مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط meraj130 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 1:44 pm
[img:ccc7ded9a1]http://img4up.com/up2/07216129979811314514.jpg[/img:ccc7ded9a1]
[color=black:ccc7ded9a1]نشست خبري سرمربي، مدير عامل و مالك باشگاه داماش عصر امروز در محل شركت توسعه سرمايه گذاري خودروي صدرا برگزار شد و در طي آن ضمن معرفي حميد درخشان به عنوان سرمربي جديد داماش، امير عابديني و بهرام قويدل درباره وضعيت اين باشگاه به خبرنگاران گفتوگو كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست خبري سرمربي و مسئولان باشگاه داماش عصر امروز در شركت توسعه سرمايهگذاري صدرا مالك اين باشگاه برگزار شد كه در ابتدا امير عابديني مدير عامل باشگاه با اشاره به دوران مديريتش در سالهاي دور در پرسپوليس گفت: اگر سابقه مديريت مرا مرور كنيد خواهيد ديد كه از سال 72 كه در پرسپوليس بودم درخشان به عنوان بازيكن مربي در تيم فعاليت ميكرد. درخشان هميشه دورههاي فترت و گذار را در پرسپوليس طي كرده است. در آن زمانها هر گاه قرار بود يك مربي عوض شود دوراني كه تيم سرمربي نداشت درخشان هدايت تيم را بر عهده مي گرفت. من هميشه قصدم اين بوده كه از مربيان جوان حمايت كنم و به همين دليل در هر زماني كه در پرسپوليس بودم فرشاد پيوس را براي گذراندن دوره به كرواسي فرستادم و چهار تن ديگر را به انگليس.
*ترانسفر بازيكن آسان است اما مربي نه
هر گاه مربيان جوان ما آن قدر رشد كنند كه ما اولين مربي را ترانسفر كنيم مطمئن باشيد كه فوتبال ما به فوتبال اروپا طعنه ميزند. ترانسفر كردن بازيكن آسان است اما ترانسفر مربي آسان نيست من با اين تفكر از مربيان جوان حمايت ميكردم.
*برخي استعفاي خود را گردن باشگاه مياندازند
عابديني افزود: شما بپرسيد كه چرا برخي مربيان در فوتبال ما ثبات ندارند. پاسخ اين است كه برخي از اينها استعفا ميدهند ولي استعفايشان را به گردن باشگاه مي اندازند. به عنوان مثال مهدي دينورزاده فصل پيش پس از يك شكست در همان رختكن استعفا داد و من فردايش از طريق روزنامهها مطلع شدم! اگر تصميم با خودم بود نمي پذيرفتم. همين طور اگر از قاسمپور بپرسيد به شما ميگويد كه او براي ماندنش در داماش استخاره كرد و خوب آمد اما چون ميترسيد كه به بيپولي بخوريم و ترسش هم درست بود نماند. او ميگفت اگر به بازيكنان پول ندهيد بازي نمي كنند ولي بازيكنان ما تا آخر فصل پول نگرفتند و بازي كردند. تارتار هم در آخر فصل پيش گهر را به داماش ترجيح داد. در ميان مربيان سابق داماش فقط پوشنيك اخراج شد و آن هم به دليل كاري بود كه تا شش ماه همه رسانهها از آن مينوشتند. اين مربي براي اين كه فونيكهسي را به داماش بياورد از او پول خواسته بود. مطمئن باشيد كه من براي اخراج چنين كسي لحظهاي تعلل نميكنم. در نهايت بايد بگويم كه در ابتداي فصل شرايط ما بحراني بود و هنوز مالك جديد نيامده بود. اميد هرندي را دوستان ما در رشت پيشنهاد دادند و من هم همان ابتدا به او گفتم كه پول نداريم و خصوصياتم نيز اين گونه است. هرندي به خاطر باخت فجر اخراج نشد بلكه چيزهاي ديگري در ميان بود. يك نفر وقتي از مجموعهاي جدا ميشود كه مدتها از آن مجموعه بد مي گويد درحالي كه خودش مدتي زيادي در همان مجموعه كار كرده است. ولي ما در برابر صحبتهاي هرندي صبر ميكنيم تا مشكلي پيش نيايد.
*فرگوسن هم مربي شود به او مشورت مي دهم
مدير عامل داماش در ادامه گفت: حتي اگر الكس فرگوسن روي نيمكت داماش بنشيند من حرفهاي مشورتي را به او ميزنم. هدايت با دخالت فرق دارد. شما زماني ماشيني را ميخريد و براي خود راننده استخدام ميكنيد اما اگر آن راننده بخواهد از چراغ قرمز عبور كند به او تذكر ميدهيم. من يك مدير فني هستم كه هر گاه لازم باشد به مربيام مشاوره ميدهم. من به عنوان كسي كه در سال هاي 46 و 48 عضو تيم ملي بودهام و مربيگري كردهام حق دارم كه به مربيان مشورت بدهم. همين الان از درخشان بپرسيد كه در سالهاي گذشته او به من مشورت ميداده يا من به او. من به مربي جواني كه خودم پرورشش ميدهم مشاورههاي لازم را ميدهم.
*از انتقال مهدويكيا 400 ميليون سود كرديم
در ادامه خبرنگاري از عابديني پرسيد آيا همان طوري كه فصل قبل مهدوي كيا را به پرسپوليس داديد در اين فصل هم احتمال دارد درخشان را به آن بدهيد گفت:صادقانه بگويم كه براي استخدام درخشان با رويانيان صحبت كردم و درباره اين كار از او مشورت گرفتم. در ابتداي فصل هم خودم پيشنهاد دادم كه درخشان به پرسپوليس برود وبراي اين كار با رويانيان تماس گرفتم. فصل پيش هم مهدويكيا را همين طوري به پرسپوليس نداديم. ما از انتقال او حدود 120 ميليون تومان از پرسپوليس گرفتيم و حدود 180 ميليون هم به مهدويكيا نداديم. بنابراين چيزي حدود 400 ميليون تومان از اين انتقال سود كرديم.
*هزينه امسال داماش 15 ميليارد تومان است
بهرام قويدل مالك باشگاه داماش در ادامه درباره اين كه چقدر امسال براي اين تيم خرج كرده است گفت: ما در سال گذشته كه اسپانسر پرسپوليس شديم 5.5 ميليارد تومان پول داديم. امسال هم آقاي عابديني گفتند كه خريد امتياز داماش 4.5 ميليارد تومان خرج دارد كه با احتساب هزينههاي تيم خريد بازيكن و مسائل ديگر هزينه يك سال ما چيزي حدود 15 ميليارد تومان شد. ما در داماش تا سال 93 به فكر درآمدزايي از فوتبال نيستيم چرا كه امكانش وجود ندارد اما پيشنهادهايي را به استانداري گيلان داديم كه از طريق آنها ميتوانيم هزينههايمان را جبران كنيم. يكي از اين پيشنهادهاي ما اين بود كه به جاي ورزشگاه عضدي يك ورزشگاه مدرن و پيشرفته درخارج از شهر بسازيم و در عوض ورزشگاه عضدي را به يك مركز تجاري يا مانند آن تبديل كنيم. سال بعد ميخواهيم تيم گراني را وارد ليگ كنيم كه بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كند. بنابراين افق ديد ما سه ساله است. ضمن اين كه در همين سه سال هم بعد تبليغاتي كار برايمان حائز اهميت است.
ادامه دارد...[/color:ccc7ded9a1]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
meraj130 در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:10 pm .
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 1:52 pm
سرمربی جدید تیم داماش با اشاره به اینکه "اگر نتوانم موفق باشم شهامت بالا بردن دست و تسلیم شدن را دارم"، تاکید کرد، مربی سفارش پذیری نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، حمید درخشان در نشست خبری عصر امروز چهارشنبه باشگاه داماش ضمن بیان مطلب فوق گفت: یکی از ارکان تاثیرگذار فوتبال، رسانهها هستند که من همیشه از انتقادات و رهنمودهای آنها استفاده میکنم.
درخشان با تشکر از مدیران باشگاه داماش که به وی اعتماد کرده و مسئولیت سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه را به او سپردند، ادامه داد: امیدوارم با مدیریت خوب و انسجامی که این باشگاه دارد تیم فوتبال داماش بتواند جایگاه فوتبالی خود را حفظ کرده، در نهایت جزو مدعیان لیگ شده و افتخارات خوبی را برای فوتبال گیلان کسب کند.
