[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه سپتامبر 27, 2013 3:06 pm

[size=15:5fecc519b7][color=darkblue:5fecc519b7][b:5fecc519b7]هفته ی دوازدهم لیگ برتر ( جام خلیج فارس ) :

داماش گیلان VS استقلال خوزستان

جمعه مورخ : 1392/7/12

ساعت : 16:00

ورزشگاه عضدی رشت[/b:5fecc519b7][/color:5fecc519b7][/size:5fecc519b7]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » جمعه سپتامبر 27, 2013 4:08 pm

مبعلی اخر بازی اخراج شد.امیدوارم به سودمون باشه... :wink:
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه سپتامبر 27, 2013 4:30 pm

امیدوارم این بازی رو بتونیم حتما ببریم
شش هفته نباختیم و یک شکست میتونه شک باشه به تیم
بازی راه اهن تموم شده و باید عضدی رو جهنمی برای خوزی ها کنیم تا با 3 امتیاز این بازی موقعیت خودمون رو تثبیت کنیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » جمعه سپتامبر 27, 2013 5:48 pm

با حضور 8000 تا هوادار مثل بازی با تراکتور،یه برد خانگی در انتظارمونه.
بحث فنی هم باشه واسه بعد.
الان اعصابم واسه بچه هایی که مردونگی کردن و رفتن ته ران و این بلا سرشون اومده خورده.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:17 pm

من به آینده تیممون خیلی امید دارم,و حس میکنم این بازی رو پر گل میبریم,حال ببینید کی گفتم /8/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:49 pm

[quote:5271e865c3="soroosh8"]من به آینده تیممون خیلی امید دارم,و حس میکنم این بازی رو پر گل میبریم,حال ببینید کی گفتم /8/[/quote:5271e865c3]

خدایی با این کامنت خیلی حال کردم به این میگن هوادار با معرفت .

مرسی سروش جان ...

منم دلم واسه این بازی خیلی روشنه بخاطر همین تاپیک بازی رو زدم ایشالا دستم واسه تیم شهرم با برکت باشه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:54 pm

[quote:d699773029="pouryaR-damash"][quote:d699773029="soroosh8"]من به آینده تیممون خیلی امید دارم,و حس میکنم این بازی رو پر گل میبریم,حال ببینید کی گفتم /8/[/quote:d699773029]

مرسی سروش جان ...

منم دلم واسه این بازی خیلی روشنه بخاطر همین تاپیک بازی رو زدم ایشالا دستم واسه تیم شهرم با برکت باشه .[/quote:d699773029]

نميخوام بحثو اروپايي كنم ..ولي اميد به آينده تو خون ما ميلانياست .. (اينتر و اث ميلان ) :wink: :wink: :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:03 pm

[quote:94d2b107f3="popo131"][quote:94d2b107f3="pouryaR-damash"][quote:94d2b107f3="soroosh8"]من به آینده تیممون خیلی امید دارم,و حس میکنم این بازی رو پر گل میبریم,حال ببینید کی گفتم /8/[/quote:94d2b107f3]

مرسی سروش جان ...

منم دلم واسه این بازی خیلی روشنه بخاطر همین تاپیک بازی رو زدم ایشالا دستم واسه تیم شهرم با برکت باشه .[/quote:94d2b107f3]

نميخوام بحثو اروپايي كنم ..ولي اميد به آينده تو خون ما ميلانياست .. (اينتر و اث ميلان ) :wink: :wink: :wink:[/quote:94d2b107f3]

100% پویا جان,کلا ما کارمون درسته :lol:

مرسی پوریا جان,حتما هم اینجوریه آبرار که دست برکت داره/3//3//3/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:18 pm

[size=13:6cdf7de8bc][color=black:6cdf7de8bc]به نظر من باخت امروز ، به هیچ وجه از شایستگی های بازیکنان و کادر فنی تیم کم نمیکنه و به همشون خداقوت و خسته نباشید میگم و با همه وجود و توانم از تیم به عنوان یک هوادار حمایت می کنم و اطمینان دارم که با درایت کادر فنی و تلاش و همت بازیکنان و غیرت و شور و حمایت هواداران ، جمعه داماش گیلان نمایش خوبی از خودش نشون میده و به امید خدا موفق هم خواهد بود.[/color:6cdf7de8bc][/size:6cdf7de8bc]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه سپتامبر 27, 2013 9:21 pm

بعد دو برد متوالی مقابل تراکتور و صبا گفتم که امیدوارم که از 5 بازی باقیمانده 8 امتیاز بگیریم که دوستان در فضای خاصی بودند و 15 امتیاز کامل رو مطالبه میکردند!

باید واقع بین باشیم تو فوتبال ایران فاصله بین تیمها مثل لیگهای معتبر دنیا واقعی نیست , به همین دلیل میگفتم به برد مقابل راه آهن و حتی مس تو بازی آخر نیم فصل نباید مطمئن باشیم.

این بازی از اهمیت خاصی برخورداره از چند جهت: هم از جهت جدولی چون نزدیک اس خوزستان هستیم و با برد هم بهبود پیدا میکنه وضعیتمون تو جدول و هم از این تیم فاصله میگیریم و هم بازی بعد رو مقابل پس پس تو تهران داریم که دیگه خودتون اون تیم رو میشناسید!!!!! - به همین دلیل برد تو این دیدار خیلی مهمه.

هنوز امیدوارم که بتونیم 7 الی 8 امتیاز ممکنه تا پایان نیم فصل رو بگیریم تا نیم فصل رو با خیال راحت تموم کنیم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hiradhsrgu » شنبه سپتامبر 28, 2013 3:44 am

ایشالله بازی بعدیه ترکنیم زکن ترکنیم. امیدوار بیبید
نماد کاربر
hiradhsrgu
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه سپتامبر 28, 2013 4:24 pm

[size=18:f778ee418f]از دوستان خواهش میکنم که پرونده بازی با راه آهن و حواشی سیاه اون روز رو فعلا و موقتا بایگانی کنند ؛ چون تقریبا همه فهمیدیم چه اتفاقی افتاده !درود به شرف همه داماشی ها در هر کجا که هستند دیگه باید به آینده فکر کنیم.
استقلال خوزستان تیمی خوبی هست و مربی خوبی داره ولی قطعا نقطه ضعفهایی هست که ما باید ازشون استفاده کنیم تا به امید خدا برنده باشیم .
به نظر من بازی که شروع بشه ما 3 بر 0 جلو هستیم 1 درایت کادر فنی و شخص افشین ناظمی 2 غیرت و تعصب بازیکنان و تاکتیک پذیریشان 3 هواداران واقعی و پر شور داماش[/size:f778ee418f]

[size=24:f778ee418f][b:f778ee418f]یک نکته مهم هم که جا داره بهش اشاره کنم اینه که اسطوره رشت جناب پروفسور مجید سمیعی وارد ایران شدند و قرار هست چند روزی در ایران تشریف داشته باشند ،ما دقیقا برنامه کاری ایشون رو نمیدونیم ولی میخواستم از مسئولین باشگاه بخواهیم ایشون رو برای روز جمعه به استادیوم عضدی دعوت کنند چون جناب پروفسور کاملا فوتبالی هستند و به نقل از خودشان هر وقت در آلمان باشند اخبار تیم هانوفر رو دنبال میکنند ،با توجه به اینکه از گیلک های متعصب هستند اگر بشه ایشون رو به عضدی آورد یک شخصیت و وجه خاصی نصیب هواداران داماش میشه و باز هم به نظر من رسانه ها به خاطر شخصیت ایشون روی این بازی و هواداران داماش زوم میکنند. و البته از حیث بین المللی هم همین که ایشون در استادیوم حاظر بشوند اسم داماش گیلان در سایت ها وخبرگذاری های معتبر بین المللی برسر زبان ها خواهد افتاد.
از مهرداد و مازیار عزیز که دسترسی به مسئولین باشگاه دارند خواهش میکنم این موضوع پیگیری بشه [/b:f778ee418f][/size:f778ee418f]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه سپتامبر 28, 2013 5:04 pm

[quote:0a0c43c6d7="The_King_of_rasht"][size=18:0a0c43c6d7]از دوستان خواهش میکنم که پرونده بازی با راه آهن و حواشی سیاه اون روز رو فعلا و موقتا بایگانی کنند ؛ چون تقریبا همه فهمیدیم چه اتفاقی افتاده !درود به شرف همه داماشی ها در هر کجا که هستند دیگه باید به آینده فکر کنیم.
استقلال خوزستان تیمی خوبی هست و مربی خوبی داره ولی قطعا نقطه ضعفهایی هست که ما باید ازشون استفاده کنیم تا به امید خدا برنده باشیم .
به نظر من بازی که شروع بشه ما 3 بر 0 جلو هستیم 1 درایت کادر فنی و شخص افشین ناظمی 2 غیرت و تعصب بازیکنان و تاکتیک پذیریشان 3 هواداران واقعی و پر شور داماش[/size:0a0c43c6d7]

[size=24:0a0c43c6d7][b:0a0c43c6d7]یک نکته مهم هم که جا داره بهش اشاره کنم اینه که اسطوره رشت جناب پروفسور مجید سمیعی وارد ایران شدند و قرار هست چند روزی در ایران تشریف داشته باشند ،ما دقیقا برنامه کاری ایشون رو نمیدونیم ولی میخواستم از مسئولین باشگاه بخواهیم ایشون رو برای روز جمعه به استادیوم عضدی دعوت کنند چون جناب پروفسور کاملا فوتبالی هستند و به نقل از خودشان هر وقت در آلمان باشند اخبار تیم هانوفر رو دنبال میکنند ،با توجه به اینکه از گیلک های متعصب هستند اگر بشه ایشون رو به عضدی آورد یک شخصیت و وجه خاصی نصیب هواداران داماش میشه و باز هم به نظر من رسانه ها به خاطر شخصیت ایشون روی این بازی و هواداران داماش زوم میکنند. و البته از حیث بین المللی هم همین که ایشون در استادیوم حاظر بشوند اسم داماش گیلان در سایت ها وخبرگذاری های معتبر بین المللی برسر زبان ها خواهد افتاد.
از مهرداد و مازیار عزیز که دسترسی به مسئولین باشگاه دارند خواهش میکنم این موضوع پیگیری بشه [/b:0a0c43c6d7][/size:0a0c43c6d7][/quote:0a0c43c6d7]
ضمن تشکر از پیشنهاد شما دوست عزیز؛
همونطور که می دونید پروفسور سمیعی از جایگاه بسیار والایی برخوردارند و شخصیتی بزرگ هستند که بسیاری از دانشمندان و پزشکان صاحب نام دنیا به احترام ایشان کلاه از سر خود برمی دارند. طبیعتا دعوت از چنین شخصیت فرهیخته ای مستلزم تدارکات و هماهنگی های مناسب هست که باید از سوی مسئولان باشگاه صورت بگیره تا استقبال درخور شان و مناسبی برگزار بشه. در واقع احترام گیلانی ها به دانشمندی گیلانی که از بزرگان علم پزشکی محسوب می شه، نشان دهنده ی احترام مردم این استان به علم و فرهنگ دوستی مردم این خطه هست. پروفسور سمیعی که با چنین موقعیت علمی که سالانه هزاران انسان زندگی خود را مرهون ابتکارات و دانش این شخصیت بزرگ می دانند، با افتخار از اصالت خود صحبت می کند و در برنامه ی زنده ی تلویزیونی از کوچه پس کوچه های قدیمی رشت می گوید، از بازی کردن با جاغلان می گوید، از غذاهای محلی گیلان می گوید، از چای لاهیجان می گوید و... شایسته ی بهترین هاست.
پروفسور سمیعی مایه ی مباهات و سربلندی تمام ایرانی هاست.

این مطلب مربوط به دو سال پیش هست اما شاید برایتان جالب باشد. روایت مازیار ناظمی از حضور این شخص عالی قدر در یک برنامه ی زنده ی تلویزیونی:
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط alirahbar0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 5:13 pm

تو بازیهای دوستانه پیش فصل که ۲-۰ استقلال خوزستان رو بردیم. ولی خب هر بازی شرایط خاص خودشو داره. به نظرم احتمال برد داماش بیشتره. در ضمن با پیشنهاد ابرار حمزه موافقم. حضور سمیعی بزرگ در عضدی خیلی جو استادیوم رو مثبت می کنه و به نظرم در صورت حضور ایشان در عضدی باید حسابی قبل بازی تشویقش کنیم. /7/
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 28, 2013 6:15 pm

[quote:e23faec72d="alirahbar0131"]تو بازیهای دوستانه پیش فصل که ۲-۰ استقلال خوزستان رو بردیم. ولی خب هر بازی شرایط خاص خودشو داره. به نظرم احتمال برد داماش بیشتره. در ضمن با پیشنهاد ابرار حمزه موافقم. حضور سمیعی بزرگ در عضدی خیلی جو استادیوم رو مثبت می کنه و به نظرم در صورت حضور ایشان در عضدی باید حسابی قبل بازی تشویقش کنیم. /7/[/quote:e23faec72d]

[color=darkblue:e23faec72d][size=18:e23faec72d]یه پیرهن داماش هم با شماره کاپیتان مهدوی بهشون هدیه بدن,خیلی کار زیبایی میشه :) [/size:e23faec72d][/color:e23faec72d]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان