[quote:705bf4ccb4="navidmadan"][quote:705bf4ccb4="gilan-astaneh"][quote:705bf4ccb4="navidmadan"][quote:705bf4ccb4="r4sht"]این کار بدیه درجا تاپیک میزنید
این باعث میشه نتئنیم جمع بندی بعد بازی کنیم
این بار چندمه این اتفاق میافته
حالا خوبه توی اون تاپیک گفتم درجا تاپیک سپاهان رو نزنید[/quote:705bf4ccb4]
[color=black:705bf4ccb4]آبرار گل ، این کار 3 فصل هست که انجام میشه و بلافاصله بعد از بازی تاپیک زده میشه و تاحالا هم هیچ خللی در جمع بندی بازی قبلی ایجاد نکرده

،،،،،،،، البته در صورت صلاحدید مدیران سایت ، پیشنهاد شما رو میتونن در نظر بگیرن و میتونه تاپیک بازی توسط مدیران سایت در ساعت، فاصله و زمان مشخصی نسبت به بازی قبل زده بشه ...

[/color:705bf4ccb4][/quote:705bf4ccb4]
آبرار حرف شما درسته که این کار 3فصل انجام میشه اما انجام شدنش در این 3 فصل نشونه درست بودنش نیست ! من نمیگم مدیران سایت در این مورد دخالت کنن
نظرم اینه که خود کاربران محترم متوجه باشن که تاپیک جدید 2ساعت بعد از بازی زده بشه چون واقعا کمی گیج کننده است
اما میرسیم به این بازی بااینکه میزبانیم اما حریف خیلی چقری داریم و انصافا بازی خوبی ارائه میدن و بازیکنان بسیار با تحربه ای دارن
بازی بسیار سختری نسبت به بازی قبل داریم اگر اشتباهات خط دفاع و میانی مون تکرار نشه و آشفتگی سه بازی اخیر نداشته باشیم و با غیرت خوب بچه ها و حمایت هواداران قطعا برنده بازی هستم به غیر از بازی گسترش فولاد در بازی های قبل به اشتباهات خودمون باختیم اگر تمرکز و غیرت داشته باشم 3امتیاز گرفتیم[/quote:705bf4ccb4]
[color=black:705bf4ccb4]در اینکه گیج کنندس اجازه بده حرفتو قبول نکنم

چون تاپیک بازی بعدی تیم هنوز به رنگ سیاه در نیومده و به راحتی میشه تاپیک مربوطه رو تشخیص داد ،،،،،،،،، قصد بحث کردن ندارم ، کلا هم 2با بیشتر اقدام به باز کردن تاپیک بازی بعدی تیم نکردم، ولــــی اگه دقت کرده باشید ، تمام سایت های تیمهای بزرگ دنیا حتی به محض شروع بازی تیمشون، سرتیتر بازیاشون و اخبار بازیاشون رو به بازی بعدیشون تغییر میدن و برای اطلاع از بازی در حال برگزاریشون آدم مجبوره روی لینک بازی قبل کلیک کنه تا در جریان روند بازی قرار بگیره

این کار مخصوصا در سایتهای تیمهای لیگ برتر انگلیس انجام میشه و دوستان میتونن برن چک کنن ،،،، پس این کار، کار اشتباهی نیست

[/color:705bf4ccb4][/quote:705bf4ccb4]
آبرار من نمیگم نباید تاپیک میزدی اتفاقا کار درستی انجام دادی من اصلا منظورم با شما نیست حرفم این هست یک ساعات بعد از بازی تاپیک زده بشه
اگر از حرف من نارحت شدی عذر میخوام
در مورد گیج شدن خوب نظر شماست و قابل احترام در اینکه در وب سایتهای خارجی سریع بازی بعد نمایش داده میشه قبول دارم اما نسبت به تاپیکش قضاوت میسپریم به بقیه موفق باشید