[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تـقـدیـم بـه تـنـهـا رفـیـقـم...داماش

تـقـدیـم بـه تـنـهـا رفـیـقـم...داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تـقـدیـم بـه تـنـهـا رفـیـقـم...داماش

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:22 am

دیر زمانی نیست با هم رفیق شدیم و بعد از آنکه ریشه های ما را زدن دوباره رشد کردیم "از آن زمان که پیمان با هم بودن را بستیم حرف میزنم.
درد منو تو مشترک بود"درد مظلوم بودن شهرمان"منو تو عهد کردیم تو بهانه ای باشی برای ایستادگی و مقاومت من "و من تا همیشه به پایت بمانم " و ماندم
عهد بستیم نامــت از دیارم باشد"و تا ابـــد برای ثبات نامـت بجنگم و جنگیدم .
زمانی که رفاقت را آغار کردیم به دارایی و موقعیتت و افتخاراتت فکر نکردم "اصل رفاقتمان رشتی بودن بود"اینکه تو نماد هویت مان باشی من به بهانه تو با هر کس و ناکس بجنگم و جنگیدم.
قرارمان این بود فریب نارفیق را نخوریم"و من باشم تو " و با کسی این عشق را تقسیم نکنیم"و سهم لذت رفاقت را فقط من ببرم و تو.
برای پیروزی تو "به سختی راه فکر نمی کنم "اینکه در باران از شدت سرما نابود میشوم یا از تابش آفتاب" فکر نکنم .میثاقی که باهم بستیم پا برجاست "برای پیروزی تو جانم را نابود کنم و میکنم.
در مکتب رفاقت ـمان چیزی جز مرام نیست "قرار بود من و تو فقط به مرام هم ایمان داشته باشیم و فریب غربیه را نخوریم و برای بودنت فقط وابسته تو باشیم و هستم.
الان بزرگ شدیم رفیق...
آنقدر رشد و توانمند شده ایم که برای پیروز شدن تو "از چندین ماه قبل برنامه ریزی میکنن تا با جنگ رسانه ایی و راه هایی که اهل مرد ها نیس برنده بازی باشن.
آنقدر بزرگ شدیم که برای زمین زدنت قلم ها را با پول پررنگ میکنن!کارشناس داوری را اجیر می کنن!لیدر های تیم همشهری ـمان را به کمک طلب میکنن(!) و چقدر خفت وار است تیم پرطرفدار ایران " جواب نه میشنوند و درس غیرت را برایشان شرح میدهند.
منو تو آنقدر بزرگ شده ایم که توان بردن ما را ندارن و 120 دقیقه برای بردن متوسل به شانس شدن و تیرک به فریاد کلاش بزرگ ایران آمد.
منو تو انقدر بزرگ شده ایم که هراس عصیان ما رنگ لباس شان را تغییر میدهند .
رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی
تو به من افتخار کن رفیق" همچون من که به تو افتخار کردم "که در اوج نداری سربلند مان کردی جلوی میلیاری ها.
تـــب و گرمــا زدگی "حنجره پر سوزش"بعض قورت داده"تنگی جــا"تشنگی و گرسنگی"فشار و استراس"همــه رو به جان میخرم امـــا تو برایم بمان رفیق"برایم بمان تا به خاطر تو استادیوم میعادگاه نعره های گیلان پرستی من باشد "
میعادگاه عشقم به شهرم باشد"
میعادگاه عرض ادب به میرزا کوچک خان بزرگمان باشد"
تو بمان که من فریاد بزنم که نسل من عاشق گیلک بودن است"
تو بمان تا گل نزدنت رشتی ها را بیقرار کند"
رفیق تو بمان تا اثبات کنیم که چه رفاقتی داریم .
تو بمان تا من حقانیت را از بقیه بگیرم"تو فقط برایم بمان رفیق که رفیق دیگری ندارم.
تو بمان تا پایان بازی با صدای لرزان و گلوی پر خراش و بغض قورت داده نامت را شیــون بزنم .
من و تو با هم برزگ شده ایم و دیگر توان کسی نیست ما را از هم جدا کنن"این مرام ریشه اش در قلبم است و اثبات کردیم که این رفاقت یک ادعا نیست و برای بودن مینویسم"میخوانم"اشک می ریزم"ناسزا میشنوم"فنا میشوم و البته نابودشان میکنم.
رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی
آخرين ويرايش توسط mahyarmaya on يکشنبه آپريل 07, 2013 5:07 pm, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:48 am

عالی بود
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه آپريل 07, 2013 8:50 am

ما هواداران داماش
از اول بودیم تا آخر هستیم
مردانه میجنگیم و ایستاده میمیریم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 07, 2013 9:59 am

مرسی مهیار جان .
نابودشان میکنیم ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 07, 2013 10:03 am

و این عشق همچنان پایدار است

دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد .

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 10:36 am

دیروز ساعت 1 بود راهی استادیوم میشدم با دوستم برای جشن بعد بازی خیلی برنامه داشتیم.
یه بچه 12 13 ساله متوجه شده بود که ما میریم استادیوم "خیلی خوشحال شد "از ذوقش فهمیدیم اونم استادیوم قرار بیاد .
پرسیدم تو میای استادیوم گفت آره
گفتم پسپولیسی؟گفت :نه!
گفتم برای استقلالی بودنت میای طرف داماش؟گفت نه.من داماشیم.فقط داماشی.
بعدش پیاده شد از اشتیاق پول یادش رفت بده دوباره برگشت پول رو داد دوید رفت.
وقتی داشتم بیرون میرفتیم از استادیوم دیدم دست باباشو گرفت اندازه یه مرد گنده غم داره.
دمت گرم کوجه آبرار.غیرت تو داری نه فردین معصومی قهرمان !
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه آپريل 07, 2013 10:39 am

ممنون خیلی زیبا بود /13/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه آپريل 07, 2013 11:49 am

عالی بود /13/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » يکشنبه آپريل 07, 2013 12:13 pm

فوتبال برد و باخت داره. اما مهم اینه که تیم مان به این خودباوری رسیده که هر تیمی رو به زانو دربیاره. از اینکه مردانه در بازی با پرسپولیس به رغم تمام مشکلات و بحران ها جنگیدید و با عزت بازی کردید ممنونیم. برای ما تمامی شیرمردان با تعصب داماش گیلان و هواداران بیشمارش قهرمان هستند.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » يکشنبه آپريل 07, 2013 12:26 pm

ما فرزندان میرزاییم
سرش را بریدند ولی سالیان است که نامش به غیور بودن می درخشند
سرمان را که ببرید تازه جوانه می زنیم...
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه آپريل 07, 2013 1:04 pm

هوادارها دیروز حرف نداشتند...جشنواره ای از غیرت و تعصب و ذوق و...رو به را انداخته بودند....کل ایران حسرت همچین هوادارهای با تعصب و با استعداد رو می خورند....ابتکار هوادارهای داماشی بی نظیر هستش، بی نظیر....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » يکشنبه آپريل 07, 2013 1:24 pm

بسیار زیبا

/13/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه آپريل 07, 2013 1:57 pm

[size=15:ca485ce974]مهیار عزیز جملاتت خطاب به این رفیق نازنین یک دنیا درد دل همه ما را با خود داشت . شاید اضافه کردن هر جمله ای به آن نتواند آنچه را که به زیبایی بیان کردی کاملتر کند ولی به قول پویای عزیز که زیبا نوشت [/size:ca485ce974]" [color=black:ca485ce974]دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد . " [/color:ca485ce974][size=15:ca485ce974]انگار داماش حتی با وجود این نتایج هر روز بیشتر از روزقبل در تارو پود ما ریشه می کند . باور کنید حتی دیگر دوست ندارم لوگوی داماش هم تغیر کند انگار با دیدنش احساس غروری شیرین به من دست می دهد . ..دیروز ما همه در کنار این " رفیق تنها "بودیم شاید ما رفیق همیشه خوبی نباشیم اما حتما به جوانیمان خواهد بخشید دیروز ما همه شاهد ساقهای خسته کاپیتانمان بودیم دیروز ما همه شاهد چشمان پر از اشک ابوذر رحیمی بودیم ... شاید برای همین دلم می خواست که در داخل زمین بودم در آغوشش می گرفتم میگفتم . . . مرد گریه نکن . . . تو 120 دقیقه از جانت مایه گذاشتی و ما در هر آنچه که پیش آمده شریکیم .
مهیار جان اگر اجازه بدهی دلم می خواهد یک جمله من هم به این رفیق بگویم[/size:ca485ce974]
[size=18:ca485ce974][color=darkblue:ca485ce974]رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی[/color:ca485ce974][/size:ca485ce974]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه آپريل 07, 2013 4:10 pm

[quote:a8b7b319a6="popo131"]و این عشق همچنان پایدار است

دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد .

[/quote:a8b7b319a6]
عجب عکس نازیه ابره سیو کردن زدم دسکتاپم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه آپريل 07, 2013 4:25 pm

اشک تو چشمام جمع شد... امیدوارم بازیکنا هم بخونن بدونن چه هوادارایی پشتشونن /11/ دمت گرم
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان