[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هواداران H و تیـفوسی

هواداران H و تیـفوسی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

هواداران H و تیـفوسی

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 9:19 am

دوستان نظر همه تون رو برای جمع شدن برای هماهنگی شـعار های فصل بعد اعلـام کنید تـا یک روز رو برای هوادارن اختصاص بدیم همه توی استادیوم جمع بشیم تـا برای تمرین شعار های فصل آینده آمادگی داشته باشیم .
این تیـم فکر کنیم بزرگ تر از اونی هست که بخوایـم چند شعر داشته باشیم که به تقلید از بقیه شعار هاست البته امسـال تو تنوع شعار ها بی نظیر بودیم اما هنوز تیم یک سرود برای بــرد نداره "شعار هایــی نداریم کـه از اسـطوره باشه "شعـار هایی نداریم به همه تحمیل کنیم که این تیم بومی هستش چون شاهین بوشهر با این که بومی زیاد نداشت و بازیکن پیر تیم های پایتخت رو داشـت بـه خـاطـر هـواداران توی رسـانـه ها بومی اقـراغ شـده بـود.
سال قبل که ما ادعا مـی کردیم لیـدر نیـاز نیســت امثال باید اثـبات کنـیم .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در يکشنبه جولاي 01, 2012 3:49 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 01, 2012 9:54 am

من خودم جیگاه H میشینم ولی .......میشه از دو قطبی بودن به سه قطبی بودن
تغیر داد پیشنهاد من جایگاه S هست دلیلم براش دارم چون S از روبرو جایگاه اول هست و H جایگاه آخر... احساس من اینه که این فصل میتونیم صدامونو بلند تر و رسا تر از فصل پیش باشه /11/ /11/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 01, 2012 10:13 am

من فکر می کنم جمع شدن همه روی یک سکو درست نیست و مشکلات آخر فصل پیش به وجود میاد ...
پیشنهاد من اینه که دوستانی که S و بقیه جایگاه ها می شینن ، سر جاهاشون بمونن و تلاش برای هماهنگ کردن سکوی خودشون کنند . ما توی H تقریبا به این هماهنگی رسیدیم که بخوایم یک شعاری رو شروع کنیم و اگه بچه های S یکم هماهنگ بودند با ما خیلی خوب می شد و مشکلی نبود ولی تا ما یک شعار رو شروع می کردیم اونا یک شعار دیگه رو می دادند که اوایل فصل ما خودمون رو هماهنگ می کردیم باهاشون ولی این نتونست ادامه پیدا کنه و اون موضوعات آخر فصل به وجود اومد ...
در آخر پیشنهاد من برای شعار اینه که یک شعار به زبان گیلکی کم داریم که باید دوستانی که ذوق دارند یک چیزی درست کنند ...
یک شعاری سپیدرود داره که که خیلی جالبه : " سپیدرود ، سپیدرود .... تو ایسی قهرمان ، گل بزن ، گل بزن .... امره یادگار "
شعار فوق مهمترین چیزی که داره اینه که به زبان گیلکی هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 10:15 am

S لیدر داره و بچه های لیدری اون زیر هستن اونجا مشکلات خاص خودش رو داره که ساده ترینش بحث و دعوا هستش .
اما میشه به پیشنهاد دیگه هم فکر کرد .اینکه جایگاه A هم برای بچه های سایت بشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 10:28 am

[quote:7047941020="pedram_1367"]من فکر می کنم جمع شدن همه روی یک سکو درست نیست و مشکلات آخر فصل پیش به وجود میاد ...
پیشنهاد من اینه که دوستانی که S و بقیه جایگاه ها می شینن ، سر جاهاشون بمونن و تلاش برای هماهنگ کردن سکوی خودشون کنند . ما توی H تقریبا به این هماهنگی رسیدیم که بخوایم یک شعاری رو شروع کنیم و اگه بچه های S یکم هماهنگ بودند با ما خیلی خوب می شد و مشکلی نبود ولی تا ما یک شعار رو شروع می کردیم اونا یک شعار دیگه رو می دادند که اوایل فصل ما خودمون رو هماهنگ می کردیم باهاشون ولی این نتونست ادامه پیدا کنه و اون موضوعات آخر فصل به وجود اومد ...
در آخر پیشنهاد من برای شعار اینه که یک شعار به زبان گیلکی کم داریم که باید دوستانی که ذوق دارند یک چیزی درست کنند ...
یک شعاری سپیدرود داره که که خیلی جالبه : " سپیدرود ، سپیدرود .... تو ایسی قهرمان ، گل بزن ، گل بزن .... امره یادگار "
شعار فوق مهمترین چیزی که داره اینه که به زبان گیلکی هست ...[/quote:7047941020]
با اون قسمت از حرفهاتون که گفتین باید گیلکی باشه خیلی موافقم .حالا که تیم از مالک تا مربی و بازیکنان بومی هستن نباید واویلا وایلایی که تهرانی از آبادانی ها تقلید کرد رو گفت.نباید لقب های بچه ها غیر گیلکی باشه مثلا داش علی نظیف کار.داش چیــــــه آخه ؟ما آبــرار به این زیبایی داریم .
در ضمن من در تایید نظر شما عرض کنم که بچه هایی از آستانه و لاهیجان و لشت نشا و... به عضدی میان که به نظرم باید شعار هایی داده بشه تا متوجه بشن این تیم قلمروش تا رشت محدود نمیشه .باید شعارهایی داد برای متوجه شدن به همه که داماش برای کل گیلان هستش
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 01, 2012 11:57 am

یک شعار ( نه توهین) هم برای هدایتی در نظر گرفته بشه بد نیست ، البته این که رفت مل مل مهم نیست ولی اینکه اول آمد تا داماش رو خریداری کنه و بعد سر از جای دیگه در اورد که ما نسبت به اون حساسیت داریم به نظر من خیلی حرکت نادرستی بود .اگرچه مطمئنم دیر یا زود از این رفتارش پشیمان می شه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه جولاي 01, 2012 2:30 pm

من قبلا هم گفتم.اینبار هم می گم.این توسعه و پیشنهاد من شاید همه جا استفاده بشه وتنها جایی که استفاده نمی کنه رشته.من نمی گم که چی بگیم، میگم که چطور بگیم که اثر بیشتری داشته باشه.
ما به جای اینکه هزارتا بزرگتر داشته باشیم که چی بگیم و چی نگیم،بیاییم بجای هزارنفر ،20 نفر هوادار که هم برش اجتماعی داشته باشند و هم اخلاق و هیکل بزرگ با لباس و یا کاور که متمایز کنه اونها رو نسبت به تماشاگرا.تو فاصله 10 یا 20 متری از هم باشند.نیاز نیست 100 تا شعار بلکه 10 تا شعار درست و حسابی رو انتخاب کنند و با هم هماهنگ باشند .اونقدر هماهنگ باشند که وقتی تو چشم هم نگاه می کنن بدونن چه شعاری با توجه به شرایط بازی بدن.
مثلا با عدد (1) همشون بدونن که چی باید بگن و یا باشماره (2) یه شعار دیگه .به شکلی که تموم ورزشگاه یک صدا و یک کلام بشه و وحدت کلمه داشته باشند.
وقتی که هماهنگی نباشه انگار که تو ورزشگاه تاس گم شده و فقط الکی 90 دقیقه گلومونو پاره کردیم بدون هیچ تاثیری نداره ...............
باتشکر /14/
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه جولاي 01, 2012 2:53 pm

[size=18:c562a514a2]یک پیشنهاد[/size:c562a514a2]

[align=center:c562a514a2][size=24:c562a514a2][color=darkblue:c562a514a2][b:c562a514a2]داماش ، قلبِ گیلانه[/b:c562a514a2][/color:c562a514a2]
[/size:c562a514a2]

[size=24:c562a514a2][color=darkred:c562a514a2][b:c562a514a2]قهرمانِ ایرانه[/b:c562a514a2][/color:c562a514a2][/size:c562a514a2]
[/align:c562a514a2]
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 3:30 pm

[quote:6a2641aeee="vahidn"]من قبلا هم گفتم.اینبار هم می گم.این توسعه و پیشنهاد من شاید همه جا استفاده بشه وتنها جایی که استفاده نمی کنه رشته.من نمی گم که چی بگیم، میگم که چطور بگیم که اثر بیشتری داشته باشه.
ما به جای اینکه هزارتا بزرگتر داشته باشیم که چی بگیم و چی نگیم،بیاییم بجای هزارنفر ،20 نفر هوادار که هم برش اجتماعی داشته باشند و هم اخلاق و هیکل بزرگ با لباس و یا کاور که متمایز کنه اونها رو نسبت به تماشاگرا.تو فاصله 10 یا 20 متری از هم باشند.نیاز نیست 100 تا شعار بلکه 10 تا شعار درست و حسابی رو انتخاب کنند و با هم هماهنگ باشند .اونقدر هماهنگ باشند که وقتی تو چشم هم نگاه می کنن بدونن چه شعاری با توجه به شرایط بازی بدن.
مثلا با عدد (1) همشون بدونن که چی باید بگن و یا باشماره (2) یه شعار دیگه .به شکلی که تموم ورزشگاه یک صدا و یک کلام بشه و وحدت کلمه داشته باشند.
وقتی که هماهنگی نباشه انگار که تو ورزشگاه تاس گم شده و فقط الکی 90 دقیقه گلومونو پاره کردیم بدون هیچ تاثیری نداره ...............
باتشکر /14/[/quote:6a2641aeee]
حرفت ساده به نظر میرسه اما خیلی باید سخت باشه .چون حتی این اتفاق توی قسمت جایگاه تیفوسی نمیوفته چه برسه کل استادیوم .تیفوسی ها حتی با این که هماهنگ هستن نمیتونن تا قسمت پشت دروازه برسن و فقط فقط توی چند متر خودشون هستن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 3:37 pm

خیلی جالبتر اینه که از شرق گیلان و غرب گیلا توی شعار استفاده بشه .چون خیلی ها هست که از این 2تا قسمت میان .
البته من این تاپیک رو ایجاد کردم تا همه اگه موافقن دست پر بیان ورزشگاه تا هماهنگی بین 2طرف استادیوم بیشتر بشه نشه مثل امثال که از 45 دقیقه 20 دقیه فقط یه طرف فریاد میزد تا اون طرف متوجه بشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amiramir » يکشنبه جولاي 01, 2012 4:27 pm

آبراران عزیز فقط ایته همانگی بوکونید از دقیق منفی60 !!! تشویق شروع نبه.
بعد از دقیقه +30 د هیچ کس تشویق نوکونه.
:oops:
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه جولاي 01, 2012 5:51 pm

RASHTBOY : برای ایشون به جای یه شعار چند تا ساخته شده که به علت منشوری بودن از نوشتن آن معذوریم مثلا یکیش اینه:هدایتی بوشو د نایه هدایتیه بووووووووووووووووووووووق /10/

vahidn : پیشنهاد شما واقعا فوق العاده هست و یکی از دلایلی که باعث میشه نتونیم این کار انجام بدیم نداشتن کانون هوادران قوی هست

pedram_1367 : حرف شما در مورد داشتن شعار های گیلکی کم کاملا صحیح هست البته ما پارسال دو شعار گیلکی جدید معرفی کردیم که یکیش این بود:
"در و دیوار خانه جا در ودیوار خانه جا بینیویشتم تی اسمه ای داماش ای داماش"
و دیگری
"آهای داماش آهای داماش حمله بوکون حمله بوکون حریفه تو پاره بوکون جغلان مونتظرید"
البته باز هم قبول دارم که کمه و باید بیشتر سعی کنیم

mahyarmaya : البته من یه پیشنهاد میکنم و با شروع فصل سعی میکنم به کمک بچه های جایگاه اچ عملی بشه اونهم استفاده از ترانه استاد ناصر مسعودی به اسم "گیلان تره قوربان" هست که استاد توی این شعر که البته با ریتم تند خونده شده از مناطق و صنایع و طبیعت گیلان نام میبره ما میتونیم از یکی یا دو بیت این شعر استفاده کنیم و با ریتم آهسته تر و حماسی تر استفاده کنیم
متن کامل شعر رو هم دارم اگه خواستی توی این تایپیک میگذارم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 6:12 pm

حمزه جان ممنئنم که با حوصله جواب دادی.
آره حتما این کارو بکن .به نظرم باید این شعر رو یاد گرفت همه ورزشگاه بخونن ...
در ضمن خیلی ممنون که بحث رو جدی گرفتی.من فکر کنم همه جدی بگیریم تا قبل شروع لیگ هوادارن ما یه دست میشن در غیر این صورت باید کلی از لیگ بگذره تا هواداران در جریان باشن در صورتی که بازی های اول ما خیلی مهم هستش .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه جولاي 01, 2012 6:30 pm

متن شعر با ترجمه فارسی

گيلان تره قوربان تره قوربان **************** گيلان قربان تو قربان تو قربان تو

قوربان تی دریا تي كوه و تي گوماران ****************قربان دريا و كوه و علفزارهاي تو

تي ابداني باغ توت كله و سبزه بيجاران **************** باغ هاي آباد تو توتستان هاي تو و شاليزاران سبز تو

روخان كنار و گورخانه و شرشر باران **************** كنار رودخانه هاي تو صداي رعد تو و شرشر باران تو

قوربانتی دریا تي كوه و تي گوماران **************** قربان دريا و كوه و علفزارهاي تو

چوم روشنا به از تي بهار و گول پامچال **************** چشم روشن مي شود از ديدن بهار و گل پامچال

غومچه واكونه اشتاوه تا نوروز و نوسال ****************غنچه مي شكفد وقتي مي شنود نوروزي خواني مي كند در سال نو

از لوشان ور فومن و لاهيجان و ماسال **************** از لوشان و فومن و لاهيجان و ماسال

سر تا پا گولي گول نشا گفتن نشا گفتن****************سرتا پا گل هستي گل نمي شود گفت

قوربان تی دریا تي كوه و تي گوماران **************** قربان دريا و كوه و علفزارهاي تو

ياور دهيدي اشكل و ويجين و دوباره **************** ياور و كمك مي دهند موقع كار كشاورزي و شاليزار

تا خوب فارسه پوشت ببه ان اونه كاره **************** تا محصول شاليزار خوب برسد و موقع برداشت همه كمك مي كنند

ا ياورانه همه دانه الله بداره بداره بداره ****************خداوند اين ياورها را اميدوارم سلامت نگهدارد

پاكوبيدي اَ او كشيدي همه تا ياران **************** پا مي كوبند و شادي مي كنند همه ياران و كمك دهندگان

قوربان تی دریا تي كوه و تي گوماران **************** قربان دريا و كوه و علفزارهاي تو

لوتكا مياني نصف شبان و كر مهتاب ****************داخل قايق نيمه شبهاي مهتابي

مرغابي شكار طشت زني انزلي مرداب****************موقع شكار مرغابي و زدن طشت در مرداب انزلي

ديل واهيله به تا بيدينه پر زنه آفتاب**************** دل بي قرار مي شود و مي بيند آفتاب پر مي كشد

دونياي بشم گيلان مره تاسيان تاسيان **************** به تمام دنيا بروم باز هم دلم براي گيلان تنگ مي شود

تي چاي و بج و ماهي و نوغان بنازم**************** بنازم به چاي و برنج و ماهي و ابريشم

تي عشق و تي پيوند به ايرانه بنازم****************بنازم به عشق و پيوند تو را به ايران

تي حشمت و تي ميرزا كوچي خان بنازم ****************بنازم به دكتر حشمت و ميرزا كوچك خان تو

تي جنگل خاموش و تي درياي خروشان ****************بنازم به جنگل خاموش و درياي خروشان تو

البته باز هم تاکید میکنم استفاده از دو تا سه بیت این شعر ملاک هست
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » يکشنبه جولاي 01, 2012 7:27 pm

[b:76da75c824]داماش ایسه ایتا عشق
مردم گیلان شین
[/b:76da75c824]

اگه حال کردین بگین(خودم گفتم)