[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 11:18 am

در نامه عابدینی عنوان شد؛
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در نامه‌ای به دادستان عمومی و انقلاب تهران درخواست فسخ یکطرفه انتقال داماش گیلان را مطرح کرد.
علی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: امیر عابدینی در نامه‌ای به دادستان عمومی و انقلاب تهران درخواست فسخ یکطرفه قرارداد و متمم قرارداد نقل و انتقال باشگاه داماش گیلان به شهرام قویدل را کرده است.
وی افزود: عابدینی در این نامه اعلام کرده با توجه به اینکه مفاد و متمم قرارداد عملی نشده این قرارداد باید فسخ شود.

‏‎Ali Ahmadi Saravani‎‏
popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مارس 30, 2013 11:25 am

در نامه‌ای به عابدینی عنوان شد
هیئت فوتبال استان گیلان نقل و انتقال باشگاه داماش را قانونی نمی‌داند
رئیس هیئت فوتبال استان گیلان در نامه‌ای به مدیرعامل باشگاه داماش گیلان اعلام کرد نقل و انتقال این باشگاه به شرکت صدرا قانونی نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، قربانعلی الماسخاله در نامه‌ای به امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان اعلام کرد با توجه به نامه معاونت امنیتی سیاسی استانداری گیلان در خصوص انتقال سهام باشگاه داماش به شرکت صدرا اعلام می‌شود با عنایت به اینکه بندهای الف، ب، ج، ه و ز ماده 30 آئین‌نامه قوانین وضعیت نقل و انتقالات بازیکنان و باشگاه‌ها در این نقل و انتقال رعایت نشده است بنابراین نقل و انتقال مذکور از نظر هیئت فوتبال استان گیلان وجاهت قانونی ندارد.

در ادامه نامه آمده است؛ هر گونه توافق و تعیین مباینامه برای انتقال باشگاه داماش باید به تایید هیئت فوتبال استان رسیده باشد که تاکنون چنین امری میسر نشده است.

به گزارش فارس، در اواخر سال 91 شهرام قویدل اعلام کرد به عنوان مالک امیر عابدینی دیگر مدیرعامل باشگاه داماش نیست و از سویی دیگر عابدینی اعلام کرد قویدل به دلیل عدم اجرای تعهداتش مالک باشگاه نیست.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 30, 2013 11:36 am

لحظه ی خداحافظی نزدیکه آقایان قویدل و درخشان و طباطبایی
خوب خودتونو تحقیر کردین /7/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه مارس 30, 2013 11:39 am

میدونستم عابدینی طفل خودش رو تنها نمیزاره /11/

بعد از همایت گیلانیان از امیر شهر باران حالا همه منتظر فسخ قرارداد با شرکت صدرا هستیم.

درود بر امیر شهر باران

/11/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مارس 30, 2013 11:47 am

دیگه موقع جشن برای ما داره میرسه /16/ امیرخان دمت گرم خیلی مردی. ایران آسیا __ امیر عابدینی /23/ /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه مارس 30, 2013 11:54 am

انزلیچی داره دوباره به کوچه ما هم میاد

غرورم اینه رشتی هستم و دوستایی مثل شما با تعصب دارم

ایکاش من رشت بودم و لحظه ای که داشتین از امیر شهر باران حمایت میکردین و به سردار جنگل سلام نظامی میدادید بینتون بودم

چند بار تو این سایت گفته بودم که پیروز این ماجراها مردم رشت هستن که داره اینطوری میشه

چه زیباست لحظه پیروزی حق بر باطل
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه مارس 30, 2013 12:06 pm

[color=black:ff5e903ba3]خب خدارو شکر . امیدوارم هرچه زودتر روز موعود فرا برسه و از طرف دادستانی قرارداد فسخ بشه تا تیم رنگ راحتی به خودش ببینه .
[/color:ff5e903ba3]
[color=red:ff5e903ba3]کاری به قویدل ندارم ،[/color:ff5e903ba3] [color=blue:ff5e903ba3]امیدوارم این فصل بخوبی تموم بشه و مالکی جدید برای تیم بیاد تا با مدیریت عابدینی و فصل یارگیری و بدنسازی
برای سال بعد تیمی در حد [size=18:ff5e903ba3]مدعی کسب سهمیه آسیا[/size:ff5e903ba3] ببندیم . [/color:ff5e903ba3] /11/ /7/ /8/ /11/ /7/ /8/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه مارس 30, 2013 12:16 pm

من نمیدونم منتظر چی هستند فسخ کنند دیگه؟!!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 30, 2013 12:22 pm

[quote:a9d6f7bae8="ali126"]من نمیدونم منتظر چی هستند فسخ کنند دیگه؟!!![/quote:a9d6f7bae8]

آبرار ما همه دوس داریم زودتر فسخ شه اما این کار باید مراحل قانونی رو طی کنه و از مراجع دولتی اقدام بشه یهو امیرخان نمیتونه قرارداد رو پاره کنه .
به هر حال قرارداد مهمیه و باید کاراش انجام بشه ایشالا که زودتر فسخ میشه .
قویدل و رویانیان هم همینو میخواست : اتلاف وقت و ایجاد حاشیه برای داماش
امیدوارم تو بازیه پرسپولیس به هدف کثیفشون نرسن :(
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مارس 30, 2013 12:37 pm

[color=black:fcd3471ae0]آخ که چقدر دوست دارم بعد از رفتن قویدل یه شعار دوطرفه تو استادیوم بریم(همونی که برای هدایتی خوندیم :wink: )[/color:fcd3471ae0]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه مارس 30, 2013 4:03 pm

ایران اسیا امیر عابدینی /11/

داماش
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه مارس 30, 2013 4:10 pm

امیدوارم هر چی پیش میاد به نفع داماش شهرمون باشه و اینقدر دیر نشه که مثله فصل پیش تیم با بی پولی و ریش گرو گذاشتن و خواهش و منت کردن از بازیکنا بسته بشه : خدای نکرده اگه قبل از نقل انتقالات وضعیت مالکیت مشخص نشه فاجعه پیش میاد و حاظرم قسم بخورم نود درصد این بازیکنا از داماش جدا خواهند شد برام مثله روز روشن هست...
و یه درخواست عاجزانه از عابدینی دارم اگه مالک جدید خواست هئیت مدیره و مدیرعامل باشگاه رو خودش تعیین بکنه خواهشا"جلوی پاش سنگ نندازه : بهرحال اگه مالک خواست با مهندس کارکنه خب که هیچ ولی اگه نخواست به خاطر اینده داماش وقت رو نکشه تا تیم مثله فصل پیش بد بسته بشه...
دیدگاه من و طرز تفکر من برای شخص من داماش و اینده اش مهم هست حالا با عابدینی یا بدون عابدینی واسه من فقط حیات داماش مهم هست...
از اون جور هوادارایی هم نیستم که بگم داماش رو با امیرش میخوام { با هر قیمتی }...
و این رو هم بگم با شناختی کمی که از عابدینی دارم میدونم اونقدر متوجه و با هوش هست که بدونه دیگه امسال هم مثله پارسال نیست که بازیکنارو با کدخدامنشی نگه داره...
حرف اخر من هوادار عاشق داماش:
داماش اگه برای فصل بعد پول داشت که انشالله به امید پروردگار تیم به خوبی خوشی بسته میشه ولی اگه پول نداشت از هادی سهرابی گرفته تا ابشک و جهانبخش همه خواهند رفت...{ شک نکنید }
امیدوارم اون دسته از کاربرانی که خیلی احساسی هستن بفهمن من چی میگم...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در شنبه مارس 30, 2013 4:12 pm .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مارس 30, 2013 4:11 pm

ایشالا که هر چه زودتر از این وضعیت بی پولی خلاص شیم و تیم به آرامش برسه. بیچاره بازیکنا که فقط از غیرت دارن خرج میکنن و مشکلاتو دارن تحمل میکنن
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه مارس 30, 2013 6:05 pm

[quote:d04f22ff49="miladcivil"][color=black:d04f22ff49]خب خدارو شکر . امیدوارم هرچه زودتر روز موعود فرا برسه و از طرف دادستانی قرارداد فسخ بشه تا تیم رنگ راحتی به خودش ببینه .
[/color:d04f22ff49]
[color=red:d04f22ff49]کاری به قویدل ندارم ،[/color:d04f22ff49] [color=blue:d04f22ff49]امیدوارم این فصل بخوبی تموم بشه و مالکی جدید برای تیم بیاد تا با مدیریت عابدینی و فصل یارگیری و بدنسازی
برای سال بعد تیمی در حد [size=18:d04f22ff49]مدعی کسب سهمیه آسیا[/size:d04f22ff49] ببندیم . [/color:d04f22ff49] /11/ /7/ /8/ /11/ /7/ /8/[/quote:d04f22ff49]
خدا کنه تا قبل از پایان فصل تکلیف ارازل و اوباش معلوم بشه
تا امسال بر خلاف سالهای گذشته بازیکنای مورد نظرمون رو خرید کنیم خرید های بی خودی ارازل و اوباش رو رد کنیم خونشون و یه تیم خوب ببندیم
و به موقع بدنسازی رو شروع کنیم
کاشکی هرندی هم بیاد کنار تیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » شنبه مارس 30, 2013 6:29 pm

[quote:f63e829225="Mordab"]امیدوارم هر چی پیش میاد به نفع داماش شهرمون باشه و اینقدر دیر نشه که مثله فصل پیش تیم با بی پولی و ریش گرو گذاشتن و خواهش و منت کردن از بازیکنا بسته بشه : خدای نکرده اگه قبل از نقل انتقالات وضعیت مالکیت مشخص نشه فاجعه پیش میاد و حاظرم قسم بخورم نود درصد این بازیکنا از داماش جدا خواهند شد برام مثله روز روشن هست...
و یه درخواست عاجزانه از عابدینی دارم اگه مالک جدید خواست هئیت مدیره و مدیرعامل باشگاه رو خودش تعیین بکنه خواهشا"جلوی پاش سنگ نندازه : بهرحال اگه مالک خواست با مهندس کارکنه خب که هیچ ولی اگه نخواست به خاطر اینده داماش وقت رو نکشه تا تیم مثله فصل پیش بد بسته بشه...
دیدگاه من و طرز تفکر من برای شخص من داماش و اینده اش مهم هست حالا با عابدینی یا بدون عابدینی واسه من فقط حیات داماش مهم هست...
از اون جور هوادارایی هم نیستم که بگم داماش رو با امیرش میخوام { با هر قیمتی }...
و این رو هم بگم با شناختی کمی که از عابدینی دارم میدونم اونقدر متوجه و با هوش هست که بدونه دیگه امسال هم مثله پارسال نیست که بازیکنارو با کدخدامنشی نگه داره...
حرف اخر من هوادار عاشق داماش:
داماش اگه برای فصل بعد پول داشت که انشالله به امید پروردگار تیم به خوبی خوشی بسته میشه ولی اگه پول نداشت از هادی سهرابی گرفته تا ابشک و جهانبخش همه خواهند رفت...{ شک نکنید }
امیدوارم اون دسته از کاربرانی که خیلی احساسی هستن بفهمن من چی میگم...[/quote:f63e829225]

من هیچ وقت نگقتم داماش رو با امیرش می خوام ، اما من تی این چند سال وقتی کامنتای شما روو می بینم ، مخالف بلامانع عابدینی هستین ، و توو جو این حمایت هایی که از عابدینی میشه یه چراغ سبز کوچیک هم نشون می دید . شما فرد با مطالعه ای هستید اما تعصب کورکورانه ای روو عقایدتون دارید
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان