[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: درخشان بايد برود

عابديني: درخشان بايد برود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابديني: درخشان بايد برود

پستتوسط siasia » جمعه فبريه 01, 2013 2:16 pm

[img:fa9431261f]http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00941874.jpg[/img:fa9431261f]

[size=16:fa9431261f]مديرعامل باشگاه داماش گيلان مي‌گويد حميد درخشان با توجه به معدلي که در تيم کسب کرده بايد برود و تکليف او پس از بازي با پيکان مشخص مي‌شود.

امير عابديني در گفت و گو با ايسنا درباره وضعيت حميد درخشان در اين تيم عنوان کرد: درخشان بر اساس معدل‌هايي که بدست آورد و قانون‌هايي که من دارم بايد برود. اما نه او شرايطش را دارد و نه مالک و نه من. بعد از بازي پيکان تصميم قطعي را مي‌گيريم.

مدير عامل داماش همچنين درباره کناره گيري‌اش از مدير عاملي داماش توضيح داد: من قراردادم را فسخ کرده‌ام اما عده اي خبرسازي کرده‌اند که من برگشته‌ام. من با باشگاه داماش قرارداد دارم و طبق قانون براي فسخ آن بايد يک ماه قبل اعلام کنم. استعفا هم مطرح نيست که آقايان آن را بپذيرند يا مخالفت کنند. من هر وقت که بخواهم بروم، يک ماه قبل‌اش تسويه حساب مي‌کنم.

وي ادامه داد: 15 روز پيش به صورت شفاهي اعلام خداحافظي کردم اما آقايان گفتند نمي‌پذيريم. اما چون استعفا نيست پس نپذيرفتن معنايي ندارد. من دلايلي براي فسخ دارم و ديگر به جايي رسيده‌ام که نمي‌توانم کار کنم. برنامه ريزي شديدي شده و مشخص است که داماش کدام بازي را مي‌برد و کدام بازي را مي‌بازد! دليل‌ام هم مسائل مالي است. آقاي قوي دل گفت تا آخر ماه پرداخت‌هايي انجام مي‌شود تا مشکلات رفع شود اما از آن روز تا به حال نه اتفاقي افتاده و نه تصميم من عوض شده است.

عابديني همچنين اظهار کرد: انگار بعضي‌ها خوششان مي‌آيد که عقده‌هاي دروني چندين ساله خود را بگشايند و من هم مي‌دانم از کجا خط مي‌گيرند. آدمي نبودم که بله قربان گو باشم و سرم را پايين بيندازم. به همين دليل دشمن زيادي دارم. هر کسي دشمن نداشته باشد مرد نيست. البته گاهي اوقات اين دشمن هم مرد است و گاهي اوقات نامرد. من فردا (شنبه) با فدراسيون فوتبال جلسه دارم و تکليفم را با آقايان مشخص مي‌کنم. اگر حرف ما را قبول کردند، بايد هرچه سريع تر تصميم گيري کنند و در غير اين صورت بايد اشتباه ما را ثابت کنند تا سکوت کنيم.

وي ادامه داد: ما هم مدارکي داريم و تصاوير مي‌گويد تيمي که با من بازي دارد به گونه‌اي با آن برخورد مي‌شود که بازيکن خوبش بي جهت اخراج شود، فقط به خاطر اينکه هفته بعدش مقابل تيم مورد علاقه آقايان بازي دارد. اين چه معني مي‌تواند داشته باشد؟ اين در حالي است که تيم بنده هم نبايد تحت هيچ شرايطي برنده شود. در سه بازي اخير اجازه نمي‌دهند ما ببريم. با وجود چنين شرايطي مصر هستم تا بر اساس قراردادم حساب و کتاب‌ها روشن شود و از محضر آقايان مرخص شوم. دلايل ديگري هم دارم و گفتني نيست. به هر حال من که با کسی پدر کشتگي ندارم اما شرايط به گونه‌اي است که نمي‌توانم ادامه بدهم. [/size:fa9431261f]
نماد کاربر
siasia
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه فبريه 01, 2013 2:32 pm

ای بابا
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه فبريه 01, 2013 2:59 pm

خدایی امید هرندی چه مشکلی داشت زمانی که از تیم اخراج شد تیم یازدهم بود.یکم بهش فرص ندادند.
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 01, 2013 3:18 pm

دوستان منم عاشق بومی بودن هستم اما هرندی هم بازیش چنگی به جنگ نمیزد.
الان حرف گذشته زدن نیست ...اینکه تاتار و قاسمپور خوب هستش یا هرندی دردی رو دوا نمکنن.
اتحاد فقط میتونه جمع کنه چه با هرندی چه با درخشان.
این که مدیر عامل میاد اینجوری میکنه نمیدونم هوادار چه گناهی کرده .
همیشه گفتم الانم میگم کسی توی داماش باید باشه که اندازه خود داماش باشه.بزرگتر از اسمش باشه هرچند یک بار باید شاهد ناز باشیم!
وجود عابدینی نعمت هستش و باید خواستن رو خواست اما نه هر ماه!
ما هوادار چی گیرمون میاد که ناز همه رو باید تحمل کنیم؟!مدیر عامل برای اخم هوادارانشون میلیاردی خرج میکنن ما انتطار نداریم از این کارها بلکه نیاز داریم به تسکین.
نمیدونم چی میخواد بشه اما فقط آرزوم اینه که یک مالک بومی عاشق و یک مدیر عامل بومی عاشق یک مربی بومی عاشق داشته باشیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » جمعه فبريه 01, 2013 3:28 pm

مسائل زیادی در خرید و واگذاری و نتایج و داوری وجود داره که ما هواداران از ظاهره قضیه اطلاع داریم و کلی اطلاعات هستش که ما ازش بی خبریم متاسفانه این فوتبال ...
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه فبريه 01, 2013 3:33 pm

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در واکنش به صحبت‌های مدیرعامل این باشگاه گفت: من کارم را خوب بلدم و مربی توصیه پذیری نیستم که بخواهم به حرف کسی گوش کنم.
حمید درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص صحبت‌های امیر عابدینی مبنی بر اینکه درخشان به خاطر نتایج تیم باید برود، ضمن بیان مطلب فوق گفت: ایشان مدیرعامل باشگاه هستند و اختیار دارند هر تصمیمی می‌خواهند، بگیرند. من تابع تصمیمات باشگاه هستم و آن‌را با جان و دل قبول می‌کنم.

وی درباره اینکه فشار برای برکناری‌اش به خاطر گوش نکردن به حرف‌های مدیرعامل است، اظهار داشت: من آدمی هستم که در تصمیماتم با افراد مختلفی مشورت می‌کنم ولی به توصیه هیچکس گوش نمی‌دهم. کارم را خوب بلدم و به همین خاطر توصیه پذیر نیستم.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان ادامه داد: من یکسری توانایی دارم و اصلا هم دنبال حاشیه‌سازی نیستم. از شما می‌پرسم مگر مربیان باید توصیه‌های دیگران را قبول کنند؟

درخشان در بخش دیگری از صحبت‌هایش شکست داماش برابر مس و ملوان را به مسائل داوری نسبت داد و خاطرنشان کرد: نمی‌دانم داوران دنبال چه چیزی هستند. هم در بازی با ملوان و هم در بازی با مس به ما ظلم شد. داماش با این اتفاقات اذیت می‌شود.

وی همچنین به مشکل گلزنی تیمش اشاره کرد و یادآور شد: باور کنید ما خوب بازی می‌کنیم ولی نتیجه نمی‌گیریم. در بازی با ملوان در عرض چند دقیقه 10 کرنر به دست آوردیم. با این حال توپ‌های ما به خاطر مصدومیت و محرومیت بازیکنانمان به گل تبدیل نمی‌شود.

سرمربی داماش در پایان با بیان اینکه به خاطر نتایج اخیر تیمش تحت فشار قرار دارد، گفت: ما خیلی تحت فشار هستیم ولی با یک برد از این وضعیت خارج می‌شویم. امیدوارم با پیروزی برابر پیکان با دست پر از میدان خارج شویم.

تیم‌های فوتبال پیکان و داماش روز یکشنبه این هفته در چارچوب دیدار معوقه هفته بیستم لیگ برتر فوتبال در تهران به مصاف هم خواهند رفت.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط naviddamashi » جمعه فبريه 01, 2013 3:41 pm

حرف هرندي رو نزنيد لطفا بذارين اون آقا بره همون تيمي كه 4بار رفته فينال حذفي؛سيستمش عاليه؛طرفداراش ماهنو همه مردم گيلان عاشقشن؛آباي پرست؛
naviddamashi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 08, 2013 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه فبريه 01, 2013 3:53 pm

اصلا رمقی نمونده واسه نظر دادن از اون جهت که می دونیم کسی برای نظرات هواداران باشگاه تره هم خرد نمی کنه باخت به ملوان استیل آذین اونم تو شرایطی که این توانایی رو داشتیم با همون بازیکنهای موجود با دست پر از شهرک برگردیم بدجوری داره رو اعصاب همه رژه می ره اما همه چیز مربوط به این بازی نیست تا قبل از این بازی و از مدت ها قبل ما وارد حاشیه شدیم از همان زمانی که به اونصورت هرندی اخراج شد نسخه داماش هم با ناتدبیری پیچیده شد از همان زمانی که همین آقای عابدینی و انصارش تو بازی رفت با ملوان پشت هوادارا رو خالی کردند آتو دست همه اومد همه از فدراسیون بگیرید تا کمیته انضباطی و داوران ....

[color=blue:7e21ef1bc2]آقای عابدینی آقای رادیکال آقای خاص ! درست می فرمایید درخشان باید برود شما هم باید بروید البته خودتان به همه مسائل واقف هستید و کلیات مسائل آخر فصل را پیش بینی کرده اید که دم از استعفا و جدایی می زنید .[/color:7e21ef1bc2]
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه فبريه 01, 2013 4:03 pm

[quote:2acf0e1d3c="naviddamashi"]حرف هرندي رو نزنيد لطفا بذارين اون آقا بره همون تيمي كه 4بار رفته فينال حذفي؛سيستمش عاليه؛طرفداراش ماهنو همه مردم گيلان عاشقشن؛آباي پرست؛[/quote:2acf0e1d3c]

[color=blue:2acf0e1d3c]دوست عزیز شما خط مشی برای سایر نظرات تعیین نکن خودتان اگر صاحب نظر هستید اظهارنظر کنید این کامنت شما توهین به شعور سایر کاربران و هوادارانه ...
چطور مدیر باشگاه می تونه درباره همه چیز صاحب نظر باشه درباره خط های قرمزی که الان دودش داره تو چشم تیم داماش و مردم رشت می ره چطور سرمربی تیممون تا قبل از این درباره همه چیز صحبت می کرد و خودشو صاحب نظر می دونست اونوقت هوادار این اجازه رو نداره در مورد سرمربی سابق باشگاه صاحب نظر باشه ؟
شما چه هدفی رو دنبال می کنید با این عبارات ؟ لطفا واقع بین باشید مشکل امروز داماش هرندی نیست چشماتونو باز کنید متوجه همه مسائل می شوید البته اگر ...[/color:2acf0e1d3c]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه فبريه 01, 2013 4:03 pm

هرندی تارتار قاسمپور ول کنید فعلا سکوت کنیم تا بازی با پیکان ببینیم تیم نتیجه میگیره یا نه چون اون بازی مرگ زندگی اگر خدای نکرده تیم نتیجه نگرفت اونوقت بفکر جانشین درخشان باشید اما تا اونموقه لطفا جو متشنج نکنید بهرحال مجبوریم برای این تک بازی مهم روحیه تیم حفظ کنیم اگر سرمربی الان برکنار بشه حاشیه تیم خیلی زیاد میشه بیشتر ضرر میبینیم!
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 01, 2013 4:09 pm

خیلی چیز ها ممشخص شد.
عابدینی حرف آر رو زد و گفت بازی با پیکان نهایت بودن درخشان است.
باید زمان داد نه چند بازی "بلکه یک بازی تا بودن یا نبودن رو خودش تعیین کنه.
اگه رفت "که باید استرس داشت چه کسی خواهد آمد و داستانی که همیشه ترس داشتیم ازش"اگه هم ایده ال هم بیاید باید زمان داد 2 3 هفته رو از دست دادیم.
بازی با اون اجنبی ها رو باختیم"هر چقدر هم سخت بوده باید فراموش کرد .
دوستان دیدیم که با کارت ها زرد بی مورد مهدوی "ابوذر "سهرابی رو فلج کردن "دیدید که خطای های اول بازی که هجوم داشتیم روند تیم ما رو آروم کرد "دیدید که آبشک رو بارها زدن اما کارت پیشکش خطا هم نمیگرفتن اوج ماجرا رو هم که دیدید که چطور نابود کردن ما رو.
من نمیگم درخشان پاک منزه هست "اونم کله اش بوی سبزی قورمه میده وقتی داسیلوا رو ترجیح میده و ...اما دوستان نباید خودمون رو هول بدیم تو بحران.10بازی مونده که اگه اتحاد داشته باشیم بخدا همه چیز خوب پیش میره.
اونقدر اتحاد داشته باشیم که بگیم "یک فصل ناداوری داشتیم ....اتحاد رشتی داشتیم
باور کنید شدنش اندازه اداره کردنش آسونه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه فبريه 01, 2013 4:11 pm

بي خيال شو جون مادرت. دِ اگه بري كه اونا پيروز شدن /6/
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط naviddamashi » جمعه فبريه 01, 2013 4:52 pm

[quote="sajad1985"][quote:06eedb20ce="naviddamashi"]حرف هرندي رو نزنيد لطفا بذارين اون آقا بره همون تيمي كه 4بار رفته فينال حذفي؛سيستمش عاليه؛طرفداراش ماهنو همه مردم گيلان عاشقشن؛آباي پرست؛[/quote:06eedb20ce]

[color=blue:06eedb20ce]دوست عزیز شما خط مشی برای سایر نظرات تعیین نکن خودتان اگر صاحب نظر هستید اظهارنظر کنید این کامنت شما توهین به شعور سایر کاربران و هوادارانه ...
چطور مدیر باشگاه می تونه درباره همه چیز صاحب نظر باشه درباره خط های قرمزی که الان دودش داره تو چشم تیم داماش و مردم رشت می ره چطور سرمربی تیممون تا قبل از این درباره همه چیز صحبت می کرد و خودشو صاحب نظر می دونست اونوقت هوادار این اجازه رو نداره در مورد سرمربی سابق باشگاه صاحب نظر باشه ؟
شما چه هدفی رو دنبال می کنید با این عبارات ؟ لطفا واقع بین باشید مشکل امروز داماش هرندی نیست چشماتونو باز کنید متوجه همه مسائل می شوید البته اگر ... [color=red] [/color:06eedb20ce]
اصن حرف هرندي رو بزنيد؛با اومدن هرندي همه چيز درست ميشه؟هدفي هم ندارم بجز اينكه ميخوام تيمم خوب باشه از يه سوراخ 2 بار نيش نخوريم؛هرندي چه گلي به سر ما زد؟ بجز اينكه تو هر برنامه از ملوان گفتو عشقشو نشون داد؛اصن من اجنبي من خط گرفته اصن من هرچي شما بگي؛فقط اميدوارم به كوري چشم خيليها ادامه فصل بهترين نتيجه ممكنو بگيريم و رو يه جاي خيليا بزاريم؛فقط كافيه پيكانو فجرو ببريم؛موفقيت تو جام حذفي ميتونه كمي از اعصاب خوردي ما كم كنه؛
naviddamashi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 08, 2013 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه فبريه 01, 2013 4:57 pm

به نظرم هرندی با مواضعی که در مورد ملوان اتخاذ کرد یه مهره سوخته است
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 4:58 pm