توسط Rasht-knight » سه شنبه جولاي 31, 2012 9:45 pm
من یه نظری دارم نمیدونم شما هم باهام موافقین یا نه:وقتی تیم همسایه در خارج از خانه بازی داره.. داماش روز بعدش در خانه بازی داره واین یعنی پخش مسابقه ی هر دو دیدار که خیلی هم خوبه...اما من موندم تو این که چرا وقتی داماش خارج از خانه بازی داره همون روز تیم همسایه تو خونه بازی میکنه که این یعنی پخش دیدار تیم همسایه و ما از دیدن دیدار تیممون داماش محروم میمونیم.این اتفاق بارها و بارها افتاده که نمونش همین بازیه هفتهی بعده.البته بعضی وقت ها هم این موضوع عکس میشه ولی اکثرن دامن تیم ما رو میگیره.نمی دونم سازمان لیگ نمی تونه یه جور تاریخ ها رو بچینه تا استان هایی که دو نماینده مثل ما دارن بتونن دیدار هر دو تا نمایندشون رو پخش مستقیم کنن. واقعا کسی نمیخواد پیگیر این قضیه بشه.همه که نمیتونن برن استان دیگه تیمشونو حمایت کنن.امیدوارم این قضیه رو یه جوری به گوش مسولین برسه تا حداقل بازیهای بعد تر این قضیه رو شاهد نباشیم.همون طور که نماینده های تهران بازیشون مستقیم پخش میشه ما هم فقط میخوایم از شبکه ی استانی خودمون بازی تیم های استانی خودمونو ببینیم.فکر نمیکنم بازی داماش و همسایه تو دو روز مجزا باشه اتفاقی بیافته.نظر شما چیه؟
برای موفقیت داماش صلوات.... " یه کم بلند تر بفرست "