[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تشویقهای جدید

تشویقهای جدید

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تشویقهای جدید

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 7:24 am

[color=black:926ebb8173][size=14:926ebb8173][b:926ebb8173]آبراران سلام. میخواستم از همه عاشقای داماش بخوام هر کسی که فکر میکنه می تونه یک شعار خوب درست کنه تا تو استادیم بخونیم واسه تیم تویه این تایپیک بنویسه تا فرار گیر بشه چون خیلی وقته داریم با یک نوع سبک شعار میدم و همین باعث میشه تا هوادار از اون شور شوق همیشگیش کاسته بشه .خودتون بهتر میدونید ما مثل تهران اصفهان انزلی لیدر نداریم اینجا مردم هستند که تصمیم میگیرن نه کسای دیگه، که بازیکن، کادر فنی، مدیر عامل وابسته باشن بهتر بگم ما بهترین تیم تاریخ ایران هستیم که متعصب ترین هودارا رو داره که هیچوقت تیمشون تنها نذاشتن با تشکر از همه آبراران.[/b:926ebb8173][/size:926ebb8173][/color:926ebb8173]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pezhman-paskiyabi در پنج شنبه ژوئن 13, 2013 8:25 am .
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 11, 2013 10:59 am

خیلی خوبه "لطفا همه نظر بدن"شعار و شعر هوادارن تنها ابزار هوادارِ
مخصوصا پژمـان این بحث باز کرد میشه به این به بازده این پست حوش بین بود
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 11:42 am

یکی دوبار فک کنم این شعار دو طرفه رو دادیم:
((یه گیلان یه دیلم /// عشقم داماش و شهرم))

میتونیم امسال بیشتر بگیم
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ali-kheirkhah » سه شنبه ژوئن 11, 2013 2:59 pm

با تشکر از پژمان عزیز بابت ایجاد این تاپیک،

یه شعار تقریبااز یادرفته هست که تو جایگاه s و h میخوندن که البته الان دیگه کسی نمیخونه! ومنم خیلی دوسش داشتم،
این شعار به اینصورت بود که همه دستاشونو بالا می آوردن و با هم بصورت هماهنگ زمزمه میکردن تا به سکوهای کناری هم منقل بشه و همه بخونن،

متن شعر این بود:

ما عاشق شهرمونیم طرفدار تیممونیم ،
رشتـــــی با تعصــــــــب هستـــــییییم ،
تو ســـــــرما،گــــــــرما میـــــــشیــنیم ،
داماشـــــــــو تشــــــــویق میــــکنــیـم ،
هیچ وقـــــــت اونــــــــــو تـنها نمیذاریم ،

هالالالالالای لای لا لای هالالالالالای لای لا لای لای لالالای لااااای ......
داماش ابرطوفانی است ، خدایا کاری کن همیشه ببارد ،
ما می مانیم تا خیس بارانش شویم ...
نماد کاربر
ali-kheirkhah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 11, 2013 4:29 pm

آبرارانی که توانی شعار چَکودن دَرید لوطفا شعاران گیلکی چَکونید ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:50 pm

دوستان خودم به شخصه يه نوع تشويقو دوست داشتم كه الان كاملا فراموش شده اونم تشويق به سبك ايتاليايي بود دوتا پا يكي دست خيلي گردوخاك به پا ميكرد يادش بخير..
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:58 pm

میتونیم با روبرو هماهنگ کنیم که بگیم رشتی ابرارم اونا بگن غیرت رشتی دارم(rashtye abararam gheyrate rashty daram)
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 12:27 am

دمت گرم پژمان جان ازینکه همچین موضوعی رو به یاد ما آوردی. به نظر من خوبه که برای لحظات خاص بازی هم شعار مشخصی داشته باشیم. مثلن وقتی که از تیم حریف با اختلاف گل زیاد جلوییم یا وقتی که آخرای بازیه و قراره سرود پیروزی بخونیم و یا شعاری که وقتی هوادارا از نتیجه راضی نیستن و حس تشویق کردن ندارن اونارو به تشویق وادار کنه و...
من بیشتر موافق شعارای گیلکیم. الان یه سری شعارا تو ذهنمه اما خیلی ریتمیک و آهنگین نیستن. یه مقدار روشون کار می کنم شاید چیزی از توشون در بیاد.

[color=black:f24c2433f6][b:f24c2433f6]می افتخاره کی منم داماش هوادارمَ[/b:f24c2433f6][/color:f24c2433f6]
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 12:41 pm

بچه ها واقعا موضوع خوبیه,بنظرم شعارهای گیلکی خیلی بیشتر باشه خوبه,از همه آبرارهای گلم تقاضا دارم فکر کنید و نظر بدید,چطور طراحی لوگو بود این همه تلاش کردید,اینم خیلی مهمه تموم فکرشون رو همه بذارن/3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 1:31 pm

[size=18:b68bc19204]سلام به همه آبراران.
شعاری به ذهنم نمیرسه اما به شخصه خیلی دوس دارم که به سبک بوندس لیگا وقتی کسی گل میزنه.گوینده ورزشگاه اسم بازیکن رو بگه و تماشاگرها فامیلی بازیکن رو فریاد بزنن.
شور و هیجان خاصی راه میندازه تو ورزشگاه.به اون بازیکن تو زمین هم انرژی دوبل میده.[/size:b68bc19204]
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژوئن 12, 2013 9:16 pm

[quote:251a5d0a6e="armilad"][size=18:251a5d0a6e]سلام به همه آبراران.
شعاری به ذهنم نمیرسه اما به شخصه خیلی دوس دارم که به سبک بوندس لیگا وقتی کسی گل میزنه.گوینده ورزشگاه اسم بازیکن رو بگه و تماشاگرها فامیلی بازیکن رو فریاد بزنن.
شور و هیجان خاصی راه میندازه تو ورزشگاه.به اون بازیکن تو زمین هم انرژی دوبل میده.[/size:251a5d0a6e][/quote:251a5d0a6e]

کار قشنگیه اتفاقا,ولی کسی که گوینده باشه باید یکی از ما باشه,اونا ازین کارا نمیکنن :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 8:15 am

من پیشنهاد میکنم شعار یا علی مدد را به این سبک تغییر بدیم
این تیم شیرانه *** یا دانا علی
افتخار گیلانه *** یا دانا علی
هویت ایرانه *** یا دانا علی
داماش گیلانه *** یا دانا علی
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 8:38 am

سر بازی پرسپولیس شعار دو طرفه

نه پروین نه دایی/////فقط افشین ناظمی
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط kiavash » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 11:06 am

آقايون داماشي عزيز من چندتايي شعار دارم البته اگه ميپسنديد از مدل هاي ديگه هم ميتونم بسازم:
1. براي تيمم داماش------ جونمو ميدم فداش
2.امي عشق امي جان----- داماش تويي قهرمان
اما يه شعارهايي هم واسه زمانهاي خاص دارم مثلا اگه گلي خورديم جهت روحيه دادن
3.داماش عيبي نداره-----بازي ادامه داره
يا زماني که به تيمي3-4 يا بيشتر زديم مثلا صبا يا سپاسي يا هر تيمي يه شعار دارم که بايد در 3قسمت گفته بشه که ميشه در 3 جايگاه گفت يا 2جايگاه بگه ولي يکي در ميان
4.تو يه شب رويايي---صبا شده 4تايي---چه گلهاي زيبايي
(البته اگه بازي روز بود کلمه شب به روز تعويض ميشه)

زمانيکه نسبت به کار تيم راضي بوديم:
5.بي پول وبي حواشي----داماش تو گول بکاشتي

وبالاخره شعار محبوب خودم:
جهانبخش تو هلنده-----داماشي سربلنده
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
بازم شعاراي جديدي خواهم گفت که البته گيلکي هم توشون خواهد بود
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه ژوئن 13, 2013 11:10 am

[quote:af06ceef65="kiavash"]آقايون داماشي عزيز من چندتايي شعار دارم البته اگه ميپسنديد از مدل هاي ديگه هم ميتونم بسازم:
1. براي تيمم داماش------ جونمو ميدم فداش
2.امي عشق امي جان----- داماش تويي قهرمان
اما يه شعارهايي هم واسه زمانهاي خاص دارم مثلا اگه گلي خورديم جهت روحيه دادن
3.داماش عيبي نداره-----بازي ادامه داره
يا زماني که به تيمي3-4 يا بيشتر زديم مثلا صبا يا سپاسي يا هر تيمي يه شعار دارم که بايد در 3قسمت گفته بشه که ميشه در 3 جايگاه گفت يا 2جايگاه بگه ولي يکي در ميان
4.تو يه شب رويايي---صبا شده 4تايي---چه گلهاي زيبايي
(البته اگه بازي روز بود کلمه شب به روز تعويض ميشه)

زمانيکه نسبت به کار تيم راضي بوديم:
5.بي پول و حواشي----داماش تو گول بکاشتي

وبالاخره شعار محبوب خودم:
جهانبخش تو هلنده-----داماشي سربلنده
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
بازم شعاراي جديدي خواهم گفت که البته گيلکي هم توشون خواهد بود[/quote:af06ceef65]
[color=green:af06ceef65]
[size=18:af06ceef65]امي عشق امي جان----- داماش تو ایسی قهرمان

بي پول و حواشي----داماش تو گول بکاشتي [/size:af06ceef65][/color:af06ceef65]

اَن دو تَه عالیه :P تی دست درد نوکونه بلا می سر

[color=darkblue:af06ceef65]جهانبخش تو هلنده-----داماشي سر بلنده[/color:af06ceef65]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان