توسط popo131 » يکشنبه فبريه 03, 2013 8:54 pm
بحث مديرعاملي من در داماش لوث شده است
واعظ آشتياني:ميخواستم،در استقلال ميماندم
عضو هيئت مديره باشگاه داماش گيلان گفت: بحث مديرعاملي من در باشگاه داماش لوث شده است، اگر ميخواستم در استقلال مديرعامل ميماندم.
اميررضا واعظ آشتياني در گفتوگو با خبرگزاري فارس، در مورد شايعه مديرعاملي او در باشگاه داماش گفت: بعد از آنکه از استقلال کنار کشيدم گفتم که در هيچ باشگاهي به عنوان مديرعامل فعاليت نخواهم کرد. اگر ميخواستم در استقلال به عنوان مديرعامل ميماندم و براي بقاي خود همه چيز را فدا ميکردم. اما من چنين روحيهاي ندارم که بخواهم از راه تملق و چاپلوسي و لودگي خودم را تحميل کنم. صلاح دانستم از باشگاه استقلال جدا شوم و بارها گفتم که نه در داماش بلکه در هيچ باشگاهي مديرعامل نخواهم شد. اين بحث لوث شده است و نميدانم برخي از کجا خط ميگيرند که چنين مسائلي را در رسانهها مطرح ميکنند.
وي در مورد اينکه عابديني گفته است 20 روز ديگر بيشتر مديرعامل داماش نخواهد بود، گفت: بخشي از ناراحتيهايي که عابديني دارد را به او حق ميدهم زيرا خواستههايي دارد که بهحق است اما اگر جاي عابديني بودم خيلي از مسائل را رسانهاي نميکردم و آنها را نقد و تحليل ميکردم. موضوعات بايد زماني رسانهاي شود که راهي براي قضايا وجود نداشته باشد.
واعظ آشتياني تصريح کرد: فارغ از بحث عابديني بايد بگويم در اختلافات حق هميشه با يک طرف نيست و بين طرفين مشکلاتي وجود دارد. با توجه به تجربه مديريتي من بهتر بود قضايا منطقيتر مورد بررسي قرار ميگرفت. رسانهاي شدن مسائل فقط تاثير منفي بر روي باشگاه دارد و حاشيههايي براي تيم ايجاد ميکند. فکر ميکنم بايد به مجموعه تيم، مربي و کادر فني اعتماد به نفس داد و عابديني با توجه به تجربهاي که دارد، ميتواند آرامش را بر تيم حاکم کند. فوتبال برد و باخت دارد و فراز و نشيب وجود دارد، اميدوارم تيم داماش در پايان ليگ رتبه خوبي کسب کند.درخشان مربي کاربلدي و با دانشي است اميدوارم که همکاري درخشان و عابديني در پايان فصل رتبه خوبي براي داماش به همراه داشته باشد.
مديرعامل سابق باشگاه استقلال در مورد اينکه عابديني در داماش خواهد ماند يا خير، گفت: من نظر شخصي خودم را گفتم و اين مسئله با تصميم و نظر هيئت مديره است اما از عابديني ميخواهم که فضاي آرامش و دوستي را در تيم ايجاد کند. باشگاه داماش زماني که متولي نداشت، عابديني آن را اداره کرد. بنابراين ميتوان با روحيه تعامل و تفاهم همه چيز را به خوبي اداره کرد.
DAMASH per tutta la mia vita