[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-صبای قم | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان-صبای قم | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

داماش گیلان-صبای قم | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:05 pm

[color=darkblue:a9b29c9dfe][size=18:a9b29c9dfe]هفته نهم
[/size:a9b29c9dfe][/color:a9b29c9dfe]

[color=darkblue:a9b29c9dfe][size=18:a9b29c9dfe]داماش گیلان[/size:a9b29c9dfe][/color:a9b29c9dfe]-[size=18:a9b29c9dfe][color=black:a9b29c9dfe]صبای قم[/color:a9b29c9dfe]
[/size:a9b29c9dfe]
جمعه 22 شهریور ساعت 18:45

[color=darkblue:a9b29c9dfe][size=18:a9b29c9dfe]هفته نهم رو هم آبی کردم چون این هفته,هفته داماش هست و ما برنده ایم/3//3/[/size:a9b29c9dfe][/color:a9b29c9dfe]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:24 pm

تو كل بازي با فجر اينقدر رو كامپيوتر نشستي سريع هم تاپيك بازي با صبا رو زدي
ايشالا كه بازي با صبا رو ديگه ببريم
ولي اميدوارم عابديني يه فكري به حال تيم بكنه
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:29 pm

[quote:d4bb4783d3="mahmood1331"]تو كل بازي با فجر اينقدر رو كامپيوتر نشستي سريع هم تاپيك بازي با صبا رو زدي
ولي اميدوارم عابديني يه فكري به حال تيم بكنه[/quote:d4bb4783d3]

آقا محمود عزیز,من تاحالا تاپیک بازی نزدم,اصلا توی فکرشم نیستم و نبودم و نخواهم بود شاید این آخرین بار باشه,توی تاپیک بازی فجر وقتی گفتم گل میزنیم کمتر از چند ثانیه بعد زدیم به این فکر افتادم که تاپیک بزنم شاید ایشالا اولین برد رو توی خونه کسب کنیم,من هر چی میگم برعکس میشه,یه بار گفتم همون شد گفتم بیام شانس خودمو امتحان کنم شاید به نفع تیم محبوبم باشه :wink:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mostafa » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:37 pm

ایشاا... دستت سبک باشه آبرار. /7/
به امید کسب اولین برد خانگی با حمایت پرشور هواداران با غیرت داماش /23/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط kazan » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:40 pm

هر چی گل میخوریم از سمت ابوذر رحیمی هست - در دفاع خیلی ضعیف کار میکنه - امیدوارم در بازی بعد تو ترکیب نباشه !دو بازی بعد داماش میزبان هست - امیدوارم 4 امتیاز بگیریم .
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:46 pm

[quote:326d80c06d="soroosh8"][quote:326d80c06d="mahmood1331"]تو كل بازي با فجر اينقدر رو كامپيوتر نشستي سريع هم تاپيك بازي با صبا رو زدي
ولي اميدوارم عابديني يه فكري به حال تيم بكنه[/quote:326d80c06d]

آقا محمود عزیز,من تاحالا تاپیک بازی نزدم,اصلا توی فکرشم نیستم و نبودم و نخواهم بود شاید این آخرین بار باشه,توی تاپیک بازی فجر وقتی گفتم گل میزنیم کمتر از چند ثانیه بعد زدیم به این فکر افتادم که تاپیک بزنم شاید ایشالا اولین برد رو توی خونه کسب کنیم,من هر چی میگم برعکس میشه,یه بار گفتم همون شد گفتم بیام شانس خودمو امتحان کنم شاید به نفع تیم محبوبم باشه :wink:[/quote:326d80c06d]
[size=18:326d80c06d]
[color=darkblue:326d80c06d]سروش جان ،سروش جان ،سروش جان
من شوخي كردم بلا ميسر ،باور كن رو ذوق گل مساويه افشين بودم كه اين كامنت رو فرستادم
بخدا اصلاً منظوري نداشتم
اگه ناراحت شدي من عذرخواهي ميكنم
ايشالا كه دستت سبكه و ما اولين 3 امتياز خونگي رو ميگيريم[/color:326d80c06d][/size:326d80c06d]
بوس
:P
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:49 pm

این بازی با غیرت هوادارا و بازیکن ها و سرمربی حتما میبریم ... :P :P

[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:05 pm

[b:c3dee6b448][color=black:c3dee6b448]بازی با صبای قم رو باید نهایت تلاش مون رو بکنیم و ببریم.
با حمایت پر شور و 90 دقیقه ای هواداران.

