[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دردو‌ دل

دردو‌ دل

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

دردو‌ دل

پستتوسط Sina » يکشنبه آپريل 03, 2011 8:56 pm

بچه‌ها من یه چند روزیه که وارد ایران شدم، متاسفانه یه چیزایی دیدم که خیلی‌ باعث تاسفم شد...

از وضع بده رانندگی‌ بگیر، خیابان پره چاله چوله تا آلودگی‌ هوا و....

ولی‌ یه چیزی از همه بیشتر ناراحتم کرد و واقعا از ته دلم ناراحت شدم برخورد فوق‌العاده بده کاسبا با مشتریاست. دیگه هالو‌ حوصله ندارم داستانو تعریف کنم امروز رفتیم یه کبابی حالم از هر چی‌ کباب به هم خورد با اون رفتار گندشون...

من که توی بلاد کفر زندگی‌ می‌کنم می‌خوام برم جایی‌ چیزی بخوریم لااقل اگه حالمو طرف نپرسه یه سلام بهم میگه... توی منو به من کمک می‌کنه بهم میگه چی‌ خوب چی‌ بده، بابا این همه تبلیغات منفی‌ که روی ایران و خاورمیانه هست، بازم برخورد مردم اینجا با خارجیها خیلی‌ خوبه...

من خودم به شخص فک می‌کنم برای این برخوردشون با من بد بود که فکر میکردن رشتی نیستم، چرا چون تیپو قیافم با دیگران فرق می‌کنه یا لهجه ندارم!!! بابا منم رشتیم اینجا به دنیا اومدم،

گفتم یه دردو‌ دلی‌ باهاتون بکنم
نماد کاربر
Sina
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط maysam » يکشنبه آپريل 03, 2011 9:09 pm

من طرز فکر تورو قبول ندارم.چون متاسفانه تو رشت تو خیلی مواقع به تهرانیا خیلی بیشتر از رشتیها احترام میزارند.کدوم کبابی رفتی که برخورد خوبی باهات نداشت اسمشو لطفا بگو؟
رستورانهای اینجا چون غذا رو خیلی گرونتر از شهرهای دیگه میدن بخاطر توریستی بودن شهر و همچین عشق شکم و لباس بودن شهر بهمین دلیل احترام زیادی واسه مشتریهاشون میزارن
ولی چاله چوله شهر حق با توئه ؛ چون چندین دهه هستش که این تبعیض بر ضد گیلان و رشتیهاست.من خیابونهای زیادی رو دیدم!چون به شهرهای مختلفی رفتم.مثل تبریز مشهد تهران اصفهان همدان . هیشکدومشون مثل رشت افتضاح نبودن.یه چند روزی بیشتر تو رشت قدم بزنی میفهمی چرا چند ساله که حس ناسیونالیستی گیلانی مردم گیلان و بویژه رشت گل کرده و مردم اینقدر از غیر گیلانیها بویژه تهرانیا متنفر شدن.
یه کم تو رشت وقتتو بگذرون تا بیشتر حس کنی که گیلانی هستی و یه عده ضد گیلانی که خواهان نابودی گیلان هستند
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آپريل 03, 2011 10:02 pm

با حرف های میثم موافقم. بهتره یه مقدار بیشتر تو شهر بچرخی ... نمیدونم چی بگم از فرهنگ بالای مردم رشته یا شاید مهربونی بیش از حدشون که واقعا آدمای خونگرم و مهمان نوازی هستند. شما کافیه یه چرخ تو تهران بزنی و پلاک مثلا رشت داشته باشه ماشینت... اونوقت به عنوان مثال یه آدرس بپرس ببین به کجا میرسی!!! ولی تو همین مورد تو رشت اینکار رو انجام بده!
این که یه آدرس پرسیدن سادست شما تا ته ماجرا برو.
اما در مورد کبابی هم خب نمیشه یه جا رو با همه جا مقایسه کرد همونطوری که از شخصیت چند نفر نباید در مورد شهر ، استان یا مردم یه کشور حرف زد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Sina » دوشنبه آپريل 04, 2011 4:32 am

آقای میثم شما که اصلا منو نمیشناسین از کجا میدونین که حس گیلانی بودنم کمه؟ مثلا من کجایی خودمو میدونم؟ کی‌ رو می‌شناسی که خارج کشور باشه بیاد بازی‌ها این تیمو دنبال کنه و کلی‌ مطلب برای بازیکنای گیلانی توی ویکیپدیا درست کرده باشه!!! اصلا شما چرا اینو فقط به خود رشت نسبت میدین من یه مثل زدم از یه کبابی، احمد در سبز میدان،

به هر حل، شما رو بخیر مارا به سلامت، معراج جان شماهم عکستو عوض کن به همون انزلی خط خورده خداحافظ همه
نماد کاربر
Sina
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط antiros » دوشنبه آپريل 04, 2011 9:44 am

[quote:4642284c46="Sina"]آقای میثم شما که اصلا منو نمیشناسین از کجا میدونین که حس گیلانی بودنم کمه؟ مثلا من کجایی خودمو میدونم؟ کی‌ رو می‌شناسی که خارج کشور باشه بیاد بازی‌ها این تیمو دنبال کنه و کلی‌ مطلب برای بازیکنای گیلانی توی ویکیپدیا درست کرده باشه!!! اصلا شما چرا اینو فقط به خود رشت نسبت میدین من یه مثل زدم از یه کبابی، احمد در سبز میدان،

به هر حل، شما رو بخیر مارا به سلامت، معراج جان شماهم عکستو عوض کن به همون انزلی خط خورده خداحافظ همه[/quote:4642284c46] سينا جان خودتو ناراحت نكن حالا نمي دونم اين نظرو مي بيني يا نه بالاخر اينو ولي گذاشتم
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آپريل 04, 2011 9:49 am

[quote:36e9c48543="Sina"]آقای میثم شما که اصلا منو نمیشناسین از کجا میدونین که حس گیلانی بودنم کمه؟ مثلا من کجایی خودمو میدونم؟ کی‌ رو می‌شناسی که خارج کشور باشه بیاد بازی‌ها این تیمو دنبال کنه و کلی‌ مطلب برای بازیکنای گیلانی توی ویکیپدیا درست کرده باشه!!! اصلا شما چرا اینو فقط به خود رشت نسبت میدین من یه مثل زدم از یه کبابی، احمد در سبز میدان،

به هر حل، شما رو بخیر مارا به سلامت، معراج جان شماهم عکستو عوض کن به همون انزلی خط خورده خداحافظ همه[/quote:36e9c48543]

تعجب میکنم. میثم چیز خاصی نگفته!! به هر حال من در این مورد اظهار نظر نمیکنم.
در مورد کبابی احمد هم درسته کباب هاش تو رشت معروفه با اون مغازه کوچیکش ولی برادر من اون از رو شکم سیری کار میکنه از بس که مشتری داره. :wink:
اتفاقا ما هم یکی دو بار خواستیم تحریمش کنیم که اونجا چیزی نخوریم :D
ضمنا من ویکی هات رو دیدم و بهت خسته نباشید میگم
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه آپريل 04, 2011 11:04 am

اووووووووووووووو.حال چرا قهر ميكني؟؟؟!!!خلاصه هركي نظر خودش رو ميگه ديگه.مگه قرار تا يه نظر مخالف ادم بشنوه قهر كنه؟؟؟!!تازه ميثم اصلا حرف خاصي نزد كه تازه هم منظورش تو نبودي /8/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط maysam » دوشنبه آپريل 04, 2011 12:05 pm

[quote:9308afa6c2="Sina"]آقای میثم شما که اصلا منو نمیشناسین از کجا میدونین که حس گیلانی بودنم کمه؟ مثلا من کجایی خودمو میدونم؟ کی‌ رو می‌شناسی که خارج کشور باشه بیاد بازی‌ها این تیمو دنبال کنه و کلی‌ مطلب برای بازیکنای گیلانی توی ویکیپدیا درست کرده باشه!!! اصلا شما چرا اینو فقط به خود رشت نسبت میدین من یه مثل زدم از یه کبابی، احمد در سبز میدان،

به هر حل، شما رو بخیر مارا به سلامت، معراج جان شماهم عکستو عوض کن به همون انزلی خط خورده خداحافظ همه[/quote:9308afa6c2]

سینا جان من ممکنه تو رو از نزدیک ندیده باشم ولی چند ساله از زمان داماش.آسیا همدیگه رو میشناسیم.من نگفتمم تو گیلانی و رشتی نیستی و تعصبت کمتر از بقیه هستش.چه بسا افرادی مثل تو که اط شهر و استانشون دورند بیشتر عاشق شهرشون میشن و تو هم از این قاعد مستثنا نیستی.من گفتم یه کم بیشتر تو شهر قدم بزنی و با تهران و اصفهان و شیراز و ... مقایسه کنی میفهمی که چرا مردم گیلان ور شت از تهرانی ها بدشون میاد نه از تو که مال این شهری.
بهر حال بدون ماها بوجود امثال تو که خارج کشور هم هستی ولی اصالتت که گیلک بودنته فراومش نکردی افتخار یا بقول سعید گولاز میکنیم.
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط sepidrod » دوشنبه آپريل 04, 2011 9:27 pm

همانطور که میثم گفت حس بواسطه برخی اتفاقات که قبلا بارها در این انجمن و بخصوص انجمن داماش . آسیا درش بحث شد حس ناسیونالیستی رشتیها داره کم کم بوجود میاد البته من همانطور که با مهمان نوازی بی هوا مخالفم با بی احترامی هم مخالفم چند وقت پیش توی فیس بوک بودم یه تاپیک ایجاد شده بود که درش گفته شده بود که به مسافرا آدرس اشتباهی بدهیم و یه تعداد از همشهریهای ما هم گفتن وقتی تهرانی ها ازشون آدرس می خوان اشتباه آدرس میدن من هم اونجا با این کار مخالفت کردم در کل رشتی ها هنوز هم بیشتر از سایر شهرها به دیگران احترام میگزارن اگر در تبریز بری و فارسی صحبت کنی اصلا تحویلت نمی گیرن و کلی تیکه و حتی فحش هم امکان داره بار آدم کنند
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه آپريل 05, 2011 8:28 am

من وقتي كسا ازم ادرس ميپرسه اول پلاكشو نگاه ميكنم اگه پلاگ تهران باشه صد در صد ادرس اشتباهي ميدم چون اونا هم تو تهران همين كارو ميكنن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه آپريل 05, 2011 5:14 pm

/11/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط maysam » جمعه آپريل 08, 2011 9:50 pm

[quote:1b8f6dd121="only_abarar"]من وقتي كسا ازم ادرس ميپرسه اول پلاكشو نگاه ميكنم اگه پلاگ تهران باشه صد در صد ادرس اشتباهي ميدم چون اونا هم تو تهران همين كارو ميكنن[/quote:1b8f6dd121]
داش سالار به دونه ای بخدا
/10/
داش سینا اگه هنوزم رشت هستی بازی والیبال داماش کاله بیا سالن کارگران ببینیمت /3/ /3/ /3/ /13/
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » شنبه آپريل 09, 2011 5:13 am

[quote:b092e4002c="maysam"][quote:b092e4002c="only_abarar"]من وقتي كسا ازم ادرس ميپرسه اول پلاكشو نگاه ميكنم اگه پلاگ تهران باشه صد در صد ادرس اشتباهي ميدم چون اونا هم تو تهران همين كارو ميكنن[/quote:b092e4002c]
داش سالار به دونه ای بخدا
/10/
داش سینا اگه هنوزم رشت هستی بازی والیبال داماش کاله بیا سالن کارگران ببینیمت /3/ /3/ /3/ /13/[/quote:b092e4002c] راست ميگه اگر هستي بيا ابره :arrow: :twisted: :arrow:
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Legacy » شنبه آپريل 09, 2011 5:31 pm

امروز تو برنامه ی با ورزش وهابیه عوضی چندین بار گفت داماش لنگرود تو بسکتبال سرمایه گزاری کرده .
عصابم داره به هم می ریزه .
لعنت به شبکه ی باران که توش یه رشتی با غیرت پیدا نمیشه .
واقعا واسه خودم وتموم رشتیا متعصفم که همه ساکتن !!!!!
نه اینتر نه میلان فقط داماش گیلان
نماد کاربر
Legacy
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط maysam » شنبه آپريل 09, 2011 5:38 pm

من خیلی وقت این شبکه رو نگاه نمیکنم.بهتره بگیم شبکه جیره خوار های تهران + ضد گیلان + از همه مهمتر ضد رشت
اینا القاب برازنده این شبکه هستش
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان