[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پنجمین جلسه وارش اسپرتی ها و کادر فنی داماش گیلان

پنجمین جلسه وارش اسپرتی ها و کادر فنی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پنجمین جلسه وارش اسپرتی ها و کادر فنی داماش گیلان

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 10:44 am

[color=black:8aa500af2a]با هماهنگی های صورت گرفته با کادرفنی و روابط عمومی باشگاه داماش ، پنجمین جلسه پرسش و پاسخ کاربران وارش اسپرت و کادرفنی داماش گیلان عصر روز یکشنبه سوم آذر ماه برگزار می شود.
کلیه کاربران علاقمند به شرکت در این جلسه می توانند با ارسال نام و شماره موبایل خود تنها از طریق پیغام خصوصی (PM) در سایت به MEHRDAD یا MAZIYAR مدیران سایت، آمادگی خود را برای شرکت در این نشست اعلام نمایند (موضوع پیغام خصوصی "جلسه" درج شود) . از ارسال ایمیل یا پیغام در دیگر فضاهای مجازی مرتبط به وارش اسپرت یا مدیران سایت خودداری فرمائید.

اولویت حضور در جلسه با کاربران عضو وارش اسپرت است. کاربران علاقمند می توانند حداکثر تا روز شنبه در این خصوص اعلام آمادگی کنند.

ساعت و مکان برگزاری جلسه متعاقبا به متقاضیان اعلام خواهد شد.[/color:8aa500af2a]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در دوشنبه نوامبر 25, 2013 6:14 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 11:19 am

متاسفانه شنبه و یکشنبه فیکس 8 صبح تا 8 غروب کلاس دارم...

امیدوارم کسی از کادر مدیریت هم حضور داشته باشه

از آقا مهرداد و آقا مازیار تشکر ویژه ای دارم بابت هماهنگی و برگزاری این جلسه /13/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 11:48 am

ای بابا عجب شانسی دارم من,دقیقا ازون موقعی که بمدت 1 هفته میرم تهران باید جلسه باشه,هر دفعه اینجوری میشه 8O :idea: :roll:
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط morteza-chamani » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 3:47 pm

آقای مدیر سایت اگه بخواهم زیر نامه خطاب به آقای قربانی را از را پرینت امضا کنیم باید به کجا بفرستیم
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 7:56 pm

[quote:9a5f2f040c="morteza-chamani"]آقای مدیر سایت اگه بخواهم زیر نامه خطاب به آقای قربانی را از را پرینت امضا کنیم باید به کجا بفرستیم[/quote:9a5f2f040c]
سوالتون مرتبط به این تاپیک نیست.
سرفراخوان شنبه پرینت ها گرفته میشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه نوامبر 22, 2013 10:03 am

مهرداد ابرار منم خوایم بایم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه نوامبر 22, 2013 12:08 pm

این کامنتم خطاب به همه کاربران هست و میخوام بی پرده حرف بزنم.
جامعه ی هواداری داماش به دلایل مختلف اون همیت و هم دلی رو نداره و حتی کاربران سایت در کامنت گذاشتن هم خساست به خرج می دهند.
در ادوار قبل همیشه در کامنت های شما پیشنهادهایی میشد که تصمیم های واحد سایت و هواداران داماش از کامنت های شما گرفته می شد ، اما الان چی؟؟؟
این همه گفتید جلسه با کادرفنی...
جلسه رو در بهترین زمان ممکن یعنی بین نیم فصل ترتیب دادیم و حتی یک مکان بزرگ هم در نظر گرفته شد تا محدودیت نداشته باشیم اما هنوز به حد نصاب نرسیده و کاربرانی که انتظار داشتیم هنوز اعلام حضور نکردند!
بذارید رک و پوست کنده حرفم رو بزنم ، این بی انگیزگی شما به ما هم منتقل میشه ها!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 12:27 pm

[quote:cdbcd2e15f="MAZIYAR"]این کامنتم خطاب به همه کاربران هست و میخوام بی پرده حرف بزنم.
جامعه ی هواداری داماش به دلایل مختلف اون همیت و هم دلی رو نداره و حتی کاربران سایت در کامنت گذاشتن هم خساست به خرج می دهند.
در ادوار قبل همیشه در کامنت های شما پیشنهادهایی میشد که تصمیم های واحد سایت و هواداران داماش از کامنت های شما گرفته می شد ، اما الان چی؟؟؟
این همه گفتید جلسه با کادرفنی...
جلسه رو در بهترین زمان ممکن یعنی بین نیم فصل ترتیب دادیم و حتی یک مکان بزرگ هم در نظر گرفته شد تا محدودیت نداشته باشیم اما هنوز به حد نصاب نرسیده و کاربرانی که انتظار داشتیم هنوز اعلام حضور نکردند!
بذارید رک و پوست کنده حرفم رو بزنم ، این بی انگیزگی شما به ما هم منتقل میشه ها![/quote:cdbcd2e15f]
مازيار جان خودت رو ناراحت نكن و اين رو بدون اگر كامنت نمي ذارند يا در جلسه نمي تونن شركت كنند ولي باز هم سر حرفشون كه داماش براي ما يك تيم نيست بلكه غرور و هويت گيلان هست ، همگي با جون و دل هستند
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه نوامبر 22, 2013 12:28 pm

وقتی ابشک به خاطر پول میره مس ته جدولی بد میگه میخوام پیشرفت کنم...وقتی کاپیتان تیم از پول حرف میرنه میگه پولمو میخوام...وقتی مدیر عامل تیم استعفا میده...بایدم بچه ها بی انگیزه باشن و به جای داماش بیان درباره ی والیبال و فوتبال ساحلی حرف بزنن.بخدا همه خسته شدن از این اوضاع هر سال بی پولی...
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 1:13 pm

Rashti_sarvar و Forza_Rasht آبراران عزیز اگر شما بی انگیزه هستید لطفا بی انگیزه گی رو با کامنت های نا امیدانه به بقیه منتقل نکنید و یا الکی نگید که ما دلمون با تیم هست. دلی که با تیم باشه هیچ وقت ناامید نمیشه و علاوه بر این در عمل هم عشق نمایان میشه. هرکی داماش و رشت رو دوست داره باید در عمل نشون بده.

اما انتقاد به مدیریت سایت که مثل برادرم برام عزیزن:
آقا مهرداد و مازیار گل شما این بچه ها رو دور هم جمع کردید و این جریان رو راه انداختید پس اگر تنها هم بشید حق بی انگیزه شدن ندارید و مطمئنم بی انگیزه نمیشید. شما باید بچه های اینجا رو هماهنگ کنید برای کارهای موثر.
الان جلسه با کادر فنی چه سودی میتونه داشته باشه. کادر فنی که امید من یکی رو به شدت از خودش ناامید کرد. کادر فنی که بر اشتباهات خودش پافشاری میکنه جلسه باهاش بی معنا هست.
شما در این مدت ارتباطات گسترده ای با اشخاص مختلف برقرار کردین و الان وقت استفاده از این ارتباطات و برگزاری جلسه با مسئولین مختلف هست نه کادر فنی که در این اتفاقات خودش مفعول خواهد بود. کادر فنی که . . . بذارید بقیه حرفام رو نزنم و همینقدر بگم کادر فنی که دادرسی و لایقی فر رو داره به سرنوشت فروزان دچار میکنه.
الان زمان فشار آوردن (نه فقط درخواست) به مسئولین هست لطفا هر کس پیشنهاد معقولی در این ارتباط داره بگه و شما عزیزان هم مثل همیشه زحمت هماهنگی ها رو بکشید. این نماینده های ... ما کجا هستن؟ چرا انفعال مسئولین رو زیر سوال نمیبریم؟ ضمنا، خلاصه تو این جماعت بیش از هزار نفری پیدا میشه دوتا آدمی که یه پارتی داشته باشه. پیدا نمیشه؟؟
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 1:27 pm

ضمنا من فکر میکنم بشه یک کاری کرد البته شاید مثل سایر پیشنهادهام هیچ کس نپسنده. "حضور در نماز جمعه با پیراهن داماش" و این حضور اینقدر ادامه پیدا کنه تا مشکل مالکیت ما حل بشه. اگر یک نفر بتونه کاری بکنه امام جمعه هست نماینده های ما بهتره چیزی راجع بهشون نگم. من تو یکی دو مورد شاهد بودم که امام جمعه کارهای مثبتی کرده که نشان از تعصبش به استان هست. مثلا تاسیس دبیرخانه منطقه 17 دانشگاه آزاد برای استان گیلان در رشت. اگر اطلاع داشته باشید دبیرخانه دانشگاه آزاد شمال در ساری بود و عملا تمامی تصمیم گیریها برای دانشگاه آزادهای گیلان در ساری گرفته میشد. این قضیه به جناب قربانی بر خورد و به شدت به جاسبی شکایت کرد و بلافاصله دبیرخانه گیلان تاسیس شد. کارهای دیگری هم میدونم تو این مایه ها انجام داده. قصدم تبلیغ برای امام معه نیست پس بیش از این حرف نمیزنم. فقط لطفا این پیشنهاد و کمک مالی توسط هواداران به تیم رو جدی بگیرید شاید به رگ غیرت امثال جناب آبشک بر بخوره.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه نوامبر 22, 2013 1:41 pm

من امروز باید میرفتم تهران, اما به عشق داماش و حل مشکلاتش رفتنم به عقب انداختم شنبه 100% عضدی هستم دارم سعی میکنم تاخیر رفتن از 24 ساعت بکنم 48 ساعت تا بتونم 1شنبه هم بیام اگر مشکلی نباشه بالای 90% 1شنبه هستم
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 1:49 pm

این جلسه علاوه بر اینکه با کادر فنی هست در واقع یک جلسه بین خود کاربران سایت هم خواهد بود شاید خیلی از مسائل پشت پرده که توی سایت نمیشه ازش حرف زد توی اون جلسه شکافته بشه پس از دوستان خواهش دارم این جلسه رو جدی بگیرند .حتی اونهایی که قبلا بهشون ایراد میگرفتیم که در این جلسات ساکت هستند هم بی خیال نباشند و شرکت کنند ما قبلا در دو سال گذشته هم جلساتی داشتیم با هم که خیلی به باز شدن مسائل و یک سو شدن افکار کمک کرد.
شاید کادر فنی یکی دو ساعت پیش ما باشند و بعدش ما رو با هم تنها گذاشتند و اونوقت ما خودمون میتونیم مسائل رو تحلیل کنیم .
در شرایط فعلی برای این بیمار اعلام کردن شماره حساب میتونه داروی آرام بخش باشه ولی قطعا درمان نیست.
اگر هم خوب به دور و برمون دقت کنیم متوجه میشیم که اینجا فرانسه نیست که تجمع ، تحصن ، اعتصاب و غیره جواب بده اینجا جواب این جور کارها جسم سخت هست! تنها جایی که میتونیم جمع بشیم همین جلسات و البته حضور در فراخوان روز شنبه در تمرین هست.
پیشنهاد حضور در نماز جمعه با پیراهن داماش قبلا داده شده ولی "بچه های بالا" موافقت نکردند همین نوشتن طومار به آقای قربانی شاید شاید شاید جواب بده چون پشت پرده این قضیه شخص خاص نیست قوه قضاییه است.امیدوارم منظور رو رسونده باشم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه نوامبر 22, 2013 4:04 pm

[quote:9af36bfc54="The_King_of_rasht"]این جلسه علاوه بر اینکه با کادر فنی هست در واقع یک جلسه بین خود کاربران سایت هم خواهد بود شاید خیلی از مسائل پشت پرده که توی سایت نمیشه ازش حرف زد توی اون جلسه شکافته بشه پس از دوستان خواهش دارم این جلسه رو جدی بگیرند .حتی اونهایی که قبلا بهشون ایراد میگرفتیم که در این جلسات ساکت هستند هم بی خیال نباشند و شرکت کنند ما قبلا در دو سال گذشته هم جلساتی داشتیم با هم که خیلی به باز شدن مسائل و یک سو شدن افکار کمک کرد.
شاید کادر فنی یکی دو ساعت پیش ما باشند و بعدش ما رو با هم تنها گذاشتند و اونوقت ما خودمون میتونیم مسائل رو تحلیل کنیم .
در شرایط فعلی برای این بیمار اعلام کردن شماره حساب میتونه داروی آرام بخش باشه ولی قطعا درمان نیست.
اگر هم خوب به دور و برمون دقت کنیم متوجه میشیم که اینجا فرانسه نیست که تجمع ، تحصن ، اعتصاب و غیره جواب بده اینجا جواب این جور کارها جسم سخت هست! تنها جایی که میتونیم جمع بشیم همین جلسات و البته حضور در فراخوان روز شنبه در تمرین هست.
پیشنهاد حضور در نماز جمعه با پیراهن داماش قبلا داده شده ولی "بچه های بالا" موافقت نکردند همین نوشتن طومار به آقای قربانی شاید شاید شاید جواب بده چون پشت پرده این قضیه شخص خاص نیست قوه قضاییه است.امیدوارم منظور رو رسونده باشم[/quote:9af36bfc54]

پیشنهاد هرکس که باشه پیشنهاد خوبیه چون رسانه ای میشه. البته بشرط اینکه یک سری نیان تو نماز جمعه لفت بازی در بیارن. ضمنا من صحبتی از تجمع نکردم. صحبت از رایزنی، جلسه، پیگیری تقاضا و بیان نتیجه در رسانه ها و این سایت کردم تا به این نحو مسئولین رو تحت فشار قرار بدیم. هرکس ایده ای داره ایده شما هم محترم من فقط نظر خودم رو بیان کردم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Daniial » جمعه نوامبر 22, 2013 5:19 pm

خیلی خوبه امیدوارم مشکلات حل بشه
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال