[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جمعه، روزی است که هواداران داماش، موجودیت خود را اثبات می کنند.

جمعه، روزی است که هواداران داماش، موجودیت خود را اثبات می کنند.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

جمعه، روزی است که هواداران داماش، موجودیت خود را اثبات می کنند.

پستتوسط alirahbar0131 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 1:22 pm

این جمعه فوتبالدوستان رشتی، موجودیت خودشان را اثبات خواهند کرد. این جمعه چهره واقعی هواداران داماش بر همه نمایان خواهد شد. اگر سکوهای ورزشگاه پیر عضدی، خالی تر از گذشته بود، به این معنی است که رشتی ها اهمیتی به توهین هایی که از جانب تهرانی ها به آنها می شود نمی دهند و همچنان دلسوخته تیم های تهرانی هستند. جمعه فرق بین هوادار واقعی و هوادار ظاهری بر همه آشکار می شود. در حال حاضر وضعیت داماش خیلی حساس است. این جمعه داماش باید با مس کرمانی بازی کند که یک رتبه از داماش بالاتر است، اما با داماش ۵ امتیاز فاصله دارد و داماش یا باید ببرد یا با میانه جدول وداع کند. پس بیایید این جمعه مثل همیشه یار دوازدهم تیممان باشیم و خار چشمی باشیم برای رسانه ملی (شما بخوانید تهرانی)، فردوسی پور و تمام آن روزنامه نگارانی که هرگز از هیچ فرصتی برای تحقیر و بی ارزش نشان دادن شما نمی گذرند و در آخر از طرف خودم آرزو می کنم که تیم شهرم، داماش، در ادامه مسابقات لیگ بهترین نتایج را کسب کند و برای نخستین بار در جام حذفی قهرمان شود تا دل هزاران رشتی و گیلانی شاد شود. یا علی‎.‎
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط alirahbar0131 در دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:55 pm .
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafam » دوشنبه ژانويه 21, 2013 1:51 pm

جمعه هوادارای واقعی داماش میان
به نظر من این بازی برای ما از بازیهای دیگه مهمتره
چون با امدنمون با یک تیر چند نشان خواهیم زد :
1-حمایت تیم در شرایط سخت
2-بی ارزش خواندن تیم های سوگلی تهران
3- جواب و اعتراظ به ماجراهای اخیر
...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mostafam در دوشنبه ژانويه 21, 2013 1:59 pm .
جانم فدای گیلان
نماد کاربر
mostafam
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » دوشنبه ژانويه 21, 2013 1:57 pm

[size=24:4357790dea]واقعا هرکی بخاطر داربی تهران جمعه نیاد استادیوم کثیف ترین/احمق ترین/ابله ترین/آشغال ترین/بی غیرت ترین/بی هویت ترین و آبای ترین آدم روی زمینه.... همین و بس.[/size:4357790dea]
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:04 pm

[quote:1a5d4d0ddd="keyvan"][size=24:1a5d4d0ddd]واقعا هرکی بخاطر داربی تهران جمعه نیاد استادیوم کثیف ترین/احمق ترین/ابله ترین/آشغال ترین/بی غیرت ترین/بی هویت ترین و آبای ترین آدم روی زمینه.... همین و بس.[/size:1a5d4d0ddd][/quote:1a5d4d0ddd]
100%درست میگی.امن که مثل همیشه اییم
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:05 pm

امیدوارم هوادارن بیان و روبرو و تیفوسی ها پر باشن و 5 دقیقه بدون مکث استقلال سوراخ پرسپولیس سوراخ رو بگیم تا فیلم گرفته بشه تا هر لوده ای در مورد هوادارن حرفی نزنه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:06 pm

به اون خدای بالا سرم قسم میخورم بازی با سایپا امتحانه استاتیک داشتم نیم ساعت نشستم اومدم استادیوم نمرم شد 3 همین نمره شاید باعث بشه مشروط بشم فدای سر هرچی آبراره هرکی نیاد جمعه استادیوم بیغیرته از ما نیست
غیرتو اون کسی داره که هر بازی با خواهش و تمنا از صاحاب کارش پا میشه میاد استادیوم
غیرتو اون کسی داره که انقد طبل میکوبه تا خون مثل آبشار از دستاش سرازیر بشه
غیرتو اون کسی داره که هر بازی از استان همجوار پا میشه میاد رشت
غیرتو اون بچه ای داره که پولاشو هر روز جمع میکنه تا روز بازی بلیط بخره
اون کسایی که فحش میدن یا واسه لاس زدن میان از ماها نیستن جمعه هوادرای واقعی داماشو ببینیم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:15 pm

غیرت اون کسی داره که به سختی از باباش اجازه می گیره میاد ورزشگاه

من هم همین مشکل رو دارم ولی بابام می بینه این قدر مایه می زارم می گه برو

غیرت اون کسی داره........................
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:59 pm

همه میایم ... بچه شما هم همه جا اطلاع رسانی کنید و این حساسیت رو به وجود بیارید که این بازی حضور هوادار ها مهم تر هست ... دمتون گرم :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه ژانويه 21, 2013 3:10 pm

اگه تمام هواداران داماش وارشی بودن دیگه مشکلی نداشتیم

من به کاربران وارش اسپورت افتخار میکنم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 4:32 pm

ما موجودیت خودمون و شهر و استانمون ثابت شده هست,فرهنگ غنی ما همیشه زبانزد بوده,در حالی که نصف شهرهای ایران اونموقع سواد هم نداشتن!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط naviddamashi » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:57 pm

غيرتو اون كسي داره كه وقتي به دوستاش ميگه جمعه ميرم استاديوم دوستاش بهش ميخندن ولي همون دوستاشو ميكشه مياره استاديوم
naviddamashi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 08, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:59 pm

آقا شک نکنید که من جمعه ورزشگام. میام و فقط تا سر حد توان تشویق می کنم. اصلا هم تیم رو زیر سوال نمی برم، اگه آخر بازی نتیجه ی دیگه ای به جز پیروزی نصیبمون بشه.
من یه عقیده ای دارم و اون اینه که من اومدم تیم رو تشویق کنم و بهشون روحیه بدم در نتیجه از دس رفتن فرصتا تو بازی از انگیزه ی من برای تشویق کم نمی کنه و اومدم که اگه تیم اون نتیجه ی لازم رو نگرفت بهشون بگم ما هستیم و اصلا غمشون نباشه و مشتاقانه منتظریم که تیم به روزای اوجش برگرده. که این تیم واسه من خیلی بیشتر از یه تیم معنی داره...
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه ژانويه 21, 2013 6:01 pm

من به 10 نفر گفتم ولی همه به من خندیدم ببینم می تونم رو مخ شون راه برم شاید اومدن /4/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 6:10 pm

کسی جرعت داره من بهش بگم میای.......برام بخنده ..انه ....... /9/ /9/ /9/ ............من براش میخندم.دوتا تو سرشم میزنم بهشم میگم خیلی بی ...
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 6:13 pm

[quote:1d96ec77db="ARYANST122"]به اون خدای بالا سرم قسم میخورم بازی با سایپا امتحانه استاتیک داشتم نیم ساعت نشستم اومدم استادیوم نمرم شد 3 همین نمره شاید باعث بشه مشروط بشم فدای سر هرچی آبراره هرکی نیاد جمعه استادیوم بیغیرته از ما نیست
غیرتو اون کسی داره که هر بازی با خواهش و تمنا از صاحاب کارش پا میشه میاد استادیوم
غیرتو اون کسی داره که انقد طبل میکوبه تا خون مثل آبشار از دستاش سرازیر بشه
غیرتو اون کسی داره که هر بازی از استان همجوار پا میشه میاد رشت
غیرتو اون بچه ای داره که پولاشو هر روز جمع میکنه تا روز بازی بلیط بخره
اون کسایی که فحش میدن یا واسه لاس زدن میان از ماها نیستن جمعه هوادرای واقعی داماشو ببینیم[/quote:1d96ec77db]]

آرین جان منو بگو حالا به خاطر بازی با لنگ که تو راه نشد درس بخونم از بس استرس داشتم درس سه واحدی رو افتادم ولی مهم نیست ترم بعد پاس میکنم هیچ منتی هم نیست چون عاشق شهرم هستم...جمعه هم صددرصد با این پای داغون میام استادیوم :arrow:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در دوشنبه ژانويه 21, 2013 6:16 pm .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان