[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مـن اگـه جـای مـسـئولیـن باشـگـاه بودم...

مـن اگـه جـای مـسـئولیـن باشـگـاه بودم...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مـن اگـه جـای مـسـئولیـن باشـگـاه بودم...

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 28, 2013 7:23 pm

بچه های گـل وارشی "امیدوارم با این تایپیک حرف دلتون رو با کنایه و طنز به گوش شنوای ! مسولین باشگاه یا هر مـسـئول دیگه برسونیم تا شاید حرکتی از این دوستان عزیز دیده بشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 28, 2013 7:26 pm

لغو اردوی تیم ملی فوتبال در پرتغال بیشتر از همه باعث ناراحتی علیرضا جهانبخش شد. به گزارش اوج، سایت باشگاه نایمخن امروز در گزارشی از دعوت بازیکن ایرانی اش به اردوی تیم ملی خبر داد و اینکه جهانبخش در اردوی پرتغال، زیر نظر کارلوس کی روش تمرین خواهد کرد. منبع این خبر، امیر هاشمی مقدم بوده که کار انتقال جهانبخش به فوتبال هلند را انجام داده است. سایت نایمخن گویا در جریان لغو اردوی تیم ملی در پرتغال نبوده که این خبر را منتشر کرداست.
----------------------
من اگه جـای مسولین بودم "بعد از شمردن لایک های امروز بایت پستی که در مورد زایش ناهنگام آهو نوشتم یه زنگ به خارج شهر میزدم و مشورت میکردم که آیا حمایت در مورد جهانبخش روزه سکوت مـا را باطل نمیکنه که خدایی نکرده ؟!
بعد از رخصت " دنبال عکس خودم با جهانبخش میگیشتم...
اِ مـن با جهانبخش عکس داشتم که ....پس کجاست ....؟! همین جاست که دو دل میشم که واقعا ارزش داره بخاطر ملی شدن یه بازیکنی که دیگه توی داماش هم نیست روزه رو بشکونم یــــــا....
که اوه اوریکــا اوریکــا (یافتم یافتم ) یه عکس دو نفره پیدا میکنم توی folder که مربوط به عکس های نماینده های سابق رشته ...اینجاست که با خودم میگم همین بازیکن نبود که 8 9 تا گل برای تیم شهرم زد !روزه که با یه جوان 20 ساله شکسته نمیشه روزه ای که مـا گرفتیم با اسم بردن اسمامی بزرگان که حقـمان را خوردن "شکسته میشه.
توی همین دو دلی هستم که میبینم یکی از پـیج ها دوستان این خبر رو منتشر کردن "
سریع تر بخودم میام و خبر رو copy "paste میکنم "کپی کردن همـانـا لایک های همان.
"حالا هم خیالم راحت شده هم جای حرف برای منتقدان دارم که حواسم هست به همه چیز حتی جهانبخشی کلی با ما فاصله داره ... و هم یه جواب دندون شکن به این پرتغالی کـور که تا وقتی توی داماش بود نمیدیدی امـا تا رفته به چشمت اومد ؟!همین پستم باعث میشه که سال بعد حتی لایقی فر هم دروازبان سوم تیم ملی بشه .
اینجاست که یه سیگار با یه چایی تلخ میچسبه و عذاب وجدانم از بین میره "
اوه...اون پیجی هم که خبر جهانبخش رو گذاشته بود به پاس سِـمـتم پاک کردن...
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه آگوست 29, 2013 9:19 am

هر وقت جای مسئولین داماش بودم اون موقع صحبت میکردم /7/ :wink:
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:46 am

[color=red:c5868b2845]تاپیک قشنگی بود که متاسفانه زود رفت پایین .[/color:c5868b2845]

[color=black:c5868b2845]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم سعی میکردم همه ی بازی های خارج خونه اتوبوس بزارم .[/color:c5868b2845]
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on دوشنبه سپتامبر 16, 2013 11:15 am, ويرايش شده در 2.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 11:07 am

من اگه جای مسولین باشگاه بودم بهترین امکانات رو برای تیمهای پایه میزاشتم
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 11:08 am

[b:860cca21cb][color=blue:860cca21cb]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم حضور این همه هوادار رو زیر بارش بارون با اون تشویق های جانانه با بلیط 5000 تومانی!!!نادیده نمیگرفتم و یه تشکر جانانه با یه بیانیه قشنگ میکردم تا بازی بعدی تعداد دو برابر بشه!!!![/color:860cca21cb][/b:860cca21cb]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 11:36 am

[color=darkblue:c264ca3d22][size=18:c264ca3d22]من اگه جای مسئولین باشگاه بودم,نیم فصل یه دروازه بان 6 دانگ میاوردم که تا آخر فصل نه اعصاب خودم خرد بشه نه هوادارهارو از استرس بکشم![/size:c264ca3d22][/color:c264ca3d22]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 2:54 pm

من اگه جای مسئولین باشگاه بودم ،
در مقابل این حق کشی های فدراسیون،داورها،کمیته انظباطی و ....
اینقدر سکوت نمیکردم واز هر تریبونی برای احقاق حق شهر و مردمان شهرم استفاده میکردم تا بالاخره یه جایی نتیجه بده.
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 5:47 pm

حتما حتما حتما زیر ساخت ها رو آماده میکردم که وقتی امسال داماش [size=18:2f7bddab2a][color=darkblue:2f7bddab2a]آسیایی [/color:2f7bddab2a][/size:2f7bddab2a]شد.همه چی واسه یه حضور باشکوه آماده باشه و یهو کسی از AFC گیر نده.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:08 pm

اگه مسولیتی توی هواداران داشتم یا لیدر بودم یا خدایی نکرده "زبونم لال رئیس کانون هواداران بودم اون دوست بزرگواری رو که خودشو کاندیدای اولین نفر خروجی از استادیوم میکنه و بصورت خود جوش میگه "" د بــیــشــیــم"و اون دوست بزرگوارتـرش که توی اولین تصمیم زندگیش ساز موافق رو میزنه و بدون هیچ مکثی میگه " آهـا د بـیــشـیـم " می سپردمـ ـش به اون تیفوسی هایی که تا مرغوب نره بیرون دست از تشویق برنمیدارن یـا اینکه تحویل بچه های H میدادم که جز آخرین های خروجی هستن تـا یک رابطه ی منطقی بین اون پرچم ها و این دوستان بزرگوار پیدا بکنن.
به بقیه دوستان هم که با بلند شدن اولین تماشاچی احساس عقب موندگی میکنه و یه عمر عقب ماندگی رو میخوان همین جـا جبران کنن و مثل بچه های ابتدایی که زنگ میخورد یورش میارن و پله های استادیوم یکی دو تـا رد میکنن هم به قید قرعه هر شعارهای دوطرفه ای که توی بازی های دربی داده میشه با افتخار تقدیمـشون میشه .
-----
پ.ن: این اولین بار نیست آخرین بار هم نیست که دوستان دیر میان زود میرن و انتظار دارن بهترین جـا هم بشینن!خب برادر من زود رفتن همین طور که روی هوادار تاثیر داره روی بازیکن چند برابر تاثیر گذاره.
بازی مساوی زود میرن =>بازی حال نـَدا بــــیـــشـــیـــم!
بازی رو ببازیم=> اَن چی بازی اَ ری....فـاکَش بیـشــیـــــــم !
بازی رو میبریم => د دگـادیم بـَزن بیـشیـــــــم جـقـلان!
انتظار نداریم کـار ابداع بکنید حداقل از خارجی ها تقلید بکنید "وقتی بد بودیم به بنعوان اعتراض بیرون برید "نه حتی به دلیل هر باختی.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط dani_0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 10:35 am

اگر جای مسئولین داماش بودم اعزام هوادر در بازی های خارج از خانه تا فصل بعد منحل می کردم.
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 28, 2013 10:52 am

[quote:8200597e30="dani_0131"]اگر جای مسئولین داماش بودم اعزام هوادر در بازی های خارج از خانه تا فصل بعد منحل می کردم.[/quote:8200597e30]
مـا هم بر علیه شـمـا متحد میشدیم .چرا این کارو میکردین آبرار؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط dani_0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 11:19 am

[quote:5f06bfd6de="mahyarmaya"][quote:5f06bfd6de="dani_0131"]اگر جای مسئولین داماش بودم اعزام هوادر در بازی های خارج از خانه تا فصل بعد منحل می کردم.[/quote:5f06bfd6de]
مـا هم بر علیه شـمـا متحد میشدیم .چرا این کارو میکردین آبرار؟![/quote:5f06bfd6de]
چون عده ای از طرفدار های ما جنبه و لیاقت همچین کاری ندارن
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 28, 2013 11:36 am

[quote:876228faea="dani_0131"][quote:876228faea="mahyarmaya"][quote:876228faea="dani_0131"]اگر جای مسئولین داماش بودم اعزام هوادر در بازی های خارج از خانه تا فصل بعد منحل می کردم.[/quote:876228faea]
مـا هم بر علیه شـمـا متحد میشدیم .چرا این کارو میکردین آبرار؟![/quote:876228faea]
چون عده ای از طرفدار های ما جنبه و لیاقت همچین کاری ندارن[/quote:876228faea]
بنظرم نباید داماش و هوادار رو جریمه کـرد امـا اون یه عده رو باید تحویل داد.
من متعقدم باید زور باشـه سـر یه عده آدم.هـر چقدر هم شبیه آدم باشه "دیکتاتوری برای یه عده آدم نمـا از نون شب واجب تره
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ParhamRashti » شنبه سپتامبر 28, 2013 2:00 pm

من اگه جای مسولین باشگاه بودم برای همه ی بازی های خارج از خانه اتوبوس میزاشتم , البته اونایی که مثل ادم میرن میان و فقط برای تشویق تیمشون میخوان بیان رو میبردم و کسایی رو که بیان فقط ابروی رشت و ببرن و همش درگیری ایجاد کنن رو نمیبردم!!! /13/ /13/

دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش.
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 14 مهمان