[color=black:1a69603643]مدیرعامل باشگاه داماش گیلان معتقد است كه مجلس بهترین نهاد برای كمك مالی به باشگاههای حاضر در لیگ برتر فوتبال است و تیم ها می توانند برای حل مشكلات خود از این نهاد هم كمك بخواهند .
امیر عابدینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، در خصوص نامه تعدادی از باشگاه های لیگ برتری به رییس جمهور برای حمایت مالی از سوی دولت، گفت: چنین نامه ای بدست من نرسیده است اما فكر می كنم این درخواست اگر به شكل درست تری خواسته شود به سود فوتبال ایران خواهد بود.
وی ادامه داد: این درخواست نباید از طریق رییس جمهور پیگیری شود بلكه باید به مجلس داده شود و نسخه ای برای فوتبال كشور بپیچانیم كه كوتاه مدت نباشد.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت:به طور مثال اگر یك درصد بودجه سازمان های دولتی به باشگاه های فوتبال تزریق شود شاهد تحول خوبی در این رشته ورزشی خواهیم بود.
وی اظهار داشت: اگر مسئولان باشگاه ها می خواهند این كار را از طریق دولت پیگیری كنند باید در قالب لایحه به وزیر ورزش پیشنهاد كنند و عباسی نیز این لایحه پیشنهادی را به دولت ببرد.
عابدینی تصریح كرد: راهی كه در حال حاضر مسئولان باشگاه در نظر دارند صحیح نیست زیرا هیچ پایه و اساسی ندارد.
*** فروش داماش مشكلات مالی را برطرف می كند
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص فروش این باشگاه گفت: تا كنون بازیكنان مردانگی كرده اند و در شرایط بی پولی كمك حال ما بوده اند.
عابدینی اظهار داشت: باید از مسئولان استان نیز تشكر كنم كه با تزریق پول گوشه ای از مشكلات ما را در این شرایط سخت برطرف كردند.
وی افزود: اگر این باشگاه تا دو هفته آینده به فروش برسد بدهی بازیكنان داده خواهد شد و كمك زیادی به داماش می شود.
*** لیگ ایران هیچ پیشرفتی نداشته است
عابدینی با اشاره به اینكه 'لیگ كشورمان پیشرفتی نداشته است ' گفت: متاسفانه شرایط موجود در فوتبال ایران باعث شده كه در چند سال اخیر شاهد پیشرفت لیگ نباشیم.
وی ادامه داد: باشگاه های ما تنها به فكر نتیجه گرایی هستند و این مساله از جاذبه های فوتبال ما كاسته است. تمام تیم های ما می خواهند در لیگ برتر حضور داشته باشند اما هیچ تیمی قبل از حضور در لیگ به فكر مهیا كردن امكانات نیست.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: لیگ برتر در سالی كه گذشت حتی نتوانست یك بازیكن درجه یك به تیم ملی كشورمان معرفی كند . ما زمانی كه بازیكنان اصلی خود را در تركیب تیم ملی نداشته باشیم دچار مشكل می شویم.
*** مدیران پرسپولیس مشكلات اساسی را برطرف كنند
عابدینی در خصوص عملكرد ضعیف تیم پرسپولیس در فصل جدید، گفت: بعضی از مدیران برنامه هایشان تنها در دراز مدت جواب می دهد اما فوتبال ما دچار روزمرگی شده و ممكن است در بلند مدت نتوانیم نتیجه لازم را كسب كنیم.
وی ادامه داد: همه از پرسپولیس انتظار دارند تیم قوی را روانه مسابقات كند و فكر می كنم بهتر است به جای اینكه نگران ارسال لباس به شهر های دور دست برای هواداران باشیم كاری كنیم كه در هر بازی این تعداد گل نخوریم.
*** تمرینات دنیزلی در حد محلات است
مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس تهران گفت: دنیزلی از زمان حضورش در پرسپولیس هیچ تغییری را در تیم ایجاد نكرده است و این می تواند دو دلیل داشته باشد یا بستر كافی در تیم وجود ندارد یا او حوصله كار در این سیستم را ندارد.
وی ادامه داد: از تمرینات او كه پرسیدم متوجه شدم تمرینات او در سطح محلات بوده است و در چنین شرایطی من اگر در راس باشگاه بودم تصمیم دیگری اتخاذ می كردم.
عابدینی تاكید كرد: دنیزلی مربی بزرگی است اما دلایل ناموفق بودن او باید ریشه یابی شود و بدانیم كه شاید او حوصله كار در پرسپولیس را ندارد یا بستر لازم فراهم نیست.
*** دعای رویانیان برای داماش خوشحالم می كند
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان كه در گذشته اعلام كرده بود برای موفقیت پرسپولیس دعا می كند و این مساله موجب ناراحتی رویانیان شده بود، در خصوص این اتفاق گفت: دعا كردن من برای پرسپولیس از روی خیر خواهی است و بهتر است دوستان این مساله را به فال نیك بگیرند.
وی در پاسخ به رویانیان نیز اظهار داشت: اگر او برای باشگاه من دعا كند به طور حتم از اینكه یك نفر به فكر ما است، خوشحال می شوم [/color:1a69603643]