[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هرندی:داماش تاج شهر رشت است/درفوتبال رشت به حق خودنرسیدم.

هرندی:داماش تاج شهر رشت است/درفوتبال رشت به حق خودنرسیدم.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

هرندی:داماش تاج شهر رشت است/درفوتبال رشت به حق خودنرسیدم.

پستتوسط 888 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 5:45 pm

[color=blue:98a1cea717]عابدزاده ذخيره من بود.

به خاطر رشت تیم ملی رارهاکردم.

درفوتبال رشت به حقم نرسیدم.

[size=18:98a1cea717]اميد هرندي : داماش تاج شهر رشت است.[/size:98a1cea717]
[/color:98a1cea717]

[color=black:98a1cea717]با اميد هرندي دروازه بان اسبق تیمهای رشتي و دروازه بان سابق تيم ملي داشتيم كه مصاحبه اي جذاب و خواندني شده است.با او از هر دري سخن گفتيم،از دوران بازيكني تا دوران مربيگري ،با او درباره خيلي چيزها بحث و تبادل نظر كرديم كه شما را دعوت به خواندن اين مصاحبه جذاب و خواندني مي كنيم .اين شما و اين مصاحبه اختصاصي ما با امید هرندي.

*آقاي هرندي براي نسل جديد خودتان را معرفي کنید،چون بچه هاي دهه 60 الي 80 شما را مي شناسند از رزومه كاري و ... برايمان بگوييد...

بنده متولد 24/12/1342 هستم.فوتبال را از زمين هاي خاكي محله سردارجنگل يا همان سام سابق شروع كردم،تيم محلاتي بود به نام دژ معروف به دهداري، من فوتبالم را از اين تيم آغاز كردم.اولين باشگاهي كه من در آن عضویت داشتم باشگاه صنعت نفت رشت بود.مربي آن تيم هم آقاي مهدي ظهیری بود.

*شما در سن 16 - 17 سالگي به تيم سپيدرود پيوستيد،چند سال در سپيدرود حضور داشتيد و به جز سپيدرود در كدام باشگاه ها فوتبال بازي كرديد،مربيانتان چه كساني بودند و احتمالاً چه عناويني بدست آورديد؟

من يك سال در باشگاه نفت رشت بودم.با ياري خدا با توجه به اينكه من سن كمي داشتم و نوجوان بودم در آن سال بازيهاي خوبي را در ليگ گيلان انجام دادم و از همانجا به باشگاه سپيدرود رفتم.اگر اشتباه نكنم كمتر از 17 سال سن داشتم .در همان ماه هاي ابتدايي حضورم در سپيدرود دروازه بان فيكس تيم شدم.با همان تيم بعدها در سال 60-61 براي اولين بار در يك بازي رفت و برگشت ملوان را شكست داديم و قهرمان گيلان شديم.ما با اين قهرماني به عنوان نماينده گيلان در مسابقات كشوري حاضر شديم كه بعد من در تيم ابوذر رشت كه ريشه اصلي استقلال ، پگاه و داماش فعلي مي باشد بازي كردم.در تيم استقلال شهرداري سال ها بازي كردم و كاپيتان اين تيم بودم.بعد از آن هم سال 63 به خدمت سربازي رفتم.تا سال 65 در تيم نيروي زميني تهران بودم كه همان زمان هم با تیم ملی ارتش ها برای مسابقات ارتشهای جهان در الجزایر شرکت کردم.

*سرمربي تيم ارتش هاي جهان چه كسي بود؟

آقاي مهدي مناجاتي بودند و اگر اشتباه نكنم در آن سال كاپيتان ما آقاي فيروز كريمي بودند که درجه ی ستوانی داشتند.آقايان پرويز مظلومي،فرشاد پيوس،صمد مرفاوي و خيلي هاي ديگر همبازیانم بودند.

*شما در سن 19 سالگي به تيم ملي جوانان دعوت شديد و مربي شما هم آقاي امير حاج رضايي معروف بودند كه الان كارشناس فوتبال هستند و در دو دوره از مسابقات آسيايي هم شركت كرديد از آن دوره همبازيانتان چه كساني بودند كه الان اسمي براي خودشان دارند و معروف هستند؟

*من خيلي زود .(سال 59) به تيم ملي جوانان دعوت شدم. يك خاطره خوب هم از آن دوره دارم.من همان دوره كه به تيم ملي جوانان دعوت شدم،مرا به اردوي تيم ملي بزرگسالان نيز دعوت كردند با سني حدود 17 - 18 سال،يادش بخير ناصر ابراهيمي كمك مربي تيم ملي بزرگسالان بودند وقتي مرا ديدند اجازه تمرين به من ندادند. چون تيم ملي گلرهاي خيلي بزرگي داشت مانند شادروان ناصر حجازي و منصور رشيدي و به من گفتند چون سنم كم است بروم با همان تيم ملي جوانان تمرين كنم تا براي ساليان آينده خودم را آماده كنم.من با تيم ملي جوانان در مسابقات بنگلادش شركت كردم و به عنوان بهترين بازيكن آن جام انتخاب شدم.در مسابقات قهرماني آسيا در نپال با تيم ملي جوانان شركت كردم تا يك چهارم نهايي پيش رفتیم و آنجا با تيم عراق روبرو شديم و چون جنگ تحميلي ايران و عراق در جريان بود از ايران تماس گرفتند با آقاي مهدي اربابي كه سرپرست تيم ما بودند و گفتند كه با عراق بازي نكنيم و چون با عراق بازي نكرديم ما را بازنده اعلام كردند و 3 الي 4 سال هم تيم ملي جوانان را از حضور در مسابقات محروم كردند.در تيم ملي جوانان خيلي از بچه ها با من بودند كه الان از مربيان خوب كشور محسوب مي شوند مانند آقايان امير قلعه نويي،صمد مرفاوي و خيلي هاي ديگر.

*بعد از سال 64 به تيم ملي بزرگسالان دعوت شديد كه آن زمان آقاي احمد سجادي دروازه بان تيم ملي بود.بعد از اينكه 14 نفر از تيم ملي استعفا دادند شادروان پرويز دهداري با شما صحبت كرد و به شما گفت كه ما 3 دروازه بان داريم و شما دروازه بان اول من هستي،احمدرضا عابدزاده دوم و بهزاد غلامپور دروازه بان سوم مي باشد.اما اتفاقي افتاد كه شايد براي جوانان امروز كمي عجيب باشد،شما بخاطر يك بازي با تيم آب منطقه ای رشت كه استقلال رشت دروازه بان نداشت و دروازه بان دوم نيز مصدوم بود شما تيم ملي را رها كرديد و به رشت بازگشتيد تا براي تيم بازي كنيد البته با مرحوم دهداري هم صحبت كرديد و به شما گفت اميد هرندي،نرو چون تيم ملي به باشگاه ارجعيت دارد ولي يك سري از اعضاي باشگاه استقلال رشت آمدند و به شما گفتند شما بياييد براي استقلال رشت بازي كنيد بعد ما موافقت آقاي دهداري را خواهيم گرفت كه اين اتفاق نيفتاد و چوب اين كار را هم شما خورديد و تيم ملي را براي هميشه از دست داديد.در اين مورد صحبت كنيد.الان فكر كنيد آن زمان و در آن مقطع قرار داريد آيا دوباره اين كار را انجام مي دهيد؟

بله فرقي نمي كند باز هم اين كار را انجام مي دهم.

*يعني باز هم حاضري به خاطر استقلال رشت پيراهن تيم ملي را از دست بدهي؟

بله به خاطر استقلال رشت و شهر رشت . من از آن دست فوتباليستهايي هستم كه بيشتر از اینکه براي فوتبال ارزش قائل باشم، براي شهر ،دوستان و مردم شهر خودم ارزش قائل هستم.فوتبال گذرا است .نمونه بارز حرف من مرحوم قايقران بودند كه چندي پيش چهاردهمين سالگرد درگذشت او بود.او چهارده سال است كه فوت كرده ولي هنوز هم مردم از او ياد مي كنند.دليلش هم فقط فوتبالش نبود.دليلش روحيات اخلاقي،منش و ... بوده است.من هم يك چيزهايي از قايقران و قايقرانها ياد گرفتم كه فوتبال در درجه هاي بعدي قرار دارد و اخلاق حرف اول را مي زند.آخرين دعوت من به اردوي تيم ملي سال 66 بود براي سومين بار من در بهترين شرايط سني و فني قرار داشتم .یعنی در سن 23 سالگي . ولي به خاطر همان جريان كه براي بازي استقلال به رشت آمدم ديگر به تيم ملي دعوت نشدم.

*ما در اين مورد با شما بحث داريم. شما احساسي با اين موضوع برخورد نكرديد؟عابدزاده بعدها به يكي از برترين هاي آسيا تبديل شد ولي همين عابدزاده ذخيره شما بود و شما اين فرصت را از دست داديد و ...؟؟؟

شما مي گوييد من آن زمان 23 سال سن داشتم ،جوان بودم و احساسي برخورد كردم و الان كه ديگر 48 سال سن دارم.الان هم به شما مي گويم باز به عقب برگردم من همين كار را تكرار خواهم كرد چون حفظ كردن دوستي ها از هرچيز ديگري مهمتر است اما فوتبال گذرا میباشد.من سالهاست فوتبالم را كنار گذاشته ام ولي هنوز هم ارتباطم را با دوستاني كه همان سال در تیم ملي داشتم حفظ کردم.مانند امیر قلعه نویی ، حمید علیدوستی ، اصغر حاجیلو ،عابدزاده ،شاهین و شاهرخ بیانی، جواد زرینچه،حمید درخشان و ...

و هنوز هم شما و دوستان ديگر از اين مساله ياد مي كنيد و اين براي من ارزشمند است.درباره آن بازي استقلال رشت هم بايد بگويم تيم در شرايط خوبي قرار نداشت و در شرايط خيلي بدي بود و اگر ما بازي را به آب منطقه اي مي باختيم تيم ما به ليگ دو گيلان سقوط مي كرد و بايد حتماً مساوي مي كرديم و وجود من براي تيم نياز بود . من به خاطر همين اردوي تيم ملي را رها كردم و به تيم استقلال رشت بازگشتم و مساله خيلي مهمي كه هيچ كس به آن اشاره نمي كند و سوال نمي كند اين است كه من زماني كه داشتم مي آمدم خدابيامرز انزلیچی قايقران هم با من آمد.انزلیچی قايقران كاپيتان تيم ملي بود وقتي بهش گفتم من دارم مي روم به من گفت اميد من هم با تو مي آيم.گفتم تو كاپيتان تيم ملي هستي گفت نه من هم مي خواهم با تو بيايم.انزلیچی با من آمد و بعداً كاپيتاني تيم ملي را از او گرفتند و هم مرا خط زدند و هم ايشان را و با اتوبوس به گیلان برگشتيم.هفته بعد تيم مي خواست برود براي مسابقه رفت و برگشت با كويت و چون احتياج مبرم به انزلیچی داشتند انزلیچی را با خودشان بردند ولي تا مدتی انزلیچی را كاپيتان نگذاشتند.به هر حال اگر باز هم پيش بيايد براي شهرم اين كارم را تكرار خواهم كرد..

*پس شما حقتان را از فوتبال رشت نگرفتيد؟؟

نه رشت اين حق را به من نداد.من الان هفت سال است كه بيرون هستم . اين همه تيم در رشت در ليگ برتر و ليگ يك داشتيم اما حتي يك بار هم به من فرصت ندادند.من سالها به عنوان كمك دوم و کمک اول در مربيگري كار كردم مدرك A دارم.اين مدرك پس به درد چه كاري مي خورد ؟! بازيكن تيم ملي بوده ام در رده هاي سني مختلف تجربه كار با بهترين مربيان گيلان و ايران را داشته ام از پايه شروع كردم.پله پله بالا آمدم.وقتي كمك اول ناصر حجازي مي شوي ديگر بايد سرمربي شوي ولي وقتي در شهر خودت اين فرصت را به تو نمي دهند چه انتظاري بايد از ديگران داشت؟! امير قلعه نويي با من هم دوره بود شما امير قلعه نويي را ببينيد كجاست و من كجا هستم،انزلیچی ،مرفاوي و ... همه با من هم دوره بودند چطور آنها مربي شدند ولي اين فرصت را به من ندادند.

*فكر نمی كنيد اگر شما الان در اصفهان بوديد قضيه خيلي متفاوت مي بود؟؟

بله صددرصد اينگونه است اصلاً چرا راه دور مي رويم ،انزلي كه فقط چهل كيلومتر با رشت فاصله دارد آيا اگر آنها اميد هرندي را داشتند سرمربي ملوان نمي كردند .شما اصلاً شك نكنيد كه اين اتفاق مي افتاد.

*يك زماني مشكل اصلي فوتبال رشت مسائل مالي بوده تا قبل از اينكه اسپانسرهايي مانند پگاه و داماش ورود كنند ما هميشه مشكلات مالي داشتيم و هميشه فكر مي كرديم اگر مسائل مالي حل شود مشكلات ديگر حل شدني است ولي اين چند سالي كه پگاه و الان هم داماش تیم داری میکند مي توان ديد كه فقط مشكلات مالي نيست كه مي تواند گره گشا باشد و...

من به شما 100 ميليون تومان مي دهم،خودم يك ميليارد بر مي دارم . شما 100 ميليون تومان را درست مي كني 1 ميليارد و من يك ميليارد را درست مي كنم يك ميليون.بنابراين اين قضيه بر مي گردد به مديريت .در ورزش هم اينگونه است آدم بايد درست از پول بهره برداري كند شما الان در همين تيم هايي كه دارند كار مي كنند نگاه كنيد با يك بازيكن قرارداد مي بندند 700 ميليون و 500 ميليون را اول كار بهش مي دهندو الان مشكل مالي دارند.ما بازيكنان خوبي داشتيم كه آنها را رد كردند.مي توانستند با 100 الي 150 ميليون آنها را حفظ کنند ولی این کار را نکردند.پس حتماً يك جاي كار مشكل دارد بايد پيدا كنيم آنجايي كه دارد مي لنگد كجاست .مشكل پول نيست مشكل مديريت اقتصادي و مديريت ورزشي مي باشد .ما فوتباليسهاي خيلي خوبي همين اطراف رشت داريم مانند شفت،خمام،سنگر و ... كه ما از كنار همين شهرها مي توانيم بهترين بازيكنان را انتخاب كنيم.شما مهره هاي خوب تيم هاي ديگر را ببينيد چه كساني هستند كه گيلاني هستند در سپاهان حسيني و تاميني،استقلال جواد شیرزاد،سايپا مرتضي ابراهيمي،كاپيتان پاس همدان علي نظرمحمدي،دروازه بان فيكس تراكتورسازي را ببينيد محسن فروزان كه الان هم ذخيره تيم ملي مي باشد.بعد ما خيلي راحت اين بازيكنان را از دست مي دهيم مي رويم دنبال بازيكناني كه نه براي ما فايده دارند و نه مي توانيم از آنها الگوبرداري كنيم.

*اسپانسرهايي مانند پگاه و داماش كه اين چند ساله در فوتبال رشت حضور داشتند جالب است كه هر زماني كه به نتيجه و موفقيتي رسيدند مانند اينكه پگاه به فينال جام حذفي رسيد يا داماش افتاد ليگ يك و دوباره صعود كرد جالب اينجاست كه هروقت تيم نتيجه گرفته است شما به تركيب نگاه كنيد شاكله كاملاً بومي داشته اند و هرزماني كه شاكله برعكس شده در آنجا موفقيتي بدست نيامده است و...؟؟؟

بله كاملاً حق با شماست و من در اين مورد كاملاً با شما هم نظر و هم عقيده هستم.

*آقاي هرندي شما يك دوره در تيم منتخب گيلان با بچه هاي انزلي همبازي بوديد مانند احمدزاده،پورغلامي،خدابيامرز انزلیچی قايقران،محمود فكري و ... در مسابقات ليگ گيلان رقيب بوديد و در ليگ قدس همبازي بوديد ولي اين تنش هايي كه الان وجود دارد كه گاهي وقت ها بين بازيكنان رشت و انزلي به وجود مي آيد آن زمان نبود .رفاقت ها بين بازيكنان رشت انزلي خيلي زياد بود ولي الان كم رنگ شده است.ما نمي خواهيم اين درگيري هايي كه الان بين برخي از بازيكنان رشت و انزلي وجود دارد را بررسي كنيم ولي به عنوان يك بازيكن پيشكسوت آن دوره كه مثلاً شما با سپيدرود يا استقلال رشت سه شنبه جلوي ملوان بازي مي كرديد جمعه در تركيب منتخب گيلان كنار احمدزاده،قايقران،محمود فكري،پورغلامي بازي مي كرديد چه اتفاقي بايد بيفتد تا اين رقابت باشد ولي رفاقت نيز كنارش باشد؟؟!!!

من در شروع سخنانم گفتم فوتبال را نبايد اصل قرار داد،من همين الان يكي از بهترين دوستانم كه در شهر انزلي است آقاي اصغر زارع پدر مازيار زارع است.

*آقاي هرندي ببخشيد مي خواستيم براي خوانندگان عزيز توضيح كوتاهي در مورد آقاي اصغر زارع بدهیم.آقای اصغر زارع که پدر مازيار مي باشد در دهه 60 دروازه بان ملوان بوده است شما آن زمان دروازه بان سپيدرود بوده ايد يعني مي خواهيد بگوييد بعد از 30 سال هنوز هم اين رفاقت شما خيلي محكم وجود دارد؟؟

صددرصد.من و اصغر زارع با هم ارتباط دوستانه داريم و آن فوتبال گذشت هم اصغر زارع فوتبال را كنار گذاشت و هم من .ولي هنوز هم دوستي ما پايدار است،از فوتباليستهاي امروز اين را مي خواهم كه فوتبال را اصل قرار ندهند،سعي كنيد به اینکه چه كسي براي كدام شهر است توجه نكنيد و دوستي ها را پررنگ تر كنيد چون اين دوستي هاي فوتبالست ها باعث مي شود مردم شهرها هم به هم نزديك تر شوند و بيشتر همديگر را دوست داشته باشند.

* سال 79 بود كه رسماً به كادر فني تيم استقلال رشت پيوستید و سال اول به عنوان دستيار دوم آقاي حجازي و سال دوم به عنوان دستيار اول كنار ايشان كار كرديد دوست داريم كمي از آن دوران بگوييد و چگونگي انتقال شما از بازيگري به مربيگري و ...

من سال 74 - 75 بود كه فوتبال را كنار گذاشتم سه - چهار سال از فوتبال دور بودم.بعد در كلاس هاي مربيگري رشت انتخاب شدم سال بعدش به عنوان كمك آقاي مجيد جهانپور در استقلال شهرداري رشت بودم و تا سال 81 در آنجا بودم.دو سال دستيار ناصرخان حجازي در تيم استقلال رشت بودم.سال اول آقاي حاجيلو كمك اول بودند كه سال دوم ناصرخان لطف كردند و من را كمك اول خود كردند..بعد تيم تبديل به پگاه شد كه سال اول اصغر شرفي سرمربي تيم شدند. .بنده و غفور جهاني كمك هاي ايشان بوديم .تغيير و تحولاتي پيش آمد كه آقاي جهانپور به عنوان سرمربي تيم آمدند و آنجا هم من كمك اول ايشان بودم و آن سال به ليگ برتر صعود كرديم و من نقش كوچكي در آن موفقيت داشتم.

*بعد از اينكه تيم صعود كرد شما با پگاه ادامه نداديد...

نه اينكه ادامه ندادم .نخواستند كه من ادامه دهم.

*مي خواهيم بحث را به سمت تيم هاي داماش و ملوان بكشانيم يكي از مشكلات اصلي تيم هاي رشتي اين است كه وقتي به ليگ برتر مي آيند سال اول در ليگ برتر مي مانند ولي سال دوم سقوط مي كند حال بايد چكار كنيم كه اين اتفاق برعكس شود يعني داماش سال دوم بجاي سقوط تيم در رتبه هاي بالاي جدول قرار گيرد؟؟

ما دو مسير داريم يك مسير كه به سقوط مي رود و دليل عمده اش اين است که شما وقتي يك تيمي را تشكيل مي دهيد و بازيكناني را از جاهاي ديگري آوريد و قرارداد 500 الي 700 ميليوني و به صورت يك ساله با آنها مي بنديد وقتی كه سال تمام مي شود اين بازيكنان كلاً كوچ مي كنند و از تيم مي روند يعني در واقع 50 الي 60 درصد تيم از اينجا حركت كرده و رفته است و صددرصد هم اين 50 - 60 درصد از بازیکنانی که رفته اند شالوده و بازيكنان اصلي تيم مي باشند وقتي شالوده تيم برود شما مجبوريد براي جايگزيني اين بازيكنان دست به دامن بازيكنان معروف و غيربومي بزنيد و اين همينطور ادامه پيدا مي كند و شما هيچ ريشه اي در تيم به وجود نمي آوريد حال چكار كنيم كه اين كار انجام نشود.ما بايد براي اينكه آن مسير دوم را برويم اول از همه بايد سعي كنيم تيم را به گونه اي ببنديم كه شالوده اصلي تيم اول بومي و بعد آن جاهايي كه بازيكن نداريم از بازيكنان غيربومي خوب استفاده مي كنيم.آن هم در شرايطي كه قرار دادهاي حداقل 2 ساله با تيم ببندند بعد مي آييم از بازيكنان جوان و آينده دار مانند مرتضي ابراهيمي ها،سهرابي ها،ميكائيلي ها،فروزانها و ... استفاده مي كنيم تا دو سال بعد وقتي آن بازيكنان غيربومي خوب از تيم رفتند بتوانيم جايگزين هاي خوبي براي آنها داشته باشيم.اين اصل كار مي باشد .هرمديري يا هر كسي كه بخواهد تيم داماش را بگيرد بايد اين كار را در سر لوحه ي خودش قرار دهد .من اگر همش از داماش اسم مي برم چون داماش تاج شهر ماست چون الگوي ما داماش است.ما رشتي هستيم ما عاشق داماش هستيم،عشق من شهر من است خون من شهر من رشت است.

* به نظر ما يك مشكلي كه در فوتبال رشت و در صنف شما مربيان وجود دارد،مگر اينكه خلافش ثابت شود اين است كه متاسفانه مربيان رشتي نگاهشان با مربيان انزلي متفاوت است يعني به نظر ما شما نمي توانيد مربيان بزرگ رشتي را مجاب كنيد كه در تيم هاي رده پايه از آنها استفاده شود ولي در انزلي اينگونه نيست . . .

من مي آيم وسط كلام شما اين كه شما مي گوييد درست ولي وقتي شما مي آييد به سرمربي تيم جوانانتان در سال 5 ميليون تومان و به سرمربي تيم بزرگسالان 400 ميليون تومان مي دهيد شما چه انتظاري داريد كه اميد هرندي بيايد و سرمربي تيم جوانان شود ولي شما براي سرمربيگري تيم جوانان 50 ميليون بگذارید من به شما قول مي دهم بزرگترين مربيان اين شهر مي آيند و در رده هاي پايه كار مي كنند.من مي خواهم اينجا اگر امكانش است چيزي بگويم.

*بفرماييد...

آقاي عابديني در خرداد 88 مرا قبل از آقاي فيروز كريمي به عنوان سرمربي داماش انتخاب کرد. من 5 جلسه 3 ساعته با آقاي عابديني داشتم ،همين الان هم از ايشان تشكر مي كنم به خاطر اينكه وقت خودش را 15 ساعت براي من گذاشت از ريز تا آن آخرش را با من صحبت كرد خيلي از ايشان ممنونم،خيلي از مديراني كه در اينجا بوده و براي اين شهر بودند اين كار را نكردند ولي ايشان اين كار را انجام دادند من همان موقع از ايشان تشكر كردم،تشكر مي كنم و بعدها هم در اين زمينه از ايشان تشكر خواهم كرد.كار به جايي رسيد كه ما قرارداد ببنديم قرارداد را جلوي من گذاشتند ولي حكم من را صادر نكردند.به من گفتند سرمربي بشو بدون حكم پولت را بهت مي دهيم . من گفتم پول را يك ريال هم نمي خواهم شما حكم من را صادر كن كار مي كنم اگر خوشتان آمد پولم را به من بدهيد.ولی به هر حال اتفاقاتی افتاد که توافق حاصل نشد و آقای فیروز کریمی سرمربی تیم شدند که ایشان هم نتیجه نگرفتند.

*آقاي هرندي هفته هاي پاياني ليگ برتر در حال پيگيري است و با توجه به شرايط موجود اميدواريم كه سهميه هردو تيم خوب گيلان حفظ شود شما براي تماشاگران رشت و انزلی چه صحبتي داريد كه در اين چند هفته پاياني از تيمهای خودشان حمايت كنند؟؟

فوتبال براي من فوتباليست كه قديم بازي مي كردم بدون تماشاگر بي معني است . از مردم شهر رشت خواهش مي كنم كه به تيم داماش كمك كنند.من به شما قول میدهم که داماش با حمایت تماشاگران رشتی حتی می تواند در جدول رده بندی تک رقمی شود.در ضمن به عنوان یک بازیکن پیشکسوت که سالها با شادروان قایقران ، محمد احمد زاده ، فرهاد پورغلامی ، محمد حبیبی و ... همبازی بوده ام از مردم انزلی تقاضا میکنم در بازیهای آینده ورزشگاه تختی را پر کنند.مردم انزلی عاشق فوتبال هستند و ملوان عشق آنهاست.از همین هفته استارت اول را در بازی با مس کرمان بزنید تا با پیروزی در این بازی و انشالله در مسابقات آینده ملوان هم ماندن خود را در مسابقات لیگ قطعی کند.

*ليگ در حال اتمام است كدام تيم قهرمان مي شود؟

به نظر من تراكتور،استقلال و سپاهان شانس بيشتري دارند ولي به نظر من سپاهان قهرمان خواهد شد.

*چرا هيچوقت مربي از شهر رشت در سطح كشور مطرح نشده و نبوده .يعني ما هيچ مربي از رشت نديديم كه مثلاً در سپاهان،تراكتور ،فولاد و ... مربيگري كند ولي بازهم بايد انزلي را مثال بزنيم كه يك دوره اي آقاي صالح نيا مربي تيم ملي جوانان بودند يك دوره آقاي احمدزاده مربي تيم ملي نوجوانان بودند و... ؟؟

دليلش اول از همه اين است،1 .بايد به مربيان رشتي در شهر خودشان بهاي بيشتري بدهند ، کاری که در انزلی اتفاق میفتد ولی در رشت نه 2 .بايد از همديگر حمايت كنيم،در فوتبال انزلي هميشه از همديگر حمايت مي كنند . آقاي صالح نيا آقاي احمدزاده را به فوتبال ايران به عنوان مربي مطرح كرد . و اين باعث مي شود تا مربيان انزلي بتوانند در فوتبال ملي هم مربيگري كنند.ما در سطح ايران مربي داشتيم مانند آقاي جهانپور و احمد صومي که در تيم ملي سالني بوده اند.

*اخيراً داماش مربي كه شما هم روي او شناخت داريد را به كادر فني تيم اضافه كرده به نام مازيار ربيعي فر ما فكر مي كنيم اين حركتها مي تواند نشانه هاي خوبي براي مربيان رشتي باشد ، نظر شما چيست؟؟

اين حركت به نظر من حركت خوبی است حتی بعضی ها میگویند نمادین است ولی باز هم خوب است . مازيار ربيعي فر خودش يكي از بازيكنان خوب همين استقلال بوده يكي از بازيكناني است كه در يونان بازي كرده است .در اهواز بازي كرده است هم با تجربه است و هم بچه با دانشي است من فكر مي كنم يكي از مربيان آينده دار استان مي باشد و اين حركت كه آقايان تارتار و عابديني انجام دادند باعث مي شود كه تماشاگران از تيم بيشتر حمايت كنند چون نيمكت بومي مي شود.

*حرف پاياني؟

ممنون هستم كه اين نشست گرم و صميمي را ايجاد كرديد[/color:98a1cea717]

[color=red:98a1cea717]مصاحبه ی اختصاصی خبر ورزشی گیلان با امید هرندی - چاپ شده در شماره 27 ( 28 فروردین 1391)[/color:98a1cea717]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در پنج شنبه مه 24, 2012 6:06 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 8:38 pm

ممنون بابت مصاحبه خواندنی با امید هرندی به نظرم وظیفه ما هوادارها و شما بعنوان معدود حامیان واقعی داماش اینه که از الان زمینه رو برای داشتن تیمی با کادر فنی بومی در فصل بعد مهیا کنید اینکار رو میشه با گذاشتن نظر ستجی و یا مصاحبه با افرادی که پتانسیل اینکار رو دارن مثل افشین ناظمی امید هرندی یا هادی طباطبایی از چند هفته دیگر شروع کرد
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه آپريل 19, 2012 10:02 pm

این هرندی همونی است که تو چندتا برنامه زنده ملوان راکوبید تو سرداماش وحتی وقتی دروازهبان ملوان از نباختن به داماش اشک شوق میریخت این اقا تساوی را عادلانه دانست. کلا" آدم اب زیر کاهی است . این اقا اگه دنبال تیمی بومی بود باید در زمان حجازی جلوی بازیکنان پابه سن گذاشته ای که ان اقا اورده بود میگرفت نه اینکه 2سال تمام دستیار حجازی ویار گرمابه وگلستانش باشه وهرچه در وپیت از دروازهبان گرفته تا مهاجم نیاد به تیم ما.درضمن تو یه بازی این اقای هرندی مربی استقلال شهرداری رشت تو بازی با برق شیراز بود بعداز اخراج جهانپور وقبل از امدن حجازی که تیم تو ان بازی 6-0باخت از برق شرفی .
مصاحبه اش را هم نخواندم ونمیخونم به خاطر ان چیزهای که درباره داماش گفت تو چندتا برنامه زنده تلویزیونی. هیچ کس به اندازه جهانپور به فوتبال رشت خدمت نکرد وبه هیچ کس هم اندازه جهانپور ظلم نشد اما این اقا تو برنامه تلویزیونی همیشه از داماش حمایت کرده ودر روزهای بحرانی خواستارتوجه مسولان استانی بود ولی این اقای هرندی همیشه دنبال رسیدن به خواسته های شخصی اش است.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آپريل 20, 2012 4:25 am

اگه هرندی سر مربی داماش بشه ، آقای مجید جهانپور باید بجای سر الکس فرگوسن سر مربی منچستر یونایتد بشه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » جمعه آپريل 20, 2012 4:49 am

هم هرندی هم جهانپور برای این استان زحمت کشیدن.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه آپريل 20, 2012 6:55 am

فوتبال رشت به امید هرندی ومجید جهانپور احتیاج داره به امید روزی که سکان دار داماش مربیان بومی باشند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه آپريل 20, 2012 9:59 am

[quote:b7dc4adfcc="hamidjavan"]این هرندی همونی است که تو چندتا برنامه زنده ملوان راکوبید تو سرداماش وحتی وقتی دروازهبان ملوان از نباختن به داماش اشک شوق میریخت این اقا تساوی را عادلانه دانست. کلا" آدم اب زیر کاهی است . این اقا اگه دنبال تیمی بومی بود باید در زمان حجازی جلوی بازیکنان پابه سن گذاشته ای که ان اقا اورده بود میگرفت نه اینکه 2سال تمام دستیار حجازی ویار گرمابه وگلستانش باشه وهرچه در وپیت از دروازهبان گرفته تا مهاجم نیاد به تیم ما.درضمن تو یه بازی این اقای هرندی مربی استقلال شهرداری رشت تو بازی با برق شیراز بود بعداز اخراج جهانپور وقبل از امدن حجازی که تیم تو ان بازی 6-0باخت از برق شرفی .
مصاحبه اش را هم نخواندم ونمیخونم به خاطر ان چیزهای که درباره داماش گفت تو چندتا برنامه زنده تلویزیونی. هیچ کس به اندازه جهانپور به فوتبال رشت خدمت نکرد وبه هیچ کس هم اندازه جهانپور ظلم نشد اما این اقا تو برنامه تلویزیونی همیشه از داماش حمایت کرده ودر روزهای بحرانی خواستارتوجه مسولان استانی بود ولی این اقای هرندی همیشه دنبال رسیدن به خواسته های شخصی اش است.[/quote:b7dc4adfcc]

تی دهن واسی طلا بیگیریم بلا میسر. ایتا آدم پیدا بوبوسته که واقعیتان بیدینه و خو شهر و تیمه به شخص نفروشه. اشان یاد شو کی چندتا بازیکن بومی امی تیم دورون فیکس بازی کونیدی. زمان حجازی چندتا بو؟! دِ نیگیدی فروزان چه زمانی دروازه بان فیکس بوبوسته. زمانی که دوتا دروازه بان مصدوم بوستید و فرصت پیدا بوکود خو را نشان بده. زمانی که امی الگو ملوانی ببه که کاسه گدایی ان دستان درون دره واسی امی سر بنیم بیمیریم. دِ ملت 2 سال دیگر نیدینیدی کی سپاهان و تراکتور واسی اَ راهی بیشید که الان اما شون دریم. انزلی چیان آرزو دارید اَمی مودیر بدارید بعدا بعضیان آییدی انزلیَ امی الگو قرار دهیدی. در کل قربان هرچی همشهری چیز فهم. ضمنا منم تی مانستن اَ متن نخواندم چون تکرار او کلماتی ایسه کی از شدت تعصب در پخش زنده علیه خو تیم سابق بوگفته. بعد من نانم چرِ هر زمان تیم در آستانه نتیجه گیریه بعضیان یاد بی مهری به پیشکسوتان متعصب دکفیدی. در کل درود به شرف و تعصب مجید جهانپور که 6-7 بار تیمه باورده بوجور و اَنَ برکنارَ کودید و باز بومو از خو تیم و خو شهر حمایت بوکود و خو سنگَ به سینه نِزِ و نگران خو جیب نوبو. درود به شرف پور غلامی، احمدزاده، قایقران و ایراندوست که تیمه خودشان مدیون ندانستید بلکه خوشان مدیون خودشان تیم دانیدی. درود به شرافت صومی و جهانپور و درود به شرف امیر افتخاری و هادی طباطبایی که خودشان به عنوان رشتی به تیم ملی تحمیل بوکودید اونم زمانی کی امثال عابدزاده در اوج خوشان بازی بید.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 21, 2012 7:00 am

تشکر از کاربر 888 بابت گذاشتن اين تايپيک:من اکثر مصاحبه هاي هرندي رو داشتم و دارم ولي به جرات ميتونم بگم اين مصاحبه کاملترين مصاحبه اي بود که ازش خوندم ضمن اينکه سوال خبرنگار در مورد سقوط و صعود تيم هاي رشتي و جواب منطقي اميد هرندي بسيار عالي بود اميدوارم با تشکیل ثبات ساختاري باشگاه و مديريت ان در اينده اين سريال تکراري هم/ با توصيه بزرگان فوتبال اين شهر/حل بشه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آپريل 21, 2012 7:07 am

[quote:eac0b9ae84="RASHTBOY"]اگه هرندی سر مربی داماش بشه ، آقای مجید جهانپور باید بجای سر الکس فرگوسن سر مربی منچستر یونایتد بشه .[/quote:eac0b9ae84]

تایید
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه آپريل 21, 2012 11:31 am

بهتر بود ازش در مورده اینکه چرا این اواخر این همه ملوان و فوتبال انزلی رو بزرگ میکنه و فوتبال رشت رو تحقیر میکنه پرسیده میشد!!!تو اگه عاشق فوتبال رشت بودی بخاطر مسائل شخصی داماش رو جلوی ملوان کوچیک نمیکردی و نمیگفتی که ملوان کلا بومیه ولی داماش هیچ بومیه نداره و باید از ملوان یاد بگیره و خیلی مزخرفات دیگه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » شنبه آپريل 21, 2012 1:32 pm

با بعضی از صحبت هاش موافقم. کلا می شد بهش فرصت داد . فوتبالیست معتبری بود و محبوب . اما اینکه بیاد تیم شهرش رو بکوبه خیلی بی انصاف بودنشو می رسونه. بازی داماش و مس تو کرمان که با گل های چاووشی تو دقیقه 91 و 93 مساوی کردیم این آقا با پوربخش تو استدیو شبکه باران داشتن بازیه ملوان رو تحلیل می کردن که یهو پوربخش از همجا بی خبر گفت داماش هم 2.0 باخت و شروع کرد کوبوندنه تیم ( من بازی رو از شبکه کرمان دیدم می دونستم 2.2 شده) هرندی هم جوری علیه تیم جبهه گرفت که واسه من خیلی تعجب داشت و بعد به پوربخش گفتن 2.2 شده قیافه جفتشون دیدن داشت.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه آپريل 21, 2012 3:56 pm

آقای هرندی ما حرفاتو در مقابل تیم داماش فراموش نمی کنیم ما کسی رو که شهرخودشو بفروشه نمیخوایم. شرمنده داداش!! این حرفات خریداری نداره وطن فروش!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آپريل 21, 2012 10:18 pm

مرَ خوش اَیه کی می شهر و درارِ جاقالان خیلی خوب فهمیدی و خوشانِ ای پا آدم شناسیدی. شیمی فهم و شعور قوربان.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه مه 24, 2012 5:27 pm

مصاحبه حدود یک ماه پیش هرندی شاید بدنباشه حالا که سرمربی شده یه بار دیگه بخونیم.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه مه 24, 2012 7:20 pm

من حاضرم خیارشورفروش محلمون مربی داماش باشه ولی این ادم بی تعصب مربی داماش نباشه. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ :( :( :(
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 12 مهمان