لطفا به جای تهرانی تشویق ها، بازی رو دنبال کنید. مثلا وقتی توپ زیر پای بازیکن حریف میاد، بیشتر هووو کنید و سوت بزنید. یا بازیکن ها رو که حرکت زیبایی انجام میدن تشویق کنید.
موقع کرنر ها با شدت بیشتری جو گل بدید.
باید از این هم بیشتر تشویق کنیم. ما کاری جز تشویق که نمی تونیم انجام بدیم، پس با تمام قوا و تا دقیقه 90 اینکار رو بکنیم.[/b:c3dee6b448][/color:c3dee6b448]
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:13 pm

[quote:f0ad11da13="RainyGilman"][b:f0ad11da13][color=black:f0ad11da13]بازی با صبای قم رو باید نهایت تلاش مون رو بکنیم و ببریم.
با حمایت پر شور و 90 دقیقه ای هواداران.

لطفا به جای تهرانی تشویق ها، بازی رو دنبال کنید. مثلا وقتی توپ زیر پای بازیکن حریف میاد، بیشتر هووو کنید و سوت بزنید. یا بازیکن ها رو که حرکت زیبایی انجام میدن تشویق کنید.
موقع کرنر ها با شدت بیشتری جو گل بدید.
باید از این هم بیشتر تشویق کنیم. ما کاری جز تشویق که نمی تونیم انجام بدیم، پس با تمام قوا و تا دقیقه 90 اینکار رو بکنیم.[/b:f0ad11da13][/color:f0ad11da13][/quote:f0ad11da13]
[b:f0ad11da13]
این بازی دیگه باید از جون مایه بزاریم ... خیلی بازی مهمی هست و میتونه کاملا ما رو نجات بده ... :P [/b:f0ad11da13]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:15 pm

بازی با صبا اصلا آسون نیست و در کل همه بازی ها سخته
بازی با فجر چند نکته رو نشون داد :
1- دروازبان بزرگترین مشکل ما بوده و همچنان حل نشده و کاش فروزان به داماش میومد و یا حتی رودباریان میموند متاسفانه اینکه انتظار جذب دروازبان رو هم داشته باشیم نیست و لایقی هم توی این بازی های حساس فکر اصلا خوبی نیست
من پیشنهاد میکنم فرهانی حالا بعد 2 3 هفته برگرده بهتره
2- کبه اصلا اماده بازی بیش از 20 الی 30 دقیقه نیست و تمرکز روی توپ و پاس دادنش بسیار پایینه
3- دفاع هماهنگ نیست و متاسفانه پوشش خوبی داده نمیشه
4- بازی با فجر یک موضوع مهم که دقت نشد کیفیت بسیار بد زمین شیراز و همچنین ارتفاع بالای این شهر از سطح دریا کارایی تیم رو پایین آورذ
5- ناظمی نباید از سیستم 3-5-2 استفاده کنه
در کل هرچند اگه این چند موقعیت آخر رو میزدیم حتی برنده میشدیم ولی با نبود بازیکنایی مثل مهدوی و آبشک و حسن زاده و کاردوست و ... فکر کنم همین که نباختیم بازم خوبه و بازی با صبا داماشی به مراتب بهتر میبینیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:52 pm

بازی با صبا بازی خیلی سختیه و به هیچ عنوان نباید با فجر مقایسه بشه

تو این بازی اگه بتونیم ببریم کار خیلی بزرگی کردیم هم 3 امتیاز بازی رو گرفتیم هم اولین برد خانگی رو جشن می گیریم

البته برای داماش خیلی بده که تو خونه خودش نمی تونه برنده باشه داماشی که سال قبل عضدی رو جهنمی کرده بود برای همه تیم ها /12/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:07 pm

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: شکست در قم و در خانه سخت است.
[مايلي‌کهن: شکست در خانه سخت است]

محمد مايلي‌کهن پس از شکست سه بر يک برابر تراکتورسازي در جمع خبرنگاران گفت: بازي را خوب شروع نکرديم اما بعد از گل خوردن بهتر بازي کرديم و توانستيم گل هم بزنيم که گل فوق‌العاده زيبايي بود. در نيمه دوم هم به دنبال سه امتياز بوديم. اما باز هم گل خورديم که دليلش تعويض‌هاي فوق‌العاده تراکتورسازي بود. تعويضي‌هاي تراکتورسازي بازيکنان تأثيرگذاري بودند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: به دنبال جبران گل‌ها بوديم که گل سوم را هم خورديم البته تماشاگران بازي خوبي را شاهد بودند. شکست در قم و در خانه سخت است.

وي در مورد خط دفاع صبا گفت: تعويض‌هاي ما بيشتر در خط دفاع بود. ما مي‌خواهيم زوجي را در خط دفاع استفاده کنيم که کمتر خطا مي‌کنند. هفته گذشته خط دفاع خوبي داشتيم و گل هم نخورديم.

سرمربي صبا در مورد دربي پايتخت گفت: به خاطر باخت در شرايطي نيستم که بخواهم در مورد آن بازي صحبت کنم.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:59 pm

[quote:8c3222a219="mahmood1331"][quote:8c3222a219="soroosh8"][quote:8c3222a219="mahmood1331"]تو كل بازي با فجر اينقدر رو كامپيوتر نشستي سريع هم تاپيك بازي با صبا رو زدي
ولي اميدوارم عابديني يه فكري به حال تيم بكنه[/quote:8c3222a219]

آقا محمود عزیز,من تاحالا تاپیک بازی نزدم,اصلا توی فکرشم نیستم و نبودم و نخواهم بود شاید این آخرین بار باشه,توی تاپیک بازی فجر وقتی گفتم گل میزنیم کمتر از چند ثانیه بعد زدیم به این فکر افتادم که تاپیک بزنم شاید ایشالا اولین برد رو توی خونه کسب کنیم,من هر چی میگم برعکس میشه,یه بار گفتم همون شد گفتم بیام شانس خودمو امتحان کنم شاید به نفع تیم محبوبم باشه :wink:[/quote:8c3222a219]
[size=18:8c3222a219]
[color=darkblue:8c3222a219]سروش جان ،سروش جان ،سروش جان
من شوخي كردم بلا ميسر ،باور كن رو ذوق گل مساويه افشين بودم كه اين كامنت رو فرستادم
بخدا اصلاً منظوري نداشتم
اگه ناراحت شدي من عذرخواهي ميكنم
ايشالا كه دستت سبكه و ما اولين 3 امتياز خونگي رو ميگيريم[/color:8c3222a219][/size:8c3222a219]
بوس
:P[/quote:8c3222a219]
خیلی مخلصیم/3/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:08 pm

[color=darkblue:1c91419f6d][size=18:1c91419f6d]بچه ها نمیدونم چطور بگم,شما هم این حس رو دارید؟تیم ما خوب بازی میکنه آدم حال میکنه توی بعضی صحنه ها,ولی بعضی وقتا یه کارهایی میکنن آدم واقعا خجالت میکشه!خیلی راحت توپ لو میدن,موقعیت خراب میکنن,یه استوپ نمیتونن بکنن بعضی موارد!قضیه پولم که حل شده تا حدی یکم دل به بازی بدید دیگه...
ار آقای عابدینی میخوام از الان به فکر یه گلر متوسط خارجی باشه,بخدا حاجی بدبخت میشیما,نیم فصل دوم همه گرگ میشن![/size:1c91419f6d][/color:1c91419f6d]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:19 pm

[color=black:1f4969c614]خوشبختانه این بازی حسن زاده رو داریم و با گل زنی سیف الهی و افشین تا حدودی خیالمون از بابت گل زنی راحته و اگر مهاجم هامون دقت بیشتری داشته باشن تو بازی هتریک هم میکنن!
خط دفاع و دروازه بان هم که نمیگیم مثل تیم ملی ایتالیا باشن! ، کم اشتباه باشن و با اعتماد به نفس ، بازی خودشونو انجام بدن همچی حله 8)

ایشالا با حمایت پُرشور هوادارا همون نیمه اول کارو تموم میکنیم [/color:1f4969c614] /11/

--
کاپیتان ، آبشکـ و کاردوست به بازی میرسن ؟ /4/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان