توسط hesam150 » جمعه سپتامبر 13, 2013 6:37 am
محمد تقی بهار (ملک الشعرا) نقل می کند: روزی یکی از مجلات ادبی یک قطعه ی مرا بین شاعران به مسابقه گذاشت. عده ی زیادی از شاعران پیر و جوان در این مسابقه شرکت کردند. من هم برای تفریح، تحت نام مستعار در این مسابقه شرکت کردم. اما نتیجه ی مسابقه حیرت آور بود. من پنجم شده بودم!!!!!!!!!
متاسفانه ترجیح روابط به ضوابط در فوتبال ما به وفور یافت می شود. لابی بازی و دلالی و اینگونه ناهنجاری های رایج در فوتبال، باعث شده استعداد های فراوان دلزده و سرخورده فوتبال را برای همیشه ترک کنند و افرادی که هیچ گونه استعدادی در فوتبال ندارند، به درجات بالا در این ورزش برسند. در نتیجه پدیده های بسیاری هستند که در لیگ های پایین تر و حتی در سطح محلات حضور دارند در حالی که سطح بازی آن ها بیشتر از برخی بازیکنان لیگ برتری است.
البته کسی که گمان می کند با لابی گری می تواند به اهدافش برسد، در نهایت بیشترین ضربه را از همین راه می خورد. در واقع انتظارات از چنین شخصی بالا می رود در حالی که او از برآوردن انتظارات ناتوان است. در نتیجه اعتراضات علیه او شدت می گیرد و در نهایت همگی پی به عدم شایستگی وی می برند. در حالی که اگر این فرد سعی می کرد در جایگاه خودش باقی بماند و پله های ترقی را از راه سالم طی کند و اجازه دهد حق به حقدار برسد، شاید می توانست کم کم خود را مطرح کند.
به هر حال به امید آنکه در آینده کمتر شاهد چنین انتخاب هایی از سوی مسئولان فوتبال باشیم.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد