مدير عامل باشگاه داماش با تاکيد بر اينکه در شرايط فعلي چاره اي جز انتخاب هرندي به عنوان سرمربي نداشتيم، گفت: ساکت پس از مذاکره تلفني با من در خصوص واگذاري امتياز داماش به نوعي مرا دور زد و قرار مذاکره با مسئولان استان گيلان گذاشت.
[عابديني: چارهاي جز انتخاب هرندي نداشتيم]
اميرعابديني در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص انتخاب اميد هرندي به عنوان سرمربي تيم جديد داماش و همچنين نتيجه مذاکراتش با محمدرضا ساکت براي واگذاري امتياز باشگاه داماش ضمن بيان مطلب فوق گفت: با توجه به شرايط فعلي که گرفتار آن هستيم و هنوز تيم اسپانسري نداشته و تکليف واگذاري آن نيز مشخص نشده است چاره اي جز انتخاب اميد هرندي به عنوان سرمربي فصل آينده تيم داماش در رقابتهاي ليگ برتر نداشتيم، ضمن اينکه ما بايد اردوي اول خود را از 17 خرداد شروع کنيم.
وي در همين خصوص افزود: من در خصوص هرندي با مشاوران خود مشورت کردم و اکثر آنها به انتخاب وي اتفاق نظر داشتند. با توجه به اينکه وي يک مربي بومي است ديگر نيازي به هزينه کردن براي خريد خانه و گرفتن ماشين نداريم، ضمن اينکه وي برنامه خود را نيز به من ارائه داده بود که من ديدم برنامه جامع و کاملي است.
مديرعامل باشگاه داماش در پاسخ به اين پرسش که با توجه به جايگاه تيم در جدول رده بندي ليگ چرا با تارتار به توافق نرسيديد، گفت: وقتي ديديم تارتار در رشت با مشکلات زيادي مواجه شده، به صلاح نبود که ديگر وي به کار خود در رشت ادامه دهد.
عابديني در خصوص مذاکرات خود با ساکت براي واگذاري امتياز تيم داماش گيلان و يا گهر زاگرس، تاکيد کرد: ساکت ابتدا با من در خصوص خريد امتياز باشگاه داماش تلفني صحبت کرد، من دو شرط اصلي واگذاري امتياز باشگاه داماش را به وي گفتم، اول اينکه بايد 5.6 ميليارد تومان براي خريد امتياز داماش بپردازند و قبل از آن نيز 4 ميليارد تومان براي پرداخت بدهي هاي باشگاه پرداخت کنند و مورد دوم اينکه هر بلايي سر تيم داماش بيايد اجازه خروج تيم از گيلان به اصفهان و يا هرجاي ديگري را نمي دهم و هيچ سندي را در اين خصوص امضا نمي کنم.
وي افزود: من در خصوص واگذاري امتياز تيم گهر نيز به وي تاکيد کردم که اين تيم ازاستان لرستان نبايد خارج شود و آقايان هر سرمايه گذاري که قراراست بکنند، بهتر است در دورود انجام دهند.
مديرعامل باشگاه داماش تاکيد کرد: قرار بود ساکت 24 ساعت بعد جواب من را بدهد اما پس از آن وي تلفن خود را جواب نداد و خاموش کرد تا اينکه متوجه شدم، به نوعي مرا دور زده و قراراست روز شنبه با مسئولان استان گيلان در خصوص خريد امتياز باشگاه داماش مذاکره کند، البته همه در فوتبال ساکت را مي شناسند و مي دانند وي آدم خاصي است، شايد وي از مذاکره با من به جايي نرسيد و مي خواهد در مذاکره با مسئولان استان امتيازاتي را بگيرد.
وي تاکيد کرد: البته ساکت راه به جايي نمي برد چون بايد توافق نهايي در تهران و با امضاي من و تاييد و امضاي مسئولان قضايي صورت گيرد، مگر آنکه مقامات قضايي و استان گيلان اختيار تام داده باشد که بعيد مي دانم اين اتفاق افتاده باشد.