[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تقدیم به فرزندان راستین مبرزا

تقدیم به فرزندان راستین مبرزا

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تقدیم به فرزندان راستین مبرزا

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه مارس 24, 2013 1:33 pm

[size=18:958cb88ab0][color=darkblue:958cb88ab0]برای فرزندان راستین میرزا[/color:958cb88ab0][/size:958cb88ab0]
[align=justify:958cb88ab0]
[size=16:958cb88ab0]اینجا شهر من است ، شهری که آسمان بغض کرده و گریانش پیوندی دیرینه با دستهای خسته و زحمتکش مردمانش دارد ، اینجا شهر من است شهر سفالهای خیس حتی اگر دیگر کمتر نشانی از آن باقی مانده باشد . اینجا شهر من است شهر عطر خوش محبوبه شب در گرمای تابستان و بارش برفی آرام بر حوض خانه حتی اگر در کمتر خانه ای امروز حوض و محبوبه شبی پیدا شود . اینجا شهر من است شهری که در بهارش ارابه های کوچک، خاک برای باغچه به خانه می بردند و مادربزرگ ها در عطر خوش بهار ، درخت آلوچه تازه شکوفه زده را نوازش می کردند . اینجا شهر من است حتی اگر امروز نه باغچه ای بر حیاط باشد نه مادربزرگی در خانه !
اینجا شهر من است ، شهری که مردمانش در کنار آزادگان برای سربلندی این خاک جنگیدند ... شهر من اما بر دار شدن عزیزانش را چه غمگنانه به نظاره نشست و چه دردناک سر بریده فرزند دلیرش را در دامان خود جای داد . اینجا شهر من است شهری که دشمنانش آرزوی از پا افتادنش را با خود به گور بردند . اینجا شهرمن است و من هنوز مردانی از تبار آن دلیران را می شناسم . باورش سخت است ولی من هنوز مردانی را می شناسم که در دنیای رنگ و پول چه دلاورانه عشق را معنی می کنند . من مردانی را می شناسم که خسته از نامرامی هآ ، ناجوانمردیها و وعده های پوشالی فقط یه عشق فریاد شادی جوانان این خاک با همه وجود می جنگند .
شگفتا که امروز هم به مانند دیروز که یاران میرزا فقط گیلانی نبودند در این "معنی عشق" از دریای جنوب تا سواحل شمال نیز در آن شریکند . و چه می توان گفت در روزگاری که شرف را قیمت میگذارند ! چه می توان گفت در روزگاری که مدعیان اخلاق و غیرت با کمترین ناملایمتی بار سفر می بندند ! چه میتوان گفت به ساقهای خسته مهدوی بعد از 90 دقیقه دویدن بی انتها ! چه می توان گفت به چاوشی که بعد از گل در برابر تصویر میرزا مانند یک سرباز می ایستد ! چه می توان گفت به گریزهای جهانبخش و نفس های حبس شده ما ! چه می توان گفت به ابراهیمی ، مختاری، ، نظیف کار ، آبشک ، کوشکی ،حاجتی ، رحیمی و نگاه های پر حسرت سهرابی ، چه می توان گفت به متوسل زاده که عشق به تیم و هوادار را در قدمهایش فریاد می کند چه باید گفت از فرهانی و رودباریان که هنوز برای حفظ دروازه داماش از جان مایه میگزارند و چه باید گفت برای آنان که حداقلی از انچه که لایقش بودند را نیز دریافت نکردند اما هرگز برای لحظه ای برای من و شمای هوادار کم نگذاشتند . که ثابت کردند اگر روزگار تغیر کرده اگر حتی مردانگی را با رنگ می فروشند اما هنوز فرزندان میرزا برای شرف و سربلندی این آب و خاک از جان خود نیز می گذرند . اینجا هنوز دلهای عاشقی هست که فقط به سربلندی گیلان فکر می کند و بس ، [color=black:958cb88ab0]ا[b:958cb88ab0]ینجا و این دیار هنوز قدمهای سربازان میرزا را در مستطیلی سبز احساس می کند ، گویی روح میرزا گوشه ای نشسته به فرزندانش نگاه می کند و شاید در دل شرمنده جوانانش است ، آنان که حتی شب عید نیز دست خالی به خانه رفتند، شاید به این فکر میکند که سرنوشت نهضت جنگل به گونه ای دیگر رقم می خورد اگر این مردان در آنروز یاورش بودند .[/b:958cb88ab0][/color:958cb88ab0][/size:958cb88ab0][/align:958cb88ab0]

تقدیم به تمامی بازیکنان و کادر فنی و همه کسانی که برای سربلندی داماش گیلان از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند .
فروردین 1392
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Majid_Rasht در يکشنبه مارس 24, 2013 1:47 pm .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه مارس 24, 2013 1:38 pm

ممنونم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم /13/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مارس 24, 2013 4:15 pm

بسیار پرمحتوا و زیبا همونطوری که همیشه از آقا مجید انتظار داریم.
درود بر شیران جنگل(بازیکنان و کادر فنی داماش) و درود بر ابرهای طوفانی شهر باران (هواداران راستین داماش گیلان)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه مارس 24, 2013 7:02 pm

تنکس رفیق اون ادم های بی وجدان و پست فطرت بخونن
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مارس 24, 2013 7:52 pm

آقا مجید عزیز ممنونم .امروز خیلی دوست داشتم بنویسم و هوس کرده بودم درد دل کنم اما با خوندن این متن دلم سبک شد .
لذت بردم ...هر وقت صحبت از قویدل میشه یاد جمله زیبا شما میوفتم "پدر پیرم توان برخاستن بعد گل را ندارد اما برای احترام شما روز استقبال برخاست(دقیق رو شما لطف کنید آقا مجید)"این جمله عمق نفرت منو زیاد میکنه .
باز هم ممنونم که بین ما جوون"تر ها هستین پیله آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه مارس 24, 2013 11:03 pm

doorood bar sharafe tamame kasani ke dar in sharayete besyar sakhto hasas timeshoon ro tanha nazashtand o poshte timeshoon boodan/
che bazikona
che man o toe tarafdar
va che AMIRe arteshe eshghemun
mamnooooon / vaghean ziba budo por mohtavaaaaAaAa
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه مارس 25, 2013 8:17 am

بسیار زیبا و پر محتوا بود,لذت بردم /13/ /13/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه مارس 25, 2013 8:21 am

[quote:791398815d="saeid-nedved"]doorood bar sharafe tamame kasani ke dar in sharayete besyar sakhto hasas timeshoon ro tanha nazashtand o poshte timeshoon boodan/
che bazikona
che man o toe tarafdar
va che AMIRe arteshe eshghemun
mamnooooon / vaghean ziba budo por mohtavaaaaAaAa[/quote:791398815d]

خواهشا فارسی تایپ کنید درغیر اینصورت پیام های شما پاک خواهد شد . این اولین اخطار در سال 92 بود :lol:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه مارس 25, 2013 9:13 am

ممنون خیلی زیبا بود /13/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » دوشنبه مارس 25, 2013 9:47 am

meraj130: خواهشا فارسی تایپ کنید درغیر اینصورت پیام های شما پاک خواهد شد . این اولین اخطار در سال 92 بود :lol:

من واقعا درک نمیکنم مگه به یه انسان بالغ چند بار یه حرف رو میزنن /15/ قبلانم یکی بود پسوند رویایی داشت(فکر کنم اون موقع عضو نبودم) :wink: نوبری هستن در نوع خودشون

alt+shift لامصب رو زدن کار نداره _ من فکر میکنم برای تو دید بودن(متفاوت از نظر تایپ & جلب توجه با اخطارهای مدیران و کاربران)
خلاصه میشه تو این واژه ---> [size=18:fc007ddf55][color=blue:fc007ddf55]کمبود[/color:fc007ddf55][/size:fc007ddf55]
امیدوارم از رک بودنم دوستان ناراحت نشن چون گفتنی ها(واقعیت) رو باید گفت!
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » دوشنبه مارس 25, 2013 9:57 am

اینجا شهر من است ، شهری که آسمان بغض کرده و گریانش پیوندی دیرینه با دستهای خسته و زحمتکش مردمانش دارد ، اینجا شهر من است شهر سفالهای خیس حتی اگر دیگر کمتر نشانی از آن باقی مانده باشد .
... چه میتوان گفت به ساقهای خسته مهدوی بعد از 90 دقیقه دویدن بی انتها...
...چه می توان گفت به گریزهای جهانبخش و نفس های حبس شده ما ...
... نگاه های پر حسرت سهرابی...

آقا مجید فوق العاده زیبا بود هم به لحاظ متن و هم به لحاظ زمانی که برای نوشتن انتخاب کردید. زنده باشید.

و چه می توان گفت به چشمان نگران و دل هایی که آکنده شده از دلهره ی از دست دادن تمام بازیکنانی که با عشق به آنها نگاه می کنی و نمی دانی فصلی دیگر را در شَهرت هستند یا نه و فقط می توانی تا زمانی که در تیمت هستند از آنها تشکر کنی و قدردانشان باشی.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان