[quote:bd44af7bc3="keyvan"][quote:bd44af7bc3="meraj130"]به نظر من باید یه کار جالب رو تو ورزشگاه راه بندازیم و اونم شهارهای سه طرفه هست - مثلا : تیفوسی ها میگن : قویدل - جایگاه اچ میگه : امیر خان - و جایگاه اس میگن : داماش بشه جاویدان ( البته نظر من اینه که جایگاه پشت نیمکت ( تخمه شکنا) رو هم باید یه جوری به وجد آورد - نظر من اینه که صادق و تقی که نقشی در استادیوم ندارن برن پشت نیمکت و اونورو فعال کنن - یعنی دوتا لیدر نمیتونن یه جایگاه کوچیک رو فعال کنن .
در صورت فعالسازی پشت نیمکت میشه تو شعارهای سه طرفه موفق تر بود[/quote:bd44af7bc3]
امان از این پشت نیمکت... نه موج مکزیکی میرن/نه تشویق میکنن ... آخه چرا میان استادیوم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چیکارشون باید کرد

[/quote:bd44af7bc3]
خوب به نوعی هم میشه بهشون حق داد،چون تقریبا از نقاط اصلی تشویق دورند...
شما حساب کن اون جایگاه از سمت چپ که توسط ورودی استادیوم جدا شده،از سمت راست هم که ساختمون جایگاه ویژه و کنفرانس و ... جدا شده
هم اینکه تا اونجایی که من متوجه شدم هیچ تحریک کننده ای ندارند،مسلما تو این جور جوها میشینن و تنها محو تماشای تشویقهای جایگاههای دیگه میشن...
شما حساب کن همین سه جایگاه اول هم که به نوعی زنجیر وار وصل هستند به جایگاههای اس،اچ،و تیفوسی ها زیاد مثل این سه جایگاه تشویق نمی کنند،چه برسه به جایگاه پشت نیمکت...
باید سه چهار نفر از لیدرها پخش بشن تو جایگاه پشت نیمکت...
میگم به نظرم بد نیست بعد اینکه تمام مسائل باشگاه مرتفع شد،و کانون هوادارا راه اندازی شد،جوری بشه که لیدرای باشگاه هم مجهز به وای فای بشن،تا هماهنگی بیشتری بین جایگاههای مختلف بوجود بیاد،البته اگه واسه نیروی انتظامی مشکلی ایجاد نکنه،ولی خوب راههای ارتباطی زیاد هست..
به نظرم از امروز بشینیم فکر کنیم به ایده های نو،این ایده ها در مورد همه چیز میتونه باشه،از تشویق کردن تو استادیوم گرفته تا راه اندازی سامانه های اطلاع رسانی جمعی....
بخشهایی رو که خودمون به عنوان هوادار میتونیم جامه ی عمل بپوشونیم،اجرا کنیم،اونجاهایی هم که از توان ما خارجه،از طریق کانون به گوش مسئولای باشگاه برسونیم...
باید یک داماش آسیایی که چه عرض کنم،داماش اروپایی(از لحاظ ساختار و هوادارا بسازیم)...