مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mojtaba24 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:06 am
مدت هاست منتظر موندیم تا کانون هواداران داماش تشکیل بگیره و بعد از مدتها این کانون شکل گرفت اما این کانون کار خاصی که تفاوت محسوسی با قبل پیدا کنه نکرده .
بر خود واجب دونستم که یه تاپیک ایجاد کنم تا با همفکری دوستان فرصت های جدیدی برای داماش پیش بیاد تا ما هواداران با کمک مدیران سایت در موفقیت های آینده باشگاه سهمی بسزا داشته باشیم .
اول از همه ایده من ......................
دوستان اجازه بدید یک ایده به سرانجام برسه بعد ایئه های جدید خودشون رو تو این تاپیک بنویسن
.
آقای قویدل قول داده بود تا نیم فصل نیمی از سهام باشگاه رو به هواداران باشگاه واگذار کنه که متاسفانه این کار شکل نگرفت .
نظر من اینه که با کمک و همفکری و مساعدت مدیرانذ سایت که به مسولان باشگاه نزدیک ترند یک حساب معرفی بشه و هر شخص با پرداخت پولی به طور مثال 100.000 ریال صاحب کارت هواداری بشن و این کارت می تونه بامبلغ های 100.000 و 300.000 و 500.000 ریال واگذار شه که مزایای اون 10 در صد تخفیف بلیط بازی که می توانند از باشگاه تحویل بگیرند حتی بتونند بلیط بازی رو رزرو کنند و .... که نسبت به کارت هواداری که می تونه با رنگ های مختلف و قیمت های مخلف ارایه بشه و نسبت به پولی که پرداخت شده خدمات بیهتری ارایه بشه به طور مثال سررسید 92 و شال و پیراهن با نام بازیکن دلخواه و امضائ بازیکن محبوب خودتون .
البته این کار رو تیم پرسپولیس انجام داده و خیلی ها به خاطر داشتن سررسید و فیلم های بازی تیمشون پولهای زیادی دادن ( یکی از دوستای من 4 تا کارت بنام خودش و زن و بچه هاش گرفت ).
و البته میشه باپولهایی که جمع میشه کارهای زیادی انجام داد که یکی از اونا تهیه اتوبوس جهت بردن هوادارایی که میخوان برن بازیا رو از نزدیک تشویق کنن و ............
البته بعد از انجام این کار میشه تصمیمات بهتری برای هزینه کردن مبالغ جمع آوری شده گرفت .
حتما نظرات خودتون رو درباره این پیشنهاد بنویسین . ممنون
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am
-
توسط golsar-boy » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:25 am
با عرض پوزش از آبرار مجتبی
من فکر نمیکنم این طرح حالا حالاها جواب بده. هنوز زیرساختهای رزو بلیط پیاده نشده. در مورد کارت عضویت کدوم باشگاه داره موفق عمل میکنه؟؟؟ پس پس و اس اس سالهای ساله دارن تحت عنوان کارت عضویت فقط پول میگیرن کدوم هودار راضیه؟ حالا فکر کن داماش بخواد کارت چاپ کنه، فکر میکنی چند نفر میان عضو میشن ؟ 10.000 نفر نه 20.000 نفر میانگین نفری 10000 تومن میشه 200 میلیون تومن. با این خرج سنگین تیمداری 200 میلیون کمکی به مسئولین باشگاه نمیکنه ولی برای خانواده ای که 4 نفرست و همه عاشق داماشن و میخان کارت عضویت داشته باشن 40000 تومن سنگینه.
Be Careful
This is DAMASH
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am
توسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:27 am
در مورد تاپیک مربوطه نظر خاصی ندارم.فقط به عنوان یک عاشق از هزاران عاشق داماش ، توصیه می کنم زیاد روی حرف های اول ورود بعضی ها حساب باز نکنید.
خودتون تا آخرش متوجه بشید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
توسط mojtaba24 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:29 am
آقا مازیار میشه یه چنین کاری انجام بشه از طرف شما یا کانون هواداران ؟
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
-
توسط mojtaba24 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:33 am
[quote:3caa49d483="golsar-boy"]با عرض پوزش از آبرار مجتبی
من فکر نمیکنم این طرح حالا حالاها جواب بده. هنوز زیرساختهای رزو بلیط پیاده نشده. در مورد کارت عضویت کدوم باشگاه داره موفق عمل میکنه؟؟؟ پس پس و اس اس سالهای ساله دارن تحت عنوان کارت عضویت فقط پول میگیرن کدوم هودار راضیه؟ حالا فکر کن داماش بخواد کارت چاپ کنه، فکر میکنی چند نفر میان عضو میشن ؟ 10.000 نفر نه 20.000 نفر میانگین نفری 10000 تومن میشه 200 میلیون تومن. با این خرج سنگین تیمداری 200 میلیون کمکی به مسئولین باشگاه نمیکنه ولی برای خانواده ای که 4 نفرست و همه عاشق داماشن و میخان کارت عضویت داشته باشن 40000 تومن سنگینه.[/quote:3caa49d483]
آبرار من نگفتم که که این پول خرج داماش بشه گفتم خرج اتوبوس هواداران یا هزینه هایی که به نفع هوادار و داماش باشه
البته اگه چنین کاری انجام بشه با پولش خیلی کارا میشه کرد خیلی .
ضرب المثل داریم قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
ضمنا یادآور بشم که داماش فقط طرفدار نداره خیلی ها عاشقشن که اگه بدونن کسی پشت این کارو میگیره بچه های سایت یا باشگاه مطمئنم حتما این کارو انجان میدن 40.000 تومن که پول نیست
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
-
توسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 9:32 am
دادن پیشنهاد کار سختی نیست اما می خوام بگم چند درصد هواداران خودشون در مرحله اجرا کمک می کنند؟! تاپیک ها و کامنت هایی داده میشه که فلان کار رو بکنیم اما مهم این هست که چند نفر سهیم باشند ..
تو اتفاقات سال قبل یا بنر ها و کارهایی که امسال شد اگر برخی از بچه های پیگیر نبودند و تلاش های پشت پرده تبلیغی و خودجوش که خیلی از دوستان ازش خبر ندارند اگر نبود شاید این بازتاب هم نبود. ایده دادن خوبه اما افرادی که مجدانه کارها رو برای اجرایی کردن پیگیر باشند کارشون به نظر من با ارزش تر هست...
در مورد کانون (ضمن اینکه باید بگم حرف زیاده ) و این ایده چندین بار توضیح دادم و دیگه نمی دونم چطور باید توضیح بدم که آقا این کارت های هواداری داره پیگیری میشه و تا کارت ها اجرایی نشه خیلی از کارا که به چشم بیاد رو نمیشه کرد! از تیمی اسم نمی برم اما اینکه مثل بعضی تیم ها همینطوری بیایم کارت توزیع کنیم و پول بگیریم اما ندونیم می خوایم چیکار بکنیم و خدماتش رو به بعدها حواله بدیم هم که درست نیست!
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط ali0131 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 9:51 am
اقا ما هم مثل باشگاهای خارجی که خصوصی اند کلاه و شالگردن و دستبد و گردنبند تیهه بکونند.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
-

ali0131
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am
توسط mojtaba24 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 11:03 am
[quote:dc26c49c67="MEHRDAD"]دادن پیشنهاد کار سختی نیست اما می خوام بگم چند درصد هواداران خودشون در مرحله اجرا کمک می کنند؟! تاپیک ها و کامنت هایی داده میشه که فلان کار رو بکنیم اما مهم این هست که چند نفر سهیم باشند ..
تو اتفاقات سال قبل یا بنر ها و کارهایی که امسال شد اگر برخی از بچه های پیگیر نبودند و تلاش های پشت پرده تبلیغی و خودجوش که خیلی از دوستان ازش خبر ندارند اگر نبود شاید این بازتاب هم نبود. ایده دادن خوبه اما افرادی که مجدانه کارها رو برای اجرایی کردن پیگیر باشند کارشون به نظر من با ارزش تر هست...
در مورد کانون (ضمن اینکه باید بگم حرف زیاده ) و این ایده چندین بار توضیح دادم و دیگه نمی دونم چطور باید توضیح بدم که آقا این کارت های هواداری داره پیگیری میشه و تا کارت ها اجرایی نشه خیلی از کارا که به چشم بیاد رو نمیشه کرد! از تیمی اسم نمی برم اما اینکه مثل بعضی تیم ها همینطوری بیایم کارت توزیع کنیم و پول بگیریم اما ندونیم می خوایم چیکار بکنیم و خدماتش رو به بعدها حواله بدیم هم که درست نیست![/quote:dc26c49c67]
آقا مهردا عزیز سلام
شما زحمت بکشید پیگیری کنید پول ها جمع بشه خدماتش که معلومه مهمترینش همین اتوبوس جهت هواداران در بازیهای خارج از خانه من حاضرم پول بدم یه نفر دیگه جای من بره تیمو تشویق کنه
فکر می کنید آقای ساکت تو باشگاه سپاهان چطور طرفدار جمع کرد ؟
به طرفدارا گفت هر کس با لباس سپاهان بیاد ورزشگاه بلیط مجانی دم در بهش می دیم همه رفتن لباس خریدن می اومدن ورزشگاه رو پرمی کردن برای بازی های خارج از خانه هم ثبت نام می کردن مجانی به تعداد نفرات اتوبویس می ذاشتن و هواداراشون رو به همه جای ایران می بردن
ما از مدیرا انتظار نداریم این کارو بکنن همین که آقای عابدینی جلوی باند و باند بازی بر علیه تیمو بگیره هنر کرده ما هوادارا پول می زاریم و اتوبوس تهیه میکنیم و به شهرهای دیگه میریم و تیممون رو تشویق می کنیم .
درباره خدمات هم بگم که ارائه سررسید با نصف قیمت به کسایی که ثبت نام کردن دادن - فیلم 20گل زده شده توسط بازیکنای داماش - تهیه فیلم از بهترین گلهای داماش و شال و کلاه و........ البته به قول شما اینها کسایی رو می خواد که در کارهای اجرایی اش هم شرکت کنند
من خواهشم اینه که شما پا پیش بزارین هستند بچه هایی که این کارا رو انجام بدن
امیدوارم ما بعنوان یار دوازدهم تیم بتونیم تو پیروزی های آینده تیم نقشی داشته باشیم
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
-
توسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 11:21 am
سلام-
کوتاه می گم فقط شمای نوعی نیستی و همه هواداران هم به یک شکل فکر نمی کنند . در مورد آقای ساکت هم اول اینجا سپاهان نیست دوم اون باشگاه دولتی هست و به تزریق مادی هم ارتباط داره .در خصوص کارها هم گفتم اول عضوگیری (که توضیح دادم ) بعد خدماتی مربوط به اعضا و همین قصد هم وجود داره...
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط Chikchi » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 4:40 pm
با حرف مجتبی موافقم. اتفاقا این روزا این مسئله به ذهن منم اومد که پس چی شد کارت هواداری؟ همچی وضع مالی توپی ندارم اما حاضرم برای کارت تیم 50.000 هم بدم. به نظرم اینطوری تیم بیشتر بین مردم ورود پیدا می کنه. ضمن اینکه خدمات متعاقب این عضویت برای کسایی که عاشق داماشن خیلی مهیج خواهد بود. شما در نظر بگیرید کسی رو که فقط و فقط تو لیگ برتر نگاهش به داماشه، از دو تا تیم بزرگ پایتخت هم مدتاس دل بریده. حداقل هممون تو این سایت ما می شناسیم کسایی رو که همچین عرقی نسبت به داماش دارن. اینا به نظرم سرمایَس باید ازش استفاده بشه. البته حرفهای آقا مهردادم صحیح و سرجای خودش قبوله؛ که ما ارادات خاصی بهش داریم.
-

Chikchi
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am
توسط aslanadigozal » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:53 pm
کار هایی که میشه کرد زیاده ولی همونطور که مهرداد جان توضیح داد تا روند اداری یا بقول معروف کاغذ بازی ها تموم نشه نمی شه اجرایشون کرد
فقط یه درخواست دارم از مدیرای سایت و دست اندرکاران که مارو از روند کار و چند وچون مراحل قرار بدن .
ممنون
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
-

aslanadigozal
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان