[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آسمان داماش هم ابریست...

آسمان داماش هم ابریست...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آسمان داماش هم ابریست...

پستتوسط saravani » شنبه نوامبر 16, 2013 10:38 am

"در همين زمانهاي سرخوردگي، چالش و نااميدي است كه انسان با يك جهش مي‌تواند براي رهايي خود برنامه‌ريزي كند."
امروز خبرهای بد بسیاری شنیدم ...امروز صدای مردی را شنیدم که بغض کرده بود...امروز تنها آسمان رشت طوفانی نبود...امروز داماش هم حال و روز خوبی نداشت...امروز اینجا هم هوا طوفانی بود...
اما باور دارم ابرهای تیره و تاریک کنار می روند و آفتاب دل انگیز بر چهره هایمان خواهد تابید...باور دارم شاید خبرهای بد زیاد باشند اما خبرها همیشه بد نیستند...و باور دارم بالاخره باد خواهد وزید و این ابرهای بارانی را به دور می برد...
می دانم چه آرزوهای یوسف گونه ای داشتم و چه صبر ایوبی شما ...چه قدر این طاقت طاق شد و چه قدر جام تحملمان لبریز...چه لحظه هایی که گونه هایمان تر شدند وباز به کتمان خندیدیم...
چه طوفان های ناامیدی آمد و چه بی باکانه ریشه کرد در دل سرزمین ایمان ویقینمان...چه محکم ماندیم بر سر قولمان و چه انحصارطلبانه به جز مقصود نیاندیشیدیم...
چه کور سویی که به خاموشی نرفت و چه مقتدرانه شعله ورنگاه داشتیمش تا طلوع صبحدم...چه با شدت پرتاب شدیم از گردونه بی وقفه ی روزگار و چه جسورانه دوباره محکم تر ازگذشته سوار شدیم بر آن...و چه سختی ها دیدیم با هم و برایش و با هر سختی عاشق تر شدیم و بر پیمانمان راسخ تر...
و باز می مانیم در کنارش، مردانهِ مرد...و باکمان نیست که نخواهند، چون ما خواهیم ماند...
پی نوشت: در جواب عده ای از دوستان که حتما خواهند گفت باز هم سراوانی میگه "اندکی صبر سحر نزدیک است" باید بگویم انسان با امید زنده است.
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه نوامبر 16, 2013 10:49 am

من نمیدونم این رقص قلم و شما نداشتین می خواستین چیکارکنین؟؟؟ :roll:

طرفدار داماشیم تا اخرش باهاشیم

فقط میگم لعنت برمسولین بی غیرت
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 16, 2013 10:55 am

/15/ /15/ /15/ /15/

خدايا كمكمون كن

جناب سراواني ،تو اين شرايط از دست ما چي برمياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پيش نماينده بريم ؟؟؟؟؟؟
استانداري ؟؟؟؟؟؟
كجا ؟
آخه نشستن و منتظر بودن و ديدن اين شرايط و اينچنين خون دل خوردن ،از ما ميت ساخته

واي خدايا خودت يه كاري بكن

با خوندن خبرهاي عصر امروز ديگه دست و دل آدم به هيچي نميره

/15/ /15/ /15/ /15/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه نوامبر 16, 2013 11:31 am

جناب آقای سراوانی بنده از آندسته هوادارانی هستم که شاید بجز جوش زدن و طرفداری هیچ کاری برای تیم شهرم انجام نداده باشم، اما به جمله ای که شما در توصیف شرایط تیممان بیان فرمودید "اندکی صبر سحر نزدیک است" اعتقاد راسخ داشته و دارم و دلیل این اعتقاد تنها و تنها هوادارانی هستند که اکنون دست واحد شده اند. امیر عابدینی آنچه باید کاشت و پرورش داد و اکنون نوبت ماست که تمام قد ایستاده و از این درخت نو رسیده محافظت کنیم. بزرگترین دستیافت امیر عابدینی در این سالها هویت سازی و اتحاد بود. اکنون تیم ما هویت و غرور گیلان است و اتحاد هوادارانش ریشه ی این درخت غرور است، ریشه ای به عمق تاریخ گیلان. آقایان! ما همچون فولاد در این مشکلات آبدیده شده ایم دیگر از طوفان نمیهراسیم و آماده ایم تا هرگونه اقدامی در جهت بهبود شرایط تیممان یا بهتر بگویم هویت و غرور گیلان انجام دهیم. ما باهم هستیم، ما دیگر مردان خداییم.
"جان گرگان و سگان از هم جداست *** متحد جانهای مردان خداست"
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 16, 2013 1:11 pm

[color=black:dc24438ce1][b:dc24438ce1]باز باران!
با ترانه،با گوهر های فراوان!
میخورد بر بام خانه
ولی؛سـقـــــف میریزد و طوفان بلا می بارد از آسمانم بر سر!
انگار پی این خانه را با دشواری و مصیبت حفر کرده اند که هر روز و هر دم از باغ بری می رسد.شاید اولین نفری که به یک باشگاه اروپایی لقب " اف سی هالیوود" را داد هرگز فکر نمی کرد که این لقب تنها زیبنده ی باشگاه ماست!
مثل ما شاید شبیه کسی است که در طوفان قدم می زند و میخواهد شمعی را که در دست دارد محافظت کند که مبادا خاموش شود،ولی باید قوی باشیم و با ایمان؛ شمع را برداشته و در طوفان قدم بزنیم و مسیر را از نور خود روشن کنیم.
باید امیدوار بود به آینده و اینکه داماش هرگز نمی میرد به قول شاعر:
گر نگهدار ِ من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد[/b:dc24438ce1][/color:dc24438ce1]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » شنبه نوامبر 16, 2013 2:06 pm

[align=justify:64562bc5a1]والا زمانی من نسبت به داماش علاقه ی بیشتری پیدا کردم که تو تابستون 90 فهمیدم که مالک این تیم دچار مشکلات قضایی شده. ترس از رقم خوردن آینده ای مبهم برای تیم شهرم وادارام کرد که پیگیر مسائل تیمم باشم. آخه این اولین باری نیود که تیمای شهرم داشتن دچار وضعیت نامعلومی می شدن. یعنی شروع عشق من به داماش با مشکلاتی که داشت گریبان این تیم رو می گرفت همراه بود. این مشکلات همیشه همراه ما بوده و تا زمانی که ما نشنویم که این مشکلات حل شده، مطمئن باشید که ادامه دارن فقط شاید کمی از شدتشون کم شده باشه.
می خوام ازین فرصت استفاده کنم و به دوستانی که اصرار دارن جایگاه داماش رو در جدول خیلی سختگیرانه تصور کنن بگم که همه ی ما دوست داریم که این رتبه ها از آن داماش بشه اما آیا لازمه ی تحقق این آرزوها یه کم ثبات نیست؟ با وضعیت کجدار مریزی که تیم از اول فصل باهاش روبرو بود چه دلیلی داره سطح انتظارمونو به طور باور نکردنی ای از تیم بالا ببریم؟ اون از اول فصل که که اردوی اردبیل لغو شد اینم نیم فصل. البته من کماکان این انتظار رو از بازیکنای داماش دارم که مثل همیشه به خاطر آبروی گیلان و رشت و این هوادارا با تعصب و غیرت بازی کنن اما با نظر دوستانمون که میگن داماش باید تو رتبه های بالا جاش باشه تو این شرایط موافق نیستم.
دست مریزاد می گم به بازیکنای با غیرتمون که این شرایط رو بیش از دو ساله که دارن تحمل کردن و باعث شدن سَرِمون بین سرا بالا باشه. این تعصب مثال زدنی شماست که باعث شده به خاطر اینکه پیش شما سرمون پایین نباشه، از هیچگونه حمایتی از شما دریغ نکنیم و عاشقانه تشویقتون کنیم.[/align:64562bc5a1]

[color=black:64562bc5a1][size=18:64562bc5a1]طرفدار داماشیم / تا ته خط باهاشیم[/size:64562bc5a1][/color:64562bc5a1]
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه نوامبر 16, 2013 3:05 pm

کلا آسمون داماش کی صاف بوده؟یعنی خبر خوب ما توی این چند سال نشنیدیم!آقای عابدینی هم که فقط میگه من میخوام برم!کجا میخوای بری آخه؟که چی بشه؟!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » شنبه نوامبر 16, 2013 3:39 pm

كلا تيم شده ها له اي از ابهام
:?: :?: :roll: /4/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه نوامبر 16, 2013 4:09 pm

چه عجب جناب اقای سراوانی چشممان به جمالتان روشن شد
اینهایی که فرمودید همه ما هواداران میدونیم فقط شما یه طوری میگید که بدل بشینه اما ما یه جوری میخونیم که سر درد بگیریم خواب بر ما حروم بشه خدایی شده این هوادار روزی خبر خوبی هم بشنوه ؟ترو خدا اگه این تاپیک رو نمیزدیید بهتر نبود؟ مابودیم و زخم کهنه وسحری که قرار بود بیادو مرهمی روش بزاره اما تاقبل از رسیدن سحر شما نمک بر روی اون زخم میپاشید
همه ما خوب میدونیم که باید با همین نفرات انهم بدون کبه ،ابشک،عسکری ،داسیلوا وغیره واز همه مهمتر بدون پول وامکانات مالی فصل رو ادامه بدیم دیگه گفتن این چیزها طوفان و بادو شمع صبرو بی باکی وغیره به سبک وسیاق خودتان چه فایده ای داره؟
باور کن هواداران وکاربران هم میتوانند حتی زیباتراز شما این مدت مدید را از شمعی که در مواجه با سونامیهای متعددمحافظت نموده اندنگارش کنند بنابراین از شخص شخیص شما انتظار میره که حرف وسخن تازه ای برای من هوادار داشته باشید
به امید زمانهای خوش برای همه طرفداران وهواداران داماش (حتی اگر مدتش اندک باشد)
/13/
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » شنبه نوامبر 16, 2013 4:18 pm

ما داماشمان را با اميرش مي خواهيم
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه نوامبر 16, 2013 4:50 pm

بهتره بریم کاری برای رفع مشکل کنیم تا فقط حرف بزنیم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه نوامبر 17, 2013 1:11 am

دیگه خسته شدیم و ناامید 8O
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 17, 2013 1:57 am

[b:1b089649f5][color=black:1b089649f5]حالا که یه مسئول باشگاه ، کامنت ها رو میخونه ، با تیکه پراکنی هامون کاری نکنیم که همین هم فراری بشه!
این نظر من بود ، باز هم هرجور خودتون راحتید[/color:1b089649f5][/b:1b089649f5]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 17, 2013 2:11 am

[color=blue:079bb89a7a][b:079bb89a7a]امیدوارم اتفاقی که برای آذربایجان افتاد رو اینجا شاهد باشیم!!!!هر چند از مردم خوش اخلاق دیار گیلان بعیده ولی وای به روزی که خون این مردم به جوش بیاد!
اون موقع از ترس و در عرض چند روز اسپانسری به قدرت اسپانسر تراک تور برای داماش محبوب ما پیدا میشه تا ما هم به ایالت جدایی طلب گیلان تبدیل نشیم!!!
بیکاری و تعطیلی کارخانه ها،اعتیاد،فقر،محرومیت استان از جاده ها و پل های مناسب،شهرسازی نامناسب و در یک کلام محرومیت گیلان عزیز...اوضاع نامناسب داماش گیلان تنها دلخوشی جوانان این دیار رو به موارد بالا اضافه کنید...[/b:079bb89a7a][/color:079bb89a7a]
[color=red:079bb89a7a][b:079bb89a7a]خیلی زود دیر میشه کسایی که خودتون رو به خواب خرگوشی زدید...[/b:079bb89a7a][/color:079bb89a7a]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 17, 2013 2:15 am

[quote:1166fb82ab="MAZIYAR"][b:1166fb82ab][color=black:1166fb82ab]حالا که یه مسئول باشگاه ، کامنت ها رو میخونه ، با تیکه پراکنی هامون کاری نکنیم که همین هم فراری بشه!
این نظر من بود ، باز هم هرجور خودتون راحتید[/color:1166fb82ab][/b:1166fb82ab][/quote:1166fb82ab]

[color=black:1166fb82ab]با نظر آقا مازيار كاملاً موافقم

آقاي سراواني رو جاهاي ديگه و براي مسائل ديگه ميشه نقدشون كرد ،خيلي هم خوب ميتونيم نقدشون كنيم و حتي زير سئوال ببريمشون
ولي الان تو اين وضعيت و با اين شرايط گناه ايشون چيه كه دادستان كل كشور از دنده چپ بلند ميشه
الان اين مسئول روابط عمومي باشگاه چه كاري از دستش برمياد وقتي تيمهاي دولتي كشور از بودجه چندين و چند ده ميلياردي عمومي و مردمي استفاده ميكنند بعد اونوقت دادستان يا هركسي كه دستي بر آتش داره ،ميان حق خود باشگاه رو اينگونه به استيصال ميبرن و انكار ميكنند
الان هم تو اين شرايط با ايجاد اين تاپيك ،شايد زمينه همدلي بيشتر ايجاد بشه تا به اميد خدا بشه كاري كرد [/color:1166fb82ab]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان