توسط navidmadan » پنج شنبه ژانويه 16, 2014 5:58 pm
نمیدونم مشکلات مالی رو میشه بدون حمایت مسئولین رفع کرد یا نه ،،،،، اگه واقعا نیاز به حمایت مسئولین باشه شاید در درجه اول مهمترین مشکلمون عدم حمایت کافی باشه ،،،،،، در غیر این صورت در درجه اول مشکلات مالی در صدر مشکلات قرار میگیره ،،،، چرا؟ چون:
اگه پول داشته باشیم ، با خیال راحت واسه اهداف تیم میتونیم برنامه ریزی داشته باشیم (که لازمش وجود یه مدیریت خوب و آزمودس) -----------> متناسب با اهدافمون میتونیم کادر فنی مناسب داشته باشیم -----------> این کادر فنی مناسب میتونه بازیکنان مناسبی رو در اختیار داشته باشه --------------> از این بازیکنان مناسب میتونه به بهترین شکل، حداکثر تواناییشونو واسه موفقیت تیم به کار ببره
حالا بحث اینجاس که مشکلات مالی چجوری باید حل بشه ،،،،،،،،، نمیدونم ! یا حمایت بیش از پیش مسئولین لازمه ، یا مدیریت باشگاه باید بهتر از اینها کار کنه ،،،،،،،،، به نظرم این گره کور باز بشه بقیه گره ها هم باز میشه.
اما الان ،،،،،،،، به یکی از دلایل بالا ما گره کورمون هر روز داره کورتر میشه -------------> پول اونقدری که باید تزریق بشه نمیشه --------------> مجبوریم به صورت روزمرگی تیم رو اداره کنیم (یعنی نمیشه واسه آینده برنامه ای ریخت) --------------> مجبوریم از کادر فنی ای استفاده کنیم که حداقل درخواست دست مزد رو داشته باشن ----------------> مجبوریم بازیکنایی داشته باشیم که حداقل دستمزد رو طلب کنن ( یا حتی به واسطه وجود کادر فنی نچندان کارآمد بازیکنای خوبی جذب نشن) ------------------> عدم نتیجه گیری تیم --------------> تحریک هوادارا ---------------> پیش آمدن حواشی مختلف ---------------> ایجاد اختلاف در کل مجموعه (مدیریت، کادر فنی، هوادار،...) -------------------> به فنا رفتن کل مجموعه
بنابراین حس میکنم شاید اگه گزینه عدم حمایت مسئولین به صورت مجزا مطرح بشه بهتر باشه ،،،،، در واقع یا باید گزینه مجزا باشه ، یا باید با گزینه مدیریت ادغام بشه ،،،،،،،، چون واسه من یکی مشخص نیست که این گره کور دقیقا دست چه کسیه ،،،،، مدیریت یا مسئولین ،،،،،،،،،،، از اونجایی که این مورد توی گزینه ها نیست بنابراین من به شخصه یکطرفه به قاضی نمیرم و گزینه مشکلات مالی رو انتخاب میکنم ،،،،، اگه اون گزینه ادغامی وجود داشت اونو انتخاب میکردم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
navidmadan در پنج شنبه ژانويه 16, 2014 6:11 pm .