سرمربی جدید تیم داماش با تشکر از کادر فنی پیشین این تیم به ویژه امید هرندی که زحمات زیادی کشیده و تیم داماش را به جایگاه فعلی رسانده است، گفت: برنامههای خود را برای تیم داماش دارم و موبهمو آن را اجرا میکنم اما بنده به تنهایی تضمینی برای موفقیت نمیدهم، زیرا برای موفقیت در این راه نیازمند کمک و یاری مدیران باشگاه داماش و رسانهها هستم. امیدوارم با حمایت همه بتوانم لیاقتم را ثابت کنم.
وی بحث مهم در باشگاه داماش را کسب نتایج خوب و رسیدن به جایگاه بالاتر دانست و اظهار داشت: اگر بنده مشاوره بخواهم آقای عابدینی به من مشاوره میدهد.
"باید ارزیابی کنم که چه کسانی میتوانند در تیم داماش به من کمک کنند تا مجموعه خوبی را جمع کنیم"، درخشان با بیان این جمله در واکنش به اظهارات یکی از خبرنگاران که گفت: "شخصی در باشگاه داماش حضور دارد که به رختکن تردد کرده و برنامههای تاکتیکی را مطرح میکند"، ادامه داد: اگر با سفارش حج قبول شود که امروز همه ما حاجی بودیم! چگونه میگویید فردی پشت در ایستاده و یا به رختکن میآید که برنامههای تاکتیکی را بگوید؟! من مربی سفارش پذیر نیستم و اصلا چنین بحثی هم وجود ندارد.
خبرنگار دیگری از درخشان پرسید: "اگر داماش در این فصل موفق نشود نمیگویید من تیم را نبستهام؟"، که او این گونه پاسخ داد: روزی که به شهرداری تبریز رفتم وضع آن تیم بدتر از داماش بود و در رده هفدهم جدول قرار داشت. من در بدترین شرایط با خودم کلنجار رفتم ولی یکبار هم از من این حرف را از من نشنیدید که تیم را خودم نبستم، زیرا چنین صحبتی را فرار از مسئولیت میدانم.
وی ادامه داد: من تلاشم را انجام میدهم تا بهترین عملکرد را داشته باشم اما اگر نتوانستم شهامت آن را دارم که دستم را بالا گرفته و بگویم تسلیم هستم. هیچ وقت بهانه نیاورده و در بدترین شرایط هم برای موفقیت تیم خود تلاش کردهام.
درخشان اظهار داشت: هیچ مربی پیدا نمیشود که قول موفقیت و قهرمانی بدهد. اگر شما مربی را پیدا کردید که چنین قولی داد تمام زندگیام را میبخشم زیرا فوتبال غیر قابل پیش بینی است.
این مربی اضافه کرد: روزی میشود در بهترین شرایط تیم به بدترین تیم میبازید و یا در بدترین وضعیت تیم خوبی را میبرید. این فلسفه فوتبال است و باعث محبوبیت این رشته شده است. من تمام تلاشم را میکنم و امیدوارم خدا کمک کند تا موفق شوم.
وی در پایان در خصوص جذب علی انصاریان گفت: خودم نمیدانستم قرار سرمربی داماش شوم. من شب گذشته نخستین جلسه را با مدیران باشگاه داماش داشتم و امروز هم برای دومین بار با آنها ملاقات کردم. باید وضعیت تیم را ارزیابی و بعد از آن نفرات مدنظرم را اعلام خواهم کرد.
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط zxzx » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 1:52 pm
در مورد بحث اخر امیدوارم فقط حرف نباشه و به مرحله اجرا هم برسه به هرحال من به عنوان هوادار داماش و همیشه و در هر حال حمایت خواهم کرد به امید موفقیت داماش شهر باران
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 1:58 pm

خوش گذشت
هنوز نیومده شروع شد .......
انصاریان دیگه چه صیغه ای هست ؟!؟!؟!؟!؟
این یعنی چی ::: (هیچ مربی پیدا نمیشود که قول موفقیت و قهرمانی بدهد. اگر شما مربی را پیدا کردید که چنین قولی داد تمام زندگیام را میبخشم )
تو همین ایران مثالش بود ، اون سال که پرسپولیس قهرمان شد ، قطبی مربیش بود و قول هم داده بود !
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط zxzx » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:04 pm
علی انصاریان

داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:07 pm
[quote:0b8ebc9d3a="zxzx"]علی انصاریان

[/quote:0b8ebc9d3a]
کاری به خوب یا بد بودن انصاریان ندارم - فقط میخواستم بگم الان 36 سال داره!!!!!!
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط Legacy » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:13 pm
[quote:317b302b5b="miladcivil"]/10/ خوش گذشت
این یعنی چی ::: (هیچ مربی پیدا نمیشود که قول موفقیت و قهرمانی بدهد. اگر شما مربی را پیدا کردید که چنین قولی داد تمام زندگیام را میبخشم )
تو همین ایران مثالش بود ، اون سال که پرسپولیس قهرمان شد ، قطبی مربیش بود و قول هم داده بود ![/quote:317b302b5b]
میخوای من بجاش بهت قول قهرمانی بدم ؟؟؟
نکنه انتظار داری با این تیم قهرمانم بشیم ؟؟؟
یه زره این دیده منفی رو بزارین کنار بسته دیگه !!!!!!!!!!!!!!
-

Legacy
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
توسط pouri_sb » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:16 pm
من موندم چرا جلالی رو نیاوردن!

قبلا هم گفتم اخراج هرندی اشتباه بود و آوردن درخشان بدتر از اون! فکر کنم جلالی رو عابدینی خوابونده تو آبنمک برا لنگ :|
-

pouri_sb
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:21 pm
[quote:53d003c4e1="Legacy"][quote:53d003c4e1="miladcivil"]/10/ خوش گذشت
تو همین ایران مثالش بود ، اون سال که پرسپولیس قهرمان شد ، قطبی مربیش بود و قول هم داده بود ![/quote:53d003c4e1]
میخوای من بجاش بهت قول قهرمانی بدم ؟؟؟
نکنه انتظار داری با این تیم قهرمانم بشیم ؟؟؟
یه زره این دیده منفی رو بزارین کنار بسته دیگه !!!!!!!!!!!!!![/quote:53d003c4e1]
نه آقای وکیل مدافع ، تو قول قهرمانی واسه خودت نگه دار ، بدردت میخوره !
من نگفتم این یارو بیاد با این بضاعت فعلی تیم قول قهرمانی بده ، منظورم این بود معنی اون جملش چیه !!! برات مثال نقض
که حتی تو فوتبال ایران اتفاق افتاده هم آمردم .
البته متوجه شدم منظورت یه ذره بود ، اما چی بسه دیگه ؟ یعنی حق اظهار نظر در مورد مصاحبه مربی تیم نداریم ؟
دید منفی ندارم ، واقع بینانه هست ........
حالا وکیل جان نظرت در مورد انصاریان چیه ؟
دوستانه و برادرانه پیشنهاد میکنم دید الکی خوشبینانه و آدم سالم بودن نسبت به درخشان تغییر بدین .
من مطمئنم داماش با درخشان امسال تو لیگ میمونه و به امید خدا مشکلی نیست ، اما به شخصه دوست ندارم نسبت به افراد
ناسالم دید مثبت داشته باشم ..............
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:22 pm
قویدل:فصل بعد تیم گرانی را می بندیم/مجیدی را می خواستم به داماش بیاورم/کریمی را نمی خواهیم
مدیریت ورزش/مالک باشگاه داماش گفت:این فوتبال درآمدی که ندارد هیچ،هر روز هم باید منتظر ترکش های آن باشیم.
به گزارش اوج نیوز،شهرام قویدل در نشست خبری باشگاه داماش در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا برای درآمدزایی برنامه خاصی دارد عنوان کرد:در این فصل وقتی به داماش آمدیم،حدود 16 میلیارد پرداختی داشتیم که بیشتر آن بابت بدهی سال گذشته بود.می خواهیم باشگاه داماش را به اولین باشگاه سهامی عام تبدیل کنیم.از دیگر برنامه هایی که داریم،کارهای عمرانی است که برای آن دو ورزشگاه عضدی و سردار جنگل را درنظر داریم.
وی ادامه داد:روز پنجشنبه با مسولان شهر جلسه ای داریم تا یک ورزشگاه جدید اما با نام عضدی در خارج از شهر بسازیم و ورزشگاههای فرسوده هم به مکانهای تجاری تبدیل شوند تا برایمان درآمدزا باشند.اگر بخواهیم فقط چشم امید به فوتبال داشته باشیم حتی 50 درصد هزینه هایمان نیز جبران نمی شوند.
قویدل در پاسخ به این پرسش که قصد دارد فصل آینده تیم را چگونه ببندد گفت:دیدگاه ما برای فصل آینده این است که سهمیه آسیایی کسب کنیم .به همین دلیل تیم گرانی را خواهیم بست.
وی درباره شایعه حضور علی کریمی در داماش اظهار داشت:لطفا این حواشی را برای ما درست نکنید.اگر کریمی از باشگاه پرسپولیس جدا شده بود،شاید برای جذبش فکر می کردیم اما طی صحبت هایی که این اواخر با هیات مدیره داشتیم هیچ حرفی از جذب کریمی نبود.پرسپولیس هم به اندازه کافی حاشیه دارد و دیگر بحث پرسپولیس و داماش را از هم جدا کنید.
من در ابتدای فصل فرهاد مجیدی را برای تیم در نظر داشتم و می خواستم مذاکره کنم اما نشد.
قویدل درباره جریمه باشگاه داماش توسط کمیته انضباطی گفت:هنوز حکم اولیه را به ما ابلاغ نکرده بودند که شنیدیم حکم قطعی هم صادر شده است.این فوتبال درآمدی که ندارد هیچ،هر روز هم باید منتظر ترکش های آن باشیم.
مالک داماش درباره ابقا امیر عابدینی به عنوان مدیرعامل باشگاه اظهار داشت:من در آغاز حضورم به عابدینی زنگ زدم و گفتم خواستار ماندن شما در باشگاه هستم اما اگر دلتان با پرسپولیس است می توانید بروید که ایشان درخواست من را پذیرفتند.دلیلی ندارد اگر کسی طرفدار یک باشگاه است،حتما به آن خدمت کند.من استقلالی هستم اما تاکنون هیچ کاری برای استقلال و فتح الله زاده نکرده ام.
DAMASH per tutta la mia vita
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am
توسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:24 pm
عابدینی:نمی گذارم سرمربی تیمم من را تا لب پرتگاه ببرد و سپس او را عوض کنم/ اگر کریمی بازیکن پرسپولیس نبود،او را جذب می کردم
مدیرعامل باشگاه داماش گفت:در این فوتبال فقط روش های قدیمی دنبال می شود اما مثل اینکه نمی خواهند اصلاح مسائل را یاد بگیرند.
به گزارش اوج نیوز،امیر عابدینی در نشست خبری باشگاه داماش ضمن خیر مقدم به نمایندگان رسانه های گروهی اظهار داشت:ضرورت دارد حرفهای داماش جدید را از زبان مدیرعامل باشگاه بشنوید.از دید من اگر قلم شما نبود،هرگز ستاره ها به وجود نمی آمدند و من همواره انتقادات شما را هم دوست داشتم و برایشان احترام قائل بودم.
وی ادامه داد:سهام باشگاه داماش با مبلغ 4/5 میلیارد به شرکت صدرا فروخته شد و طی این توافق اسم تیم فوتبال داماش حفظ شد اما می خواهیم تیم های دیگر هم داشته باشیم.
مدیرعامل داماش درباره وضعیت حمید درخشان گفت:درخشان صبح امروز با باشگاه قرارداد امضا کرد و از بازی آینده روی نیمکت خواهد نشست.ما در فصل جاری مشکلی از لحاظ بودجه نداریم و سال آینده هم شرایط مالی بهتر از امسال خواهد بود و می توانیم با جایگاه مطلوب پاسخگوی هوادارانمان باشیم.مردم رشت هم می توانند به آینده تیمشان بیشتر امید داشته باشند.
عابدینی درباره همکاری قبلی خود با حمید درخشان عنوان کرد:اگر دوران مدیریت من در پرسپولیس را مرور کنیم،متوجه می شویم من و آقای درخشان آن زمان هم ارتباط خوبی با یکدیگر داشتیم.به جز یک دوره کوتاه که پروین هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت و به خاطر تفکرات متفاوت او ،درخشان یک سال از پرسپولیس جدا شد.
مدیرعامل داماش ادامه داد:درخشان در تمامی دوره های سخت پیش تیم بوده است.فرشاد پیوس پس از پایان دوران بازیگری اش به خارج از کشور رفت تا در دوره مربیگری شرکت کند و به هر فرد دیگری که توانستم در این راه کمک کردم.من اعتقاد دارم مربیان ما باید دانش خود را بیشتر کنند و هرگز هم با ترانسفر مربی موافق نبودم.
عابدینی درباره اینکه چرا مربیانی نظیر:قاسمپور و تارتاراز داماش جدا شدند اظهار داشت:من اصلا متوجه نمی شوم که یک سرمربی چگونه به خودش اجازه می دهد پس از باخت استعفا کند و حتی این موضوع را با مدیرعامل هم در میان نگذارد و من فردای این اتفاق این مساله را در روزنامه ها بخوانم.وقتی قاسمپور تصمیم گرفت از تیم جدا شود و ما در بی پولی بودیم،استخاره کرد و به من گفت برای ادامه همکاری با داماش خوب آمده اما من نمی خواهم اینجا بمانم چون می دانم بازیکنان به خاطر بی پولی بازی نخواهند کرد اما همه دیدند که ما پول ندادیم و بازیکنان هم بازی کردند.حالا هم وضعیت قاسمپور را می بینید.تارتار هم چنین مساله ای را به وجود آورد.البته او تا پایان فصل پیش ما ماند اما حرفهایم را نپذیرفت و به گهر پیوست که وضعیت او هم مشخص است.
وی درباره حضور امید هرندی در داماش گفت:ما در یک وضعیت بحرانی قرار داشتیم .پولی در باشگاه نبودو مالکان جدید هم نیامده بودند و ما هم گفتیم هرندی را بیاوریم.او آمد ،شرایط را برایش توضیح دادم و از اخلاقیات خودم در کار هم برایش گفتم.او هم پذیرفت.هرندی به خاطر مسائل فنی اخراج نشد و مشکلات انضباطی به وجود آورد.در حال حاضر هم فقط صحبت های او را تحمل می کنم.
عابدینی درباره ادعای سرمربی داماش مبنی بر دخالت وی در امور فنی اظهار داشت:این موضوع را یاد بگیرد و بپذیرید که هدایت از دخالت جداست.حتي اگر الكس فرگوسن روي نيمكت داماش بنشيند من حرفهاي مشورتي را به او ميزنم. هدايت با دخالت فرق دارد.من یک مدیر فنی هستم و می دانم درباره مسائل فنی چه می گویم.زمانی در کار استانکو دخالت کردم و نگذاشتم او بازیکن سرعتی در زمین قرار دهد و گفتم باید یک تمام کننده به میدان برود.در لحظه از من ناراحت شد اما پس از اینکه بازی را بردیم،از من تشکر کرد و فهمید دیدگاهم درست بوده است.من به صراحت می گویم که تیم را هدایت می کنم.درخشان اخلاق من را می شناسد و هر جا لازم باشد خودش از من مشاوره می گیرد.من هم در خدمتش هستم.
وی درباره اینکه اگر باشگاه پرسپولیس برای نیم فصل لیگ برتر درخشان را از داماش بخواهد او مانند سال گذشته که با جدایی مهدوی کیا در نیم فصل از داماش به پرسپولیس موافقت کرد این بار هم نظر مساعد دارد یا نه گفت:صادقانه بگویم در ابتدای فصل با درخشان صحبت کردم.گفتم به کمک رویانیان برود.با رویانیان هم حرف زدم و گفتم از درخشان در شرایط بحرانی استفاده کن.اما حالا که درخشان کاری در پرسپولیس ندارد،او را به هیات مدیره پیشنهاد دادم و از بین گزینه های دیگر رای قاطع را آورد که البته باز هم با رویانیان مشورت کردم.جدایی مهدوی کیا هم تنها به این دلیل بود که ما در نیم فصل پول نداشتیم به او بدهیم.ما از انتقال او حدود 120 ميليون تومان از پرسپوليس گرفتيم و حدود 180 ميليون هم به مهدويكيا نداديم. بنابراين چيزي حدود 400 ميليون تومان از اين انتقال سود كرديم.
عابدینی درباره حداقل نتیجه ای که درخشان باید بگیرد چیست اظهار داشت:درخشان تیم را می شناسد.تیمی که ما با پول اندک آن را بستیم و به همین خاطر قطعا تیم قوی نیست.قرارداد درخشان بر مبنای جایگاه تیم نیست و از او توقع نداریم که برای تیم سهمیه کسب کند یا اگر چهاردهم شد او را اخراج کنیم.در غصل بعد هم اگر او توانست در نیم فصل اول بین رده پنجم تا هشتم تیم را قرار دهد،در نیم فصل دوم از وی می خواهیم سهمیه را کسب کند.مربی که تیمش خوب بسته شده باید از 5 بازی ،11 امتیاز بگیرد.اگر اینطور نباشد دیگر نباید به او فرصت داد.من نمی گذارم سرمربی تیمم من را تا لب پرتگاه ببرد و سپس او را عوض کنم.مدیریت یعنی اداره سیستم به هنگام.
وی درباره شایعه مذاکره باشگاه داماش با علی کریمی گفت:کریمی قبل از اینکه در فصل پیش با پرسپولیس قرارداد ببندد ،نزد من آمد و از او خواستم اسطوره بودنش را با پیراهن پرسپولیس به پایان برساند.کریمی به داماش نمی آید.البته اگر بازیکن پرسپولیس نبود،او را جذب می کردم و الان تنها در این فکر هستم که چگونه به سردار کمک کنم تا از بحران خارج شود.
عابدینی درباره جریمه باشگاه داماش به دلیل تخلف هواداران این تیم در بازی مقابل ملوان اظهار داشت:مگر این هواداران را ما ساخته ایم که به خاطر آنها باشگاه را جریمه می کنند؟این هواداران از دل جامعه بیرون آمده اند .در این فوتبال فقط روش های قدیمی دنبال می شود اما مثل اینکه نمی خواهند اصلاح مسائل را یاد بگیرند.جالب است که فدراسیون جریمه را نقدی می خواهد آن وقت پول بلیط فروشی و در آمدهای ما را قطره چکانی می دهد.
مدیر عامل داماش درباره پیشنهادی که به وی برای خرید باشگاه گهر درود شده است گفت:با دوستان صحبت کردم و در حال بررسی این پیشنهاد هستم.شهرداری درود در ابتدای لیگ برتری شدن گهر خواست خودی نشان دهد و فکر کرد می تواند از پس تیم داری برآید.گفت زمین هایمان را می فروشیم و هزینه های تیم داری را متقبل می شویم.اگر این کار را می کردند،مردم آنها را دار می زدند.مگر می شود شهری که محروم است زمین هایش را هم بفروشند و آن را صرف هزینه های یک باشگاه کنند؟
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:27 pm
درخشان:امیدوارم داماش به جایگاه مدنظرم برسد/از هیات مدیره و مدیرعامل ممنونم
سرمربی جدید تیم داماش گیلان گفت:من برای داماش جایگاه ویژه ای را مدنظر دارم که امیدوارم به آن برسیم.
به گزارش اوج نیوز،حمید درخشان در نشست خبری باشگاه داماش اظهار داشت:به دوستان رسانه ای خیر مقدم می گویم.از دید من رسانه ها یکی از ارکان تاثیرگذار ذر فوتبال هستند و با انتقادات خود به فوتبال کشور کمک می کنند و این تاثیر گذاری و کمک به ویژه در فوتبال ملی بیشتر وجود دارد.
وی افزود:از اعضا هیات مدیره باشگاه و عابدینی تشکر می کنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند و امیدوارم داماش بتواند به یکی از مدعیان تبدیل شود.از هرندی که زحمات زیادی هم کشید سپاسگزارم و همچنین از تلاش بازیکنان تا اینجای فصل ممنون هستم.من برنامه های خود را داماش دارم و آنها را اجرا خواهم کرد.از دید من هیچ موفقیتی حاصل نمی شود مگر اینکه افرادی که در فوتبال هستند،از نظر مالی و امکانات تیم را ساپورت کنند.من برای داماش جایگاه ویژه ای را مدنظر دارم که امیدوارم به آن برسیم
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:27 pm
درگیری لفظی در نشست خبری باشگاه داماش/عابدینی خطاب به یک خبرنگار:پاسخ سوالت را از همکارانت بپرس که اصالت رشتی دارند!
نشست خبری باشگاه داماش با حواشی همراه بود.
به گزارش اوج نیوز،در این جلسه که عصر روز چهارشنبه در دفتر باشگاه داماش در تهران برگزار شد ،نماینده یکی از روزنامه های ورزشی کشور از امیر عابدینی سوالی پرسید که با عکس العمل مدیرعامل داماش همراه شد.
عابدینی ابتدا از آن خبرنگار نام رسانه متبوعش را پرسید و پس از آن گفت:برو از دوستانی که در تحریریه داری و اصالت رشتی دارند پاسخت را بگیر!
آن خبرنگار گفت که سوالش را خودش طرح کرده و ارتباطی با روزنامه ندارد اما عابدینی کوتاه نمی آمد و تاکید داشت این سوال را به خبرنگار داده اند.
این بگو مگو باعث شد برای دقایقی جو نشست خبری ملتهب شود.
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:28 pm
حمید درخشان: امیدوارم مانوئل بتواند پرسپولیس را از بحران خارج کند/ برای داماش سه بازیکن جدید میگیریم
لیگ برتر - سرمربی جدید داماش میگوید این تیم را به جایگاهی شایسته در لیگ برتر میرساند.
به گزارش خبرآنلاین؛ حمید درخشان سرمربی جدید داماش گیلان در مورد قبول مسئولیت در این تیم میگوید: «طی صحبتهایی که با عابدینی داشتم، تصمیم گرفتم سرمربیگری داماش را قبول کنم. البته شروطی را هم برای تیم در نظر گرفتهام که باید به آنها عمل شود. یک سری امکانات نداریم که باید فراهم شوند. همچنین سه بازیکن جدید هم باید جذب کنیم که عابدینی با همه اینها موافقت کرده.»
درخشان در مورد اینکه گفته میخواهد داماش بین 6 تیم اول لیگ برتر قرار بگیرد هم میگوید: «درست است. من میخواهم داماش را به جایگاهی شایسته در لیگ برتر برسانم. این تیم پتانسیل خوبی دارد و فقط باید در برخی نقاط تقویت شود. اگر این اتفاقات رخ دهد، ما میتوانیم بین 6 تیم اول قرار بگیریم.»
سرمربی داماش گیلان در مورد همکاریاش با باشگاه پرسپولیس هم میگوید: «طبیعی است که وقتی سرمربی داماش شدهام، دیگر نتوانم در خدمت پرسپولیس باشم. البته هر کاری که از دستم برآید انجام میدهم. من پرسپولیس را دوست دارم و برای موفقیت آن هر کاری لازم باشد انجام میدهم. ولی در شرایط فعلی طبیعی است که از این تیم دور شوم.»
درخشان در مورد شرایط فعلی پرسپولیس هم صحبت میکند: «همه میدانیم که پرسپولیس امسال مشکلاتی دارد و خوب نتیجه نگرفته. توقعی که از این تیم وجود دارد، بسیار بالاتر از این است. من هم امیدوارم مشکلات پرسپولیس حل شود و این تیم از بحران نجات پیدا کند. ولی هرچه دیرتر این اتفاق بیفتد، کار سختتر میشود. هرچه بگذرد حاشیهها بیشتر میشود و تیم سختتر میتواند به نتایج ایدهآل دست پیدا کند. امیدوارم مانوئل توان این را داشته باشد که پرسپولیس را از بحران خارج کند.»
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط Mordab » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 2:29 pm
علی انصاریان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقای عابدینی من میتونم از دست شما سرمو محکم بکوبم به میز...
اخه من نمیدونم ما رشتیها به کی بدی کردیم که الان باید تقاص پس بدیم و تو بشی مدیر عامل تیم ما...
اخه این همه عذاب بخدا انصاف نیست...
-

Mordab
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان