[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سرپرست فولاد:هواداران داماش مثل تماشاگران آلمان بودند

سرپرست فولاد:هواداران داماش مثل تماشاگران آلمان بودند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

سرپرست فولاد:هواداران داماش مثل تماشاگران آلمان بودند

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:37 pm

[color=red:24b03dbc8c][size=18:24b03dbc8c]سرپرست فولاد خوزستان در گفتگو با پانا:

هواداران داماش مثل تماشاگران آلمان بودند[/size:24b03dbc8c][/color:24b03dbc8c]
[color=black:24b03dbc8c]

[b:24b03dbc8c]سرپرست فولاد خوزستان گفت: هواداران داماش طوری تیمشان را تشویق می کردند که به یاد تماشاگران آلمان در یورو 2012 افتادم.
[/b:24b03dbc8c]
حسین ابن قاسم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص تساوی فولاد مقابل داماش اظهار داشت: بازی خیلی خوبی بود ولی روی چمن مصنوعی عادت نداشتیم بازی کنیم. این قدر زمین بد بود که استوک 4 بازیکن ما شکست. استوک بازیکن رومانیایی ما هم خراب شد و او تعجب کرده بود.

وی افزود: در مجموع بازی خوبی بود که سرعت قابل توجهی داشت. 2 تیم برای گلزنی موقعیت های خیلی خوبی داشتند به خصوص تیم ما که فرصت های زیادی را از دست داد. باید برنده می شدیم چون موقعیت های ما بیشتر هم بود با این حال فکر می کنم تساوی در بازی اول آن هم خارج از خانه بد نباشد.

[b:24b03dbc8c]سرپرست فولاد خوزستان تصریح کرد: تیم داماش خوب و جنگنده کار کرد. تماشاگرانش سنگ تمام گذاشتند و طوری تیم خود را حتی وقتی عقب افتاد، تشویق می کردند که یاد تماشاگران آلمان افتادم. آلمان وقتی در یورو از ایتالیا عقب افتاد و در نهایت باخت، تا لحظه آخر تشویق شدند. تشویقشان جالب بود و فرکی هم که می خواست به بازیکنان دستور تاکتیکی بدهد، صدا به صدا نمی رسید. هیچ توهینی نکردند و خیلی مودب بودند. امیدوارم دیگر ورزشگاه های ما هم این طور باشد. به نوبه خود از آنها تشکر می کنم. واقعا باشگاه داماش و هیات فوتبال استان گیلان هرکاری توانستند برای ما انجام دادند.[/b:24b03dbc8c]

ابن قاسم گفت: تیم ما خیلی خوب کار کرد. با این که 4 بازیکن اصلی نبودند ولی هماهنگی خوبی داشتیم. لئوناردو، نوری، کلانتری و پورخسروانی نبودند. این بازیکنان در بازی های بعدی می توانند بازی کنند. البته با همین نفرات هم باید نیمه اول کار داماش را تمام می کردیم ولی گلر آنها خوش درخشید.

وی تاکید کرد: تیم ما باتجربه تر و قوی تر از فصل گذشته شده و انتظار می رود امسال بتوانیم سهمیه آسیا را بگیریم. البته از الان خیلی زود است در مورد تیم ها قضاوت کنیم ولی باید بالاخره هدفی باشد که برای رسیدن به آن تلاش کرد. فکر می کنم پتانسیل تیم ما خیلی خوب است و می تواند به این هدف برسد.

ابن قاسم با اشاره به بازی با سپاهان گفت: بازی سختی است ولی در اهواز قطعا به دنبال برد هستیم و حتی بهتر از بازی مقابل داماش کار می کنیم. امیدوارم بتوانیم این تیم را شکست دهیم. هنوز از سپاهان شناختی نداریم. هدف ما فقط برد است و از همین الان باید امتیازات خانگی را جمع کرد. [/color:24b03dbc8c]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:41 pm

کاربر عزیزی به نام 888 این مصاحبه رو در گفتگوی ازاد آورده بود ولی به دلیل مهم بودن موضوع تایپیک جداگانه ای ایجاد شد تا همه این مصاحبه رو بخونند.
تشویق ها به گونه ای بود که مسئولین تیم حریف رو هم به تشویق وا داشت ولی ای کاش مسئولین قدر این هواداران رو بدونند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط eparsi » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:41 pm

یکی از اتفاقهایی که برای من جالب بود بعد از مدتها یکی از رفیقام آوردم ورزشگاه برای اولین بارش بود خیلی بهت زده شده بود میگفت یعنی داماش اینقد طرفدار داره چقد اینا پرشور هستن فکر نمیکردم هوادارای داماش اینطوری باشن
طرفدار داماشیم تا آخرم باهاشیم /11/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:47 pm

فردا این مطلبو در روزنامه تماشا کار میکنیم و پس فردا چاپ میشه /12/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:47 pm

اگر توجه کرده باشید زمانی تیم به بازی برگشت که هوادارا تیمو به شدت تشویق می کردن و معنی واقعی یار دوازدهم رو به فوتبال ایران نشون دادن
امیدوارم تمام بازی هامون همچین جوی باشه تو سانتیاگو عضدی ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:47 pm

تاکورشود دشمن /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:48 pm

من از پارسال میگفتم چند تااز بچه های پشت دروازه بیان روبرو جو فوق العاده میشه ولی...
خوشحالم که بالاخره این اتفاق امسال افتاد.یه جورایی میشه گفت گل مساوی را ماهوادارا زدیم با اون تشویقی که تو اون چند دقیقه قبل گل انجام شد.

در ضمن خیلیا میگن بچه های پشت دروازه پرشورترن-قبول ولی بچه های پشت دروازه همه پایه ی تشویقن ولی کسایی که روبرو میشینن اکثرا میخوان بشینن بازی رو نگاه کنن و واداشتن اونا به تشویق خیلی سخت تره وکار لیدرای روبرو خیلی سخت تر از لیدرای پشت دروازه ست
امیدوارم این جو ادامه داشته باشه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در يکشنبه جولاي 22, 2012 6:50 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:48 pm

تشویق های قبل از گل داماش واقعا مثال زدنی بود...
من پشت دروازه نشسته بودم به همراه بچه هایی که 90 دقیقه سرپا تشویق کردیم داماشو.
زنده باد آبراران /23/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه جولاي 22, 2012 6:59 pm

شما توي جمعيت بوديد و زياد متوجه صداي وهمناك تماشاگران نشديد من بهمراه 20 نفر داماشي به جايگاه ميهمان نفوذ كرديم و اون جلو نشستيم ؛ دوستان تيفوسي فكر ميكردند كه ما اهوازي هستيم ولي بعد پرچم داماش رو كه در اورديم حدود 2000 نفر تيفوسي مارو به شدت تشويق كردند و ما هم بسيار هماهنگ جوابشونو داديم؛ خيلي جالب بود راه نفوذ به جايگاه مهمان رو پيدا كرديم؛ ولي واقعا تشويق هاي جايگاه روبرو هم منظم شده بود ، بليط هم گرون شد يه خوبيايي هم داشت اينكه فقط مخلصاش ميان ورزشگاه، ضمنا از آقاي ابن قاسم و اقاي فركي و آدمايي ازين دست بايد سپاسگذاري كرد كه خورشيد حق تو دلشون زندست؛ نه اينكه از ما تعريف كردن ؛بلكه واقعيت را انكار نكردند بازم ميگم مخلص اينجور ادما هستند حالا از هر كجا باشند
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 22, 2012 7:00 pm

واقعا دست پزمان درد نکنه سمت راست و چپ پشت دروازه با پژمان هماهنگ شده بودند کار هرکسی نیست امسال پتانسیل تشویقمون چند برابر شده چون هماهنگ کردیم که همه یکجا نباشیم و در استادیوم پخش بشیم،روبه روی جایگاهم خیلی هماهنگ تر شده بود و تشویق های یک صدایی انجام داد دم همشون گرم، ولی یک نکته برای شعارهایی که میخواین تمام استادیوم جو بگیره باید حتما از پشت دروازه شروع بشه یعنی هر تشویقی که میخواین یک دست و یک صدا کل ورزشگاه بگند باید از پشت دروازه شروع بشه تا جایگاهاش دیگه جو و بگیرند چون پشت دروازه گوشه هستد مردم راحت تر باهاش یک دست میشند مثل همون تشویقی که باعث شد داماش برنده بازی بشه از تمام بچه هایی که جو کنترل کردند و نزاشتند که هیچ توهینی به شخص و گروهی بشه ممنون،امسال فقط سال داماش هست و به هیچ تیمی ما کار نداریم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه جولاي 22, 2012 7:11 pm

واقعا از این لیدرهای جدید که در جایگاه S و H و تیوفوسی ها بودند کمال تشکر و سپاس گزاری رو دارم....واقعا دستشون درد نکنه هیچ وقت این جایگاه رو اینطوری ندیده بودم...کاملا مودبانه و با شور و عشق تشویق کردند طوری که من داره لحظه شماری می کنم که بازی با پیکان فرا برسه....واقعا به این لیدرها و هوادارهای جوان افتخار می کنم.
در ضمن خواهشا یکی این لیدرهای دلقک و مسخره قدیمی رو جمع کنه(عباسه اکبره, اسمشون رو دقیق نمی دونم)واقعا از دیدنشون احساس حقارت می کنم,به خدا اینها به درد سیرک می خورند,اینها لیاقت ندارند که لیدر باشند...
به امید موفقیت همه جوانان باهوش و با غیرت گیلانی....عاشق نسل جدید گیلانیها هستم دیگه :P :P
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 22, 2012 7:34 pm

از مهندس عابدینی می خوام خودش رو برای جریمه احتمالی کمیته انضباطی برای داماش آماده کنه و زودتر پول رو به حساب شخصی آقای حسن زاده عزیز و عادل بریزه تا آقایان خودشون رو به زحمت نندازند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط doctor » يکشنبه جولاي 22, 2012 7:52 pm

من بعد از مدت ها به ورزشگاه رفتم واز دیدن آن همه جوان پرشور وباحال عشق کردم . نسل امروز جوانان ما با هیچ نسلی قابل مقایسه نیستند. تشویق این همه تماشاگر یار دوازدهم تیم داماش بود. اگه تشویق این تماشاگران نبود ؛ این تیم در مقابل تیم آماده فولاد شکست می خورد. از نکات جالب این بازی تشویق دروازبانمان پس از خوردن گل بود ؛ که من لااقل در این استادیوم شاهد چنین حرکتی نبودم . واقعا دست تمام تماشا گران را می بوسم . در انتظار حضور پرشور تر وحماسی تر در بازی بعدی هستیم .
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 22, 2012 7:59 pm

من بار ها گفته بودم که که اگه توانایی که بچه های تیفوسی دارن تقسیم بشه میتونیم ورزشگاه رو منفجر کنیم .من خودم توی شوک بودم که بچه های تیفوسی چرا این قدر با بچه های H هماهنگ هستن .
عادل فردوسی پور امیدوارم معنی خود جوش رو بفهمه .
امیدوارم کسایی که ادعا می کنن که تشویق یعنی وحشی بازی و بمب ترکوندن و چاقو کشید بفهمن.
*******(( مـا ادعــا فـرهنـگ نداریـــم فقط داریــم عـادی زندگـی میکنیـم ))********
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه جولاي 22, 2012 8:07 pm

تنها نکته منفی تماشاگرا حضور مجدد صادق و عباس و همراهی بعضی از تماشاگرا با اونا بود.اونا بهتره برن پشت نیمکت.اونجوری خیلی بهتره
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