افشین ناظمی دستیار اول داماش که چند سالی است در رده مربیگری در سطح اول کشور کارنامه و رزومه درخشانی از خود بجا گذاشته، اخیراً پس از انتخاب امید هرندی بعنوان سرمربی داماش بعنوان دستیار اول وی انتخاب و قرار است حداقل یک سال دیگر در این پست به فعالیت خود در فوتبال ادامه دهد . ناظمی که در زمان بازیگری از بازیکنان خوشنام و البته خوش استیل منطقه گیلان تلقی می شد در عرصه مربیگری علاوه بر موفقیت های فراوان ثابت کرده که در این زمینه هم حرف های فراوانی برای گفتن خواهد داشت . روابط عمومی بالا ، دانش فنی و البته هماهنگ با کادر فنی از خصیصه های بارز ناظمی جوان در عرصه مربیگری می باشد . افشین ناظمی با چند سال دستیاری در کنار مربیان بزرگی همچون جهانپور ، یاسیچ ، دست نشان ، براند کراس، پوشنیک ، دینورزاده ، قاسمپور امروز به یک دستیار تراز اول و مقتدر و قطعاً در آینده نزدیکی به کوچینگ و سرمربی قابل اتکا تبدیل خواهد شد . به همین دلیل مصاحبه ای ترتیب داده ایم که در زیر آن را مطالعه خواهید کرد .
* آقای ناظمی یکی از مربیان رشتی بنام امید هرندی بعنوان سرمربی تیم داماش انتخاب شده است که وی شما را بعنوان مربی و دستیار اول انتخاب کرده است در این خصوص چه نظری دارید ؟
قطعاً امید خان هرندی یکی از چهره های ماندگار و دوست داشتنی شهر ما تلقی می شود و من این انتخاب آقای امیر عابدینی را به فال نیک گرفته و خوشحال هستم که در سالهای آخر دستیاریم در خدمت یکی از مربیان خوشنام و البته کاربلد شهر خودم قرار دارم و امیدوار هستم با یک ترکیب کاملاً بومی و البته جوان در بحث مسائل فنی علاوه بر پیشرفت بیشتر به موفقیت های بزرگتر دست پیدا کنیم .
*چرا گفتید سالهای آخر دستیاریتان ، مگر قرار است از جرگه مربیان خارج شوید ؟
نه همانطور که خودتان مطلع هستید من نزدیک به ده سال است که بعنوان دستیار اول در خدمت بسیاری از مربیان بزرگ کشور همچون جهانپور ، دست نشان ، قاسمپور ، دینورزاده ، آقای برندکراس و سایرین حضور داشته و نکات بسیار زیادی از همه این عزیزان آموخته ام و قطعاً امسال هم در کنار امید هرندی به دستاوردهای خوبی خواهیم رسید اما باید قبول کرد با توجه به تجربه فراوانی که در زمینه دستیاری بدست آوردم باید در سال های آینده که بنظرم خیلی هم دور نخواهد بود خودم بعنوان سرمربی کارم را شروع کنم تا بتوانم بیشتر ایده و دانشی که طی این مدت کسب کرده ام را بروز دهم و این یک روال طبیعی است که هر مربی بالاخره روزی باید سرمربی شود . همانطور که آقای امید هرندی پس از سالها مربیگری و دستیاری مربیانی بزرگی همچون مرحوم حجازی ، آقای جهانپور و آقای شرفی امروز سرمربی داماش شده است . قطعاً افشین ناظمی هم با سپری کردن همین راه امیدوار است که روزی بعنوان سرمربی کارش را در فوتبال ادامه دهد .
* مدت کوتاهی است که کار را با امید هرندی آغاز کرده اید نظرتان در مورد ایشان چیست ؟
امید هرندی مربی جسور ، با اطلاعات بالا در زمینه فوتبال و البته بسیار محبوب در سطح استان گیلان است و طبیعی است که کار کردن با او لذت خاصی خواهد داشت و من تمام تلاشم را خواهم کرد تا بعنوان دستیار اول همه خواسته های آقای هرندی را اجابت کنم و دوشادوش وی در راه موفقیت تیم شهرم قدم بگذارم .
* آقای عابدینی این روزها برای پیدا کردن یک اسپانسر بدجوری در تنگنا قرار دارد به نظر شما آینده تیم داماش با توجه به مشکلات اخیر به کجا ختم خواهد شد ؟
مطمئن هستم آقای عابدینی با توجه به تجربه گرانبهای سالیان متماری در عرصه مدیریت به هر شکل ممکن شرایط تیم را برای حضور موفق در لیگ برتر مهیا خواهد کرد . هر چند کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است که در این وانفسای مشکلات اقتصادی شرایط خوبی برای تیمداری مهیا کرد اما قطعاً آقای عابدینی با ارتباطات خوب و قوی که دارد در این زمینه موفق خواهد شد و دل مردم شهر رشت را شاد خواهد کرد .
* آقای ناظمی شما به غیر از مربیگری فوتبال سالیان درازی است که در شهرداری رشت بعنوان معاون فرهنگی ورزشی در حال فعالیت هستید. شمعه ای از فعالیت های ورزشی شهرداری رشت را هم برای خوانندگان ما توضیح دهید ؟
شهرداری رشت چند سالی است که در رده ورزشهای عمومی ، همگانی و رده های پایه همچون فوتسال و ورزش پرسنل شهرداری فعالیت های گسترده ای را پی ریزی کرده است که کم کم شما اثرات آن را در سطح شهر با چشم و به عینه ملاحظه می کنید و اخیراً با تشکیل یک کار گروه تخصصی ورزش با حضور برخی از اساتید برجسته ورزش بنوعی نگاه خود را به ورزش تخصصی تر کرده است و خبر بهتر اینکه حضور دوست خوب ما آقای مجتبی دانا بعنوان سرپرست شهرداری رشت که خود از چهره های ورزشی استان می باشد بلا تردید فعالیت های ورزشی شهرداری گسترده تر هم خواهد شد .
* آیا شهرداری قصد ورود به ورزش قهرمانی را ندارد با توجه به اینکه همین تیم داماش چند سالی با نام استقلال شهرداری در سطح اول کشور فعالیت می کرد ؟
در خصوص بحث های کلان قطعاً باید آقای دانا بعنوان شهردار و اعضای محترم شورای شهر پاسخ بدهند اما در این خصوص تردید ندارم که شهرداری رشت از بُعد انسانی دارای نیروهای توانمندی برای اداره کردن ورزش در سطح قهرمانی کشور را خواهد داشت . باعث اصلی در واقع مسائل مالی است که اینجانب در آن خصوص اطلاعات دقیقی در دست ندارم .
* آقای ناظمی در آخر اگر حرف خاصی دارید میتوانید بفرمایید ...
ابتدا باید تشکر کنم که ترتیب این مصاحبه را دادید ، ثانیاً از همه مسئولان استانی استدعا دارم به هر شکل ممکن شرایطی را فراهم کنند که تیم اول شهر رشت یعنی داماش بتواند با قدرت در لیگ برتر حضور پیدا کند و با توجه به اینکه پس از سالها انتظار یک سرمربی بومی در رأس تیم قرار گرفته است از همه هواداران خواستارم با حمایت همه جانبه و تحمل بیشتر به فرزندان خود کمک کنند تا راه در آینده برای مربیان بومی هموار شود و در واقع حمایت از هرندی بنوعی حمایت از ساختار و ریشه ی فوتبال رشت است.
منبع : خبر ورزشی (ویژه گیلان)