[quote:1768117727="shahin65"]واقعا من برای شما متاسفم ... که درک این که بعد از ملوان که هیچ تیم دیگه ای رو بهش علاقه ندارم دارم میگم داماش رو نداری ... و بعد جواب مطالب من میشه زارت ... من خیلی حرفها رو نادیده گرفتم و بی جواب گذاشتم ولی هیچ جوری منطق شما رو نمیتونم درک کنم .
حتی بچه های اهواز برای تشویق تیماشون جرات ابادان رفتن رو ندارن ولی یه اهوازی پیدا نمیکنی توی سایت اجازه ی توهین به ابادانی ها رو به خودش بده و همه شون حتی بیشتر از تیمهای خودشون به نفت و طرفداراش افتخار میکنن .
ما رفتیم مرسی از این همه مرام معرفتتون و هر چی سر این استان و مردمش میاد حقشه ... از ماست که بر ماست ... یا علی ...

[/quote:1768117727]
منطق اینه که شما هم تو سایتتون یه فروم داشته باشین ما هم بیایم راحت حرفامونو بزنیم
منطق اینه که مدیرتون تو سایتتون نظراتی که ما میدیمو تایید کنه نه اونایی که باعث تحریک شماستو تایید کنه
پسر خوب اگه شما خیلی از حرفا رو نادیده گرفتیو بی جواب گذاشتی باید خدمتت عرض کنم بیشتر کاربرای این سایت حرفاتو نادیده گرفتنو و به نظراتت احترام گذاشتن
والله اگه یکی از بچه های ما تو سایتون یه همچین نظرایی علیه انزلی و ملوان میزاشت چی کار میکردین..اقای محمود ابره اومده دو سه کامنت درباره تیم داماش گذاشته بود فقط ببین چه حرفایی بهش زده نشده
به سلامت....از اولشم برای اتحاد نیومده بودی..تنها من نیستم که با نظراتت مخالفم تمام صحبتات با مخالفت بچه ها روبرو شده..تو کامنت ها هست
واقعا دیدیم چه جوری به طرفدارای ما که اومدن تو انزلی به حمایت از ملوان افتخار کردین،دسخوش