آبرار .چند بارم خاستیم بگم که بیدیم نه وقتش بوو نه استقبال کنیدی.
ولی امان گیلکیم و باید (باید باید)گیلکی حرف بزنیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:37 am

حرف زدن با نوشتن فرق می کنه دوستان و هیچ ربطی نداره به این سایت ... در ضمن هیچ کی نمیتونه به کس دیگه بگه کی رشتی هست یا نیست یا بی وجود و ... چون به هیچکس ربطی نداره پس بهتره رعایت کنین هر کی دوست داره گیلکی بنویسه هر کسی هم دوست نداره فارسی بنویسه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:39 am

آقای pezhman-paskiyabi یه بار قبلا هم بهت گفتم از اینجور کلمات استفاده نکن. تو که نمی تونی برای همه تعیین تکلیف کنی ! اینم شده مصداق همون جمله ای که بعضی ها تو استادیوم بکار می برند و میگن هر کی نگه فلانه و ما میگیم یعنی چی و مخالفیم باهاش! این چه احترامیه ؟! با نهایت احترام فلان چیزه... مثل اینه که بگیم تو خیلی فلانی و فلان فلان ولی با نهایت احتراما! :roll:
من کسی هستم که همه جا گیلکی صحبت می کنم و از بچگی هم بهم گیلکی یاد دادند و بعد فارسی حرف زدن رو یاد گرفتم هر چند اینجا بنا به دلایلی و به عنوان مدیر اکثرا فارسی کامنت می دم.
منم دوست دارم هر کسی که می تونه و در جای خودش گیلکی کامنت بده اما تکلیف نیست و طبق قوانین سایت هیچ اجباری وجود نداره هیچ ربطی هم به تعصب نداره .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:59 am

من هم كامنتات امي دوستانا تاييد كونم و من هم خيلي دوس دارم تا جو طوري ببه كه همه زاكان گيلكي گب بزنيد.
من ايتا پيشنهاد دارم.
شيمي نظر چيسه كه گفتگو آزاد ميان فقط گيلكي گب بزنيم؟
ان هم باعث به تا وقتي كه ديگر شهرانه امرا بازي داريم اوشان متوجه نيبيد.بازي تراكتور امرا هم ها كارا بوكوديم.
شيمي نظر چيسه؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه نوامبر 15, 2011 10:24 am

مهرداد عزیز دوست ما هم از روی غیرتی که داشت این صراحت رو بخرج داده .قصدش توهین یا بد گویی نبوده .درست تند بوده اما از روی تعصبشه.تیفوسی بودن این این مسایل رو داره دیگه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 11:09 am

من پژمان مرا موافقم .البته اگر هم کسی صحبت نوکونه نشه اون ایراد گیفتن.
ابرار باتعصب پیشنهاد خوبی بده که ایتا از امی تاپیکان گیلکی اختصاص بیدیم
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 11:41 am

چون از بچگی رشتی صحبت نکردیم واقعا سخته الان، واسه من که اینجوریه
من بیرون از خونه بیشتر رشتی میشنوم، این قضیه کسر شان هم نیست، همه کسایی که اینجا فارسی تایپ میکنن عاشق دیارشون هستن ، منم عاشق رشت و این زبون شیرین رشتی هستم :P
همتنه صفای قربان /3/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه نوامبر 15, 2011 12:00 pm

دوست عزیز pezhman-paskiyabi که به قول بچه ها بسیار غیرتی و تیفوسی و با تعصبی ، اما ما چون فارسی صحبت میکنیم شدیم بی تعصب! شاید منو و بعضی بچه ها که ادعای گیلکی بلد بودن دارن پیش هم بشینیم با هم گیلکی صحبت کنیم اگه کمتر بلد نباشم شایدم بیشتر بدونم.من به شخصه تو خانواده ای بزرگ شدم که همه از پدر و مادر و دایی و عمو و ...... همه گیلکی حرف میزنن اما من به دلیل اینکه از آمادگی و دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه و محل زندگی و ...... دوستان ، طوری بود که باهم فارسی صحبت میکردیم اما دلیلی بر بلد نبودن یا بی تعصب بودن و ...... نداره . آدم باید تعصبش رو جای دیگه نشون بده ، مثلا" تو تمرین سردار جنگل قیل بازی با ملوان ، وقتی آبشک داره اونطور با انگیزه کار میکنه ، تو به عنوان شروع کننده شعارها امثال آقایی و محمد محمدی رو تشویق میکردی!یا مثلا" به آلوز که تو اون چند هفته جز بهترینا بود لقب سوماپالانو میدادی ........ اینا تعصبه نه اینکه هر کی فقط گیلکی صحبت کنه ...... شما میتونستی به عنوان یه پیشنهاد مطرح کنی که قطعا" از استقبال بیشتری هم مطرح میشد .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه نوامبر 15, 2011 12:34 pm

زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه نوامبر 15, 2011 1:09 pm

بــرار پژمان دَنـــی چیـــسه ؟! اَلــِن اصلا خیـــلی از خــانــواده اَن ِونـَــلیــدی اَشــَنــه زاکـان گــیلــکی حــرف بـــزنـــید.. یعنی اگر او زاک هم بخــوایــه گیلکی حرف بــزنه اَنِ پـــئــر و مــار زنـــیدی زاکــه دهــنه دورون کــی فــارسی درســت ! صحبت کــن ! اَ مــوشــکل از خــود مــردوم و خــانــواده ئانــه .. تــیلویــزیون و صدا و سیما هــم باعث بـــوبــوســتــید که نــه تنها الانه جــغالان خــیجــالت کــیشیدی گیلکــی حرف بزنید بلکــه خــایــید خــوشــانه لهــجه هم فــارسی تهــرانی مانســتن بــبه .. اصلا شــاید تا چند سال دیگــر زبان و گویــش گیلکی از بین بشــه وفقط ایــتــا لهــجه فارسی گــیلکی از اون بــاقی ِبــمــانه الان هم کم کم فقط ایــتا لهــجه ی گیلکی مخصوصا شــهرانه میان اســتفاده بــه , یعنی هــو فــارســیه اما بــا لهجــه ی گیـــلکی!
اَجــور کــی پیش شـوئــنــدره شــومـانــا قــول دهــم تــا چــندین ســال دیـــگر هـَـه رشـــتـه میــان ســیمیــنار احیــای گـــویش گـــیلکی بـــرگــزار بـــبه !
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه نوامبر 15, 2011 1:19 pm

[quote:f6083ed7bf="meelad"]بــرار پژمان دَنـــی چیـــسه ؟! اَلــِن اصلا خیـــلی از خــانــواده اَن ِونـَــلیــدی اَشــَنــه زاکـان گــیلــکی حــرف بـــزنـــید.. یعنی اگر او زاک هم بخــوایــه گیلکی حرف بــزنه اَنِ پـــئــر و مــار زنـــیدی زاکــه دهــنه دورون کــی فــارسی درســت ! صحبت کــن ! اَ مــوشــکل از خــود مــردوم و خــانــواده ئانــه .. تــیلویــزیون و صدا و سیما هــم باعث بـــوبــوســتــید که نــه تنها الانه جــغالان خــیجــالت کــیشیدی گیلکــی حرف بزنید بلکــه خــایــید خــوشــانه لهــجه هم فــارسی تهــرانی مانســتن بــبه .. اصلا شــاید تا چند سال دیگــر زبان و گویــش گیلکی از بین بشــه وفقط ایــتــا لهــجه فارسی گــیلکی از اون بــاقی ِبــمــانه الان هم کم کم فقط ایــتا لهــجه ی گیلکی مخصوصا شــهرانه میان اســتفاده بــه , یعنی هــو فــارســیه اما بــا لهجــه ی گیـــلکی!
اَجــور کــی پیش شـوئــنــدره شــومـانــا قــول دهــم تــا چــندین ســال دیـــگر هـَـه رشـــتـه میــان ســیمیــنار احیــای گـــویش گـــیلکی بـــرگــزار بـــبه ![/quote:f6083ed7bf]

بگو خدا نکنه آبرار :?
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 9:36 pm

منم پژمانا امرا موافقم.امان باید کلا گیلکی صحبت بوکونیم.ترکانا سایته میان بوشو ایتا کلمه نفهمی چی گید.ولی هاسا امی سایت!!!!!!!!!!!
ولی توهینه امر مخالفم.بهتره کسانی که گیلکی نانید کم کم یاد بیگیرید یا اوشانی که کم بلدید دستاپا شکسته صحبت بوکونید.
عشق است رشت و رشتی و زبان شیرین گیلکی /3/ /2/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان