[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اشتباهی کوچک ، تاوانی بزرگ

اشتباهی کوچک ، تاوانی بزرگ

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

اشتباهی کوچک ، تاوانی بزرگ

پستتوسط milad1987 » جمعه سپتامبر 14, 2012 3:01 pm

نمیخوام با گذاشتن این نام با عنوان کوچک حرکت بازی دربی خودمونو کوچیک جلوه بدم که چه بهتر بود این اتفاق رخ نمیداد ولی قیاص من دیگر ورزشگاه های کشور میباشه چرا که حرکات بدتر در ورزشگاه های دیگر رخ میده حتی در بازی های رسمی و کسی به خودش نمی گیره هنوز بازی کره شمالی یادمون نرفته که تماشاگران با پرتاب مواد آتش زا در یه بازی رسمی در تهران باعث نیمه کاره ماندن بازی شدن دیگه نمیخوام اتفاقات همین فصل و فصل قبل رو بازگو کنم .
دربی که درش هیجان نباشه به چه دردی میخوره ( نمی خوام کارمونو توجیح کنم که کاملا مخالف فحاشی هستم) هیجان دربی در تمام ورزشگاهها هست حال باید دید آیا در همجا مثل اینجا فقط با یه تیم برخورد میشه و دیگر تیم ها به راحتی با سیاسی بازی و لابی گری قسر در میروند و سر ما بی کلا .
تنها هدف من از ایجاد این تاپیک به عنوان یه هوادار از اشتباهی که شد و به ناحق موجب جریمه سنگینی شد از کادر فنی و بازیکنان داماش عذرخواهی کنم که تو این شرایط سخت تو این همه فشار بجای این که گوشه ای از مشکلات تیمو بگیریم ایجاد مشکل کردیم و من از این بابت شرمنده کادر فنی و بازیکنا هستم به خصوص و به خصوص امید هرندی که کارو واسش خیلی سخت کردیم انشاالله که با غیرت بازیکنا و کادر فنی از این مشکل سختم با سربلندی و پیروزی بیرون میایم در انتها از دوستان میخوام که بیان و با دادن روحیه به بچه ها تو قزوین اشتباهشونو جبران کنن و تو همین تاپیکم با حمایت از تیم موجب غرور تیم بشیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط milad1987 در شنبه سپتامبر 15, 2012 6:52 am .
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

Re: اشتباهی کوچک ، تاوانی بزرگ

پستتوسط hamed3 » جمعه سپتامبر 14, 2012 4:32 pm

[quote:449ccf6f39="milad1987"]نمیخوام با گذاشتن این نام با عنوان کوچک حرکت بازی دربی توست خودمونو کوچیک جلوه بدم که چه بهتر بود این اتفاق رخ نمیداد ولی قیاص من دیگر ورزشگاه های کشور میباشه چرا که حرکات بتر در ورزگاه های دیگر رخ میده حتی در بازی های بین اللملی و کسی به خودش نمی گیره هنوز بای کره شمالی یادمون نرفته که تمیاشاگران در یه بازی ملی با پرتاب مواد آتش زا در یه بازی رسمی در تهران باعث نیمه کاره ماندن بازی شدن دیگه نمیخوام اتفاقات همین فصل و فصل قبل رو بازگو کنم دربی که درش هیجان نباشه به چه دردی میخوره ( نمی خوام کارمونو توجیح کنم که کاملا مخالف فحاشی هستم) هیجان دربی در تمام ورزشگا ها هست حال باید دید آیا در همجا مثل اینجا فقط با یه تیم برخورد میشه و دیگر تیم ها به راحتی با سیاسی بازی و لابی گری قصر در میروند و سر ما بی کلا تنها هدف من از ایجاد این تاپیک به عنوان یه هوادار از اشتباهی که شد و به ناحق موجب جریمه سنگینی شد از کادر فنی و بازیکنان داماش عذرخواهی کنم که تو این شرایط سخت تو این همه فشار بجای این که گوشه ای از مشکلات تیمو بگیریم ایجاد مشکل کردیم و من از این بابت شرمنده کادر فنی و بازیکنا هستم به خصوص و به خصوص امید هرندی که کارو واسش خیلی سخت کردیم انشاالله که با غیرت بازیکنا و کادر فنی از این مشکل سختم با سربلندی و پیروزی بیرون میایم در انتها از دوستان میخوام که بیان و با دادن روحیه به بچه ها تو قزوین اشتباهشونو جبران کنن و تو همین تاپیکم با حمایت از تیم موجب غرور تیم بشیم[/quote:449ccf6f39]
[color=red:449ccf6f39]کلا با شیمی نظر موافقم ولی معنی چندتا کلمه یَ متوجه نُبُستم.
توست[/color:449ccf6f39] خط اول میانی یعنی چی؟ [color=red:449ccf6f39]بتر در ورزگاه[/color:449ccf6f39] خط دوم میان یعنی چی؟ [color=red:449ccf6f39]اللملی[/color:449ccf6f39] دِ چیسه؟ [color=red:449ccf6f39]بای کره[/color:449ccf6f39] دِ کُنه؟ [color=red:449ccf6f39]تمیاشاگران[/color:449ccf6f39] کیانید؟
[size=16:449ccf6f39][color=black:449ccf6f39]آخه چره اَنقَدَر غلط املایی براااا![/color:449ccf6f39][/size:449ccf6f39]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه سپتامبر 14, 2012 6:20 pm

چرا پارسال مل مل استیل آذینو محروم از تماشاگر نکردن، من مطمعنم که اگه بازیه رفت توو زمین اونا بود محروم نمیشدن، بخاطر اینکه اون کثیفا کلی لابی و پارتی دارند.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه سپتامبر 14, 2012 6:25 pm

چرا پارسال مل مل استیل آذینو محروم از تماشاگر نکردن، من مطمعنم که اگه بازیه رفت توو زمین اونا بود محروم نمیشدن، بخاطر اینکه اون کثیفا کلی لابی و پارتی دارند.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه سپتامبر 14, 2012 9:25 pm

واقعا می اعصاب خورده /9/ آخه 2 تا بازی محروم از تماشاچی اونم خارج استان ان دِ خلی نامردیه
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » شنبه سپتامبر 15, 2012 5:41 am

میریم قزوین همه ی ما هوادارای واقعی !!!!! چه با اتوبوس چه با ماشینای شخصی!!!!!! و با حضورمون جواب این بی عدالتی رو میدیم
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

Re: اشتباهی کوچک ، تاوانی بزرگ

پستتوسط milad1987 » شنبه سپتامبر 15, 2012 6:57 am

[quote:2dafb52950="hamed3"][quote:2dafb52950="milad1987"]نمیخوام با گذاشتن این نام با عنوان کوچک حرکت بازی دربی توست خودمونو کوچیک جلوه بدم که چه بهتر بود این اتفاق رخ نمیداد ولی قیاص من دیگر ورزشگاه های کشور میباشه چرا که حرکات بتر در ورزگاه های دیگر رخ میده حتی در بازی های بین اللملی و کسی به خودش نمی گیره هنوز بای کره شمالی یادمون نرفته که تمیاشاگران در یه بازی ملی با پرتاب مواد آتش زا در یه بازی رسمی در تهران باعث نیمه کاره ماندن بازی شدن دیگه نمیخوام اتفاقات همین فصل و فصل قبل رو بازگو کنم دربی که درش هیجان نباشه به چه دردی میخوره ( نمی خوام کارمونو توجیح کنم که کاملا مخالف فحاشی هستم) هیجان دربی در تمام ورزشگا ها هست حال باید دید آیا در همجا مثل اینجا فقط با یه تیم برخورد میشه و دیگر تیم ها به راحتی با سیاسی بازی و لابی گری قصر در میروند و سر ما بی کلا تنها هدف من از ایجاد این تاپیک به عنوان یه هوادار از اشتباهی که شد و به ناحق موجب جریمه سنگینی شد از کادر فنی و بازیکنان داماش عذرخواهی کنم که تو این شرایط سخت تو این همه فشار بجای این که گوشه ای از مشکلات تیمو بگیریم ایجاد مشکل کردیم و من از این بابت شرمنده کادر فنی و بازیکنا هستم به خصوص و به خصوص امید هرندی که کارو واسش خیلی سخت کردیم انشاالله که با غیرت بازیکنا و کادر فنی از این مشکل سختم با سربلندی و پیروزی بیرون میایم در انتها از دوستان میخوام که بیان و با دادن روحیه به بچه ها تو قزوین اشتباهشونو جبران کنن و تو همین تاپیکم با حمایت از تیم موجب غرور تیم بشیم[/quote:2dafb52950]
[color=red:2dafb52950]کلا با شیمی نظر موافقم ولی معنی چندتا کلمه یَ متوجه نُبُستم.
توست[/color:2dafb52950] خط اول میانی یعنی چی؟ [color=red:2dafb52950]بتر در ورزگاه[/color:2dafb52950] خط دوم میان یعنی چی؟ [color=red:2dafb52950]اللملی[/color:2dafb52950] دِ چیسه؟ [color=red:2dafb52950]بای کره[/color:2dafb52950] دِ کُنه؟ [color=red:2dafb52950]تمیاشاگران[/color:2dafb52950] کیانید؟
[size=16:2dafb52950][color=black:2dafb52950]آخه چره اَنقَدَر غلط املایی براااا![/color:2dafb52950][/size:2dafb52950][/quote:2dafb52950]
مرسی از تذکرت
اشتباه کردم و قبول میکنم غلط املایی زیاد داشت شرمنده
داشتم اینو مینوشتم تو محل کار بودم یه هو از هر طرف مشتری اومد نفهمیدم چطور نخونده تایید کردم همیشه هرچی میذارم اول میخوندم اینبار نخونده ارسال کردم که اینجوری شده باز شرمنده
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » شنبه سپتامبر 15, 2012 9:26 am

اخبار ورزشی گفت بازی پرسپولس با نفت با حضور تماشیچی ها برگذار میشه یعنی یک جلسه محرومیت پرسپولیس هیچ بعد تیم مارو دو جلسه محروم میکنن اونم خارج از استان واقعا مسخره ست
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Farzad-7091 » شنبه سپتامبر 15, 2012 9:30 am

اخبار ورزشی گفت بازی پرسپولس با نفت با حضور تماشیچی ها برگذار میشه یعنی یک جلسه محرومیت پرسپولیس هیچ بعد تیم مارو دو جلسه محروم میکنن اونم خراج از استان واقعا مسخره ست
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان