محمد آبشک هافبک تاثیر گذار داماش گیلان , یکی بازیکنان در لیست قلعه نوعی است . این بازیکن که یک سال دیگر با داماش قرار داد دارد , علاقه مند به ادامه کار با این تیم نیست و علاقه بسیاری برای پیوستن به تراکتور دارد.
...
آقای آبشک شما در لیست بازیکنان درخواستی قلعه نوعی هستید و به احتمال زیاد با شما مذاکره خواهد شد . لطفا درباره پیوستن به تراکتور برای ما بگویید ؟
آبشک : بله شنیدم که در لیست آقای قلعه نوعی هستم ولی تا الان صحبتی نشده. تراکتور هم تیم خوبی هست و هم مردم خوبی دارد و الان هم قطب فوتبال ایران است . مربی تیم هم بهترین مربی ایران هست و هرکسی دوست دارد زیر نظر وی کار کند.
پس در صورت درخواست باشگاه به این تیم میرید؟
آبشک : بله انشاالله به این تیم ملحق میشم
علت عدم حضور شما در داماش , حضور شخص تارتار هست و یا علت دیگری نیز دارد؟
آبشک : من شهرم و مردم رو دوست دارم و همچنین تیم شهرم رو . اما تارتار آدم دروغ گویی هست و به همه دروغ میگه و بازیکنان رو به جان هم می اندازد . یکی از مهمترین دلایل نماندنم در دماش , تارتار هست
تراکتور هم آسیایی شده و این صد در صد اشتیاق شما رو برای حضور در این تیم بیشتر میکند.
آبشک :بله این هم یکی از فاکتور های مهم هست و حضور در آسیا برای بازکنان بسیار خوب هست و خیلی خوب هست که فوتبال تبریز نیز در آسیا حضور داشته باشد
پس در صورتی که تراکتور شما رو خواست جوابتون چی خواهد بود ؟
آبشک : تو اولین مذاکره اگه باهام بشه به تراکتور میام .ادامه ...
http://idmansport.ir/1391/02/%D9%85%D8% ... 85-%D8%AF/
این هم صحبت های محمد آبشک در خصوص این مصاحبه هست :
salam. dostaye aziz man ba in shakhs ke alan to in harfaro gozashte to site sohbat kardam va goftam ke to liste ghalenoyi hastam, man nagoftam to avalin mozakere miam be in tim, goftam bayad sharyet ro besanjam, jahaye dg ham sohbati shode va bayad tasmim begiram, goftam teraktor time khob va morabiye khobi dare va to asia bazi mikone o in khobe ama intor ke on agha neveshte na, man intor nagoftam. dar morede raftanam bayad begam ke man ke gonah nemikonam timemonam ke soghot nakarde khodaye nakarde ke namardi bashe, pas behem hagh bedin ba bodane bazia jaye man inja nis. mamnon
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام. دوستای عزیز من با این شخص که الان این حرفارو گذاشته تو سایت صحبت کردم و گفتم تو لیست قلعه نویی هستم . من نگفتم تو اولین مذاکره میام به این تیم، گفتم باید شرایط رو بسنجم ، جاهای دیگه هم صحبتی شده و باید تصمیم بگیرم ، گفتم تراکتور تیم خوب و مربی خوبی داره و تو آسیا بازی می کنه و این خوبه اما اینطور که اون آقا نوشته نه، من اینطور نگفتم . در مورد رفتنم باید بگم که من که گناه نمی کنم تیممونم که سقوط نکرده خدای نکرده که نامردی باشه، پس بهم حق بدین با بودن بعضیا جای من اینجا نیست . ممنون .