[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:21 pm

[color=black:33569da4e1]با تلاش و پیگیری مسئولین باشگاه داماش گیلان نامه ای به کمیته انظباطی و شخص اقا حسن زاده زده شد که تیم داماش گیلان بتواند بازی خانگی خود راه مقابل ذوب اهن اصفهان در تاریخ دوشنبه 10 مهر با حضور هوادران در ورزشگاه عضدی برگذار کند که کمیته انظباطی در جواب گفته است با برگذاری بازی در ورزشگاه عضدی موافقت میشود ولی بدون تماشاگر :((
[/color:33569da4e1]

آخه حسن زاده مثلا تو گیلانی هستی؟ آخه یکم تعصب هم روی استانت داشته باشی بد نیست دستت درد نکنه امتیاز کم نکردی از داماش ولی اخه انصاف داشته باش اگر با حضور هوادارها موافقت میکردی حداقل توی داماش محبوب تر میشدی البته میدونم برای خود شیرینی بدترین حکم برای داماش میزنی تا بگی که من بی طرف هستم، ولی خودتی
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:30 pm

خب این مهمترین امتیاز ما هست که تو عضدی و موکتمون بازی کنیم ... حالا بزرگترین امتیازمون که تماشاگره ، نیست و خیلی تأثیرگذار هست ولی زمین هم خیلی مهم هست برامون
شک ندارم نتیجه میگیریم ...... /7/ /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

Re: بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:33 pm

[quote:37fe66a0c3="raincityboy"][color=black:37fe66a0c3]با تلاش و پیگیری مسئولین باشگاه داماش گیلان نامه ای به کمیته انظباطی و شخص اقا حسن زاده زده شد که تیم داماش گیلان بتواند بازی خانگی خود راه مقابل ذوب اهن اصفهان در تاریخ دوشنبه 10 مهر با حضور هوادران در ورزشگاه عضدی برگذار کند که کمیته انظباطی در جواب گفته است با برگذاری بازی در ورزشگاه عضدی موافقت میشود ولی بدون تماشاگر :((
[/color:37fe66a0c3]

آخه حسن زاده مثلا تو گیلانی هستی؟ آخه یکم تعصب هم روی استانت داشته باشی بد نیست دستت درد نکنه امتیاز کم نکردی از داماش ولی اخه انصاف داشته باش اگر با حضور هوادارها موافقت میکردی حداقل توی داماش محبوب تر میشدی البته میدونم برای خود شیرینی بدترین حکم برای داماش میزنی تا بگی که من بی طرف هستم، ولی خودتی[/quote:37fe66a0c3]
باز خدا پدر مادرشو بیامورزه اگه میگفت با هوادار بازی تو عضدی این مجری محبوب(!)برنامه عالیه(!)90پیله میکرد تا اخر میگفتن اصن کسر امتیاز
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:34 pm

به نظر من باز جای شکرش باقیه.خدارو شکر /16/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:46 pm

به نظرم خیلی خوب شد از چند جهت ,,,,,, اولا روی زمین سفت خودمون بازی می کنیم ,,,,,,,,,,,,, ثانیا کلی مشقت نمی کشیم بریم تا قزوین و بعد هم بهونه کنن که شرایطمون با تیم مهمان یکسان بود ,,,,,,,,,,,,, ثالثا تماشاگری وجود نداره که اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتیم درخشان بخواد فشار تماشاگرارو بهونه کنه که بگه با من مخالفن دارن از همین اول علیه من شعار میدنو تمرکزمون بهم ریخت...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 8:59 pm

میگن به مرگ میگیرن تا به تب راضی شن دقیقا همینجا مصداق میکنه
باز هم خدا رو شکر،بازی در عضدی خیلی بهتره و مطمئنا اگر با راه آهن در رشت بازی داشتیم میبردیمش.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:21 pm

باشه ، چی بکنیم !
اگه بعضی اشتباهات از طرف هوادرا و همچنین مدیریت شکل نمیگرفت ما الان خیلللللللی اوضاع خوبی هم در جدول و هم در تیم داشتیم .
بازم من میگم چیز زیادی از دست ندادیم ، قابل جبران هست .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:22 pm

[b:85fac47c29]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:85fac47c29]
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:23 pm

ما میریم ساختمون بقلیش میبینیم /13/
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:39 pm

بازی تو عضدی به نفع داماشه و اینکه من در حیرتم این مدیر روابط عمومی (سراوانی)مال تیم مایه یا مال تیم حریف همش میاد بر ضد طرفدارها صحبت میکنه /9/ حتما اینم عابدینی یادش داده :wink:
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:54 pm

[quote:b1272bcf39="333"][b:b1272bcf39]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:b1272bcf39][/quote:b1272bcf39]

[color=black:b1272bcf39]
شما توی قزوین بودین؟؟

جسارت نباشه ببخشید این حرفو میزنم اگر به شما کسی فحش خواهر و مادر بده چطور مصاحبه میکنید؟ همین سراوانی برای بازی با سایپا 1000 نفر برد کرج حالا بازم با پول باشگاه ولی این رسمش نیست که با فحاشی حرمت ها بشکونیم انگار ما عقل کل هستیم و دیگران هیچ چیزی نمیفهم

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:b1272bcf39]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:57 pm

[quote:698fde3c45="raincityboy"][quote:698fde3c45="333"][b:698fde3c45]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:698fde3c45][/quote:698fde3c45]

[color=black:698fde3c45]
شما توی قزوین بودین؟؟

جسارت نباشه ببخشید این حرفو میزنم اگر به شما کسی فحش خواهر و مادر بده چطور مصاحبه میکنید؟ همین سراوانی برای بازی با سایپا 1000 نفر برد کرج حالا بازم با پول باشگاه ولی این رسمش نیست که با فحاشی حرمت ها بشکونیم انگار ما عقل کل هستیم و دیگران هیچ چیزی نمیفهم

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:698fde3c45][/quote:698fde3c45]
تااونجایی که من یادم میاد به سراوانی فحاشی نشد فقط شعارعلی سراوانی تاسف تاسف گفته شد حالا شایدمن بادم نمیاد :roll:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:00 pm

[quote:57eb5144e7="raincityboy"][quote:57eb5144e7="333"][b:57eb5144e7]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:57eb5144e7][/quote:57eb5144e7]

[color=black:57eb5144e7]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:57eb5144e7][/quote:57eb5144e7]
[size=18:57eb5144e7]جالبه که امید خان همچین حرفی زده پس قضیه پاره شدن بنر امید خان به دستور این اقا چیه؟[/size:57eb5144e7]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:06 pm .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:00 pm

[quote:f1d41f7871="raincityboy"][quote:f1d41f7871="333"][b:f1d41f7871]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:f1d41f7871][/quote:f1d41f7871]

[color=black:f1d41f7871]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:f1d41f7871][/quote:f1d41f7871]
من یکبار گفتم بحث و انتقاد من به شخصه فقط هرندی نیست یعنی ربطی به هرندی که همه چیز رو بندازید گردن هرندی
بازم میگم آدم برای منافع خودش نباید جلوی دوربین اینطوری کل هوادارها رو زیر سوال ببره این که 1000 تل هوادار با پول باشگاه برد وظیفش بود وظیفشون بود قزوین هم ببرن صبا هم همینطور مسسائل رو با هم قاطی نکنید و رو عیب ها سرپوش نزارید

الان هم به خاطر تیم سکوت کنیم و افزاط و تفریط نکنیم یا حمایت الکی بهتره و از اشتباهات درس بگیریم نه مثل سراوانی که بعد از مصاحبه ملوان دوباره تو قزوین اشتباهشو تکرار کرد

شرمنذده من ددیگه نمیتونم جواب بدم صبح باید بیدار بشم
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:04 pm

[quote:2d54d20ab4="777"][quote:2d54d20ab4="raincityboy"][quote:2d54d20ab4="333"][b:2d54d20ab4]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:2d54d20ab4][/quote:2d54d20ab4]

[color=black:2d54d20ab4]
شما توی قزوین بودین؟؟

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:2d54d20ab4][/quote:2d54d20ab4]
تااونجایی که من یادم میاد به سراوانی فحاشی نشد فقط شعارعلی سراوانی تاسف تاسف گفته شد حالا شایدمن بادم نمیاد :roll:[/quote:2d54d20ab4]
[color=black:2d54d20ab4]
داداش یکم بیشتر فکر کنی یادت میاد یا از چند نفر دیگه بپرس شاید من دروغ بگم، هوادارا گفتند سراوانی ابای ....

قبول کنید ما حرمت ها شکوندیم از لیدرهای قدیمی که حتی اگر بلد نباشند تشویق کنند بازهم باید حرمتشون حفظ میشد

کاش میتونستم حرفهایی که با مید هرندی زدم در اینجا منعکس کنم تا متوجه بشید واقعیت چیز دیگری است و حتی خود امید هرندی از فحاشی به سراوانی و ضرب و شتم مرغوب بسیار ناراحت هست

بلاخره من یک نکات کوچکی صحبتهام با امیدخان گفتم اگر کسی یا شخصی فکر میکنه دروغ میگم فایل صوتیشو در آینده بعد از تمام این جریانات انتشار میدم[/color:2d54d20ab4]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان