[size=18:77f4b03f4b]تمرین در غروب هواداران[/size:77f4b03f4b]
[size=14:77f4b03f4b]برای اولین بار احساس کردم باید در یک حرکت برای حمایت از تیم شهرم هرگونه شده خود را به عضدی پیر برسانم خیلی ها مثل من فکر کرده بودند و اجتماعی چند صد نفره شکل گرفته بود شاید همه احساس نگرانی می کردند از سرنوشت تیمی که نامعلوم تر از همیشه می نمود . . . در زیر نم نم بارش باران اکثر به یک چیز فکر می کردند حمایت از داماش و حمایت از افشین ناظمی من در قلبم بیشر حمایت از بچه هایی که چند روز قبل خواستار رفتن درخشان شده بودند انها که ناجوانمردانه اوباش و خط بگیر خوانده شده بودند ! فرقی نمی کرد اگر آنروز در میانشان حضور نداشتم اما کاملا با حرکتشان موافق بودم پس منهم در اعمالشان شریک هستم و اجیر شده و اوباش شامل منهم می شود ! گرچه تاریخ قضاوت خواهد کرد که چه کسانی اوباش و اجیر شده هستند . امروز اما همه با فریاد ناظمی و تیم را تشویق کردند و شعارهایی بر ضد درخشان سر دادند اما ظاهرا عده ای بخصوص در زمان فیلمبرداری با ایجاد تنش و فحاشی خود را بسیار عاشق داماش و سینه چاک آن نشان دادند ! دوستان تنها خواستار تشویق داماش و متهم کردن دیگران به نفهمیدن فوتبال البته با الفاظی که قابل بیان نیست شدند و دم از داماشی بودن زدند ! و با بدترین شکل ممکن با هوادارانی که مخالف حضور درخشان بودند برخورد کردند و سرانجام به چیزی که می خواستند رسیدند پراکنده شدن جمع و جلوگیری از اتحادی که می توانست برای داماش بحران زده تکیه گاهی بزرگ باشد گرچه این دوستان بدانند گه شب داز است و قلندر بیدار
ما همه تجربه بحران و شرایط سخت را داریم اما واقعیت اینجاست که تشحیص و نتییجه گیری گاهی آنقدر پیچیده می گردد که برای شناخت آن باید بقول دوستان سیاست داشت . و آنان که روزی اتحاد و همدلی ما را در کنار مردی به نام عابدینی دیدند امروز به راحتی دریافته اند که شکستن اتحاد هواداران داماش
یعنی از بین بردن تکیه گاه تیم و این راهم یافته اند که عابدینی بدون هواداران هرگز توان مقابله را نخواهد داشت پس هیچ چیز برای ادامه پروژه سال قبل بهتر از ضربه زدن به هوادار و بی پشتیبان کردن داماش و عابدینی نیست !
دوستانی که در سایت از پرخاشگری نوشتاری چند جوان بر علیه نظر مخالف خود برآشفته می شوند باید امروز می دیدند که سینه چاکان آقای درخشان از هیچ حتاکی و دشنامی به بقول خودشان آبراران ابا ندارند . ایشان که فوتبال را بقول خودشان بهتر می فهمیدند و مدعی بودند که چرا روزهای اول درخشان که مخالف حضورش بودند اکثریت حمایت نکردند ؟ آقایان یعنی انتظار دارید که یک مربی که هنوز کارش را شروع نکرده اکثریت بر ضدش اعتراض کند؟!! امروز چه کسی فوتبال را کمتر می فهمد شما که مدعی هستید چون 6 هفته به پایان لیگ مانده درخشان باید حفظ شود یا آنان که بعد از تقریبا یک فصل به بودن مربیی معترض هستند که هنوز ترکیب اصلی تیمش را نشناخته؟! حالا چه کسی فوتبال را می فهمد شما که ظاهرا خیلی زود با بانیان قدرت همیار می شوید و خواستار ادامه حضورشان هستید یا آنها که بعد از هقته ها و دیدن کارنامه افراد و پیش بیتی آینده تیمشان دست به اعتراض زده اند ! شما که معیار داماشی بودن خود را به انزلی رفتن می شناسید خودتان هم می دانید که خیلی از افرادی که در الگیلانو به استادیوم می آیند فقط برای فحاشی می آیند حال چه انزلی باشد چه رشت و ظاهرا شما دست به فحاشیتان خیلی خوب است ! شمایی که بعد از آنکه وظیفه هواداریتان را انجام دادید گوشه ای می ایستید و با تمسخر می خندید ! شاید عد ه ای با رفتن درخشان موافق نباشتد اما حرکت شما چند نفر در میان جمع کثیری که علت حضورشان رفتن درخشان بود برایمان بسیار متعجب کننده بود تا جایی که من را یاد جناب شعبان معروف انداخت چرا ما را شرمنده کردید اینبار با خود چماق هم بیاورید !
سخن آخر با هواداران واقعی داماش هست چه آنان که با رفتن درخشان موافق و چه آنان که مخالف بودند و در فضای آزاد سایت نظر خود را ابراز کردند داماش امروزبیشتر از هر زمانی به اتحاد ما نیاز دارد آنان که یکبار طعم شکست را از این هوادار چشیده اند پیروزی خود را در شکستن من و شما می بینند دوستان حمایت از تیم ان نیست که تنها زمانی که همه چیز میل من است همراه باشم اگر به دمکراسی اعتقاد دارید باید در را رسیدن به هدف اکثریت تلاش کنیم و اگر ندارید که ظاهرا چوب و چماق آماده است !
اگر امروز غروب روز خوبی برای هواداران واقعی داماش نبود اما همه باید بدانیم که جدایی و اختلاف مابین ما یعنی مرگ داماش بی رو دربایستی بگویم سپیدرود را نگاه کنید آتشی که سپیدرود را در خود گرفتار کرد اختلاف ، عدم مدیریت و هواداری بود که شب بدون فکر به سرنوشت تیمش می خوابید شما ثابت کردید که دستان گره در هم بیشتر از هر مافیا و دشمن داخلی و خارجی توان ایستادگی دارد ، هدف دستان ماست پس این دستها را همچنان گره زده نگاه دارید
* اگر در نگارش اشکالاتی هست عذر خواهی می کنم[/size:77f4b03f4b]