[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تمرین در غروب هواداران

تمرین در غروب هواداران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تمرین در غروب هواداران

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه مارس 05, 2013 7:35 pm

[size=18:77f4b03f4b]تمرین در غروب هواداران[/size:77f4b03f4b]

[size=14:77f4b03f4b]برای اولین بار احساس کردم باید در یک حرکت برای حمایت از تیم شهرم هرگونه شده خود را به عضدی پیر برسانم خیلی ها مثل من فکر کرده بودند و اجتماعی چند صد نفره شکل گرفته بود شاید همه احساس نگرانی می کردند از سرنوشت تیمی که نامعلوم تر از همیشه می نمود . . . در زیر نم نم بارش باران اکثر به یک چیز فکر می کردند حمایت از داماش و حمایت از افشین ناظمی من در قلبم بیشر حمایت از بچه هایی که چند روز قبل خواستار رفتن درخشان شده بودند انها که ناجوانمردانه اوباش و خط بگیر خوانده شده بودند ! فرقی نمی کرد اگر آنروز در میانشان حضور نداشتم اما کاملا با حرکتشان موافق بودم پس منهم در اعمالشان شریک هستم و اجیر شده و اوباش شامل منهم می شود ! گرچه تاریخ قضاوت خواهد کرد که چه کسانی اوباش و اجیر شده هستند . امروز اما همه با فریاد ناظمی و تیم را تشویق کردند و شعارهایی بر ضد درخشان سر دادند اما ظاهرا عده ای بخصوص در زمان فیلمبرداری با ایجاد تنش و فحاشی خود را بسیار عاشق داماش و سینه چاک آن نشان دادند ! دوستان تنها خواستار تشویق داماش و متهم کردن دیگران به نفهمیدن فوتبال البته با الفاظی که قابل بیان نیست شدند و دم از داماشی بودن زدند ! و با بدترین شکل ممکن با هوادارانی که مخالف حضور درخشان بودند برخورد کردند و سرانجام به چیزی که می خواستند رسیدند پراکنده شدن جمع و جلوگیری از اتحادی که می توانست برای داماش بحران زده تکیه گاهی بزرگ باشد گرچه این دوستان بدانند گه شب داز است و قلندر بیدار
ما همه تجربه بحران و شرایط سخت را داریم اما واقعیت اینجاست که تشحیص و نتییجه گیری گاهی آنقدر پیچیده می گردد که برای شناخت آن باید بقول دوستان سیاست داشت . و آنان که روزی اتحاد و همدلی ما را در کنار مردی به نام عابدینی دیدند امروز به راحتی دریافته اند که شکستن اتحاد هواداران داماش
یعنی از بین بردن تکیه گاه تیم و این راهم یافته اند که عابدینی بدون هواداران هرگز توان مقابله را نخواهد داشت پس هیچ چیز برای ادامه پروژه سال قبل بهتر از ضربه زدن به هوادار و بی پشتیبان کردن داماش و عابدینی نیست !
دوستانی که در سایت از پرخاشگری نوشتاری چند جوان بر علیه نظر مخالف خود برآشفته می شوند باید امروز می دیدند که سینه چاکان آقای درخشان از هیچ حتاکی و دشنامی به بقول خودشان آبراران ابا ندارند . ایشان که فوتبال را بقول خودشان بهتر می فهمیدند و مدعی بودند که چرا روزهای اول درخشان که مخالف حضورش بودند اکثریت حمایت نکردند ؟ آقایان یعنی انتظار دارید که یک مربی که هنوز کارش را شروع نکرده اکثریت بر ضدش اعتراض کند؟!! امروز چه کسی فوتبال را کمتر می فهمد شما که مدعی هستید چون 6 هفته به پایان لیگ مانده درخشان باید حفظ شود یا آنان که بعد از تقریبا یک فصل به بودن مربیی معترض هستند که هنوز ترکیب اصلی تیمش را نشناخته؟! حالا چه کسی فوتبال را می فهمد شما که ظاهرا خیلی زود با بانیان قدرت همیار می شوید و خواستار ادامه حضورشان هستید یا آنها که بعد از هقته ها و دیدن کارنامه افراد و پیش بیتی آینده تیمشان دست به اعتراض زده اند ! شما که معیار داماشی بودن خود را به انزلی رفتن می شناسید خودتان هم می دانید که خیلی از افرادی که در الگیلانو به استادیوم می آیند فقط برای فحاشی می آیند حال چه انزلی باشد چه رشت و ظاهرا شما دست به فحاشیتان خیلی خوب است ! شمایی که بعد از آنکه وظیفه هواداریتان را انجام دادید گوشه ای می ایستید و با تمسخر می خندید ! شاید عد ه ای با رفتن درخشان موافق نباشتد اما حرکت شما چند نفر در میان جمع کثیری که علت حضورشان رفتن درخشان بود برایمان بسیار متعجب کننده بود تا جایی که من را یاد جناب شعبان معروف انداخت چرا ما را شرمنده کردید اینبار با خود چماق هم بیاورید !
سخن آخر با هواداران واقعی داماش هست چه آنان که با رفتن درخشان موافق و چه آنان که مخالف بودند و در فضای آزاد سایت نظر خود را ابراز کردند داماش امروزبیشتر از هر زمانی به اتحاد ما نیاز دارد آنان که یکبار طعم شکست را از این هوادار چشیده اند پیروزی خود را در شکستن من و شما می بینند دوستان حمایت از تیم ان نیست که تنها زمانی که همه چیز میل من است همراه باشم اگر به دمکراسی اعتقاد دارید باید در را رسیدن به هدف اکثریت تلاش کنیم و اگر ندارید که ظاهرا چوب و چماق آماده است !
اگر امروز غروب روز خوبی برای هواداران واقعی داماش نبود اما همه باید بدانیم که جدایی و اختلاف مابین ما یعنی مرگ داماش بی رو دربایستی بگویم سپیدرود را نگاه کنید آتشی که سپیدرود را در خود گرفتار کرد اختلاف ، عدم مدیریت و هواداری بود که شب بدون فکر به سرنوشت تیمش می خوابید شما ثابت کردید که دستان گره در هم بیشتر از هر مافیا و دشمن داخلی و خارجی توان ایستادگی دارد ، هدف دستان ماست پس این دستها را همچنان گره زده نگاه دارید

* اگر در نگارش اشکالاتی هست عذر خواهی می کنم[/size:77f4b03f4b]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه مارس 05, 2013 7:44 pm

اقا مجید از این که امروز تشریف اوردین ممنونم.واقعا تیم ما به افراد با شخصیتی مثل شما و اقای منفرد و خرمی نیاز داره
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:48 pm

امروز وقتی داشتم از میومدم رشت,توی راه راننده نگه داشت رودبار زیتون فروشی,راننده پرسپولیسی بود,داشت در مورد بازی حرف میزد که زیتون فروش محکم بهش گفت خلاصه که داماش میبرتش,چه تهران چه رشت...

توی دلم افتخار کردم تیمی داریم و هوادارایی که از همه جای گیلان هستن و به این تیم افتخار میکنن.کاش همیشه وحدتمون حفظ بشه که میشه,الان که این حرفارو شنیدم خیلی ناراحت شدم,ما میتونیم هرچقدر هم عده ای سعی در خراب کردن وحدتمون دارن ساکت کنیم که ایشالا جمعه همینطور میشه /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 05, 2013 7:56 pm

اقاي مجيد حضور شما در بين ما كاربر هاي جوان و تحليل مسائل مربوط به تيم هاي فوتبال استان از گذشته تا به امروز .و نگارش زيباي متن هاي شما به تجربيات ما 100% افزوده اقاي خرمي و منفرد و دوست عزيز رشت 20 و مهيار مايا وياران ميرزا كوچك و داود ...
واقعا كامنت هاي شما روحيه ما رو 100 چندان ميكنه /13/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه مارس 05, 2013 8:02 pm

هر چند نوشته تون پر از نیش و کنایه بود، هر چند در دایره لغات شما نگرانی از فحاشی و گستاخی چند جوان و ایجاد دو دستگی براشفتگی معنا شده است، هر چند حساب دیگران را نباید به پای یک نفر نوشت (چه توهین هایی که طرفداران حضور درخشان کردند و چه توهین هایی که مخالف حضور درخشان کردند)، فقط به عشق داماش و آرامشی که این روزها بهش نیاز داره جوابه طوماره شمارو نمیدم. حالا که حضور درخشان منجر به التهاب بیشتر در تیم خواهد شد و چون همیشه در این چند سال در کنار طرفداران بودم تا در مقابل انها بنده هم به شخصه تا اخرش هستم.
امیدوارم سایر دوستانم اختلافو کنار بزارن. ان شالله که به سلامت از این بختک سیاهی که به جانه تیم شهرمان میفته رهایی پیدا کنیم. شاید با هم بودن امروزمون پشتوانه محکمی برای طرفداران اینده داماش باشه
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه مارس 05, 2013 8:03 pm

چرا تو تمرین اینجوری شد ! واقعا هنوز اعصابم خرابه ... /15/ هنوز متوجه نمیشم چجوری یکی میتونه یه تیم با این همه هوادار رو 2زار بفروشه و ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه مارس 05, 2013 8:43 pm

[color=black:c6d95f3dbe][size=14:c6d95f3dbe]دوست خوبم آقا مجید گفتنی ها روگفتند و استفاده کردیم.فقط در تکمیل فرمایشات ایشان عرض کنم متاسفانه سپیدرود رو تنگ نظری ها و خودخواهی ها به این روز انداخت... تیمی که تماشاگرانش تا لب خط مستطیل سبز رو پر میکردند و هنوز بازی انجام نشده شیرینی برد تیم رو میدادند.
امروز سعادت حضور در جمع شما رو نداشتم و دلایلش رو هم یکی دوتا از کاربرا بخوبی میدونند اما دونفر از طرف من (نزدیکان) حاضر بودند.
فقط سربسته خدمت دوستان عرض کنم عده ای که میگفتند "غیرت و شهر پَهر نشناسم من فقط تراویلَ شناسم" دوباره بوی گوشت به مشامشان رسیده ولی غافل از این هستند که در این راسته دارند .. داغ میکنند.
مسئله دیگر خطاب به عده ای که احتمالا در این سایت این مطلب رو صد در صد خواهند خواند و آن اینکه : بهتر بود با اطلاعات کافی در مورد دیار گیلان و تاریخ آن وارد گود میشدید. اینجا همواره صلح جو و حق طلب بوده اند و تسلیم ناپذیری در برابر ضایع شدن حق خود در مرامشان نیست. اگر خواستن حق اوباشگری ست حق باشما. خودتان به خوبی منظورم را متوجه میشوید پس بیش از این با احساسات مردمان گیل و دیلم بازی نفرمایید. شاید من و امثال من بدور از هرگونه هیاهو و بدور از هرگونه جنجال بدون شناخته شدن سالیان سال از تیمهای شهرمان حتی شده با کفش پاره اما دلی صاف حمایت نموده باشیم اما آن قدر ها هم بی اطلاع نیستیم. با احساسات هواداران داماش با احساسات فرزندان میرزا با احساسات فوتبال دوستان رشتی بازی نفرمایید.
با عرض پوزش از همه کاربران و خوانندگان به خاطر این کلام:
خطاب به خودم میگویم من و امثال من اینجا امثال [b:c6d95f3dbe]شیون فومنی[/b:c6d95f3dbe] را داشتیم که با کلام زیبایش به ما آموخته که :
[b:c6d95f3dbe]"نگذارم اسمم را گ..... بگذارن چون در آینده که پَروار شدم هرکسی برایم قصاب خواهد شد... " [/b:c6d95f3dbe]
اگر کلامم قدری الفاظ ناخوشایند داشت از همه پوزش می طلبم.[/size:c6d95f3dbe] [/color:c6d95f3dbe]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در سه شنبه مارس 05, 2013 10:03 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه مارس 05, 2013 8:51 pm

[quote:83a63ea31e="nima_beckham"]چرا تو تمرین اینجوری شد ! واقعا هنوز اعصابم خرابه ... /15/ هنوز متوجه نمیشم چجوری یکی میتونه یه تیم با این همه هوادار رو 2زار بفروشه و ...[/quote:83a63ea31e]
[color=black:83a63ea31e]چون اگه کسایی که هوادارها مخالف حضورشان در تیم هستند از رشت برن یه عده ناچارن برگردن همونجایی که بودن.منظورم کسی هست که پارسال برای اولین بار تو بازی سپاهان دیده شد و زیر ماشین تارتار خوابید و با پولی که افرادی خودفروخته بهش دادن تونست یکی دو نفر رو به سمت خودش بکشونه و دیگه الان هیچ راه بازگشتی برای خودشون نذاشتن.ای کاش کسی که امروز به اون فرد اوباش اشاره زد تا شعارها رو بهم بزنه میفهمید که با پول نهایتا همین 3،4 نفر رو میشه خرید.مابقی افراد هرگز شهرشون و تیمشون رو به یه دست پیراهن،و یه پلوکباب و 20 تومن پول عوض نمیکنن.رشتیها هرگز تیمشون رو با هیچ چیز عوض نمیکنن.هیچ چیز...[/color:83a63ea31e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه مارس 05, 2013 9:50 pm

امروزخیلی حالم گرفته شد...اصلااعصاب ندارم خیلی ناامیدم اخه مگه میشه یه نفر شهرشوبفروشه به یه پیرهن وپول ازبابت داماش خیلی ناامید ونگران هستم .یه14و15نفرهستن که دارن بدجوربه تیم ضربه میزنن و امیدوارم حضوراینافرادریشه کن بشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان