[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی :‌هدایتی هنوز هم گزینه اصلی خرید داماش است/بحث ملوان صحت ندارد

عابدینی :‌هدایتی هنوز هم گزینه اصلی خرید داماش است/بحث ملوان صحت ندارد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابدینی :‌هدایتی هنوز هم گزینه اصلی خرید داماش است/بحث ملوان صحت ندارد

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 6:44 am

[color=black:2a715d36be]تهران - مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با رد خرید تیم ملوان از سوی ' حسین هدایتی ' تاكید كرد: ' هدایتی'همچنان مشتری تیم داماش و گزینه اصلی خرید این تیم به شمار می رود.

امیرعابدینی روز چهارشنبه در واكنش به شایعه منصرف شدن هدایتی از خرید داماش وخرید تیم ملوان به ایرنا ‌گفت : خبر قطعی دارم كه این مسایل صحت ندارد . چرا كه هدایتی فردا با من در خصوص نهایی شدن مراحل انتقال این باشگاه جلسه دارد.

وی افزود:‌بعدازظهر دیروز نیز درهمین ارتباط با مسوولان استانداری جلسه داشتیم كه دراین جلسه تمامی مسوولان شورای ورزش استان معتقدبودنداین شایعات صحت نداشته وهدایتی همچنان اصرار برخرید امتیاز این باشگاه را دارد.

به گفته وی این خریدارحتی رقم پیشنهادی خود رابه مسوولان ارائه كرده كه موردموافقت مسوولان استان قرار گرفته است.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص اینكه با این شرایط در این تیم خواهد ماند یا خیر؟ نیز اظهارداشت:‌مقرر شده است یك سال در این تیم و دركنار هدایتی باقی بمانم و به تیم كمك كنم.

درهمین راستا نیز تیم را امروز بستیم و تنها یك یا 2 بازیكن دیگر در فصل نقل و انتقالات به جمع ما اضافه خواهند شد.

عابدینی با بیان این كه عملا تمامی بازیكنان تیم داماش را نگاه داشته است، افزود:دروازه بانان ما در این فصل تغییر نكرده و خط دفاع ما كه سن خوبی دارند، را نیز حفظ كردیم.

درخط هافبك تمامی بازیكنان با ما خواهند بودوتنها یك بازیكن چپ پا كم داریم كه اگربا بازیكنان داخلی به توافق نرسیم یك بازیكن خارجی به تیم اضافه خواهد شد.

وی بااعلام قطعی جدایی محمد غلامی مهاجم این تیم تصریح كرد:در این خط نیز بدنبال یك مهاجم تمام كننده هستیم.

وی باردیگر تاكید كرد:‌ با انتقال این تیم به مالك جدید درنظر داریم این تیم در شهر رشت حفظ و برای جوانان این شهر باقی بماند.

به گفته وی با اضافه شدن 'هدایتی' به این مجموعه تیم متولی اصلی خود را خواهد شناخت و كار ما آسان تر خواهد شد.

عابدینی در پاسخ به این سووال كه بدین ترتیب بحث قائم مقامی شما در باشگاه پرسپولیس منتفی است، گفت:‌ با رویانیان دوستی قدیمی دارم و از ابتدا هم به وی مشاوره می دادم. از این رو قرار نیست در این باشگاه مسوولیتی گرفته و یا به این باشگاه نقل مكان كنم.

وی در باره تازه ترین وضعیت تیم گهر زاگرس درود نیز گفت: در این تیم تصمیم گیرنیستم و تنها به مسوولان ورزش استان مشورت می دهم. در حال حاضر نیز با تشكیل هیات امنای این باشگاه به 'حیدر پور'‌ نماینده این شورا و مسوول اجرایی باشگاه مشورت داده و جلسات منظمی را در این خصوص برگزار می كنیم.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان ادامه داد:‌در نظر داریم این تیم بحران پیش رو را پشت سر بگذارد و مقدمات ماندنش در درود فراهم شود.

عابدینی بااشاره به اینكه البته مسوولان قضایی استان بحث فروش امتیازاین باشگاه را كرده اند، افزود:البته من هم با این بحث موافق هستم. چرا كه بدین ترتیب تیم مالك پیدا خواهد كرد و رها نخواهد شد.

وی ابرازامیدواری كرد:‌این اتفاق هرچه سریع تر بیفتد تا مردم و مسوولان از این بلا تكلیفی رها شوند و تیم در استان بماند[/color:2a715d36be]
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 6:45 am

فقط دو بازیکن به ما اضافه میشن!!!!!!!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 6:48 am

انشاالله که زودتر تکلیف مشخص بشه تا همه از این سردرگمی بیرون بیاییم. راستی مشخص نشده تمرینات کی شروع میشه؟
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 6:52 am

خدایی این همه دیشب گفتیم حرص نخورین اینم از امیر خان.مدیرای سایت هم میدونستن واسه همین خیلی ریلکس بودن.پرچم بالاس
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:11 am

آخه damash-fsz جان مدیرا که ریلکسن یعنی نباید بگن که مارو هم از بلاتکلیفی دربیارن. دیشبم اقای سراوانی تو ف.ب. فقط گفت باور نکنید. یعنی اگه قطعا می دونست که این خبر کذبه با قاطعیت بیشتری حرف می زد. در هر صورت به نظرم یه خبرایی بوده.
راستی اینکه که آقای عابدینی گفته "مقرر شده است یك سال در این تیم و دركنار هدایتی باقی بمانم و به تیم كمك كنم" یعنی چی؟ کی مقرر کرده؟ و چرا یکسال؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:12 am .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:11 am

دو بازیکن /18/ /18/ :o :o
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:43 am

[quote:4b32e27488="Chikchi"]آخه damash-fsz جان مدیرا که ریلکسن یعنی نباید بگن که مارو هم از بلاتکلیفی دربیارن. دیشبم اقای سراوانی تو ف.ب. فقط گفت باور نکنید. یعنی اگه قطعا می دونست که این خبر کذبه با قاطعیت بیشتری حرف می زد. در هر صورت به نظرم یه خبرایی بوده.
راستی اینکه که آقای عابدینی گفته "مقرر شده است یك سال در این تیم و دركنار هدایتی باقی بمانم و به تیم كمك كنم" یعنی چی؟ کی مقرر کرده؟ و چرا یکسال؟[/quote:4b32e27488]
چرا داداش باید قاطعانه تر میگفتن.حق با شما هم هست.شما مطمئن باش اگه عابدینی از هدایتی مطمئن نباشه تمام زمین و زمان رو به هم میریزه.من واسه همین باور نکردم حرف ملوانیارو
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:07 am

یعنی اون سوماپالان خوج و محمدی هم میخوان بمونن و اون زنیدپور که ازش متنفرم حالا اون دوتا هیچی ولی اگه عابدینی محمدی رو نگه داره من دیگه روش حساب باز نمیکنم میره تو لیست سیاهم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:14 am

[quote:5b6b5e1591="ARYANST122"]یعنی اون سوماپالان خوج و محمدی هم میخوان بمونن و اون زنیدپور که ازش متنفرم حالا اون دوتا هیچی ولی اگه عابدینی محمدی رو نگه داره من دیگه روش حساب باز نمیکنم میره تو لیست سیاهم[/quote:5b6b5e1591]

لیست داماش تو آخرین ارسال های تالارگفتمان و سایت رسمی باشگاه هست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:17 am

[quote:04ee26bb9b="MEHRDAD"][quote:04ee26bb9b="ARYANST122"]یعنی اون سوماپالان خوج و محمدی هم میخوان بمونن و اون زنیدپور که ازش متنفرم حالا اون دوتا هیچی ولی اگه عابدینی محمدی رو نگه داره من دیگه روش حساب باز نمیکنم میره تو لیست سیاهم[/quote:04ee26bb9b]

لیست داماش تو آخرین ارسال های تالارگفتمان و سایت رسمی باشگاه هست.[/quote:04ee26bb9b]مرسی ممنون داداش الان دیدم فکر کردم اونام هستن
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:18 am

هدايتي: هنوز با تيمي قرارداد امضا نکرده‌ام

مالک باشگاه استيل‌آذين گفت: پيشنهاد خوبي از تيم‌هاي ليگ برتري دارم اما هنوز با هيچ تيمي قرارداد امضا نکرده‌ام.

به نقل از سايت باشگاه استيل‌آذين، حسين هدايتي درباره خريد امتياز يک تيم ليگ برتري گفت: با توجه به تمايل باشگاه استيل‌آذين مبني بر خريد امتياز يک تيم ليگ برتري اين موضوع را از طريق سايت باشگاه اعلام کرديم که خوشبختانه با استقبال چشم‌گيري مواجه شد.

وي افزود: در هفته اخير با مسئولان چند تيم ليگ برتري جلسات بسيار خوبي داشتيم و درباره همکاري‌هاي طرفين با يکديگر به گفت‌وگو پرداختيم، اما هنوز تا اين لحظه هيچ گونه تغييرات و خريدي قطعي نشده است.

مديرعامل باشگاه استيل‌آذين خاطرنشان کرد: در صورتي که با طرفين به توافقات نهايي رسيديم و صحبت‌ها منجر به امضاي قرارداد شد اين موضوع را از طريق سايت باشگاه استيل‌آذين به اطلاع مردم عزيز خواهيم رساند. براي من بسيار مهم است که علاقه مندان به فوتبال وقتي از اتفاقات باخبر شوند که توافقات انجام شده باشد.

وي ادامه داد: در جلساتي که با مسئولان تيم هاي ليگ برتري داشتيم طرفين پيشنهادها و شرايط موجود را با يکديگر به دقت مورد بررسي قرار داده اند و در حال بررسي جلسات و حتي گرفتن مجوزهاي لازم هستند اما بازهم تکرار مي کنم تا اين لحظه هنوز هيچ قراردادي به امضا نرسيده است.

هدايتي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه کدام تيم‌ها خواهان فروش امتيازهاي خود شده‌اند يادآور شد: تيم‌هاي کمي نيستند اما به طور مثال با داماش، ملوان و گهر زاگرس صحبت‌هايي را انجام داده ايم ولي هنوز هيچ چيزي باز هم تکرار مي کنم هيچ چيز قطعيت پيدا نکرده است.

وي در پايان درباره آينده تيم فوتبال استيل‌آذين در ليگ يک تاکيد کرد: من خودم بچه تهران هستم و بايد اين موضوع را به اطلاع جوانان عزيز تهراني برسانم که تيم فوتبال استيل آذين با قدرت کار خود را در ليگ يک دنبال مي کند تا با تيمي قوي و منسجم انشاالله راهي ليگ برتر شود. من از اين تيم با قدرت حمايت مي‌کنم.
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:19 am

بهمن صالح‌نيا در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعيت باشگاه ملوان ضمن بيان مطلب فوق گفت: روز دوشنبه سرتيپ حکيمي‌‎فر در گفتگويي تلويزيوني اعلام کرد با چند اسپانسر مذاکره شده که 51 درصد سهام در اختيار اسپانسر و 49 درصد در اختيار نيروي دريايي خواهد ماند اما هنوز توافقي صورت نگرفته و هفته آينده همه چيز مشخص خواهد شد.

وي با اشاره به نگراني‌ مضاعف هواداران نسبت به وضعيت نامشخص تيم و باشگاه ملوان تاکيد کرد: از مسئولان درخواست دارم هر تصميمي که مي‌خواهند بگيرند، زودتر اتخاذ کنند زيرا زماني که ‌از دست مي‌دهيم، قابل جبران نيست. من در اواخر فصل گفتم نگران سقوط ملوان هستم اما بعضي‌ها تصور کردند ملوان از نظر جدول در خطر سقوط قرار دارد ولي اگر نتوانيم خواست‌هاي سازمان ليگ و AFC را در زمان مقرر عملي کنيم، تيم به دسته پايين سقوط مي‌کند.

سرپرست باشگاه ملوان در اين خصوص اضافه کرد: بايد در زمان اندک باقيمانده تا قرعه‌کشي مسابقات ليگ، ساختار اداري باشگاه و آيتم‌هاي مورد نظر را به استانداردهاي AFC برسانيم اما همه مجموعه از بنده که سرپرست موقت هستم تا کادرفني و بازيکنان در بلاتکليفي قرار دارند. از مسئولان تا هواداران ملوان، هيچکس نمي‌داند سرنوشت اين تيم به کجا کشيده مي‌شود.

صالح‌نيا ادامه داد: بايد هرچه زودتر مسئولان نيروي دريايي در خصوص وضعيت تيم ملوان تصميم گيري کنند زيرا هم بايد وضعيت بدهي‌ها مشخص شود و هم بايد تيم به موقع بسته شود. ضمن اينکه هنوز مجمع عمومي باشگاه که بايد با حضور مسئولان نيروي دريايي و منطقه آزاد برگزار شود، تشکيل نشده تا تفاهم‌نامه بين طرفين براي حل مشکلات مالي منعقد شود. باشگاه علاوه بر بدهي‌هاي جاري، بدهي‌هايي هم از سال 88 دارد که بايد پرداخت شود.

وي با اشاره به اينکه مسئولان فدراسيون هر روز در حال مکاتبه با باشگاه ملوان هستند، تصريح کرد: روز 17 خردادماه نماينده ايراني AFC قرار است براي بازديد از باشگاه به انزلي بيايد. همه منتظر برطرف شدن مشکلات اداري باشگاه هستند، ضمن اينکه ورزشگاه تختي انزلي هم چند مورد نقص دارد که بايد هر چه زودتر برطرف شود.

سرپرست باشگاه ملوان وضعيت واگذاري بخشي از سهام اين باشگاه به حسين هدايتي را نامشخص خواند و در پايان گفت: قطعا امروز انتخاب اسپانسر يک مسئله مهم براي باشگاه ملوان است تا همه از اين بلاتکليفي خارج شوند. من هم در اين مدت به عنوان سرپرست موقت رابط دو مجموعه نيروي دريايي و موسسه منطقه آزاد انزلي بودم و به خاطر تعهد اخلاقي و عاطفي که به ملوان دارم، وظيفه خود مي‌دانم امور را تا مشخص شدن وضعيت نهايي پيگيري کنم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:23 am

دوستان برای همه روشن شد که این تیم سر دشمنی داره .یعنی تیمی که برای بقای هم استانی دلال میفرسته و برای گیر آوردن صاحب مثل مشاور املاک های شیاد فریب کاری میکنه .این تیم اصلا جای دل سوزی نداره .امیدوارم به دلیل این مول بازی ها که در آوردن امثال هم مثل سال قبل کاندید سقوط باشن و اون اندک افرادی که میگفتن تیم استان درک کرده باشن که اینا ارزش دل سوختن ندارن .
امیدوارم هر چی خیر هستش برای داماش پیش بیاد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:30 am

امسال که فکرنکنم بشه سال دیگه برای آسیا بایدبجنگیم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:31 am

[quote:7a7cc201a0="damash_fsz"]خدایی این همه دیشب گفتیم حرص نخورین اینم از امیر خان.مدیرای سایت هم میدونستن واسه همین خیلی ریلکس بودن.پرچم بالاس[/quote:7a7cc201a0]
[color=black:7a7cc201a0]دیشب داشتیم خودمونو پاره میکردیم حرص نخورین،گوشه کسی بدهکار نبود.حتما یه چیزی میدونستیم گفتیم حرص نخورید دیگه.حالا بازم حرص نخورید
اگه سال 86اگه اسم تیم عوض شد وارش اسپرتی وجود نداشت،الان یه سایته عالی با مدیرای قوی و با تعصب و کاربرای با غیرت داریم که خبر رسانی میکنه.فکر کردین مثلا(البته فرض محال)اسم تیم بخواد عوض شه با یه فراخوان کوچیک تو تالار حداقل 5000 نفر میان واسه حمایت شهرشون یا حالا هر اتفاق بده دیگه...
پس مطمئن باشید تیمی که همچین هوادارهایی داره اتفاقه بدی واسش نمیوفته :D [/color:7a7cc201a0]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان