توسط r4sht » شنبه آگوست 31, 2013 11:59 am
[quote:3ff26c30e7="rashti_sarvar"]فجر بحران زدست باید حتما ببریم.فجر همیشه در مقابل ما بازنده بوده چه رفت چه برگشت.انشالا میبریم.امیدوارم به بهنام لایقی فر میدون داده بشه تو تمرینات خوب ظاهر شده بود اما نمیدونم چرا هیچوقت تو ترکیب نیست و بازیش نمیدن[/quote:3ff26c30e7]
[color=blue:3ff26c30e7]دوست من تعصب نباید جلوی دید مارو نسبت به حقیقت بگیره کجا ما همیشه مقابل فجر برنده بودیم ؟ مگه همین فجر نبود 6 تا به ما زد تا سنگین ترین شکست ما توی لیگ بازی با همین تیم باشه ؟ به نظر من فجر تیم بدی نیست ولی خوب بد شروع کرده و نتونسته امتیاز بگیره همین فجر با تراکتورمساوی کرده و سپاهان رو توی شیراز 2 بر 1 برده و همچین تیم دست و پا بسته ای در شیراز نیست - به نظر من باید با برنامه و هدفمند به مصاف این تیم بریم و نکته جالبی که من در بازی های داماش بهش رسیدم اینه که داماش هر وقت عقب افتاده و ناظمی چیزی برای از دست دادن نداشته و هافبک کشیده بیرون و به مهاجم اضافه کرده یا گل زدیم و یا سوار بازی شدیم به نظر من تیمی مثل داماش پتانسیل هجومی خوبی داره و اگه فشار بیاره مسلط به بازی میشه و خوشبختانه تیم داره هماهنگتر کار میکنه به نظر من ناظمی باید حتما از ترکیب هجومی متوسل زاده و حسن زاده و بازیکنایی مثل سیف الهی و کاردوست حتما از اول بازی استفاده کنه - در نهایت امیدوارم با یک برد خوب و برگشت یک امتیاز جایگاه بهتری در جدول پیدا کنیم و آروم آروم نگاهمون به رده بالای جدول باشه [/color:3ff26c30e7]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )